|
 |
Autor |
Poruka |
spavanko

Spol: 
|
Postano: uto 02 ou 2004, 22:39
Naslov : a kako...staviti avatar, sliku u post ... |
|
|
ja bih ponekad zelio svoje postove podkrijepiti slikama. je li netko zna kako se to radi? |
|
make love, no war |
|
|
 |
1van^VD

Spol: 
|
Postano: pon 08 ou 2004, 23:00
Naslov : |
|
|
Dakle ovako:
Kad nekom piŔeŔ odgovor, a hoæeŔ stavit neku sliku prvo klikneŔ na ikonu "Img", zatim upiŔeŔ web adresu slike, a onda opet klik na ikonu "Img" i to je to...
EVO PRIMJERA KAKO BI TO TREBALO IZGLEDAT
[ img]http://www.vodice-hr.com/images/vodice-porat.jpg[/img ]
NADAM SE DA SAM POMOGAO!!!  |
|
Brže nisam mogao, a sporije nisam htio... |
|
|
 |
megica

Spol: 
|
Postano: pon 26 tra 2004, 13:07
Naslov : Kako staviti avatar |
|
|
Daklem, pitala si za avatar ... Evo ja æu ti pokuŔati objasniti pa me onda drugi mogu nadopuniti... Daklem u svom profilu skroz na kraju imaŔ Avatar Control Panel, i tamo imaŔ nekoliko izbora otkuda staviti avatar. MožeŔ staviti neku sliku koju imaŔ na kompjutoru (onda biraŔ onu prvu opciju, naðeŔ sliku u fileovima i staviŔ), druge dvije opcije ti omoguæuju da je staviŔ direktno sa neke stranice. Kvaka je u tome da avatar može imati najviŔe 6kB, i da može biti najviŔe 80x80 piksela. Tak nekak! I to ti je sve Ŕto trebaŔ znati. ImaŔ na stranici www.animationlibrary.com puno fora animacija pa si pogledaj... Eto, to je valjda to
Evo joÅ” jedna adresa : www.world-of-smilies.de  |
|
.. tvoja sam, Bože moj, èuvam te u sebi, nikada viŔe nisam sama jer živim u tebi, hvala ti Bože Ŕto tako me ljubiŔ, i dajeŔ sebe cijeloga, zauvijek tvoja ostajem, sama viŔe nikada .. |
|
|
 |
dvooka

Spol: 
|
Postano: čet 14 lis 2004, 11:08
|
|
kad smo veæ kod slika, kako mogu postaviti avatar? ipak sam ja nova pa joŔ ne znam pojedosti |
|
|
|
|
 |
spavanko

Spol: 
|
Postano: čet 14 lis 2004, 13:08
|
|
Slikica ispod imena se zove avatar.
StavljaÅ” ga na naĆØin da uưeÅ” u svoj profil (a to ĆØiniÅ” tako da na vrhu stranice klikneÅ” na profil), kada ti se on otvori na dnu te stranice ƦeÅ” vidjeti naslov avatar control panel, tu ti piÅ”e da možeÅ” stavit bilo koju slikicu, ali veliĆØine do 80Ć80 i za to postoji viÅ”e naĆØina, evo par od njih:
1.možeŔ stavit slikicu iz svog raèunala, npr. iz my pictures odabereŔ neku
2.možeŔ otiæi na net, na npr.google i potražiti neki avatar i od tamo možeŔ kliknuti na bilo koju slikicu koja ti se svidi (pazi na velièinu) i kad naðeŔ slikicu klikneŔ desnim klikom na nju, tada ti se otvori niz toga, pa onda klikneŔ na properties, tada ti se pokažu mjere te slike i njen url tj. adresa tada miŔem zatamaniŔ tu njenu adresu i opet desnim klikom na to i otvori ti se niz opcija , a ti klikneŔ copy i zatim se vratiŔ u naŔ profil i u drugi pravokutnik po redu pored kojeg ti piŔe da staviŔ url, jednostavno klikneŔ u opciji «edit» na paste i zalijepiŔ taj url i zatim samo klikneŔ na «poŔalji» na samom dnu i to ti je to.
3.a možeŔ naæi slikicu , pa opet kliknuti desnim klikom i uzeti opciju «save as» i spremiti tu slikicu najprije u raèunalo pod npr. my pictures i ako je prevelika, možeŔ ju malo urediti, smanjiti i zatim doðeŔ u profil i na prvom pravokutniku klikneŔ na browse i zatim tu slikicu izabereŔ iz my pictures i opet klikneŔ na «poŔalji»
i imaÅ” avatarā¦.
Zvuèi komplicirano, a zapravo je jednostavno, samo trebaŔ naæi slikicu..
Ako ti Ŕto nije jasno, samo pitaj Mash na PP |
|
make love, no war |
|
|
 |
dvooka

Spol: 
|
Postano: čet 14 lis 2004, 15:22
|
|
hvala na pomoƦi!  |
|
|
|
|
 |
Ycteris

Spol: 
Lokacija: tamo gdje sunce sije, kiŔa pada i ljubav Božja vlada
|
Postano: pet 04 ou 2005, 22:53
|
|
Da si olakŔate postanje smajlija koristite kraticu alt+p |
|
Veæe ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. (Iv 15,13) |
|
|
 |
klara

Spol: 
|
Postano: sub 05 ou 2005, 23:07
|
|
Ja sam danas uspjela postavit sliĆØicu tako da sam URL kopirala samo na: Link na URL Avatara:
UpiŔite URL na kojem se nalazi Avatar. |
|
uèiniti dobro, a zatim otiæi bez buke ... |
|
|
 |
osjecanka

Spol: 
|
Postano: uto 30 sij 2007, 17:29
|
|
Zasto mi ne radi avatar? Stavila sam ga sa svog harda!
edit by osjecanka: stavila sam ga prvo na net i sad radi! |
|
Svi smo mi andjeli sa samo jednim krilom, moramo se zagrliti da bismo mogli letjeti! |
|
|
 |
klara

Spol: 
|
Postano: uto 17 srp 2007, 15:09
|
|
Žan napisa: |
VeliĆØina avatara i spremanje avatara na server
* PoŔto primjetih želju za poveæanjem dimenzija avatara, stoga odluèih napravit prilagodbu sustava.
Po novom slika avatara može biti dimenzija 140 x 180 pixela, velièine do 50 kB.
* Prikaz avatara je moguæ jedino ako se uploada na naŔ server.
Dakle, svi linkovi na vanjske slike neƦe funkcionirat, pa molim sve koji su koristili tu moguƦnost,
da svoj avatar uploadaju na naÅ” server. HVALA! |
a kako uploadat avatar na naÅ” server?
daj, pojasni malo nama pljavushama ...  |
|
uèiniti dobro, a zatim otiæi bez buke ... |
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: uto 17 srp 2007, 15:13
|
|
klara napisa: |
a kako uploadat avatar na naÅ” server?
daj, pojasni malo nama pljavushama ...  |
U svom profilu, u AvatarControlPanelu, imaÅ” dvije opcije:
1) slika koju želiŔ za avatar nalazi se na tvom kompu - klikneŔ na Browse i pronaðeŔ je
2) slika koju želiŔ za avatar nalazi se negdje na netu - kopiraŔ u polje adresu slike
 |
|
Po ovom æe svi znati da ste moji uèenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge! (Iv 13, 35) |
|
|
 |
antea

Spol: 
|
Postano: sub 24 sij 2009, 20:41
|
|
...ej, ne kužin se baŔ u te stvari s avantrom....Ŕta treba upisati na mjesto uplodaj Avantra u URL-a...unaprijed hvala |
|
|
|
|
 |
Magali
mod team

Spol: 
|
Postano: sub 24 sij 2009, 21:59
|
|
antea napisa: |
...ej, ne kužin se baŔ u te stvari s avantrom....Ŕta treba upisati na mjesto uplodaj Avantra u URL-a...unaprijed hvala |
Evo ovako, ti pretpostavljam da želiŔ neku fotku sa net-a?
NajlakŔe ti je da ju skineŔ na komp pa ju onda preko AvatarControlPanela i Browsa preko svog explorera odaberes (u folderu gdje se nalazi) i stisneŔ ok...Ti jasnije? Ostalo probaj proèitat u prethodnim postovima u ovoj temi. |
|
Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si naŔao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio... |
|
|
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe urešivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|