HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretranik Pretranik lanstvo lanstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: et 12 pro 2019, 2:05. Pogledaj neodgovorene postove
[temp] Slaganje reèenice
Zaponi novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedea tema
Autor Poruka
suzana

Spol: ensko
PostanoPostano: et 31 sij 2008, 18:28
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i

ODLUÈILA SAM SLIJEDITI KRISTA, NEÆU SE VRATIT NIKADA....
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
~*slatka_austrijanka*~

PostanoPostano: sub 02 vel 2008, 10:03
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi

~* Život svakog èovjeka je bajka koju je napisala Božja ruka *~
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mail [Vrh]
Ficko

Spol: muko
PostanoPostano: sub 02 vel 2008, 14:08
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po

Sve je ispraznost, samo ispraznost, živite u dobroti i jednostavnosti, budite dobri ako možete,jer sve drugo je ispraznost!
suzana

PostanoPostano: sub 02 vel 2008, 18:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem

tkoko

PostanoPostano: sub 02 vel 2008, 23:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju

...
Pa da mi je i dolinom smrti proæi,
zla se ja nebojim, jer ti si sa mnom.
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva
davorseljan

PostanoPostano: ned 03 vel 2008, 22:54
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju

U radu je spas.
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Ozana

PostanoPostano: ned 03 vel 2008, 22:58
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote

Da mi je samo da se naðem tu...
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
tkoko

PostanoPostano: ned 03 vel 2008, 23:43
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i

...
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
Jole

PostanoPostano: pon 04 vel 2008, 17:18
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin

"Gdje ti je blago, ondje æe ti biti i srce" (Mt 6,21).
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailMSNM [Vrh]
tkoko

PostanoPostano: pon 04 vel 2008, 23:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe

...
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
Ficko

PostanoPostano: uto 05 vel 2008, 6:48
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na

Sve je ispraznost, samo ispraznost, živite u dobroti i jednostavnosti, budite dobri ako možete,jer sve drugo je ispraznost!
bananko

PostanoPostano: uto 05 vel 2008, 13:24
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu

...ako te nije, pronašla ljubav potraži me
bit æu ko prije, na istom mjestu
svu ljubav skrit æu od svih....
lusy8

PostanoPostano: uto 05 vel 2008, 19:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa

"LJUBAV JE CILJ ŽIVOTA.

Tko živi za nešto drugo,
uvijek æe se prevariti."
tkoko

PostanoPostano: uto 05 vel 2008, 20:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo

...
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
bananko

PostanoPostano: sri 06 vel 2008, 12:15
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji

tkoko

PostanoPostano: sri 06 vel 2008, 21:58
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri

...
Tvoj štap i palica tvoja
utjeha su meni.
...
suzana

PostanoPostano: sri 13 vel 2008, 18:58
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima

Ficko

PostanoPostano: et 14 vel 2008, 19:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati

davorseljan

PostanoPostano: sub 16 vel 2008, 12:15
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer

U radu je spas.
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
lusy8

PostanoPostano: sub 16 vel 2008, 18:19
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je

"LJUBAV JE CILJ ŽIVOTA.

Tko živi za nešto drugo,
uvijek æe se prevariti."
suzana

PostanoPostano: sub 16 vel 2008, 18:51
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve

lusy8

PostanoPostano: uto 04 ou 2008, 20:58
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve što

"LJUBAV JE CILJ ŽIVOTA.

Tko živi za nešto drugo,
uvijek æe se prevariti."
ivoo

PostanoPostano: et 27 ou 2008, 0:46
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve što èinimo
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
bananko

PostanoPostano: et 27 ou 2008, 11:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve što èinimo jedinstveno

suzana

PostanoPostano: et 27 ou 2008, 21:51
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zagreb je glavni centar naše lijepe i naime ugledne domovine Hrvatske koja je meðu rijetkim zemljama koja ima tako lijepo i srcu drago more koje je toliko èisto poput bisera koji sjaji na suncu kao suza što iz oka krene niz obraz tvoj i moj kad je na duši toliko boli da èovjek više nema snage da pogleda sve što se dogaða u nama samima i oko nas u ovom ubrzanom svijetu koji nema mira i koji pokušava postati jedno veliko i snažno društvo koje se probija kroz materijalni naèin života i pokušava se oduprijeti svemu što je isprazno poput narodnjaka èiji utjecaj itekako zahvaæa sve slojeve maloljetnika i penzionera koji nemaju snage odabrati izmeðu pravog i krivog utjecaja nekih suvremenih pravaca iz neke daleke i nepoznate zemlje u kojoj je zabranjeno sve što zahtijeva neki odreðeni proces zdravog i nadasve normalnog razvoja ljudskog uma i razuma koji su ponekad u èovjeku posebno vazni za neprestani rad i odmor od svakojakih poslova sto pruža dane i noæi za one koji moraju rintati pa se onda uvijek umore ali tada doðe do preokreta koji nam pomaze da pronaðemo put istine i ljubavi po našem mišljenju mjenjaju živote i naèin prilagodbe na okolinu pa želimo bolji primjeri ljudima dati jer je sve što èinimo jedinstveno i

Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Zaponi novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne moe otvarati nove teme.
Ne moe odgovarati na postove.
Ne moe ureivati svoje postove.
Ne moe izbrisati svoje postove.
Ne moe glasovati u anketama.