HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: ned 08 pro 2019, 1:27. Pogledaj neodgovorene postove
EP 2008
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
Chico

Spol: muško
PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 16:36
PostNaslov : EP 2008
Citiraj i odgovori

ovdje bi mogli komentirati utakmice,pripreme reprezentacija i kaj mislite ko su favoriti
moje miŔljnje je da æe ovo biti najneizvjesnije prvenstvo.koje bi moglo odluèivati trenutno raspoloženje pojedinca(ronaldo,toni,benzema,anelka,modriæ,srna...)
favoriti su ko i uvijek,talijani,njemci,francuzi,nizozemci i portugalci,zanimljivo tri od njih igraju u istoj skupini(nizozemska,italija i francuska) i jedan favorit ispada veæ u prvom krugu,ako ne i dva jel svi odbacuju rumunjsku u toj skupini a koja može sve iznenaditi,to æe definitivno biti neuspijeh za bilo koju tu reprezentaciju,ne znam,meni u toj skupini francuzi izgledaju zreli za ispasti.
u naŔoj skupini neæe biti iznenaðenja te mi i njemci idemo dalje
grupa a æe biti joŔ jedna tijesna skupina,lagani favoriti su portugalci,a od svih drugih se može oèekivati lijepa igra,u dobroj su formi i èesi i Ŕvicarci koje æe nositi i domaæa publika,a turci su uvijek opasni iako mislim da su u najloŔijem stanju te da æe razoèarati
grupa d: tu æe Ŕpanjolci glatko proæi,iako oni nisu nikad bili momèad za velike domete,mislim da bi ove godine to mogli promjeniti, drugo mjesto koje vodi dalje æe bit tijesno poznavajuæi ruse i grke kako igraju,tu jedna sitnica može presuditi a Ŕvede ne treba izbaciti iz te utrke,oni uvijek igraju dobro na prvenstvu
sve u svemu neizvjesno o samog kraja
dark horse bi mogli biti:mi,grci,rusi,rumunji pa èak i Ŕvicarci

tvoj prijatelj je odgovor na sve tvoje molitve
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
coldplayer

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 17:04
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Mogli bi napisat ovdje i svoje prognoze za Euro.

Oèekujem da æemo najveæe iznenaðenje biti mi, Rusi i Španjolci. Nama predviðam prvo mjesto u skupini i pobjedu u èetvrtfinalu nad Portugalom èiji glavni igraèi æe biti premoreni od duge sezone. U polufinalu gubimo od Nijemaca koji na kraju osvajaju èetvrti naslov prvaka. Švicarci su odlièna ekipa, a pogotovo pred svojim navijaèima æe letit kao nikada. Španjolci æe napokon odigrat turnir kak se spada, ali s obzirom na težak ždrijeb do finala (Talijani i Francuzi) teŔko æe sruŔit joŔ i Nijemce koji imaju neusporedivo lakŔi ždrijeb i igraju praktièki na domaæem terenu. Ruski sport doživljava veliku ekspanziju (prvaci Europe u koŔarci i klupski i reprezentativni, svjetski prvaci u hokeju, osvajaèi Kupa Uefa, europski prvaci u pjevanju Very Happy ), imaju fenomenalnu mladu ekipu, joŔ boljeg trenera i iznenadit æe mnoge.

Ovako nekako ja to vidim:

Skupina A: Švicarska, Portugal, ÈeŔka, Turska
Skupina B: Hrvatska, NjemaĆØka, Austrija, Poljska
Skupina C: Italija, Francuska, Nizozemska, Rumunjska
Skupina D: Å panjolska, Rusija, GrĆØka, Å vedska

ƈetvrtfinale:
Å vicarska - NjemaĆØka
Hrvatska - Portugal
Italija- Rusija
Å panjolska - Francuska

Polufinale:
NjemaĆØka - Hrvatska
Italija - Å panjolska

Finale:
NjemaĆØka - Å panjolska

Upaliti Ŕibicu mnogo je korisnije od proklinjanja tame
Benedikt XVI.
angelous

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 19:33
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

a ja bi o skupinama prije rekao

Skupina A: Portugal, ÈeŔka, Švicarska Turska

i ostalo kako si napisao za skupine Wink

''I vidjeh: nebo otvoreno- i gle,konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi... ...prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i ĆØist.''

Otk 19, 11,14
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
sv.Franjo legenda

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 19:38
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Hej kako æe HRvatska i Njemaèka igrat u polufinalu ako su u skupini zajedno?...
Ja mislim da se ponovno mogu susresti u finalu!?

ne ubij, ni maĆØem, ni traĆØem!
coldplayer

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 19:55
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

angelous napisa:

Iznenadit æe te Švicarci. Wink Oni su nevjerojatno èvrsta ekipa, sjeti se da su pred 2 godine na SP-u bili prvi u skupini s Francuzima, Korejom i Togom, a ispali su sa prvenstva bez da su primili ijedan gol na cijelom turniru. A sad zamisli kakvi æe bit na domaæem terenu pred 50.000 svojih navijaèa u Baselu. Dvije godine nisu igrali službene utakmice i iŔèekuju to otvaranje prvenstva. Iæi æe 200% na svaku loptu, u svaki duel. Ne bih baŔ bio Èesima u koži sljedeæe subote...

sv.Franjo legenda napisa:
Hej kako æe HRvatska i Njemaèka igrat u polufinalu ako su u skupini zajedno?...
Ja mislim da se ponovno mogu susresti u finalu!?

I ja sam se zaĆØudio jer je to glup i pomalo nepravedan sistem, ali tako je.
http://en.euro2008.uefa.com/tournament/matches/index.html

Turnir je, kao u tenisu, zapravo podijeljen na gornji dio (grupe A i B) i donji (grupe C i D) tako da se s ovim ekipama iz donjeg dijela (Italija, Španjolska, Francuska) možemo susrest tek u finalu. Nije da nam to ne ide na ruku. Very Happy

Benedikt XVI.
angelous

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 20:03
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

coldplayer napisa:
angelous napisa:

Iznenadit æe te Švicarci. Wink Oni su nevjerojatno èvrsta ekipa, sjeti se da su pred 2 godine na SP-u bili prvi u skupini s Francuzima, Korejom i Togom, a ispali su sa prvenstva bez da su primili ijedan gol na cijelom turniru. A sad zamisli kakvi æe bit na domaæem terenu pred 50.000 svojih navijaèa u Baselu. Dvije godine nisu igrali službene utakmice i iŔèekuju to otvaranje prvenstva. Iæi æe 200% na svaku loptu, u svaki duel. Ne bih baŔ bio Èesima u koži sljedeæe subote...

pa, bili su i englezi doma, i to im je bila kljuĆØna utakmica pa smo ih pojeli Laughing

''I vidjeh: nebo otvoreno- i gle,konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi... ...prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i ĆØist.''

Otk 19, 11,14
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
coldplayer

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 20:08
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Å vicarce ne trenira Steve McClaren. Smile

Benedikt XVI.
ivoo

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 20:16
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Da takav je sustav, iako ja mislim da bi nam bilo lakŔe i sa Talijanima i sa Španjolcima nego sa Portugalcima, a Ŕto se Francuza tièe oni zaista možda neæe proæi skupinu. Inaèe da i ja napiŔem svoja predviðanja li to je viŔe želje jer su u biti moguæe sve opcije.
skupina A tu se stvarno dvoumim, da se ne igra u Švicarskoj stavio bih Èehe i Portugalce ali teŔko je vjerovati da nijedan domaæin neæe proæi skupinu. Mislim da bi nama najteze bilo sa Portugalom, a ostale možemo pobijediti, s tim da je moguæa opcija i da Portugal ne proðe skupinu Wink
skupina B valjda Austrija neæe proæi a valjda æe naŔi proæi, dakle ostaju Poljaci i Nijemci, ja mislim da je Poljska jaèa nego Ŕto mnogi to misle i nadam se da æe to osjetiti Nijemci, a ne mi Hrvati Wink Ako utakmica sa Poljskom bude odluèujuæa sve je moguæe ne bih volio da doðemo u takvu situaciju.
skupina C skupina smrti u kojoj je sve moguæe, neka Talijani ispadnu ja æu tako navijati, al se bojim da bi mogli Francuzi ispasti. Možda bi najljepŔe bilo da proðu Rumunji i Nizozemci Wink
skupina D mislim da prolaze Rusi i Å vedi Wink
angelous

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 20:18
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

coldplayer napisa:
Å vicarce ne trenira Steve McClaren. Smile

hehehe hehehe hehehe
i to Ŕta kažeŔ... Laughing Laughing

Otk 19, 11,14
Chico

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 20:30
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

skupina a : Ŕvicarska i èeŔka(koler u životnoj formi) dalje,portugal najneugodnije iznenaðenje prvenstva,proèitana knjiga,niti im ronaldo neæe pomoæi
skupina b : mi i njemci idemo dalje a poljaci imaju ekipu,možda mogu izvuæ nulu sa nama ili njemcima ali niŔta viŔe
skupina c : rumunji i talijani dalje,nekako mi nizozemci u zadnje vrijeme ne igraju baŔ na najviŔoj razini,kao i francuzi,ali kod te obje reprezentacije ima puno pojedinca koji jednim potezom mogu presuditi utakmicu
skupina d : najdosadnija skupina sa puno dosadnog nogometa i malo golova.dalje bi trebali proæ Ŕpanjolci i rusi.iako n treba odbaciti niti jednu drugu repku zbog izjednaèenih ekipa

za dalje ne bih pogaưao,na ispadanje je onda sve moguƦe

tvoj prijatelj je odgovor na sve tvoje molitve
coldplayer

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 20:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ivoo napisa:
skupina D mislim da prolaze Rusi i Å vedi Wink

Å to su ti se Å panjolci zamjerili? Very Happy

Benedikt XVI.
ivoo

PostanoPostano: pet 30 svi 2008, 20:41
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

hehe idemo dalje sa èetvrt finalom, nadam se da bi naŔi proŔli i Švicarce i Èehe, dok bi s Portugalom imali grdnih problema ako bi proŔao dalje, dok s druge strane ako bi Nijemci proŔli naŔu skupinu mislim da bi proŔli i Švicarce i Portugalce jer su to Nijemci, ali mislim da bi ih Èesi mogli izbaciti. A cold Španjolci tradicionalno odigraju loŔe zato sam ih izbacio odmah, iako spadaju u reprezentacije koje igrraju lijepi nogomet, mislim da kod njih nije toliko izražen nacionalni naboj a i liga im je duga itd. A u tom dijelu ako Talijani proðu skupinu prolaze i èetvrt finale bez obzira na protivnika, jedino možda Rusi ako bi Hidink uzvratio za nepravedan poraz Australije na SP.
Lux

PostanoPostano: čet 05 lip 2008, 9:07
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

TeŔko je stvarno prognozirati kako æe proæi EURO, tko æe ga osvojiti, kako æe koja repka igrati... Po meni najbitnije je kako se odrade pripreme. Mislim da se to moglo vidjeti na primjeru Grèke 2004., a i pripreme naŔe repke na posljednja tri natjecanja su bile loŔe, pa smo uvijek bili treæi u skupini. Moram priznati da me i èak sada malo strah, osobito nakon Ŕto je Biliæ prije par dana rekao kako èeka igraèe da prorade.

Skupina A

Å vicarska
Švicarci su bili vrlo dobri na SP 2006., cijelo natjecanje nisu primili gol(ispali na jedanaesterce od Ukrajine). Domaæini su i vjerujem da æe proæi skupinu.
ÈeŔka
ViŔe nema Nedveda, Rosicky je ozlijeðen, BaroŔ i Koller nisu u formi kao prije par godina. Mislim da æe proæi samo ako Cech bude branio nemoguæe.
Portugal
Nisu jaki kao prije nekoliko godina. Jest da C.Ronaldo igra sjajno, ali kraj sezone je pokazao da je malo iscijeðen, a joŔ par reprezentativaca je imalo dugu sezonu.
Turska
Ne bih se kladio ni da Ʀe im fanatizam pomoƦi.

Skupina B

Austrija
Domaæini su se najduže pripremali, i fizièki su sigurno spremni. Imati æe velike podrŔku svojih navijaèa. Kvalitetom su najslabiji, ali neæe biti lako, osobito Hrvatskoj u prvoj tekmi.
Hrvatska
Vjerujem da možemo puno, ali me i strah. Šimuniæ mi je skoro zicer za klaðenje da æe dobiti crveni ili skriviti jedanaesterac. R.Kovaè nije blistao, ali mi se èak èini da je bolje kaj je tek krajem sezone igrao u klubu. Ostali so dobri. Vezni red æe mislim biti dobar, a i vjerujem da æe Petriæ, Klasniæ i Budan svojim snažnim udarcima probuŔiti suparnike.
NjemaĆØka
Jedina repka s tri naslova prvaka Europe. Biti Ʀe jaki. Favoriti.
Poljska
Izbornik im je odlièan motivator i psiholog, treæi u grupi po snazi.

Skupina C

Rumunjska
Ostavili u kvalifikacijama Nizozemce iza sebe. Igrali su odlièno. Contra, Mutu, Chivu, Marica mogu itekako zagorèati život velikanima u skupini.
Francuska
Nema viŔe Zidanea, ali neki novi klinci dolaze. Rekacija Domenecha mi se nije svidjela nakon Ŕto su upali u skupinu smrti. Mislim da se straŔno boji i da nije siguran i tu vidim najveæu manu Francuza.
Italija
Cannavaro je otpao, ali svjetski prvaci su favoriti zasigurno.
Nizozemska
Oni su mi straŔno nepredvidljivi. Kvalitetu sigurno imaju. Van der Saar je imao odliènu sezonu, možda æe im on biti kljuèan u ovakvoj skupini.

Skupina D

GrĆØka
Grci zadnjih godinu dana opet igraju kjako dobro, izbornik im je odlièan, vjere u sebe imaju, ako im zapuhne vjetar sreæe jao si ga drugima.
Å vedska
Na zadnja tri natjecanja su prolazili grupu, a imali su vrlo jake protivnike. Nekako mi se èini da ovaj put neæe proæi, jednostavno nisam vidio dugo neku njihovu kvalitetnu tekmu.
Å panjolska
Mislim da ovaj put prolaze grupu i da mogu daleko.
Rusija
Prvenstvo im je poèelo u ožujku, sada su taman u super formi, imaju odliènog izbornika... Možda im fali iskustva. Mogu biti veliko iznenaðenje. Sposobni su uprskati stvari.

Iz prve tri grupe prolaze Švicarska, Portugal, Hrvatska, Njemaèka, Italija i Rumunjska i to zato jer æe odnijeti pobjede u prvim tekmama, a iz grupe D idu dalje Španjolska i Rusija.
Dalje je stvarno nemoguæe prognozirati. Toliko mi je kombinacija proŔlo kroz glavu...
Uh, da naŔi budu prvi... Cijelo ljeto bi bio party!

Ja sam svjedok Isusa Krista u duhu Don Bosca
coldplayer

PostanoPostano: sub 07 lip 2008, 21:17
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Odlièan Portugal, ostali dosta slabi. Èesi su potvrdili da su miljama daleko od one ÈeŔke s Eura 2004. i pobijedili su praktièki iz jedne jedine Ŕanse. Realnije bi bilo nerijeŔeno. Ovako su Švicarci u teŔkoj situaciji, ali oèekujem od njih da dobiju Turke u drugom kolu i onda na sve ili niŔta protiv Portugala koji bi tada trebao veæ biti plasiran u èetvrtfinale.

Ali sutra je dan koji se ĆØekao. zivio

Benedikt XVI.
ivoo

PostanoPostano: sub 07 lip 2008, 22:46
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Da bilo bi realnije da je prva zavrŔila nerijeŔeno. Mislim da bi nama najviŔe odgovarali Èesi, ali vidjeti æe mo Turska ili ÈeŔka, meni je bolji dojam danas ostavila Turska, ali vidjeti æe mo. Ni Švicarce ne treba otpisati joŔ.
coldplayer

PostanoPostano: ned 08 lip 2008, 0:39
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ne znam na temelju èega svi daju prednost Turskoj u odnosu na Švicarce. Istina da ovi nisu niŔta posebno pokazali, ali brate nije ni Turska. ak niŔta drugo Švica je bar pogodila preèku i imala nedosuðen penal.

sutra oèekujem dobru igru naŔih i minimalnu pobjedu. a u ovoj drugoj tekmi imam osjeæaj da bi Poljska mogla biti razvaljena od strane Nijemaca. Smile

Benedikt XVI.
sv.Franjo legenda

PostanoPostano: ned 08 lip 2008, 10:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Švicarci æe se straŔno napalit na Turke! mislim da su prije 2 godine zbog nogometa ove zemlje skoro postale neprijateljske!!!
Onaj emre je straŔan igraè al Turci imaju mentalitet koji nije pobjednièki... Tako mi se juèer uèinilo.

e ja æu veèeras zbog obveza gledat samo prvo poluvrijeme... tuzan
Nadam se da æemo rijeŔit utakmicu u prvih 45min.
Najvažnije je ne primit gol u prvih 45min. Èekati da se Austrija malo ispuŔe a onda æe bit na pladnju!

md0711

PostanoPostano: ned 08 lip 2008, 11:27
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Bio sam baŔ u 10 na misi u Beèkoj katedrali, a kad sam izaŔao - trg sv. Stjepana, ispred katedrale pun Hrvata u dresovima, takoðer i glavna KoruŔka ulica kojom sam iŔao preko kuæi. Ima ljudi iz svih krajeva Lijepe naŔe. Izgleda da opæe ne bu Austrijanaca na tekmi. I na austrijskoj tv je Otto Bariæ rekao Austrijancima da je Šimuniæ stvarno odlièan tehnièar kako je i sam rekao.

Da i za vrijeme mise vidio sam Juru RadiƦa kako je razgledavao katedralu jako sretan
emma

Spol: žensko
PostanoPostano: ned 08 lip 2008, 18:01
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

aaa veseo woohoo navijacica jedna manje! unatoĆØ sucu rajcica

"Bog je tako velik da mu se isplati darovati èitav jedan život." Sv. Terezija Avilska
gogo6ak

PostanoPostano: pon 09 lip 2008, 3:51
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ja jucer nisam gledao tekmu naŔe repke jer sam bio na misi u katedrali, al sam gledao 2. polovrijeme njemaèka i poljska.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
sv.Franjo legenda

PostanoPostano: pon 09 lip 2008, 8:06
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ja nisam gledao drugo poluvrijeme jer sam svirao na misi... jako sretan
Bilo 200 ljudi... 9 muŔkaraca! sa sveæenikom 10 jako sretan

ivoo

PostanoPostano: pon 09 lip 2008, 8:08
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Dobro je, pobijedili smo, al uopæe nisam zadovoljan sa onim Ŕto smo prikazali. Bojim se da sa ovakvom igrom nemamo Ŕto tražiti protiv Nijemaca.
Nijemci su u drugoj utakmici opravdali ulogu favorita, i stvarno æe nam biti teŔko protiv Poljaka, al eventualni bod sa Nijemcima puno bi znaèio za taj zadnji susret.
coldplayer

PostanoPostano: pon 09 lip 2008, 9:15
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Nadam se da æe se naŔi rekuperirat do èetvrtka. Ono juèer od 35. minute pa nadalje nije lièilo ni na Ŕta. Kao da gledam loŔu reprizu utakmice s Australijom ili Engleskom u Portugalu. A dok se sjetim koliko smo kritizirali Cicu i Bariæa zbog taktike na tim tekmama. Èini se da je ipak problem u igraèima, a ne treneru. Oni ni psiholoŔki ni fizièki (Ŕto je joŔ tragiènije) jednostavno ne mogu izdržat, a da kod naŔeg vodstva ne pobjegnu golmanu u krilo i ne stoje na 16 metara od gola (Ŕto im Slaven sigurno nije rekao da rade), umjesto da izaðu na 40 metara i visoko napadnu njihovu veznu liniju i zadnji red. Izgleda da je bolje za nas da ne povedemo prerano jer inaèe gledamo ono Ŕto se ponavlja na zadnja tri velika natjecanja. Engleska nas je u Portugalu satrala nakon Ŕto smo brzo poveli, Australija neŔto slièno samo s manje golova, a Austrija je preslaba da bi to znala iskoristit.

Bod protiv Nijemaca k'o kuƦa. I po moguƦnosti nek Elf prvi povede.

Benedikt XVI.
sv.Franjo legenda

PostanoPostano: pon 09 lip 2008, 10:06
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

cold...
dobro si rekao.
Takodje je vazno napomenuti da mi protiv slabih isto tako i igramo.... Važno je da imamo 3 boda a protiv Njemaèke oèekujem odliènu igru jer æe se igraèi po obièaju naložiti!
Pobjedom protiv njemaĆØke smo u ĆØetvrtfinalu jer Poljaci u tom sluĆØaju moraju praviti golijadu protiv nas a to niti mogu niti znaju!

ivoo

PostanoPostano: pon 09 lip 2008, 10:41
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Cold dobar post, s tim da je ipak ja mislim greŔka kod trenera. Bariæ je forsirao njemaèku igru a protiv engleza je postavio taktiku ajme meni, Cico je odbio voditi Eduarda na prvenstvo i bio je pretvrdoglav nije htio priznati greŔku. Biliæ ima nesreæu da se ozlijedio Eduardo, a on nam je zaista postao pola momèadi, sad stvara novu i vidjeti æe mo. Ima jedna dobra stvar mi nikad na velikom natjecanju nismo izgubili drugu utakmicu u grupi Wink a Franjo ne bih ja baŔ tako podcjenjivao Poljake, a kad sam veæ spomenuo drugu utakmicu u grupi red je spomenuti i treæu koju nikad nismo pobijedili, a Poljska je u kvalifikacijama bila ispred Portugala i Srbije.
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.