|
 |
Pitanje : HoƦe li Dinamo ispast iz lige ? |
Da |
|
42% |
[ 8 ] |
Ne |
|
57% |
[ 11 ] |
|
Ukupno glasova : 19 |
|
Autor |
Poruka |
ivoo
Spol: 
|
Postano: čet 15 stu 2007, 15:31
Naslov : |
|
|
M-o-S nisi u pravu, oni ovdje nisu izaŔli kao pojedinci, èak ni kao grupa pojedinaca, a uostalom nisu ni plaæeni za to veæ su izaŔli kao dinamo. A dinamo je i Chico.
A Ŕto se tièe ispadanja u drugu ligu od toga niŔta, ipak je ovo Hrvatska
To Ŕto je ovaj klub uèinio nema veze sa zdravom pameæu. Croatia je napravila d.d. Croatia i potpisivala ugovore sa igraèima ( svi se sjeæate straŔne croatijine momèadi koja je igrala i u LP) Nartavno iz budzeta su dolazili novci a obecanja su bili samo toiliki bez temelja naravno, kad je nestalo love i d.d. Croatia je otiŔla u steèaj i zavrsila svoje poslovanje. tako su prevarili igraèe i državu ( nisu poreze plaæali) To je izveo Mamiæ i ekipa jer oni su kad su preuzeli dinamo preuzeli sve osim obveza tj dugova i onda su igraèi tražili da im se plati Ŕto je potpisano da se ispoŔtuje ugovor. Sud je preudio u korist dinama??????????? Ŕto je zaista zaèuðujuæe i npr Cvitanoviæ æe morati prodati kuæu da plati troŔkove sudovanja. Sad je on uložio žalbu pa æe mo vidjeti.
U Europi se dogodi da klub doživi steèaj i onda on prestaje postojati poèinje iznova opsniva se i starta iz zadnje lige u ovom sluèaju bi to bilo iz županijsjke lige ( sad ne znam koji je najnizi rang u Zgarebu, 2 3 ili mozda cetrvta zupanijska). Imate primjer Fiorentine, pa i Leeds United je doživio velike financijske probleme trenutno je u treæoj engleskoj ligi a prije par godina je igrao polufinale LP sa Barcelonom;) |
|
|
|
|
 |
M-o-S

Spol: 
|
Postano: pet 16 stu 2007, 16:33
|
|
ivoo napisa: |
M-o-S nisi u pravu, oni ovdje nisu izaŔli kao pojedinci, èak ni kao grupa pojedinaca, a uostalom nisu ni plaæeni za to veæ su izaŔli kao dinamo. A dinamo je i Chico. |
neƦu puno. sam Ʀu reƦ da se nismo sporazumjeli. ja sam mislio na pojedince.kao sto su neki od nogometasa i rukometasa u spotovima stranaka..nisam mislio na cijeli klub. daklem, pojedinac..  |
|
Htio je ostaviti trag svoj u tebi !!! |
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: sub 17 stu 2007, 15:46
|
|
Ok al chico je napisao za nogometaŔe dinama a ostale je usput spomenuo, uostalom ovo je tema o dinamu. A taj klub je neŔto Ŕto opet baca ljagu na njegovo ime on je platio oglas za HDZ, to se pravim klubovima nikad ne može dogoditi to je sramota za klub. |
|
|
|
|
 |
vjernik

Spol: 
|
Postano: sri 26 pro 2007, 16:09
|
|
Ugodno me je iznenadio Mamiæ a vjerujem i vas, kad se isprièao novinarima za sve svoje istupe i napade upuæene njima.
Lijepo  |
|
"Objavljeno ti je, èovjeèe, Ŕto je dobro,
Ŕto Jahve traži od tebe:
samo ĆØini pravicu,
milosrưe ljubiti
i smjerno sa svojim Bogom hoditi."
Mihej 6, 8 |
|
|
 |
Luka7

Spol: 
|
Postano: sub 29 pro 2007, 22:59
|
|
Jel vjerujete MamiƦu da su ponude za ModriƦa dosezale 50 mil.ā¬? Ćisto sumnjam.
Mislim da ga ĆØuva za poslije europskog prvenstva. |
|
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: sub 29 pro 2007, 23:58
|
|
Ma ovo mu je najveæi lažnjak! Mislim da nije uspio dobiti viŔe od 20mil. pa je odustao od prodaje...
Za usporedbu:
Ronaldinho danas vrijedi 50 mil... |
|
ne ubij, ni maĆØem, ni traĆØem! |
|
|
 |
vjernik

Spol: 
|
Postano: ned 30 pro 2007, 10:24
|
|
Luka7 napisa: |
Mislim da ga ĆØuva za poslije europskog prvenstva. |
Pa da mu poraste cijena.
Ja ne vjerujem da Ʀe itko ponudit veƦu ponudu od ovih do sad.
Mislim da je najveæi iznos spominjao Šahtar nekih 25 mil.eura, a oni su samo odmahnuli rukom.
Mamiæ se nada a i mi da æemo dogodine bit bolji u europi, pa ga je zato zadržao.Mislim da nije pogrijeŔio.Nije sve u novcima  |
|
"Objavljeno ti je, èovjeèe, Ŕto je dobro,
Ŕto Jahve traži od tebe:
samo ĆØini pravicu,
milosrưe ljubiti
i smjerno sa svojim Bogom hoditi."
Mihej 6, 8 |
|
|
 |
angelous

Spol: 
|
Postano: ned 30 pro 2007, 11:57
|
|
mislim da MamiƦ nije dobio onoliko koliko je htio..
ako traži 30 milja za njeg..
ĆØim dobije ponudu 31 milju, ode Luka...
iako je moguƦe da i ostane do kraja prvenstva |
|
''I vidjeh: nebo otvoreno- i gle,konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi... ...prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i ĆØist.''
Otk 19, 11,14 |
|
|
 |
Luka7

Spol: 
|
Postano: ned 30 pro 2007, 15:13
|
|
S jedne strane mi je drago da je ostao (iako ne navijam za plave), a s druge strane siguran sam da je Modriæ pomalo tužan jer bi u engleskoj njegova karijera ipak bolje napredovala nego u dinamu. Kako god bilo da bilo, mlad je i ima joŔ vremena. Ako dobro proðemo na Euru onda æe mu sigurno porasti cijena. |
|
|
|
|
 |
M-o-S

Spol: 
|
Postano: ned 30 pro 2007, 15:52
|
|
meni je žao luke jer mislim da æe duŔu dat za dinamo, kao Ŕto veæ je dosad a niŔta neæe bolje dinamo proæ, nego dosad..
jer modriæ nemože sam niŔta napravit.. |
|
Htio je ostaviti trag svoj u tebi !!! |
|
|
 |
Anny

Spol: 
|
Postano: ned 30 pro 2007, 16:47
|
|
navijam za dinamo i zelim mu sve najbolje al' mi je zao Ŕto luka ostaje
mislim da bi taj deèko napredovao vani i puno viŔe dao za reprezentaciju. A ovako hmmmmm....... |
|
Dami la mano, voglio restar per sempre insieme a Te |
|
|
 |
Luka7

Spol: 
|
Postano: ned 30 pro 2007, 20:02
|
|
A ste èuli najnovije vijesti. Novinari ga u Zadru na misi uhvatili da daje izjave! Pa ti naŔi novinari stvarno nemaju nikakvog morala. |
|
|
|
|
 |
Anny

Spol: 
|
Postano: ned 30 pro 2007, 21:23
|
|
a Ŕta Ŕ' |
|
Dami la mano, voglio restar per sempre insieme a Te |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: ned 13 sij 2008, 14:58
|
|
Mali osvrt. Mislim da je MamiƦ zadnjih godina kao ekonom uĆØinio mnogo za Dinamo al i za sebe. Iako je, koliko mi se ĆØini mogao i viÅ”e zaradit da je ostao sa strane kao menadžer. Ćini mi se da je doÅ”lo vrijeme da ode sa funkcije. Ne zbog poslovanja veƦ zbog ugleda Dinama. Nema niÅ”ta gore kad netko ili neÅ”to postane ovisno o nekoj osobi a pogotovo kad je ta osoba stalno u nekoj svaưi i skandalima. Danas kada vidim situaciju u Dinamu sa ljudske strane, doista mi je žao igraĆØa koji su u njegovim rukama. Pogotovo malog ModriƦa. |
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pon 14 sij 2008, 19:32
|
|
Evo koda sam znao! Zaista Mamiæ nema granice... Sramoti Dinamo, Hrvate a posebno hercegovce.... Zaista mi neugodno kad se tako ponaŔa neko iz mog kraja.... |
|
|
|
 |
angelous

Spol: 
|
Postano: pon 14 sij 2008, 20:23
|
|
èekam dan kada æe navijaèi reæi svoje (ne neredima, na se rzumijemo )...  |
|
''I vidjeh: nebo otvoreno- i gle,konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi... ...prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i ĆØist.''
Otk 19, 11,14 |
|
|
 |
penziƦ

Spol: 
|
Postano: pon 14 sij 2008, 20:51
|
|
sv.Franjo legenda napisa: |
Mali osvrt. Mislim da je MamiƦ zadnjih godina kao ekonom uĆØinio mnogo za Dinamo al i za sebe. Iako je, koliko mi se ĆØini mogao i viÅ”e zaradit da je ostao sa strane kao menadžer. Ćini mi se da je doÅ”lo vrijeme da ode sa funkcije. Ne zbog poslovanja veƦ zbog ugleda Dinama. Nema niÅ”ta gore kad netko ili neÅ”to postane ovisno o nekoj osobi a pogotovo kad je ta osoba stalno u nekoj svaưi i skandalima. Danas kada vidim situaciju u Dinamu sa ljudske strane, doista mi je žao igraĆØa koji su u njegovim rukama. Pogotovo malog ModriƦa. |
i ja bih bio dobar ekonom dinama kad bi dobival love iz gradskog proraèuna grada Zagreba. ne tako davno zagrebaèki gradski otac zadužen za sport naŔel se na naŔoj nacionalnoj televiziji na meti novinara koji ga je priupital zakaj dinamo dobiva novac od gradskog proraèuna. odgovoril je da novac dobivaju svi sportaŔi koji podižu ugled gradskog sporta u europi. kaj sve ne bi roðo bandiæ napravil za roðu mamiæa. |
|
|
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: uto 15 sij 2008, 11:09
|
|
kolko god da je primitivan al neke stvari je dobro rekao.da je prodao modriæa svi bi rekli da je sve zbog novca,ne proda ga da bi možda dinamo nekaj napravil druge godine i opet ga svi napadaju,kao jadan modriæ vani bi napredovao,nudio mu 3 milje eura po godini al nije htio zbog svlaèionice,svaka èast. |
|
tvoj prijatelj je odgovor na sve tvoje molitve |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: uto 15 sij 2008, 15:07
|
|
On je pokuŔao prodat Modriæa al oèito nije postigao cijenu koju je želio. Sam Modriæ je izjavio da je bio dogovor da ga se proda.
Tu je ponovo MamiƦ pokazao svoj karakter.
Isto tako ovim potezom je oprao svoje ruke. Ako ModriƦ ostane onda super, ako ode onda on nije kriv....
Penziæ:: Roðo Bandiæ niŔta posebno nije napravio za Ro0ðu Mamiæa. Naprotiv oni se ne podnose. Oko 80% novca koji Dinamo dobije od ZG ide na održavanje stadiona koji je gradsko vlasniŔtvo. Tako da se može slobodno zakljuèit da se Dinamo ne pomaže niŔta viŔe od Zagreba, Cibone, RK Zagreb..... Svi oni dobijaju od 5-10mil. kuna godiŔnje. |
|
|
|
 |
penziƦ

Spol: 
|
Postano: uto 15 sij 2008, 22:10
|
|
Penziæ:: Roðo Bandiæ niŔta posebno nije napravio za Ro0ðu Mamiæa. Naprotiv oni se ne podnose. Oko 80% novca koji Dinamo dobije od ZG ide na održavanje stadiona koji je gradsko vlasniŔtvo. Tako da se može slobodno zakljuèit da se Dinamo ne pomaže niŔta viŔe od Zagreba, Cibone, RK Zagreb..... Svi oni dobijaju od 5-10mil. kuna godiŔnje. |
moja sestra je podstanarka i ona se sama mora brinuti o stanu: ona kupuje sredstva i pribore za èiŔæenje, sama mora èistiti i održavati stan, a ne njezina gazdarica. i zamisli sad da moja sestra keže gazdarici da se gazdarica mora pobrinuti za èistoæu u stanu!!! evo ti analogije, moja sestra predstavlja dinamo, a gazdarica gradske vlasti. znam ja da se bandiæ i mamiæ ne podnose, ali on(gradska vlast) daje tolke novce dinamu ne bi li na taj naèin postao draži u oèima zagrepèana, tj, njegovih biraèa. to ti je politika i to nemoralna. nema te stvari koji politièare ne bi napravili da budu na vlasti. a kaj se tièe cifra i kolko koji klub dobiva: onaj proèelnik je rekel da je glavni kriterij za dobivanje novaca podizanje ugleda u europi. koji to ugled dinamo diže posljednjih nekoliko godina? a i ne zaboravi da za mamiæeve primitivne ispade zna cijeli europski nogometni svijet, Ŕto ne samo da zagrebu ne diže ugled, nego se dapaèe svi tome smiju |
|
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: uto 15 sij 2008, 22:51
|
|
Istina je da je podizanje ugleda u EU kriterij. Pa neƦe NK Dubrava dobiti 5 mil. kuna.
Želim samo reæi da Dinamo troŔi na stadion 80% novca koji dobije od grada jer je održavanje nogometnog stadiona jako skupo za razliku od npr Cibonine dvorane koja za održavanje treba 10 puta manje od maksimira.
Dao si usporedbu stana svoje sestre. Razlika je u tome Ŕto tvoja sestra ima ekskluzivno pravo na stanovanje dok plaæa stan a Dinamo nema, iako ga praktièki sami održavaju. Na njemu igra i Repka i održavaju se koncerti. |
|
|
|
 |
penziƦ

Spol: 
|
Postano: pon 21 sij 2008, 21:09
|
|
Istina je da je podizanje ugleda u EU kriterij. Pa neƦe NK Dubrava dobiti 5 mil. kuna.
Želim samo reæi da Dinamo troŔi na stadion 80% novca koji dobije od grada jer je održavanje nogometnog stadiona jako skupo za razliku od npr Cibonine dvorane koja za održavanje treba 10 puta manje od maksimira.
Dao si usporedbu stana svoje sestre. Razlika je u tome Ŕto tvoja sestra ima ekskluzivno pravo na stanovanje dok plaæa stan a Dinamo nema, iako ga praktièki sami održavaju. Na njemu igra i Repka i održavaju se koncerti. |
sam si sebi skoèio u usta. prvo veliŔ da dinamo troŔi 80% gradskog novca na održavanje stadiona, a samo koju reèenicu poslije da dinamo sam održava stadion. ak mamiæ nema novaca da održava stadion nek ode iz dinama i nek se nastavi baviti graðevinskim i inim spletkarenjima, to mu jako dobro ide.
a zaŔto bi grad uopæe davao bilo kakve novce bilo kojem privatnom klubu? ak smo svi htjeli ostaviti nesretni komunizam onda se tak i trebamo ponaŔati. ak je neki klub privatan, onda na njega trebamo gledati kao i svaku drugu privatnu djelatnost. ako neki vlasnik nije sposoban da uspjeŔno vodi klub, sam si je kriv. nek proda klub, ili nekaj drugo.
graðanima se iskljuèuje struja, plin ili voda i zbog 100 kunaduga a naŔi nogometni klubovi duguju milijune zbog nesposobnih funkcionera i nikom niŔta |
|
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pon 21 sij 2008, 21:34
|
|
nisi razumio Ŕto sam htio reæi!
Znaèi, Dinamo sam održava stadion. PoŔto je Maksimir u gradskom vlasniŔtvu grad bi trebao iznajmljivati stadion NK Dinamu. A poŔto je u nas sve naopako onda je i to... Grad daje Dinamu novac kao i svakom klubu u gradu a Dinamo 80% tog novca potroŔi na održavanje gradskog stadiona. Nisam rekao niŔta proturijeèno
penzic napisa: |
graðanima se iskljuèuje struja, plin ili voda i zbog 100 kunaduga a naŔi nogometni klubovi ... |
heh ovo je žalosna istina. |
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pon 28 srp 2008, 11:49
|
|
dok sam ovih dana pratio dogaưanja oko BBB-a i HrgoviƦa....
Ćudi me kako se u Zagrebu ne organizira joÅ” jedna navijaĆØka skupina. Koja bi bila umjerenija i korektno navijala. (ovo se može primjeniti i na druge klubove).
Veliki EU klubovi imaju po nekoliko navijaĆØkih skupina.
Ćini mi se da se u vodeƦim Hr navijaĆØkim skupinama uĆØahurilo mnogo delikvenata i huligana.
bilo bi sjajno kada bi neki deèki formirali novu skupinu. Siguran sam da bi mnogo obiènih ljudi koji bi im pristupili. Mislim da je svima puna kapa BBB-a i ostalih vodeæih skupina... |
|
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: sub 02 kol 2008, 21:02
|
|
ja na to samo mogu reæi jedno.................novinari......skupina neukih likova koji nemaju pojma pa piŔu gluposti i traže senzaciju.....oko hrgoviæa su oni i napunili novine i digli tenzije.........nije problem u bbb.........ima skupina mladiæa(15-1 koji su nekontrolirani od strane vodstva bbb..........e oni u cijeloj toj priæi vode glavnu rijeæ.....mrze policiju i rade gluposti samo da doðu u sukob sa njima
u hrvatskoj je jako teŔko oformiti novu navijaèku skupinu,ja sam svojevremeno namjeravao tako neŔto(dok sam bio u takvim krugovima) ali bilo je puno prepreka .ako neko uspije u potpunosti podržavam to |
|
tvoj prijatelj je odgovor na sve tvoje molitve |
|
|
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe urešivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|