|
 |
Autor |
Poruka |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: ned 04 svi 2008, 19:01
Naslov : |
|
|
banana napisa: |
Tomi napisa: |
ako je ko na forumu iz Totus tuus-a èestitam na izvrsnoj predstavi koju su izveli u Èakovcu. Svaka èast !!!  |
Daaa, i ja sam u nedjelju gledala tu predstavu..
Ma stvarno je bila predobra, baš dojmljiva sa super porukom ! |
ma totus tuus ima super predstave..pogotovo na KP-ovima...a morete mi samo opisati kaj se radilo u poredstavi??? |
|
K suncu prosi vsaka roža, k suncu trava vsaka,
tak i k tebi, Majka Božja, srce siromaha.
Milostiva vsakom ti si, vse ti vraèiš boli,
odbila još nikog nisi, koji za pomoæ moli. |
|
|
 |
Tomi

Spol: 
|
Postano: sri 07 svi 2008, 19:09
|
|
Ukratko...predstava ti je bez teksta---samo glazbena podloga.Isus od roðenja pa do uskrsnuæa,preneseno na moderno doba....fantastièno ... |
|
Život svakog èovjeka bajka je koju je napisala Božja ruka. |
|
|
 |
Tomi

Spol: 
|
Postano: sri 07 svi 2008, 19:09
|
|
ako si bila na kp-u onda znaš....ista je ko i tam! |
|
Život svakog èovjeka bajka je koju je napisala Božja ruka. |
|
|
 |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: sri 07 svi 2008, 19:10
|
|
ako si bila na kp-u onda znaš....ista je ko i tam! |
ma znaaam..fenomenalna predstava..jedio kaj sam na KP-u bila tak umorna,da sam jedva gledala |
|
|
|
 |
Živac
Spol: 
|
Postano: sri 07 svi 2008, 22:42
|
|
ako je ko na forumu iz Totus tuus-a èestitam na izvrsnoj predstavi koju su izveli u Èakovcu. Svaka èast !!!  |
Oho, svidila vam se predstava. I meni je bila odlièna.
Mogu se pohvaliti da ju je režirala moja frendica, i baš je ona mene i frenda primila sad na susretu. Inaèe, nije iz Èakovca nego iz sela pored, ali smo otišli u Èakovec vidjeti kako je ona to napravila.
Ne èita ovaj forum, no mogu joj prenijeti èestitke.  |
|
Tražite najprije Božje kraljevstvo i pravdu njegovu, a sve drugo æe vam se nadodati. |
|
|
 |
gogo6ak

Spol: 
|
Postano: et 08 svi 2008, 3:50
|
|
Dal se to radi o Moniki? (prezime neæu spominjati) |
|
|
|
|
 |
Živac
Spol: 
|
Postano: et 08 svi 2008, 10:40
|
|
Da. Kako si samo pogodio?  |
|
Tražite najprije Božje kraljevstvo i pravdu njegovu, a sve drugo æe vam se nadodati. |
|
|
 |
gogo6ak

Spol: 
|
Postano: et 08 svi 2008, 16:39
|
|
Poznam ja nju,. Pametna curica. |
|
|
|
|
 |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: et 08 svi 2008, 18:00
|
|
gogo6ak napisa: |
ZMVB Monika??? |
|
|
|
 |
gogo6ak

Spol: 
|
Postano: pet 09 svi 2008, 3:45
|
|
5rich napisa: |
gogo6ak napisa: |
ZMVB Monika??? |
aha |
|
|
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: sub 10 svi 2008, 17:40
|
|
Zuuuum! Evo glavnog pitanja: je li se što promijenilo (kod vas osobno, kod mladih iz župe itd.) nakon susreta u Varaždinu?
Iliti, koji su plodovi susreta u Varaždinu? Jel to bio samo impuls, bljesak u noæi kojeg je noæ brzo progutala, ili se u Varaždinu ipak dogodilo nešto što trajnije utjeèe na nastavak života (vlastitog, zajednice)? Mislim da bi mogli sada raspravu laganini usmjeriti u tom pravcu...  |
|
Po ovom æe svi znati da ste moji uèenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge! (Iv 13, 35) |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: ned 11 svi 2008, 11:05
|
|
S obzirom da sam bio samo jedan dan, misa je za mene odstala u dubokom svejaènju, pogotovo propovjed.
Isto tako se dobro sjeèam i nastupa Tomsona i one euforije koja je nastala kada je on govorio. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
zara
Spol: 
|
Postano: pon 12 svi 2008, 14:52
|
|
nisam do sada htjela komentirat, ali...
meni je u biti najžalosniji dogaðaj bio baš Thompson...
nemojmo sad biti previše pobožni, ali...
dok je Thompson govorio, euforija, a dok su sveæenici dijelili prièest ni najmanji znak poštovanja sakrementa ili poštovanja da je sam Bog prošetao meðu njima.
jesmo li htjeli takvu poruku poslat svijetu!?!?!? |
|
|
|
|
 |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: pon 12 svi 2008, 15:05
|
|
evo, nakon kaj su se dojmovi slegli,i nakon mise, i nakon odgledane mise na DVD-u( Ycteris-vidjeh te na svom kompjuteru ), mogu reæ da se u meni dosta toga promijnilo,možda ne baš tolko na tom danu(iako je i on doprinjeo),ali u prirpemama...nažalost,nas u župi je samo par sudjelovalo u pripremama,pa ih veæihna zato i nije shvtila bit susreta, one 4 noge od stolca. Ne znam kak vama,ali nama je naš vlè.Damjan(povjerenik za mlade) cijelo vrijeme naglašaval te noge,i zakaj je to tak...i zbilja, neke duhovnosti bez te 4 noge(nauk apostolski, zajedništvo, lomljenje kruha i molitva) nema...ako ja ne èitam sv.Pismo, ako ne živim vjeru,ne svjedoèim tu svoju vjeru zajednici,ne hranim se Tijelom Božjim i ne molim, ja se na svoju duhovnost,svoj duhovni život ne mogu osloniti, ja budem opala sa tog "stolca duhovnosti"..nažalost,mislim da brojni mladi to nsiu shvatili, a isto tak mogu reæi da to nisu shvatili mladi moje župe,i zbog toga mi je jakooo žao..i nakraju,želim vam citirati(okej,ne baš citirati,ne sjeæam se baš sve u detalje,ali opisati) jednu misao vlè.Damjana
Jednom kad doðu neke i nekakve muke u životu, tada æemo sami znati odgovor: nisam živio onako kako sam u priremama slušao.
a kako to-u natuknicama
- uvijek u životu težiti za odnosom s Isusom ŽIVIM.
Kako? => Kroz èetiri noge od stolca, èetiri nezaobilazne stvari rasta u duhovnom životu:
* svaki dan MOLITI (osobno)
* svaki dan ÈITATI BIBLIJU
* što èešæe IÆI NA MISU i prièestiti se
* gajiti i tražiti ZAJEDNIŠTVO, tražiti zajednicu, prijatelje
* i zadnje => SVJEDOÈITI prijateljima o dnevnim iskustvima zajedništva s Bogom. |
|
|
|
 |
Živac
Spol: 
|
Postano: pon 12 svi 2008, 16:49
|
|
zara napisa: |
dok je Thompson govorio, euforija, a dok su sveæenici dijelili prièest ni najmanji znak poštovanja sakrementa ili poštovanja da je sam Bog prošetao meðu njima. |
Baš si predoèavam scenu kako sveæenik poduže hostiju, a ono svi poèinju vrištati od euforije kao kad se Thompson pojavljuje na pozornici. hop  |
|
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: uto 13 svi 2008, 11:50
|
|
Da, dok je bio Tomson bio je muk i tišina a dok je bila prièest bila je galama. To se èulo i do nas koji smo bili skroz naprijed i promatrali što se dogaða. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
Magali
mod team

Spol: 
|
Postano: pet 16 svi 2008, 15:27
|
|
Na susret mladih me podsjetila i prekjucerasnja prekrasna propovijed mns. iz Varaždinske biskupije (moram provjerit kak se zove)...upravo je govorio o onome što je i 5rich pricala...o važnosti 4 stolca...i postojanosti...
Susret mladih puno mi je pružio...ali Darove tek sada vidim...
zahvaljujem se na svakom licu, svakoj pjesmi, svakom trenutku... i svemu onome što je osnažilo moju osobnu vjeru...
a i na prekrasnom forumaškom susretu...i svima vama...
BVB |
|
Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio... |
|
|
 |
gogo6ak

Spol: 
|
Postano: pet 16 svi 2008, 17:45
|
|
MAGALI napisa: |
Na susret mladih me podsjetila i prekjucerasnja prekrasna propovijed mns. iz Varaždinske biskupije (moram provjerit kak se zove)...upravo je govorio o onome što je i 5rich pricala...o važnosti 4 stolca...i postojanosti...
Susret mladih puno mi je pružio...ali Darove tek sada vidim...
zahvaljujem se na svakom licu, svakoj pjesmi, svakom trenutku... i svemu onome što je osnažilo moju osobnu vjeru...
a i na prekrasnom forumaškom susretu...i svima vama...
BVB |
Propovjed je imao mons. Ante Ivas, biskup šibenski.
koji nisu zapamtili propovjed, mogu je proèitati ovdje. http://varazdin.hbk.hr/Aktualno/Aktualnosti_2008/Aktualno1458.htm |
|
|
|
|
 |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: pet 16 svi 2008, 19:58
|
|
gogach,krivo si shvatil, magali je prekjuèer slušala propovijed mons.iz Vž bi8skupije...samo ne znam ko je to.. |
|
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: pet 11 srp 2008, 18:13
|
|
Prošlo je više od 2 mjeseca od nacionalnog susreta u Varaždinu i mene opet zanimaju odgovori na pitanja navedena u citatu...
Žan napisa: |
Zuuuum! Evo glavnog pitanja: je li se što promijenilo (kod vas osobno, kod mladih iz župe itd.) nakon susreta u Varaždinu?
Iliti, koji su plodovi susreta u Varaždinu? Jel to bio samo impuls, bljesak u noæi kojeg je noæ brzo progutala, ili se u Varaždinu ipak dogodilo nešto što trajnije utjeèe na nastavak života (vlastitog, zajednice)? Mislim da bi mogli sada raspravu laganini usmjeriti u tom pravcu...  |
|
|
Po ovom æe svi znati da ste moji uèenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge! (Iv 13, 35) |
|
|
 |
mana

Spol: 
|
Postano: pet 11 srp 2008, 19:02
|
|
pozdrav!
meni je to bio prvi put da sam bila na nekom takvom susretu. upoznala sam puno novih ljudi, lijepo se zabavila. a prije svega otišla sam doma ispunjena i sretna. i danas kad se sjetim prolaze mi trnci. prelijepo nešto.
p.s. myra sa zastave  |
|
|
|
|
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: |
Žan |
 |
Gita

Spol: 
|
Postano: pet 11 srp 2008, 19:32
|
|
meni je ovo bio prvi takav susret i pamtit æu ga do kraja života. ostala sam paf. tolko mladih vjernika. kad sam vidla svo to mnoštvo... kad smo svi skupa pjevali, molili... tak nešto se ne zaboravlja. a dal se što promjenilo u mom životu? pa ne znam. možda mi je to dalo više snage za širim svoju vjeru u svom društvu, svakako da mi je to iskustvo još više uèvrsnulo vjeru. |
|
Ti si moj život, drugog nemam ja, Ti si moj put, moja istina. Po svakoj Tvojoj rijeèi želim živjet ja dokle daha je u meni, sve dok želiš Ti. |
|
|
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: |
Žan |
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sub 12 srp 2008, 8:29
|
|
Meni je ovo bio ne brojim koji susret.
Iako sam bio samo jedan dan tj u subotu ostavio je veliki dojam na mene. Pogotovo kada je zapjevao Tomson i kada je skoro cijeli stadion krenuo prema pozornici.
Misa mi je bila prosjeèna s time da je svaka misa lijepa na svoj naèin.
Poruke koje su se poslale sa stadiona mladima su jako pozitivne i mislim da bi u neko vrijeme trebali dati ploda. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
osjecanka

Spol: 
|
Postano: sub 09 svi 2009, 11:26
|
|
Da li postoje snimke mise (Gospodine, Slava, Svet, Jaganjce) sa susreta mladih? Poceli smo raditi tu misu, pa da ostalima posaljem linkove kako treba zvucati. |
|
Svi smo mi andjeli sa samo jednim krilom, moramo se zagrliti da bismo mogli letjeti! |
|
|
 |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: sub 09 svi 2009, 11:48
|
|
osjecanka napisa: |
Da li postoje snimke mise (Gospodine, Slava, Svet, Jaganjce) sa susreta mladih? Poceli smo raditi tu misu, pa da ostalima posaljem linkove kako treba zvucati. |
samo Gospodine i Slava...
Svet smo pjevali iz plave pjesmarice Hosanu,a Jaganjèe- Mir pravi mir+ jaganjèe iz mise mundi |
|
|
|
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe ureivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|