HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: ned 15 pro 2019, 14:24. Pogledaj neodgovorene postove
mladi u Rijeci
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: pon 29 sij 2007, 10:55
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Bila ja na EMRI-ju.. jako sretan

Ma sve je bilo super i sve za pet ali..
Mene je jakooo zaĆØudila brojka od samo 15 mladih ljudova koji su doÅ”li na misu.. Shocked Confused Rolling Eyes
( Nije fer, hoƦu da EMRI bude ono Å”to neki kažu da je prije bio Wink !! )

Ok!? Ja se baŔ ne kužim u sve to pa možda i grijeŔim..
Ali ne bi li neÅ”to Å”to nosi naziv Euharistija mladih Rijeke trebalo biti ipak neÅ”to malo posebnije.. NeÅ”to Å”to bi ljudovi iz cijele Rijeke, svih zajednica i (ne)zajednica sa radoÅ”Ć¦u ĆØekali kao priliku za zajdeniĆØko slavljenej sv. mise, razmjenu razmiÅ”ljanja, druženje.. Wink
Ma lako meni sada priĆØavati.. Kužim da postoje obaveze u župama, možda neinformiranost ali 15.. Rolling Eyes

Bila sa joÅ” par ljudova i bilo mi je lijepo i hvala Bogu Å”to je neĆØeg takvog bilo pa sada.. Laughing

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
sike




Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: SuŔak-Trsat
PostanoPostano: pon 29 sij 2007, 15:13
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ToĆØno zboriÅ”,banano!
To je problem s kojim se treba suoĆØiti!
Istina da krivicu snose mladi ali nema ni poticaja od strane sveƦenika!
EMRI je pokazao da može okupiti veliki broj mladih a razlog zaÅ”to ih je juĆØer bilo samo 15 treba tražiti i u neinformiranosti, nedostatku plakata, dodatne animacije od strane župnika,voditelja zajednica mladih..

Krajnje je vrijeme da svi sjednemo zajedno i pokuÅ”amo taj problem rijeÅ”iti,da se EMRI ne ugasi,a ako s eto ugasi,onda neƦe biti nikakvih inicijativa za mlade katolike u Ri

Gospodine,kome da idemo?Ti imaÅ” rijeĆØi života vjeĆØnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Helena




Spol: žensko
Postovi: 335
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: uto 30 sij 2007, 12:49
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Steta sto nije bilo vise ljudi na EMRI-u da cuju propovijed vlc. Francetica, bila je odlicna.
Sto se tice informiranosti, obavijest sam dobila kasno ali sam ju uspjela ugurati na Radio Rijeku i HKR. HKR ju je objavio u srediŔnjim Vijestima iz života crkve u 15:45..... Rekli su decki da ce ubuduce slati obavijesti ranije. Ukoliko snite bili, stavila sam clanak na
www.rijeka-nadbiskupija.com

Helena
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Korny




Spol: žensko
Postovi: 897
Lokacija: OmiŔalj
PostanoPostano: sub 03 vel 2007, 22:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Eto, Frama Trsat je danas opet bila vrijedna... Smile

I dokazala da nije bitna KVANTITETA, nego KVALITETA... Wink belji se

Iako nas je bilo malo, skupili smo se danas popodne da podijelimo pakete naÅ”im potrebitim obiteljima...a moram posebno pohvaliti forumaÅ”e, jer, ako sam ja to dobro 'izraĆØunala', od nas 10 - ak samo ih je dvoje ne - forumaÅ”a...bili su banana, Srki i njegova seka Suzy, Andelic, Metalac, File & me...i joÅ” Karmen i Adriano...

Bilo nam je jako lijepo (kao Å”to to inaĆØe biva), obiÅ”li smo 10 - ak obitelji...Evo ja upoznala slavnog psiƦa Cezara... Laughing i posjetila joÅ” 3 obitelji...

Å teta samo Å”to nas se ne može skupiti viÅ”e, jer nas ima hvala Bogu 40 - ak u frami (a i viÅ”e) i smijeÅ”no je da se nas 10 mora razapeti na 20 obitelji...pa se to na kraju ne stigne...ali neki jaaako vrijedni i uporni nastavljaju i sutra... Smile (pa onda, naravno, oĆØekujemo nastavak ovog izvjeÅ”taja...)
kakogod - nama je bilo super, uĆØinili smo neÅ”to lijepo i za ljude oko sebe kojima je to potrebno, ali i za sebe...

A ostali...nadam se da Ʀete iduƦi put imati malo manje obaveza i pridružiti nam se....

pozzzZ svima Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: ned 04 vel 2007, 18:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Korny napisa:

ali neki jaaako vrijedni i uporni nastavljaju i sutra... Smile (pa onda, naravno, oĆØekujemo nastavak ovog izvjeÅ”taja...)


A ako oĆØekujeÅ” budeÅ” i dobila nastavak.. Laughing ( iako bi ti ovo možda trebala tipkati na pp - pa Ʀe nas Sike kao moder zbrisati Wink )

Nismo baŔ iŔli puunom parom ( jer ipak je nedjelja dan za svoje doma )..
Hehe, al sinoƦ nisam dala spavati Ivani dok nije pristala, a onda smo ona i ja rano ujutro probudile AnĆ°eliƦa sa željom da djelimo pakete ( soriÅ” i ovim putem) Laughing
TrĆØale sa ne baÅ” lakim paketom po Pecinama, ulazile u zgrade nadajuƦi se da Ʀemo pronaƦi odgovarajuƦu obitelj ( eh, a kada sam senilna pa sam zaboravila broj zgrade)..
Kada smo na kraju naŔle stan nismo mogle unutra jer je u stanu bila jedna od sestara i to ona nepokretna..
PriĆØa ona nama neÅ”to, a mi niÅ” ne kužimo ( ne znam ni kako sam uspijela ĆØuti rijeĆØ - susjed ). I tak kako nam je žao bilo ostaviti paket pred vratima da ga netko ne uzme krenule mi do susjeda.. I nakon duugog razgovora sa nekom starom gospoĆ°om kojoj smo dobro doÅ”le ( napriĆØale se sa njom o venama, životu, doktorima, ljudima..) otiÅ”le do drugog stana u kojem smo, hvala Bogu, pronaÅ”le naÅ”u dragu Oru Wink

Iako mi nije baÅ” lako bilo gledati nepokretnu gospoĆ°u Luciju, veeliku opekotinu koju je nedavno zadobila ( a kreme im za to ni odkuda ) zadivila me ta njihova sestrinska ljubav, blizanke su Wink Želja za smijehom, Å”alom, nada u ozdravljenje.. Volja da nas ponude iako baÅ” i nemaju ĆØime..
Tako smo se Ivana i ja lijepo zasjele, ugodno osjecale i priĆØale da smo i zaboravile da moramo na naÅ”u framaÅ”ku misu..
Na kraju smo Ŕprintale do Trsata i sa malim zakaŔnjenjem se pridružile naŔem zboru.. Laughing

JuĆØer je isto tak bilo lijepo ( al' veƦ sam dosadna pa o tome, KorniƦ ako hoƦeÅ”, u slijedeƦem postu )..

A to Å”to kažeÅ” za mali odaziv..ne znam.. Hvala Bogu, uvijek se naĆ°e netko tko želi pa.. Wink
Iako mene to neodazivanje ( makar me možda nema pravo Rolling Eyes ) živcira ili možda malo razoĆØara. Nekak, oĆØekivala sam ( a valjda kak je meni to tak lijepoo Rolling Eyes Laughing ) da Ʀe se ljudi ko ludi odazivati na to. (Kada sam prvi put iÅ”la u busu na putu do Trsata sam bila nekak tužna jer sam mislila da ja od silnih ljudova koji su gore viÅ”e od mene ne budem doÅ”la ni na red da djelim Rolling Eyes )
Ali rekla si.. A tko im kriv ako neƦe ili ne mogu za neÅ”to takvoga izdvojiti vremena. Njihova stvar.. Bude im jednom ( bar se nadam ) bilo žao Rolling Eyes

Ma ima nas, ima Laughing

P.S I puuno hvala tebi Å”to si mi pravila druÅ”tvo kod nekih obitelji Laughing ( SoriÅ” ako nisi od mene mogla doƦi do rijeĆØi, pogotovo kod zadnjih ljudova i plizz ne priĆØaj okolo pogotovo o kraju "susreta" sa njima..)

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
Korny




Spol: žensko
Postovi: 897
Lokacija: OmiŔalj
PostanoPostano: ned 04 vel 2007, 21:09
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Laughing Laughing Laughing

A ste lude vas dvije Laughing

Al dobro, bar vam nije bilo dosadno Laughing

BaÅ” mi je drago da ste bar joÅ” jednu obitelj uspjeli posjetiti...jedna - jedna, nije bitno...kao Å”to rekoh - nije bitna kvantiteta, veƦ kvaliteta... Wink

banana napisa:

A to Å”to kažeÅ” za mali odaziv..ne znam.. Hvala Bogu, uvijek se naĆ°e netko tko želi pa.. Wink
Iako mene to neodazivanje ( makar me možda nema pravo Rolling Eyes ) živcira ili možda malo razoĆØara. Nekak, oĆØekivala sam ( a valjda kak je meni to tak lijepoo Rolling Eyes Laughing ) da Ʀe se ljudi ko ludi odazivati na to. (Kada sam prvi put iÅ”la u busu na putu do Trsata sam bila nekak tužna jer sam mislila da ja od silnih ljudova koji su gore viÅ”e od mene ne budem doÅ”la ni na red da djelim Rolling Eyes )
Ali rekla si.. A tko im kriv ako neƦe ili ne mogu za neÅ”to takvoga izdvojiti vremena. Njihova stvar.. Bude im jednom ( bar se nadam ) bilo žao Rolling Eyes


Slažem se s tobom u potpunosti...


Citat:
P.S I puuno hvala tebi Å”to si mi pravila druÅ”tvo kod nekih obitelji Laughing ( SoriÅ” ako nisi od mene mogla doƦi do rijeĆØi, pogotovo kod zadnjih ljudova i plizz ne priĆØaj okolo pogotovo o kraju "susreta" sa njima..)


Laughing Ma nas dvije Ʀemo postati tandem kakvog nema Laughing belji se
A Å”to se tiĆØe onog 'kraja'...hahahah, ajoooj...Smile))) držim jezik za zubima, ne brini Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: čet 08 vel 2007, 10:58
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Korny napisa:
Laughing Ma nas dvije Ʀemo postati tandem kakvog nema Laughing belji se
A Å”to se tiĆØe onog 'kraja'...hahahah, ajoooj...Smile))) držim jezik za zubima, ne brini Wink

A moram ti odgovoriti Laughing
Kako ti ja nisam baÅ” rjeĆØita uhvatila sam rjeĆØnik u ruke i iÅ”la pogledati Å”to to tandem znaĆØi. Kada ono jedno od znaĆØenja Å”to tamo piÅ”e - bicikl sa dva sjedala i ĆØetiri pedale Laughing
Nisam se mogla prestati smijati zamiŔljavŔi nas kako pedaliramo.. Laughing
( thnx Å”to budeÅ” Å”utila u vezi onog 'kraja', nadam se da osoba koju sam 'malo upetljala' neƦe skužiti, a da Ʀe ona koja je bila sa nama tamo Å”utiti jer i ovak sam smotana - ali baÅ” onoliko, eh.. Laughing )

A kak sam ti morala ovo natipkati moram sada i neŔto dodati da ipak ne budem skroz off topic..
Tema je mladi u Rijeci, jel tak !?
Pa baÅ” smo neki dan u Å”koli rjeÅ”avali anketu sa pitanjem i ponuĆ°enim mjestima na koja najradije izlazimo..
Znam da se prije iÅ”lo u Opatiju, da smo mi kao klinci veƦ smiÅ”ljali planove kako Ʀemo kada budemo veƦi po uzoru na naÅ”e sestre, braƦu tamo iƦi i vraƦati se..
Al' evo na sreƦu naÅ”ih roditelja sada se viÅ”e izlazi u samoj Rijeci..
Iako ja rijetko krenem u takve pustolovine zbog toga Ŕto na neka pristojnija mjesta nemreŔ upasti ako nisi skockan, a na ovim drugim ne prolaziŔ bez viŔka promila u krvi..
Mladi u Rijeci!? Pa ima nas Laughing
A sada koliko smo aktivni..
Hmm, pa tak Rolling Eyes Wink

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
Korny




Spol: žensko
Postovi: 897
Lokacija: OmiŔalj
PostanoPostano: čet 08 vel 2007, 21:45
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

banana napisa:

Kako ti ja nisam baÅ” rjeĆØita uhvatila sam rjeĆØnik u ruke i iÅ”la pogledati Å”to to tandem znaĆØi. Kada ono jedno od znaĆØenja Å”to tamo piÅ”e - bicikl sa dva sjedala i ĆØetiri pedale Laughing
Nisam se mogla prestati smijati zamiŔljavŔi nas kako pedaliramo.. Laughing



buhahahaha buhahahaha buhahahaha buhahahaha buhahahaha

ajoooj, bananooo...... Laughing Laughing
znaÅ” nasmijati ĆØovjeka, svaka ĆØast... Laughing palac gore Wink Laughing


Citat:
A kak sam ti morala ovo natipkati moram sada i neŔto dodati da ipak ne budem skroz off topic..
Tema je mladi u Rijeci, jel tak !?


Pa nije ovo off topic....mi priĆØamo o dogodovÅ”tinama i mentalitetu mladih u Rijeci...ali ako se mladi ovoga foruma budu po nama ravnali...khm, khm... Laughing Rolling Eyes Laughing

Ah, neƦu ja viÅ”e dalje komentirati, ja ionako baÅ” i ne spadam pod mlade Rijeke (iako se nekako tu svrstavam) pa rijeĆØ ipak prepuÅ”tam 'pravim' RijeĆØanima..... Wink Smile
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Andelic




Spol: muško
Postovi: 48
Lokacija: Trsat, Rijeka
PostanoPostano: pet 09 vel 2007, 15:46
PostNaslov : POHVALA SVIM FRAMAÅ IMA KOJI SU SE ODAZVALI NA NAÅ U AKCIJU
Citiraj i odgovori

Eto, želim i ovim putem zahvaliti, i pohvaliti sve framaÅ”e koji su se odazvali na naÅ”u karitativnu akciju podjele paketa proÅ”loga vikenda potrebitim obiteljima...da, Korny ima i pravo, nije nas mnogo bilo, sve desetak...ali eto, napravili smo 'mnogo' barem ja tako vjerujem i osjeƦam... eto, ne toliko u tim paketima koje smo nosili obiteljima, iako i to njoma mnogo znaĆØi, jer kako ste i vidjeli sve su te obitzelji vrlo skromnih materijalnih moguƦnosti i pomoƦ im je uvelike potrebna, ali joÅ” viÅ”e mislim da svima znaĆØi naÅ”e druÅ”tvo, malo naÅ”e pažnje, tih pol sata -sat vremena, koji svaka dva mjeseca odvojimo za njoh, a njima svima tako puno znaĆØi...joÅ” jednom hvala svima koji su se odazvali i eto nadam se iduƦi puta veƦem odaivu, i pozivam i sve ostale mlade , nemoraju biti samo framaÅ”i, koji su zainteresirani za ovakav oblik pomaganja potrebitima i volontiranja neka se jave, ato, na Trsatu u samostanu, uvijek Ʀe dobiti obavijest kada imamo iduƦu karitativnu akciju, i mogu isto i prek foruma, ili na framatrsat@gmail.com .

ovaj vikend nastavljamo sa naŔom akcijom podjele paketa obiteljima, jer joŔ imamo 8 obiteji za posjetit.

Veliki pozdrav svima...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: ned 11 vel 2007, 15:19
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Samo da pohvalim mlade ( framaŔe, ministrante ..) sa Žabice koji su uz joŔ mnoŔtvo volontera poslije mise bolesnicima podjelili prigodne darove jako sretan

Iako nisam planirala nekak sam upala tam meĆ°u njih pa i sama imala priliku iskusiti i tu radost Laughing

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
Andelic




Spol: muško
Postovi: 48
Lokacija: Trsat, Rijeka
PostanoPostano: uto 13 ožu 2007, 12:42
PostNaslov : Susret Frama grada Rijeke i ostalih zajednica - 23.03.2007.
Citiraj i odgovori

Susret svih zajednica FranjevaĆØke mladeži koje djeluju u gradu Rijeci i okolici i ali jednako tako i drugih zajednica koje djeluju pri župskim zajednicama u naÅ”emu gradu održati Ʀe se 23.03.2007. - PETAK u Crkvi sv. Nikole na Krnjevu sa poĆØetkom u 20:00h

Prisustvovati Ʀe mladi zajednica na Krnjevu, Žabici, Trsatu, Pehlinu, Crikvenici, Å kurinjama....

razmatrati Ʀe se moto podruĆØnog i nacionalnog susreta Frame: 'Usudimo se živjeti EvanĆ°elje ! ' i biti Ʀe prilike za druženje, meĆ°usobno upoznavanje, pjesmu, veselje, slavljenje Gospodina... susret bi trajao do otprilike 20:00h

MLADI, SVI STE POZVANI !!!!!

BILO KAKVE INORMACIJE koje vas zanimaju mozete pitati na markes.miha@gmail.hr i ivanandelic@gmail.com i sve detaljne obavijesti takoĆ°er možete pronaƦi i na blogu Frama grada Rijeke framari.blog.hr

Mir vam i dobro!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: sub 07 tra 2007, 16:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Svrha ovoga posta je da jednoj osobi buude jaaakooo žao Ŕto zbog (ne)opravdanih razloga nije doŔla belji se Laughing

Danas su framaÅ”i sa Trsata po tko zna koji put organizirali Uskrsni doruĆØak Mr. Green .
Bilo nas je puuno i svak se potrudio odvojiti koji satiƦ vremena i uložiti malkicu truda da baÅ” ovaj Uskrs onima potrebitima, siromaÅ”nima, usamljenima uĆØini posebnijim, dostojanstvenijim...
( Ti kojoj je ovo usmjereno znaj Wink !) Bilo je tu ĆØiÅ”Ć¦enja luka, kuhanja mnoÅ”tva jaja, pripreme ĆØaja, rezanja kruha, Å”unke, svrstavanja svega toga u pakete...
A kada je sat otkucao 11h ljudima koji su veƦ od ranijeg ĆØekali poĆØeli smo djeliti pakete Laughing .
Bila je to ujedino prilika za razgovor i druženje sa njima uz blagovanje pripremljene hrane. Dalo se ĆØuti raznih životnih priĆØa, dogaĆ°ajima koji su bili presudni za njihove živote, navlaĆØenja sa zakonima.. Njima je puno znacilo da mogu sa kim porazgovarati, a nas je pak spuÅ”talo na zemlju i osvjeÅ”tavalo da naÅ”i Å”kolski, ljubavni, prijateljski problemĆØiƦi nisu ono oko ĆØega bi se trebao okretati svijet Wink .

Nakon toga smo posjetili i naŔe potrebite obitelji te sa malim paketom osnovnih namirnica i u njihov dom unijeli daŔak uskrsne radosti Wink!

Ma bilo je luudo i nezaboravno Laughing belji se !! Od druženja nas framaŔa do one radosti darivanja..
BaÅ” zbog velike blizine Uskrsa ovaj dogaĆ°aj je bio joÅ” posebniji, radosniji. Vjerujem da je onima potrebitima, a joÅ” viÅ”e nama bio veliki dokaz da je Gospodin sa nama, da je proÅ”ao križnim putem radi nas.. iz velike ljubavi prema nama!

I ti osobo kojoj je ovo upuceno i sa kojom nikak da uspostavim telefonsku vezu znaj da si se trebala pojaviti jer ovakvo neŔto se ne smije propuŔtati belji se Laughing !!

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
Korny




Spol: žensko
Postovi: 897
Lokacija: OmiŔalj
PostanoPostano: sub 07 tra 2007, 21:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Kao prvo, veliki dio razloga zbog kojeg se osoba kojoj je bananin post bio upuƦen nije pojavila jest upravo taj Å”to se bananu ne može dobiti pa se tako ne može doƦi ni do potrebnih informacija... belji se Ali biti Ʀe joÅ” uskrsnih doruĆØkova pa Ʀemo se ubuduƦe malo bolje izorganizirati, jel' tako bananice?? Laughing belji se Wink

Ma eto, meni se ovaj vikend sve neÅ”to krivo poklopilo pa nisam sudjelovala u akciji uskrsnog doruĆØka i jaaaaaako mi je žao zbog toga tuzan , ali iako nisam bila, znam da je framaÅ”ima bilo jaaaako lijepo zato Å”to su sve framaÅ”ke akcije jako lijepe i pouĆØne...

Ali, 'ovo mi je Å”kola', i 'drugi puta Ʀu pametnije'... Laughing
Organizacija je veoma bitna u životu, zapamtite... Laughing Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: ned 08 tra 2007, 6:47
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Banani je stvarnoo užasno žao ako je ona razlog tvoga nedolaska (imam jedan drugi prijedlog za tebe pa te veƦ budem zvrcnula) ali prekjuĆØer i juĆØer nisam skoro niÅ”ta bila doma, a mobitel koji je i onako bez kuneliƦa bi bio negdje u torbi jer tak nema straha da se izgubi dok se veƦ gore navedene stvari rade... tuzan Rolling Eyes

Da, kao Å”to kažeÅ” - organizacija je bitna Laughing . I gledam si sada ja kako je sve to u redu proÅ”lo, kako je tamo profiltriralo dvjestotinjak ljudova, kako je sve to bilo superiƦ pripremljeno, bez nekih veƦih problema...
Istina, vjerujem da je Gospodin imao svojih prsteka u tome, ali Å”to bi On bez naÅ”ih "menadžera" koji su se bacili u pregovore sa sponzorima, organizaciju.. Wink Svaka im ĆØast Wink !!

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
Korny




Spol: žensko
Postovi: 897
Lokacija: OmiŔalj
PostanoPostano: pon 23 tra 2007, 21:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Samo da pohvalim trsatske framaÅ”e za juĆØeraÅ”nju misu...

Naime, nije nam bilo Sandersa pa smo misu animirali 'sami'....Svaka ĆØast Filetu na sviranju (bio si fenomenalan!!) i svima koji su doÅ”li na trudu i prekrasnom pjevanju...mislim da je ovo jedna od najboljih misa koju smo ove godine imali jako sretan

Eh, kad bi tako bilo svake nedjelje....al dobro, sad je proljeƦe, lijepo vrijeme pa se možda ljudi ĆØeÅ”Ć¦e 'zalete' do Trsata... Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: uto 24 tra 2007, 14:54
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ja kao vaÅ”a "moralna podrÅ”ka" koja vam u pjevanju ĆØuvam leĆ°a isto tako mogu reƦi da ste bili izvrsni Laughing pjeva
I brojĆØano ste se dobro držali Wink
A drugi glas u kojem ste se okuÅ”ali superiÅ”ka je zvuĆØao...

Svaka ĆØast hej !!

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
Dara




Spol: žensko
Postovi: 490
Lokacija: RIJEKA
PostanoPostano: uto 24 tra 2007, 18:58
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

prvenstvno hvala veliko filetu jer to je bilo njegovo "vatreno krstenje"kako bi se reklo,a veliko hvala sto ste dosli i oni koji nemogu svaki put doci,prezivjeli smo bez sandrica,a mislim da pohvala fra Hoska,i drugih ljudi nakon mise i aplauz sve govori....frama trsat sve rastura woohoo

....Gospodin je moja snaga,moj mir....
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group