Autor |
Poruka |
suzana

Spol: 
|
Postano: et 31 sij 2008, 18:28
Naslov : |
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i |
|
ODLUÈILA SAM SLIJEDITI KRISTA, NEÆU SE VRATIT NIKADA.... |
|
|
 |
~*slatka_austrijanka*~

Spol: 
|
Postano: sub 02 vel 2008, 10:03
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi |
|
~* Život svakog èovjeka je bajka koju je napisala Božja ruka *~ |
|
|
 |
Ficko

Spol: 
|
Postano: sub 02 vel 2008, 14:08
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po |
|
Sve je ispraznost, samo ispraznost, živite u dobroti i jednostavnosti, budite dobri ako možete,jer sve drugo je ispraznost! |
|
|
 |
suzana

Spol: 
|
Postano: sub 02 vel 2008, 18:22
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem |
|
|
|
 |
tkoko

Spol: 
|
Postano: sub 02 vel 2008, 23:40
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju |
|
...
Pa da mi je i dolinom smrti proæi,
zla se ja nebojim, jer ti si sa mnom.
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
 |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: ned 03 vel 2008, 22:54
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
Ozana

Spol: 
|
Postano: ned 03 vel 2008, 22:58
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote |
|
Da mi je samo da se naðem tu... |
|
|
 |
tkoko

Spol: 
|
Postano: ned 03 vel 2008, 23:43
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i |
|
...
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
 |
|
|
 |
Jole

Spol: 
|
Postano: pon 04 vel 2008, 17:18
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin |
|
"Gdje ti je blago, ondje æe ti biti i srce" (Mt 6,21). |
|
|
 |
tkoko

Spol: 
|
Postano: pon 04 vel 2008, 23:35
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe |
|
...
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
 |
|
|
 |
Ficko

Spol: 
|
Postano: uto 05 vel 2008, 6:48
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na |
|
Sve je ispraznost, samo ispraznost, živite u dobroti i jednostavnosti, budite dobri ako možete,jer sve drugo je ispraznost! |
|
|
 |
bananko

Spol: 
|
Postano: uto 05 vel 2008, 13:24
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu |
|
...ako te nije, pronašla ljubav potraži me
bit æu ko prije, na istom mjestu
svu ljubav skrit æu od svih.... |
|
|
 |
lusy8

Spol: 
|
Postano: uto 05 vel 2008, 19:31
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa |
|
"LJUBAV JE CILJ ŽIVOTA.
Tko živi za nešto drugo,
uvijek æe se prevariti." |
|
|
 |
tkoko

Spol: 
|
Postano: uto 05 vel 2008, 20:32
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo |
|
...
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
 |
|
|
 |
bananko

Spol: 
|
Postano: sri 06 vel 2008, 12:15
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji |
|
|
|
 |
tkoko

Spol: 
|
Postano: sri 06 vel 2008, 21:58
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri |
|
...
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
 |
|
|
 |
suzana

Spol: 
|
Postano: sri 13 vel 2008, 18:58
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima |
|
|
|
 |
Ficko

Spol: 
|
Postano: et 14 vel 2008, 19:31
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati |
|
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sub 16 vel 2008, 12:15
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
lusy8

Spol: 
|
Postano: sub 16 vel 2008, 18:19
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je |
|
"LJUBAV JE CILJ ŽIVOTA.
Tko živi za nešto drugo,
|
|
 |
suzana

Spol: 
|
Postano: sub 16 vel 2008, 18:51
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve |
|
|
|
 |
lusy8

Spol: 
|
Postano: uto 04 ou 2008, 20:58
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve što |
|
"LJUBAV JE CILJ ŽIVOTA.
Tko živi za nešto drugo,
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: et 27 ou 2008, 0:46
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve što èinimo |
|
|
|
|
 |
bananko

Spol: 
|
Postano: et 27 ou 2008, 11:35
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve što èinimo jedinstveno |
|
|
|
 |
suzana

Spol: 
|
Postano: et 27 ou 2008, 21:51
|
|
Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve što èinimo jedinstveno i |
|
|
|
 |
|