HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: sri 16 lis 2019, 20:16. Pogledaj neodgovorene postove
[glazba] USKRS FEST
Započni novu temuOva tema je zaključana: ne možeš urešivati postove niti odgovarati.
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
kristina-istra
Spol: neodrešen
Postovi: 6
Lokacija: sveti Petar u Ŕumi
PostanoPostano: pet 23 tra 2004, 9:07
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

gandalf, proĆØitaj malo detaljnije post naÅ”e mash, pogotovo neke djelove, to ti je moj odgovor na ovo "sramotno". i nemojte se vaditi na neku demokracije slobodu govora i sliĆØno- svi mi dobro znamo da nam je slijediti neke druge zakone, koji nisu od ovoga svijeta... Ljubav je prva i najveƦa. kad budeÅ” u živo priĆØao s tim ljudima(eventualni okrugli stol) reci sve Å”to misliÅ” tim ljudima u lice- u LJUBAVI, I NEMOJ IM SE LAŽNO SMJEÅ KATI- NASTOJ DA TO BUDE IZ SRCA. Osobno mislim da nam je potrebnija zajedniĆØka Duhovna obnova (meni prvoj) nego okrugli stol. ili pak- duhovna obnova-pa okrugli stol.

mash, iz kojeg si zbora?Smile

mir, mir Isuse podari, svijetu ovom koji treba te!!!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
megica
Spol: neodrešen
Postovi: 6
Lokacija: ... from a crazy little place called home :)
PostanoPostano: pet 23 tra 2004, 13:02
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

odmah na poĆØetku Å”aljem puno pozdrava poklon-u, vaÅ”a pjesma mi se odmah svidjela, i stvarno mi je drago da ste dobili zasluženu nagradu... Smile nisam imala prilike nastupiti ove godine pa nisam vidjela famoznog daniela ali zato jedva ĆØekam nedjelju... Wink

Å”to se tiĆØe samog uskrsfesta veƦ ste sve rekli, pa da izbjegnem ponavljanje ja Ʀu spomenuti ono subotnje druženje - kao Å”to svi znate ove godine je to organizirano kao skupno druženje u sv. mati slobode. sjeƦam se proÅ”le godine kad smo imali dva - tri zbora u naÅ”oj crkvi, kasnije smo se upoznali, pjevali, veselili se... bilo je to zaista lijepo iskustvo! a ove godine nisam upoznala nikoga novog, i nemam nikakvih posebnih sjeƦanja na tu subotu - osim onih vezanih za druženje sa vlastitim zborom. zato bi po mom miÅ”ljenju bilo bolje da organiziranje tih susreta bude kao i dosad - po župama, a ne svi u jednoj. da li netko od vas možda ima drukĆØije miÅ”ljenje, ili možda viÅ”e informacija o tome zaÅ”to je to tako? bit Ʀe mi drago ĆØuti razliĆØita miÅ”ljenja... Smile

do tada bi samo željela pohvaliti zbor navjestitelji, oni su mi joŔ od proŔlog uskrsfesta ostali u srcu sa stihom :

... pjevam jer znam da postoji svijet pun ljubavi ...

eto toliko od mene zasada ... pozdrav svima Smile


Zadnja promjena: megica; pet 23 tra 2004, 19:57; ukupno mijenjano 1 put.

.. tvoja sam, Bože moj, ĆØuvam te u sebi, nikada viÅ”e nisam sama jer živim u tebi, hvala ti Bože Å”to tako me ljubiÅ”, i dajeÅ” sebe cijeloga, zauvijek tvoja ostajem, sama viÅ”e nikada ..
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Edmond_Dantes
Spol: neodrešen
Postovi: 61
PostanoPostano: pon 26 tra 2004, 11:10
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ne usuĆ°ujem se komentirati ni organizaciju ni pjevanje ni bilo Å”to drugo jer nisam bio tamo. Ali po onome Å”to sam vidio na tv-u, imam jedno pitanje: da li je moglo bolje? Recimo, nedjeljna misa iz katedrale ... ako je veƦ vezano za susrat mladih, zaÅ”to mladi nisu animirali cijelu misu, uz dužno poÅ”tovanje organizatorima i svima koji su sudjelovali. Da li bi bilo preagresivno da su pjevanje na toj misi animirali samo mladi s nekim novijim pjesmama? Ali tu veƦ ulazimo u jedan drugi problem, koji smo svi barem jednom iskusili, zar ne?

'Evo ... sve ĆØinim novo ...'
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Nikita
Spol: neodrešen
Postovi: 12
Lokacija: tu i tamo
PostanoPostano: pon 26 tra 2004, 15:33
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ko kaže da se izvoĆ°aĆØi ne druže, pa pogledjte samo ovaj forum! Ne bih se baÅ” složila da je "sramotan" jer pokazuje viÅ”e strana iste priĆØe Å”to se ĆØesto pokazalo korisnim za daljnji razvoj situacije. Zato se nadam da ga ĆØitaju i oni iz organizacije Uskrs festa i da ga neƦe shvatiti kao pokudu ili uopƦe neÅ”to loÅ”e, nego kao pokazatelj i dobrih i loÅ”ih strana. Možda Ʀe im tako biti lakÅ”e u organizaciji druge godine.
Htjela bih ĆØestitati svim nagraĆ°enima (pogotovo Poklonu) i nenagraĆ°enima. Netko je od vas rekao kako nagrade poticajno djeluju na nastavak rada i slažem se s tom tvrdnjom i mislim da ukidanje nagrada možda i nije potrebno. Postoje mnogi festivali bez nagrada, zaÅ”to ne bi jedan imao nagrade? Bilo bi doduÅ”e lijepo da se nagrade dijele po principu kvalitete, a ne po nekim "kriterijima" ili "nagovorima" sa strane. Tu bi se dalo poraditi.
InaĆØe je meni bilo baÅ” ok ove godine. Sve je bilo nekako veselo, u dobrom raspoloženju. Bilo mi je baÅ” super kad su svi izvoĆ°aĆØi pjevali onu himnu, radili valove i plesali. Ne znam za vas, ali ja sam se baÅ” bila uživila! (na žalost, kad smo se vratili u green room nastalo je ono ĆØudno zatiÅ”je jer su svi shvatili da su nagraĆ°eni potajice izvuĆØeni iz dvorane kao da bi mi ostali napravili neku frku, revoluciju, Å”to ja znam, nismo im imali priliku ni zapljeskati. nekako sam se osjeƦala kao lopov)
Eto, to je to za prvi put. Samo joÅ” da kažem kako se taj naÅ” festival iz godine u godinu popravlja Å”to se tiĆØe pjesama, dakle, izvoĆ°aĆØi - svaka ĆØast!

vjetre s dinareeeeee.... eee...
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
igor
Spol: muško
Postovi: 745
PostanoPostano: uto 27 tra 2004, 11:56
PostNaslov : kvaliteta???
Citiraj i odgovori

nagrade dodijeliti po principu kvalitete???

hmm... ovo mi je nesto jako poznato. kao da sam ja nesto slicno rekao, i cijela se hajka povela na mene... Smile)

pozdrav rafaelu i poklonu...

trenutno slusam ZNAK POBJEDE od rafaela, i mogu reci da je, po meni, ovo stvarno jedna odlicna pjesma...

naravno i STVORENI ZA NEBO je posebna pjesma... prelijepa

nek se javi netko iz rafaela, ako je na ovom forumu

lijep pozdrav iz subotice... bilo nam je svima jako lijepo u sibeniku...

cuo sam da me je netko iz pozege trazio u sibeniku, ali se nismo vidjeli. sorry
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Slavko
Spol: neodrešen
Postovi: 3
PostanoPostano: sri 28 tra 2004, 12:07
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

S vremena na vrijeme svratim do Foruma te se ponovno ĆØudim biserima "upuƦenih u dogaĆ°anja vezana uz Uskrs festa posebice u njegove "tajne igre" .
Ponovit Ʀu joÅ” jednom za sve koji žele znati viÅ”e. ƈetvrtkom od 20,30 do 22,00 u programu HKR-a ide emisija Sacro ritam koja se bavi duhovnom glazbom i u koju možete zvati i ĆØuti odgovore na mnoga postavljena pitanja. TakoĆ°e nudim svoju mail adresu (snedic@hkr.hr) pa pitajte ako vas neÅ”to zanima ili muĆØi vezano uz Uskrs fest a i ostale segmente Cro sacro scene. Ono Å”to ne budem znao potrudit Ʀu se doƦi do ljudi koji znaju odgovore i izvjetiti zainteresirane i javnost.

Evo sad par informacija vezanih uz Vannu.

- Netko napisa da je Vanna u žiri "uletjela ĆØudno" te da nigdje nije bila prije najavljena. . Sastav žirija je bio tajna sve do poĆØetka Festivala te ime nijednog ĆØlana žirija nije bilo nigdje prije objavljeno.

- Vjerovali ili ne Croatia Records nije imao nikakvog upliva ĆØak niti sugestija glede žirija. Želimir Babogredac je bio jedan od ĆØlanova žirija ĆØiji je glas vrijedio kao i Dragana Solde iz Radio postaje Mir MeĆ°ugorje, ako ne vjerujete pitajte nekog od ĆØlanova žirija.

- Vanna je stvarno najviÅ”e glasovala dala skladbama koje su osvojile nagradu Å”to bi bez ocjena ostalih ĆØlanova žirija bilo nemoguƦe ali potvrĆ°uje da su njezino miÅ”ljenje djelili i ostali ĆØlanovi žirija buduƦi da su dotiĆØne skladbe dobili najviÅ”e glasova od veƦine ĆØlanova žirija.

- Vanna je bila predsjednica žirija buduƦi da je bila jedina žena te su ostali ĆØlanovi "kavalirskim" postupkom nju odabrali da proglasi pobjednike Å”to je ona vrlo dobro napravila (bolje od mene proÅ”le godine).

- Vanna je 18. travnja imala godiÅ”njicu braka ali je svejedno je doÅ”la na Uskrs fest. Nakon Festivala ona i njezin muž Andrija su otiÅ”li za veĆØeru u ĆØast godiÅ”njice braka te je to razlog zaÅ”to nisu viĆ°eni na domjenku.

- Sutradan sam nazvao sve ĆØlanove žirija da im se u ime Organizacijskog odbora zahvalim. ƈuo sam se i s Andrijom (Vaninim mužem) koji mi je ispriĆØao da je Vanna bila oduÅ”evljena Festivalom te su skoro cijelu veĆØeru razgovarali o Uskrs festu (napominjem veĆØeru posveƦenu njihovoj godiÅ”njici braka).
Vanna mi je istaklnula da je oduŔevljena:
- organizacijom festivala koja je bila na puno veƦoj raznini nego kod veƦine estradnih festivala
- publikom koja je sve izvoĆ°aĆØe jednako oduÅ”evljeno pozdravljala a i svi pobjednici su dobili jednak pljesak.
- izvoĆ°aĆØima koji su bili izvrsni. Napomenula je da je Å”teta Å”to je trema nekolicini izvoĆ°aĆØa pokvarila nastup Å”to se odrazilo i na ukupni plasman.
- iznenadila se sudjelovanje velikog broja profesivalnih aranžera i producenata Ŕto se odrazilo na kvaliteti snimki
- napomenula da je jako ponosna na sebe Ŕto su pjesme kojima je ona dala najviŔe bodova osvojile nagrade.


- i tako dalje da ne nabrajam

molim proĆØitajte uvod jednom


Slavko NediƦ
umjetniĆØki direktor Uskrs festa
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Slavko
Spol: neodrešen
Postovi: 3
PostanoPostano: sri 28 tra 2004, 14:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Poklon iskustvo vjere, molitve i pjesme

Poklon, ukupni pobjednici ovogodiÅ”njeg Uskrs festa prema ocjeni žirija i izvoĆ°aĆØa, gosti su emisije Sacro ritam Hrvatskog katoliĆØkog radija u ĆØetvrtak 29. travnja od 20,30 do 22 sata.

Biti Ʀe to izvrsna prilika da s Poklonom pjevate i molite ali i da upoznate ne samo njihove pjesmu nego i vjeru.
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Ariadne
Spol: neodrešen
Postovi: 35
Lokacija: blizu
PostanoPostano: pet 30 tra 2004, 7:51
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

samo jedan mali detalj iz svakodnevnog zivota :

buduci da stalno razglabamo o UF, o snimci, terminu, usporeĆ°ujemo s dorom...
eto neki dan mene zaustavi moj susjed, drag covjek, oko 50-60 god, ateist, biznismen i kaze:
upalio ja tv u ned. i bio neki festival (dobro, sad je pitao jesam li ono ja bila tamo),i bas je dobar bio, pjesme bolje 5 puta od onih na dori i zao mi je sto ga nisam gledao do kraja, nisam imao vremena.
eto, zamislite, to kaze covjek koji nema nikakve veze s crkvom i kojeg bi takvi tekstovi pjesama trebali malo zivcirati, recimo to tako, ili mu barem biti nerazumljivi.
eto, sto nam to govori o uf?
da je je u pravom terminu, naslo bi se podosta publike i iz godine u godinu bi mozda postao jedan od vaznijih festivala kojeg ne bi slusali samo ljudi koji inace slusaju duh. glazbu.

tili bi,tili bi mo-ru...
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
igor
Spol: muško
Postovi: 745
PostanoPostano: pet 30 tra 2004, 9:27
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

tako je ariadne... bas tako...

ljudim nisu uvijek bitne rijeci pjesama, vec kompletan sklop jedne pjesme... odnosno kako ona zvuci... briga njega da li ta pjesma ima takve i takve rijeci!!!!

bit ce uskrsfest i jos veci, meni je samo zao sto neki ljudi ne zele vise nastupiti na uskrsfest... oni, da su pravi krscani, nastupali bi i dalje na uskrsfestu i ne bi se naljutili na svaku sitnicu, vec bi pokusali nesto promijeniti u samoj organizaciji.. ne, njima je mozda lakse odustati...
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Nikita
Spol: neodrešen
Postovi: 12
Lokacija: tu i tamo
PostanoPostano: pet 30 tra 2004, 10:11
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ma tko odustaje? Nemojte ljudi odustajat, tako se ne radi!

vjetre s dinareeeeee.... eee...
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
igor
Spol: muško
Postovi: 745
PostanoPostano: pet 30 tra 2004, 16:29
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ma odustat ce svi.. kao sto je to ucinio i FIDES prije dvije godine... a vec i ove godine neki pricaju o tome... ali to nije krscanski duh.. no nek svatko radi kako hoce
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
gostic
Spol: neodrešen
Postovi: 7
PostanoPostano: pet 30 tra 2004, 16:38
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Da, nikad prežaljeni FIDESI.

Šalim se, Bogu hvala Ŕto ti plagijatori i totalno neoriginalni pseudoglazbenici ne nastupaju viŔe na Uskrsfestu.

No, ne treba za njih brinuti, oni se sasvim dobro produciraju.
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
angel
Spol: neodrešen
Postovi: 6
PostanoPostano: pet 30 tra 2004, 16:58
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Eee,e,ljudovi!Ja samo željah pohvaliti (ako veƦ nisam) ovaj U.F.-posebno pjesme koje su puno bolje od proÅ”logodiÅ”njih,u globalu gledano!!Mislim da ,uz sve ove izvoĆ°aĆØe koje smo svi skupa veƦ ne znam koliko puta nahvalili zivio ,pohvalu zaslužuje i ''Nebeski grad''-meni je baÅ” simpa pjesma!Zatim,Ksenija SobotinĆØiƦ i VIS ''Emanuel'' posebno-mladi,ali bravo,nek' samo tako nastave pljesak !
I joÅ” neÅ”to,kao,mnogi Ʀe doƦi sad u nedjelju u S.Petra na promociju ƈ.A.-pa tko Ʀe vas sve tam prepoznati!?Mislim,tu svi lijepo komuniciramo i to,duÅ”e su nam se ajmo reƦi upoznale,a tijela su nam strana hm hm Hm, možda Ʀe tako biti tamo gore,u visinama ?! anĆ°eo
Neka vas sve prati OĆØev mir i blagoslov u danu kada proĆØitate ovaj mail(ili Å”to veƦ...) i srce neka vam je ispunjeno ljubavlju i radoÅ”Ć¦u, da i sami budete blagoslov onima koje Ʀete susretati!A da vam i anĆ°eli ĆØuvari ne bi ostali bez posla,neka vas ĆØuvaju od svakoga zla i grijeha! jako sretan Wink

''Željno sam oĆØekivao Gospoda; On se je milostiv prignuo k meni i usliÅ”io glasnu molitvu moju'' Ps 40:1
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Vlatka
Spol: neodrešen
Postovi: 43
PostanoPostano: pet 30 tra 2004, 23:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

igorcelikovic napisa:
ma odustat ce svi.. kao sto je to ucinio i FIDES prije dvije godine... a vec i ove godine neki pricaju o tome... ali to nije krscanski duh.. no nek svatko radi kako hoce


Svatko ima pravo na svoj izbor. To je bio njihov izbor i kao takvo to treba poÅ”tivati, a ne pljuvati ili govoriti da je nekrÅ”Ć¦anski. Oni su se, umjesto festivalima, posvetili drugim KRÅ Ć†ANSKIM djelatnostima: seminari, duhovne obnove, itd... ZaÅ”to bi to bilo manje vrijedno?
Å to se tiĆØe nas: mi Ʀemo i dalje slati pjesme na natjeĆØaj UF-a i, nadamo se, nastupati! Wink
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web stranice [Vrh]
igor
Spol: muško
Postovi: 745
PostanoPostano: sub 01 svi 2004, 8:28
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Vlatka napisa:
igorcelikovic napisa:
ma odustat ce svi.. kao sto je to ucinio i FIDES prije dvije godine... a vec i ove godine neki pricaju o tome... ali to nije krscanski duh.. no nek svatko radi kako hoce


Svatko ima pravo na svoj izbor. To je bio njihov izbor i kao takvo to treba poÅ”tivati, a ne pljuvati ili govoriti da je nekrÅ”Ć¦anski. Oni su se, umjesto festivalima, posvetili drugim KRÅ Ć†ANSKIM djelatnostima: seminari, duhovne obnove, itd... ZaÅ”to bi to bilo manje vrijedno?
Å to se tiĆØe nas: mi Ʀemo i dalje slati pjesme na natjeĆØaj UF-a i, nadamo se, nastupati! Wink


izvini, ali ja nisam ni po kome pljuvao. to moras priznati...

jednostavno sam rekao ono sto sam rekao... i iza toga stojim. meni je zao sto ce neki odustati, i doista mislim da krscani bar ne bi trebali tako raditi... dakle, oni koji doista pjevaju na slavu Bozju ne bi trebali odustati iz nekih glupih razloga. Uvrijedili su se. mozes misliti... svatko ima pravo na svoj izbor, to i ja kazem... i meni je drago sto se svi angaziraju na drugim stranama. nije to manje vrijedno. to si ti rekla, a ne ja... samo mislim da iz glupih razloga se ne treba odustati od uskrsfesta... to nije krscansko ponasanje.. moje misljenje
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Erik
Spol: neodrešen
Postovi: 3
Lokacija: P U L A - istra
PostanoPostano: uto 04 svi 2004, 23:42
PostNaslov : Fidesi
Citiraj i odgovori

Samo kratak komentar na Fidese i UF2002 (ako se ne varam). Naime, veƦ i ptiĆØice znaju da nitko ne može napisati pjesmu ĆØiji neki dio nije identiĆØan ili vrlo sliĆØan nekoj veƦ spjevanoj. U "Pogledu" sam ĆØitao kako su na UF kada je pobjedio "Crveni plaÅ”t" ,koji je podsjeƦao na odreĆ°enog izvoĆ°aĆØa, ĆØak drugo i treƦeplasirani (Poklonci i g.AntoliƦ) bili optuženi za neku vrstu plagijata, barem od autora ĆØlanka. U skladbe g. AntoliƦa nebih se usudio dirati, ali autor skladbe koju je tada izveo "Poklon" priznao mi je odreĆ°en utjecaj pjevaĆØice od koje su, navodno, copy/pastali pjesmu.

Å to Ʀe reƦi:
Svaki glazbenik je kalio svoje umijeƦe sluÅ”ajuƦi glazbu koja mu se sviĆ°a. Pa zar može biti optužen za plagijat ako sklada glazbu koja mu se sviĆ°a?!?

Ne, Crveni plaÅ”t sigurno nije plagijat (osim ako MeÅ”troviƦ to javno ne prizna na HKR-u Wink ), Å”to nebih mogao tvrditi za neke pjesme s proÅ”logodiÅ”njeg UF-a. Fidesi imaju jedan drugi grijeh, koji ima veze sa zaboravljanjem dobre glazbe, pa sviranjem samo pjesama koje su u karizmatskom "filmu", te na kraju kopiranja nekih zborova made in USA.
place

*** NAPOMENA ZA MODERATORE: sve izreĆØeno u ovom postu je iskljuĆØivo osobno razmiÅ”ljnje. Nije mi bila namjera nikoga pljuvati ni prozivati veƦ samo izraziti neka svoja miÅ”ljenja.

KatoliĆØka Udruga Mladih Istre - > on line < sunce moje malo
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Marijana Zovko
Spol: neodrešen
Postovi: 15
PostanoPostano: sri 05 svi 2004, 8:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ma ne mogu da ne branim svoje Fidese.
Pa ja sam tako sretna sto sam ih upoznala, sto sam mogla snjima: MOLITI i pjevati. Nedirajte Fidese, pa nemogu si zamisliti tek kako bih moje pjesme razvlacili i gazili po rijecima koje je moje srce najizkrenije napisalo. A vijerujem da je i Arijana napisala tako najizkrenije Crveni Plast, to tesko ranjava takve izjave.
Stalno se pise o kvaliteti ovog i onog, da daaaleko smo ispred Dore, samo zato sto je Bogu na slavu, a da je jedna pjesma napisana sa tri rijeci i tri note, ali izkrenog srca i upuceno Bogu, mislim da je isto tako vrijedna, kao tekst sa 300 stihova i 300 nota.
Mir nasim srcima fali, to je ono najbitnije.
Svima zelim Bozji Blagoslov na ovom forumu

Zbogom

SMILUJ MI SE BOZE

Mary
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Gandalf
Spol: muško
Postovi: 334
PostanoPostano: sri 05 svi 2004, 13:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Citat:
Fidesi imaju jedan drugi grijeh, koji ima veze sa zaboravljanjem dobre glazbe, pa sviranjem samo pjesama koje su u karizmatskom "filmu", te na kraju kopiranja nekih zborova made in USA


No, to im ne mozemo zamjeriti, stvar ukusa ostaje stvar ukusa!

Znas sta...
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Gandalf
Spol: muško
Postovi: 334
PostanoPostano: pet 07 svi 2004, 11:01
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

je, je... traje..........................................................
..................................................................................
nego, meni je bio dobar onaj Ljubo VukoviƦ..........................................................
........................................................................

Znas sta...
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Erik
Spol: neodrešen
Postovi: 3
Lokacija: P U L A - istra
PostanoPostano: sub 08 svi 2004, 10:37
PostNaslov : Å epo
Citiraj i odgovori

Bog, druŔtvo!
BaÅ” sam htio napisati neÅ”to o Å epi (Ivo Å eparoviƦ, o.a.), ali mi je bolja polovica zabranila jer je rekla da ogovaranja, poticanje negativnih glasina i opƦenito bezrazložno pljuvanje nije u maniri dobrog katolika. JoÅ” sam se sjetio da je Å epo prijatelj od Željkice (MarinoviƦ, o.a.), a prijatelji gospoĆ°e MarinoviƦ su i moji prijatelji. Dakle, pozivajuƦi se na vaÅ”e dostojanstvo krÅ”ĆØanina Å”aljem apel da viÅ”e ne diskreditirate gospodina Å eparoviƦa zbog puke ljubomore & zavisti. Ako je ĆØovjek osvojio nagradu na UF i nastupati Ʀe u Lisinskom - valjda je zaslužio.
Moram podijeliti s vama jednu anegdotu s Framafesta ('99 ako se ne varam, no svakako drugog po redu). DoÅ”ao sam tamo sa svojim bendom koji je kao i veƦina sudionika Framafesta bila "lipa za vidit, ma grda za ĆØut". Stigli smo na mjesto održavanja i prvo Å”to smo ĆØuli kako neka mala zavija uz joÅ” goru matricu na tonskoj. PosluÅ”ali smo joÅ” dvije -tri pjesmice, ne bolje od prve, i sa suzama u oĆØima i prstima u uÅ”ima krenuli prema "green roomu". Kad tamo stoji Å epo sa par cura & deĆØkom (Bljesak) i slaže s njima terce, kvinte, modulacije, ĆØetiri- pet glasova i tko zna Å”to sve ne. Ostali smo impresionirani, kvalitetom te ekipice. "Thumb up"
A tko nije bio na Frama festu 2002. i nije vidio i ĆØuo nastup Å epe i Bljeska s pjesmom "Kapetane moj" taj je propustio naj scenski nastup u duhovnoj glazbi u hrvata a i Å”ire. A sama pjesma - pravo osvježenje! Samo usporedbe radi na cijeli festival sam ispucao jedno 50-slika, a na Å epu, tada, sve Å”to god je ostalo u digitalcu, oko 80. "Two thumbs up!"

Tako ispada da mi se iz profesionalnog i stvaralaĆØkog kuta gospodin Å eparoviƦ i oktet "Bljesak" zaista sviĆ°a.

__________________________
*** NAPOMENA ZA MODERATORE: sve izreĆØeno u ovom postu je iskljuĆØivo osobno ..... bla, bla, bla.....

KatoliĆØka Udruga Mladih Istre - > on line < sunce moje malo
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Rock-er
Spol: neodrešen
Postovi: 78
Lokacija: Subotica
PostanoPostano: uto 06 srp 2004, 11:21
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Upadam u temu.
Sad sam dobio cd Uskrs festa i moram reci da sam razocaran.
Sve baladice, samo jedna pjesma sa malo brzim ska ritmom.
Pa jel krscanstvo radosna il tuzna vijest?!?

Money for nothin'
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
frajer
iskljuĆØenSpol: neodrešen
Postovi: 182
PostanoPostano: uto 06 srp 2004, 11:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ima pravo Rocker i nema pravo Rocker ...
Sigurno je da brzi ritam upuƦuje na radost, ali daj mi onda objasni radost majke dok gleda svoje djete kako je sve pojelo? Pa tu nema neke brzine, nekog speeda.
OƦu reƦi, Radosna vijest ne znaĆØi nužno neku hiperaktivnost, radost može biti u srcu itd.
BTW, meni je ta ska stvar totalno loŔa, loŔ tekst, a stil mjuze kopiran, ono, nema niŔ originalnog.
Ja bi istaknuo neke druge izvoĆ°aĆØe, ... meni je ona stvar Post jako dobro.
InaĆØe se ne bi složio da su pjesme loÅ”e, ti jednostavno ne voliÅ” lagane stvari, nestrpljiv si po naravi (po tom bi se pitanju vjerojatno svi na forumu složili) pa tako ne možeÅ” odsluÅ”ati laganu stvar. Kladim se da ti je ƈedo vrhunac dosade Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOva tema je zaključana: ne možeš urešivati postove niti odgovarati.

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group