|
 |
Autor |
Poruka |
Chico

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 16:36
Naslov : EP 2008 |
|
|
ovdje bi mogli komentirati utakmice,pripreme reprezentacija i kaj mislite ko su favoriti
moje miŔljnje je da æe ovo biti najneizvjesnije prvenstvo.koje bi moglo odluèivati trenutno raspoloženje pojedinca(ronaldo,toni,benzema,anelka,modriæ,srna...)
favoriti su ko i uvijek,talijani,njemci,francuzi,nizozemci i portugalci,zanimljivo tri od njih igraju u istoj skupini(nizozemska,italija i francuska) i jedan favorit ispada veæ u prvom krugu,ako ne i dva jel svi odbacuju rumunjsku u toj skupini a koja može sve iznenaditi,to æe definitivno biti neuspijeh za bilo koju tu reprezentaciju,ne znam,meni u toj skupini francuzi izgledaju zreli za ispasti.
u naŔoj skupini neæe biti iznenaðenja te mi i njemci idemo dalje
grupa a æe biti joŔ jedna tijesna skupina,lagani favoriti su portugalci,a od svih drugih se može oèekivati lijepa igra,u dobroj su formi i èesi i Ŕvicarci koje æe nositi i domaæa publika,a turci su uvijek opasni iako mislim da su u najloŔijem stanju te da æe razoèarati
grupa d: tu æe Ŕpanjolci glatko proæi,iako oni nisu nikad bili momèad za velike domete,mislim da bi ove godine to mogli promjeniti, drugo mjesto koje vodi dalje æe bit tijesno poznavajuæi ruse i grke kako igraju,tu jedna sitnica može presuditi a Ŕvede ne treba izbaciti iz te utrke,oni uvijek igraju dobro na prvenstvu
sve u svemu neizvjesno o samog kraja
dark horse bi mogli biti:mi,grci,rusi,rumunji pa èak i Ŕvicarci |
|
tvoj prijatelj je odgovor na sve tvoje molitve |
|
|
 |
coldplayer

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 17:04
Naslov : |
|
|
Mogli bi napisat ovdje i svoje prognoze za Euro.
Oèekujem da æemo najveæe iznenaðenje biti mi, Rusi i Španjolci. Nama predviðam prvo mjesto u skupini i pobjedu u èetvrtfinalu nad Portugalom èiji glavni igraèi æe biti premoreni od duge sezone. U polufinalu gubimo od Nijemaca koji na kraju osvajaju èetvrti naslov prvaka. Švicarci su odlièna ekipa, a pogotovo pred svojim navijaèima æe letit kao nikada. Španjolci æe napokon odigrat turnir kak se spada, ali s obzirom na težak ždrijeb do finala (Talijani i Francuzi) teŔko æe sruŔit joŔ i Nijemce koji imaju neusporedivo lakŔi ždrijeb i igraju praktièki na domaæem terenu. Ruski sport doživljava veliku ekspanziju (prvaci Europe u koŔarci i klupski i reprezentativni, svjetski prvaci u hokeju, osvajaèi Kupa Uefa, europski prvaci u pjevanju ), imaju fenomenalnu mladu ekipu, joŔ boljeg trenera i iznenadit æe mnoge.
Ovako nekako ja to vidim:
Skupina A: Å vicarska, Portugal, ĆeÅ”ka, Turska
Skupina B: Hrvatska, NjemaĆØka, Austrija, Poljska
Skupina C: Italija, Francuska, Nizozemska, Rumunjska
Skupina D: Å panjolska, Rusija, GrĆØka, Å vedska
Ćetvrtfinale:
Å vicarska - NjemaĆØka
Hrvatska - Portugal
Italija- Rusija
Å panjolska - Francuska
Polufinale:
NjemaĆØka - Hrvatska
Italija - Å panjolska
Finale:
NjemaĆØka - Å panjolska |
|
Upaliti Ŕibicu mnogo je korisnije od proklinjanja tame
Benedikt XVI. |
|
|
 |
angelous

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 19:33
|
|
a ja bi o skupinama prije rekao
Skupina A: Portugal, ĆeÅ”ka, Å vicarska Turska
i ostalo kako si napisao za skupine  |
|
''I vidjeh: nebo otvoreno- i gle,konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi... ...prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i ĆØist.''
Otk 19, 11,14 |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 19:38
|
|
Hej kako æe HRvatska i Njemaèka igrat u polufinalu ako su u skupini zajedno?...
Ja mislim da se ponovno mogu susresti u finalu!? |
|
ne ubij, ni maĆØem, ni traĆØem! |
|
|
 |
coldplayer

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 19:55
|
|
angelous napisa: |
Skupina A: Portugal, ĆeÅ”ka, Å vicarska Turska |
Iznenadit Ʀe te Å vicarci. Oni su nevjerojatno ĆØvrsta ekipa, sjeti se da su pred 2 godine na SP-u bili prvi u skupini s Francuzima, Korejom i Togom, a ispali su sa prvenstva bez da su primili ijedan gol na cijelom turniru. A sad zamisli kakvi Ʀe bit na domaƦem terenu pred 50.000 svojih navijaĆØa u Baselu. Dvije godine nisu igrali službene utakmice i iŔèekuju to otvaranje prvenstva. IƦi Ʀe 200% na svaku loptu, u svaki duel. Ne bih baÅ” bio Ćesima u koži sljedeƦe subote...
sv.Franjo legenda napisa: |
Hej kako æe HRvatska i Njemaèka igrat u polufinalu ako su u skupini zajedno?...
Ja mislim da se ponovno mogu susresti u finalu!? |
I ja sam se zaĆØudio jer je to glup i pomalo nepravedan sistem, ali tako je.
http://en.euro2008.uefa.com/tournament/matches/index.html
Turnir je, kao u tenisu, zapravo podijeljen na gornji dio (grupe A i B) i donji (grupe C i D) tako da se s ovim ekipama iz donjeg dijela (Italija, Španjolska, Francuska) možemo susrest tek u finalu. Nije da nam to ne ide na ruku.  |
|
Benedikt XVI. |
|
|
 |
angelous

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 20:03
|
|
coldplayer napisa: |
angelous napisa: |
Skupina A: Portugal, ĆeÅ”ka, Å vicarska Turska |
Iznenadit Ʀe te Å vicarci. Oni su nevjerojatno ĆØvrsta ekipa, sjeti se da su pred 2 godine na SP-u bili prvi u skupini s Francuzima, Korejom i Togom, a ispali su sa prvenstva bez da su primili ijedan gol na cijelom turniru. A sad zamisli kakvi Ʀe bit na domaƦem terenu pred 50.000 svojih navijaĆØa u Baselu. Dvije godine nisu igrali službene utakmice i iŔèekuju to otvaranje prvenstva. IƦi Ʀe 200% na svaku loptu, u svaki duel. Ne bih baÅ” bio Ćesima u koži sljedeƦe subote...
|
pa, bili su i englezi doma, i to im je bila kljuĆØna utakmica pa smo ih pojeli  |
|
''I vidjeh: nebo otvoreno- i gle,konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi... ...prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i ĆØist.''
Otk 19, 11,14 |
|
|
 |
coldplayer

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 20:08
|
|
Å vicarce ne trenira Steve McClaren.  |
|
Benedikt XVI. |
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 20:16
|
|
Da takav je sustav, iako ja mislim da bi nam bilo lakŔe i sa Talijanima i sa Španjolcima nego sa Portugalcima, a Ŕto se Francuza tièe oni zaista možda neæe proæi skupinu. Inaèe da i ja napiŔem svoja predviðanja li to je viŔe želje jer su u biti moguæe sve opcije.
skupina A tu se stvarno dvoumim, da se ne igra u Å vicarskoj stavio bih Ćehe i Portugalce ali teÅ”ko je vjerovati da nijedan domaƦin neƦe proƦi skupinu. Mislim da bi nama najteze bilo sa Portugalom, a ostale možemo pobijediti, s tim da je moguƦa opcija i da Portugal ne proưe skupinu
skupina B valjda Austrija neæe proæi a valjda æe naŔi proæi, dakle ostaju Poljaci i Nijemci, ja mislim da je Poljska jaèa nego Ŕto mnogi to misle i nadam se da æe to osjetiti Nijemci, a ne mi Hrvati Ako utakmica sa Poljskom bude odluèujuæa sve je moguæe ne bih volio da doðemo u takvu situaciju.
skupina C skupina smrti u kojoj je sve moguæe, neka Talijani ispadnu ja æu tako navijati, al se bojim da bi mogli Francuzi ispasti. Možda bi najljepŔe bilo da proðu Rumunji i Nizozemci
skupina D mislim da prolaze Rusi i Å vedi  |
|
|
|
|
 |
angelous

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 20:18
|
|
coldplayer napisa: |
Å vicarce ne trenira Steve McClaren.  |
i to Ŕta kažeŔ...  |
|
Otk 19, 11,14 |
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 20:30
|
|
skupina a : Ŕvicarska i èeŔka(koler u životnoj formi) dalje,portugal najneugodnije iznenaðenje prvenstva,proèitana knjiga,niti im ronaldo neæe pomoæi
skupina b : mi i njemci idemo dalje a poljaci imaju ekipu,možda mogu izvuæ nulu sa nama ili njemcima ali niŔta viŔe
skupina c : rumunji i talijani dalje,nekako mi nizozemci u zadnje vrijeme ne igraju baŔ na najviŔoj razini,kao i francuzi,ali kod te obje reprezentacije ima puno pojedinca koji jednim potezom mogu presuditi utakmicu
skupina d : najdosadnija skupina sa puno dosadnog nogometa i malo golova.dalje bi trebali proæ Ŕpanjolci i rusi.iako n treba odbaciti niti jednu drugu repku zbog izjednaèenih ekipa
za dalje ne bih pogaưao,na ispadanje je onda sve moguƦe |
|
tvoj prijatelj je odgovor na sve tvoje molitve |
|
|
 |
coldplayer

Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 20:32
|
|
ivoo napisa: |
skupina D mislim da prolaze Rusi i Å vedi  |
Å to su ti se Å panjolci zamjerili?  |
|
Benedikt XVI. |
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: pet 30 svi 2008, 20:41
|
|
hehe idemo dalje sa ĆØetvrt finalom, nadam se da bi naÅ”i proÅ”li i Å vicarce i Ćehe, dok bi s Portugalom imali grdnih problema ako bi proÅ”ao dalje, dok s druge strane ako bi Nijemci proÅ”li naÅ”u skupinu mislim da bi proÅ”li i Å vicarce i Portugalce jer su to Nijemci, ali mislim da bi ih Ćesi mogli izbaciti. A cold Å panjolci tradicionalno odigraju loÅ”e zato sam ih izbacio odmah, iako spadaju u reprezentacije koje igrraju lijepi nogomet, mislim da kod njih nije toliko izražen nacionalni naboj a i liga im je duga itd. A u tom dijelu ako Talijani proưu skupinu prolaze i ĆØetvrt finale bez obzira na protivnika, jedino možda Rusi ako bi Hidink uzvratio za nepravedan poraz Australije na SP. |
|
|
|
|
 |
Lux
Spol: 
|
Postano: čet 05 lip 2008, 9:07
|
|
TeŔko je stvarno prognozirati kako æe proæi EURO, tko æe ga osvojiti, kako æe koja repka igrati... Po meni najbitnije je kako se odrade pripreme. Mislim da se to moglo vidjeti na primjeru Grèke 2004., a i pripreme naŔe repke na posljednja tri natjecanja su bile loŔe, pa smo uvijek bili treæi u skupini. Moram priznati da me i èak sada malo strah, osobito nakon Ŕto je Biliæ prije par dana rekao kako èeka igraèe da prorade.
Skupina A
Å vicarska
Švicarci su bili vrlo dobri na SP 2006., cijelo natjecanje nisu primili gol(ispali na jedanaesterce od Ukrajine). Domaæini su i vjerujem da æe proæi skupinu.
ĆeÅ”ka
ViŔe nema Nedveda, Rosicky je ozlijeðen, BaroŔ i Koller nisu u formi kao prije par godina. Mislim da æe proæi samo ako Cech bude branio nemoguæe.
Portugal
Nisu jaki kao prije nekoliko godina. Jest da C.Ronaldo igra sjajno, ali kraj sezone je pokazao da je malo iscijeðen, a joŔ par reprezentativaca je imalo dugu sezonu.
Turska
Ne bih se kladio ni da Ʀe im fanatizam pomoƦi.
Skupina B
Austrija
Domaæini su se najduže pripremali, i fizièki su sigurno spremni. Imati æe velike podrŔku svojih navijaèa. Kvalitetom su najslabiji, ali neæe biti lako, osobito Hrvatskoj u prvoj tekmi.
Hrvatska
Vjerujem da možemo puno, ali me i strah. Šimuniæ mi je skoro zicer za klaðenje da æe dobiti crveni ili skriviti jedanaesterac. R.Kovaè nije blistao, ali mi se èak èini da je bolje kaj je tek krajem sezone igrao u klubu. Ostali so dobri. Vezni red æe mislim biti dobar, a i vjerujem da æe Petriæ, Klasniæ i Budan svojim snažnim udarcima probuŔiti suparnike.
NjemaĆØka
Jedina repka s tri naslova prvaka Europe. Biti Ʀe jaki. Favoriti.
Poljska
Izbornik im je odlièan motivator i psiholog, treæi u grupi po snazi.
Skupina C
Rumunjska
Ostavili u kvalifikacijama Nizozemce iza sebe. Igrali su odlièno. Contra, Mutu, Chivu, Marica mogu itekako zagorèati život velikanima u skupini.
Francuska
Nema viŔe Zidanea, ali neki novi klinci dolaze. Rekacija Domenecha mi se nije svidjela nakon Ŕto su upali u skupinu smrti. Mislim da se straŔno boji i da nije siguran i tu vidim najveæu manu Francuza.
Italija
Cannavaro je otpao, ali svjetski prvaci su favoriti zasigurno.
Nizozemska
Oni su mi straŔno nepredvidljivi. Kvalitetu sigurno imaju. Van der Saar je imao odliènu sezonu, možda æe im on biti kljuèan u ovakvoj skupini.
Skupina D
GrĆØka
Grci zadnjih godinu dana opet igraju kjako dobro, izbornik im je odlièan, vjere u sebe imaju, ako im zapuhne vjetar sreæe jao si ga drugima.
Å vedska
Na zadnja tri natjecanja su prolazili grupu, a imali su vrlo jake protivnike. Nekako mi se èini da ovaj put neæe proæi, jednostavno nisam vidio dugo neku njihovu kvalitetnu tekmu.
Å panjolska
Mislim da ovaj put prolaze grupu i da mogu daleko.
Rusija
Prvenstvo im je poèelo u ožujku, sada su taman u super formi, imaju odliènog izbornika... Možda im fali iskustva. Mogu biti veliko iznenaðenje. Sposobni su uprskati stvari.
Iz prve tri grupe prolaze Švicarska, Portugal, Hrvatska, Njemaèka, Italija i Rumunjska i to zato jer æe odnijeti pobjede u prvim tekmama, a iz grupe D idu dalje Španjolska i Rusija.
Dalje je stvarno nemoguæe prognozirati. Toliko mi je kombinacija proŔlo kroz glavu...
Uh, da naŔi budu prvi... Cijelo ljeto bi bio party! |
|
Ja sam svjedok Isusa Krista u duhu Don Bosca |
|
|
 |
coldplayer

Spol: 
|
Postano: sub 07 lip 2008, 21:17
|
|
OdliĆØan Portugal, ostali dosta slabi. Ćesi su potvrdili da su miljama daleko od one ĆeÅ”ke s Eura 2004. i pobijedili su praktiĆØki iz jedne jedine Å”anse. Realnije bi bilo nerijeÅ”eno. Ovako su Å vicarci u teÅ”koj situaciji, ali oĆØekujem od njih da dobiju Turke u drugom kolu i onda na sve ili niÅ”ta protiv Portugala koji bi tada trebao veƦ biti plasiran u ĆØetvrtfinale.
Ali sutra je dan koji se ĆØekao.  |
|
Benedikt XVI. |
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: sub 07 lip 2008, 22:46
|
|
Da bilo bi realnije da je prva zavrÅ”ila nerijeÅ”eno. Mislim da bi nama najviÅ”e odgovarali Ćesi, ali vidjeti Ʀe mo Turska ili ĆeÅ”ka, meni je bolji dojam danas ostavila Turska, ali vidjeti Ʀe mo. Ni Å vicarce ne treba otpisati joÅ”. |
|
|
|
|
 |
coldplayer

Spol: 
|
Postano: ned 08 lip 2008, 0:39
|
|
ne znam na temelju èega svi daju prednost Turskoj u odnosu na Švicarce. Istina da ovi nisu niŔta posebno pokazali, ali brate nije ni Turska. ak niŔta drugo Švica je bar pogodila preèku i imala nedosuðen penal.
sutra oèekujem dobru igru naŔih i minimalnu pobjedu. a u ovoj drugoj tekmi imam osjeæaj da bi Poljska mogla biti razvaljena od strane Nijemaca.  |
|
Benedikt XVI. |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: ned 08 lip 2008, 10:22
|
|
Švicarci æe se straŔno napalit na Turke! mislim da su prije 2 godine zbog nogometa ove zemlje skoro postale neprijateljske!!!
Onaj emre je straŔan igraè al Turci imaju mentalitet koji nije pobjednièki... Tako mi se juèer uèinilo.
e ja æu veèeras zbog obveza gledat samo prvo poluvrijeme...
Nadam se da æemo rijeŔit utakmicu u prvih 45min.
Najvažnije je ne primit gol u prvih 45min. Ćekati da se Austrija malo ispuÅ”e a onda Ʀe bit na pladnju! |
|
|
|
 |
md0711
Spol: 
|
Postano: ned 08 lip 2008, 11:27
|
|
Bio sam baŔ u 10 na misi u Beèkoj katedrali, a kad sam izaŔao - trg sv. Stjepana, ispred katedrale pun Hrvata u dresovima, takoðer i glavna KoruŔka ulica kojom sam iŔao preko kuæi. Ima ljudi iz svih krajeva Lijepe naŔe. Izgleda da opæe ne bu Austrijanaca na tekmi. I na austrijskoj tv je Otto Bariæ rekao Austrijancima da je Šimuniæ stvarno odlièan tehnièar kako je i sam rekao.
Da i za vrijeme mise vidio sam Juru RadiƦa kako je razgledavao katedralu  |
|
|
|
|
 |
emma

Spol: 
|
Postano: ned 08 lip 2008, 18:01
|
|
jedna manje! unatoĆØ sucu  |
|
"Bog je tako velik da mu se isplati darovati èitav jedan život." Sv. Terezija Avilska |
|
|
 |
gogo6ak

Spol: 
|
Postano: pon 09 lip 2008, 3:51
|
|
Ja jucer nisam gledao tekmu naŔe repke jer sam bio na misi u katedrali, al sam gledao 2. polovrijeme njemaèka i poljska. |
|
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pon 09 lip 2008, 8:06
|
|
ja nisam gledao drugo poluvrijeme jer sam svirao na misi...
Bilo 200 ljudi... 9 muŔkaraca! sa sveæenikom 10  |
|
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: pon 09 lip 2008, 8:08
|
|
Dobro je, pobijedili smo, al uopæe nisam zadovoljan sa onim Ŕto smo prikazali. Bojim se da sa ovakvom igrom nemamo Ŕto tražiti protiv Nijemaca.
Nijemci su u drugoj utakmici opravdali ulogu favorita, i stvarno æe nam biti teŔko protiv Poljaka, al eventualni bod sa Nijemcima puno bi znaèio za taj zadnji susret. |
|
|
|
|
 |
coldplayer

Spol: 
|
Postano: pon 09 lip 2008, 9:15
|
|
Nadam se da Ʀe se naÅ”i rekuperirat do ĆØetvrtka. Ono juĆØer od 35. minute pa nadalje nije liĆØilo ni na Å”ta. Kao da gledam loÅ”u reprizu utakmice s Australijom ili Engleskom u Portugalu. A dok se sjetim koliko smo kritizirali Cicu i BariƦa zbog taktike na tim tekmama. Ćini se da je ipak problem u igraĆØima, a ne treneru. Oni ni psiholoÅ”ki ni fiziĆØki (Å”to je joÅ” tragiĆØnije) jednostavno ne mogu izdržat, a da kod naÅ”eg vodstva ne pobjegnu golmanu u krilo i ne stoje na 16 metara od gola (Å”to im Slaven sigurno nije rekao da rade), umjesto da izaưu na 40 metara i visoko napadnu njihovu veznu liniju i zadnji red. Izgleda da je bolje za nas da ne povedemo prerano jer inaĆØe gledamo ono Å”to se ponavlja na zadnja tri velika natjecanja. Engleska nas je u Portugalu satrala nakon Å”to smo brzo poveli, Australija neÅ”to sliĆØno samo s manje golova, a Austrija je preslaba da bi to znala iskoristit.
Bod protiv Nijemaca k'o kuƦa. I po moguƦnosti nek Elf prvi povede. |
|
Benedikt XVI. |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pon 09 lip 2008, 10:06
|
|
cold...
dobro si rekao.
Takodje je vazno napomenuti da mi protiv slabih isto tako i igramo.... Važno je da imamo 3 boda a protiv Njemaèke oèekujem odliènu igru jer æe se igraèi po obièaju naložiti!
Pobjedom protiv njemaĆØke smo u ĆØetvrtfinalu jer Poljaci u tom sluĆØaju moraju praviti golijadu protiv nas a to niti mogu niti znaju! |
|
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: pon 09 lip 2008, 10:41
|
|
Cold dobar post, s tim da je ipak ja mislim greŔka kod trenera. Bariæ je forsirao njemaèku igru a protiv engleza je postavio taktiku ajme meni, Cico je odbio voditi Eduarda na prvenstvo i bio je pretvrdoglav nije htio priznati greŔku. Biliæ ima nesreæu da se ozlijedio Eduardo, a on nam je zaista postao pola momèadi, sad stvara novu i vidjeti æe mo. Ima jedna dobra stvar mi nikad na velikom natjecanju nismo izgubili drugu utakmicu u grupi a Franjo ne bih ja baŔ tako podcjenjivao Poljake, a kad sam veæ spomenuo drugu utakmicu u grupi red je spomenuti i treæu koju nikad nismo pobijedili, a Poljska je u kvalifikacijama bila ispred Portugala i Srbije. |
|
|
|
|
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe urešivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|