|
 |
Autor |
Poruka |
Lux
Spol: 
|
Postano: pet 13 lip 2008, 9:07
Naslov : |
|
|
Idemo dalje!!
JuĆØer je Klagenfurt bio grotlo!
Fenomenalna atmosfera tokom dana u gradu.
Jedna ulica dužine 500 metara bila je puna naŔih navijaèa, a Nijemci skupljeni tamo oko svoga busa.
U Fanzoni smo malo igrali nagradne igre, ono dobiÅ” znaĆØku, majcu, a trebaÅ” loptom pogoditi u gumu.
Posjetili smo predivnu baroknu katedralu.
Vidli smo iz busa kuƦu od salezijanaca i u ponedjeljak Ʀemo ih posjetiti.
Stadion se, vjerovali ili ne, nalazi u polju (kuruze koliko hoƦete ), vidjet Ʀete na fotki.
Ali stadion je mali, ali lijep.
Atmosfera na stadionu je bila sjajna.
Imao sam super mjesto.
Ni sam ne znam koliko sam izmolio Zdravo Marija za vrijeme utakmice!
Kada smo zabili golove to je bilo neopisivo veselje.
Stadion je od betona i èelika, a par puta se tako tresao, koji dobar osjeæaj.
OĆØi su mi bile suzne od radosti kako je dobro bilo.
Kasnije smo s Austrijacima gledali tekmu Austrija - Poljska i kad je VastiƦ zabio bilo je ludo.
U ponedjeljak se vraƦamo opet.
KUPUJEM KARTE ZA ĆETVRTFINALE, POLUFINALE I FINALE, igrali naÅ”i ili ne, pa ak znate nekog dilera , javite mi. |
|
Ja sam svjedok Isusa Krista u duhu Don Bosca |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pet 13 lip 2008, 11:13
|
|
Bravo LUX!!!
Zanimljivost!
znate kako Muslimani ovamo kada gledaju CRO rukomet, tenis, KoŔarku il nogomet na FTV..... narièu koliko je Hrvatskih reprezentativaca porijeklom iz BiH...
Malo sam tražio i iznenadio se i sam koliko vatrenih vuèe porijeklo iz BiH...Il su im roditelji roðeni u BiH il su i sami ovamo roðeni....
Šimuniæ (Fojnica)
Rakitiæa(žepèe)
Ćorluka (Derventa)
Srna (Metkoviæ-LjubuŔki)
Niko KovaĆØ (Livno)
Robert KovaĆØ (Livno)
OliƦa (Posavina)
PranjiƦa (Tuzla)
BaÅ” me iznenadilo koliko ih vuĆØe korijene iz BiH. Ovi su igrali u poĆØetnom sastavu.
a zamjene:
Mladen Petriæ (Brèko).
Leko (Grude)
KlasniƦ(Ćitluk)
Dario Šmiæ(drinovci)
E Bože gdje smo se sve raselili po cijelom svijetu....
AL JEDNO JE SRCE VATRENOOOOOO!!!!!
NEKA PATI KOGA SMETA HRVATSKA JE JEDNA U SRCU!!!! |
|
ne ubij, ni maĆØem, ni traĆØem! |
|
|
 |
lucija

Spol: 
Lokacija: tu...pa tamo...al uvik se vraƦa u Isusov zagrljaj;)
|
Postano: pet 20 lip 2008, 22:02
|
|
A ovo je zbilja bilo tužno ... i za iznervirat se skroz !!!
Ja sam gledala samo produžetke i penale, a i to mi je bilo dosta i previŔe! ... A bolji smo i toèka!... Al, lopta je okrugla i tako to ide... Makar nismo ispali veæ u skupini  |
|
Nemojmo zaboraviti: ispunjajuæi Volju Božju prolazi se iznad poteŔkoæa... ili ispod njih... ili sa strane. Ali se... prolazi! (Escriva) |
|
|
 |
pingi

Spol: 
|
Postano: sub 21 lip 2008, 7:52
|
|
Da smo u svemu bili bolji od Turske, tu se ne treba ni misliti.
Da nas sreæa nije poslužila... Tako je to valjda s dobrim i poŔtenim ljudima.
Kad kažem dobrim i poŔtenim , mislim na naŔe nogometaŔe
koji su u 120 minuta na travnjaku ostavili svoje srce u duŔu!
Ćula sam neki komentar kako naÅ”i igraju sa srcem. Istina!
Meni se srce stislo kad sam vidila kako je Srna na kraju plakao!
Ali neka, dragi Bog sve vidi i sve zna, nagradit Ʀe On sav njihov trud!
Iako mislim da su naŔi Vatreni (bez obrzira na rezultat) veæ pobjednici.
Ma nek' su oni nama živi i u 1 komadu,
igrat æemo mi joŔ s Turcima!  |
|
|
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: sub 21 lip 2008, 14:28
|
|
coldplayer napisa: |
ako izgubimo od ovakve Turske, prestajem gledat nogomet. |
cold ovo si nedavno napisao al nisam komentirao jer nadao sam se da neæe doæi do toga. Al i ja sam nakon Ŕto smo 1996 izbaèeni sa Eura u naŔem proŔlom èetvrtfinalu odluèio da nikad viŔe neæu gledati nogomet. Tada nas je sa eura izbacio Ŕvedski sudac Sundell na jedan prljav i podmukao naèin ( to je jedna od najveæih kraða Ŕto sam ja vidio (sudac dobije zadatak da neŔto odradi a ekipa protiv koje radi ostavlja srce na terenu i bori se protiv toga), spomenut æu joŔ i 1999 Croatia Hajduk 1 1 te možda koŔarku Litva Jugoslavija kad je Litva pokradena samo tako, te vaterpolo Hrvatska Italija al je tada Hrvatska ipak uspjela pobijediti) Mogao bih spominjati i finale kupa Croatia Zagreb itd utakmica gdje je sudac odluèio npr Italija Australija, Croatia Newcstle itd ali to ne mogu tvrditi da je bio zadatak pod svaku cijenu.
Ali sam onda sluèajno pogledao kraj èeŔke i Portigala i zainteresiralo me te pogledao Englesku Njemaèku te vidio kako su nesretno ispali Englezi. Nastavio sam gledati nogomet a zadovoljŔtinu za ovo izbacivanje sa Eura sam dobio 2 godine kasnije na SP kad smo razbili tu Njemaèku i nabili joj kompleks. Što smo mi za njih pokazali smo i nedavno u grupi. Nakon te moje odluke i gaženja iste odluke viŔe stvarno nemam namjeru za niŔta reæi nikada, jer stvarno se u životu niŔta sigurno ne zna. Inaèe Ŕto se kraða na sportskim boriliŔtima tièe one su u nogometu najmanje.
Ali ovo juèer ne spada u tu kategoriju nesreæa, ovo je stvarno tragedija, doŔlo je do pražnjenja emocija, to je ono Ŕto samo nogomet može ponuditi, dva sata gledamno nogomet emotivno i napeto a niŔta nema a onda u minut dolazimo do eklstaze i nepunih par sekunda prije konaène erupcije takav Ŕok. Ovo definitivno nije lako preživjeti, a to se vidi po facama igraèa kojim æe svima ovo biti veliki biljeg do kraja karijere.
Ali to je nogomet, utakmica je bila izjednaèena Turci su bolje krenuli u susret, naŔi su se vratili i ja sam mislio da æe pobijediti ali u produžecima su Turci bili bolji i dobro da nismo izgubili. Jedanaesterci su rulet, prije dok nisu uveli jedanaesterce se bacao novèiæ. Tako npr Italija jedini svoj naslov prvaka Europe je osvojila tako Ŕto je u finale uŔla bacanjem novèiæa, pismo glava. Mi sa eura odlazimo kao neporaženi.
Turci su se isto borili, ostavili srce te su željeli prolaz viŔe od ièega i zasluzili su bod iako po prilikama mi smo trebali pobijediti, da je Oliæ u prvom dao gol, da Srni nije Rustu obranio u zadnjim minutama, da smo izbili loptu u zadnjim minutama nakon gola Klasniæa po mom miŔljenju naŔeg junaka na ovom Euru. A možda i junaka cijelog Eura ( ne zaboravimo njegovu bolest i njegovu upoornost povratak i na kraju nas je trebao odvesti u polufinale). Biliæ je po mom miŔljenju dobro vodio momèad cijelo prvenstvo jedino mu je falio Dudu koji bi dvoboj dviju izjednaèenih momèadi odluèio u naŔu korist. ( To je neŔto kao Ibrahimoviæ Šveðanima).
Al Ŕto sad idemo dalje.... |
|
|
|
|
 |
Lux
Spol: 
|
Postano: sri 25 lip 2008, 11:47
|
|
Ja sam naŔu tekmu gledao u Italiji i s obzirom kako je zavrŔilo dobro je da sam tamo gledao jer mislim da bih bio previŔe slomljen da sam bio u Beèu ili u Zagrebu. Tamo bar tri dana nisam imao nikakve informacije kako su naŔi ovo podonijeli.
Kada su Turci zabili gol znao sam da nemamo Ŕanse jer to je takva Ŕok da nisi sposoban normalno pucati s 11 metara, a vidjelo se to i dok je Biliæ iŔao od igraèa do igraèa.
Turska igra mi se gadi (grèka 2004). Bojali su se nabacivati u naŔ kazneni prostor jer su znali da æe naŔi branièi to pokupiti a onda na kraju ubac iz oèaja otjera nas u oèaj.
Pucali su neŔto iz daljine ali nisu niakvu priliku stvorili.
NaŔi su bili daleko bolji. Da je Oliæ zaboi onu gredu nakantali bi mi njih.
PokuŔavao sam ovakav praz usporeðivati s nekim drugima, Liverpool - Milan 2005., Francuska - Italija 2000., Man.Utd. - Bayern 1999., ali siguran sam da je ova naŔa utakmica daleko najgori naèin na koji možeŔ izgubiti, da ti zabijeŔ u zadnjoj minuti, tvoj protivnik u sudaèkoj nadoknadi i onda izgubiŔ na jedanaesterce. Užas. Šokantno. Ostao sam gledati par minuta u strop nakon tekme, do hotela smo iŔli Ŕuteæi, spavao sam svega dva sata zbog toga. Nismo zaslužili.
Ali pogledajte kako smo mi poznati navijaĆØi, ima nas po svuda, na telki, u novinama, na internet portalima, hehehe...
POGLEDAJTE
http://www.infoans.org/6.asp?sez=6&sotSez=&doc=2894&lingua=2 |
|
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: sri 25 lip 2008, 12:54
|
|
heh da ja sam se veæ vidio u Beèu na finalu, sve je bilo spremno i karte i put i taj gol kad je netko primijetio da su Turci dali gol.
Kad sam snimku gledao baŔ se vidjelo to naŔe navijanje drugi produžetak je bilo guŔt sluŔati, baŔ kad su naŔi pali to ih diže.... |
|
|
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: čet 26 lip 2008, 15:15
|
|
Zadnji H-epicentar posvetili smo vatrenima.
Istina da nije nitko doŔao iz saveza niti igraèi niti rukovodstvo ali smo se barem na malo posjetili s onima koji su doživjeli Beè i Klagenfurt samu atmosferu.
Kažu da je bilo ne zaboravno. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pet 27 lip 2008, 10:35
|
|
hej lux koji si ti meưu njima?
mislim na link iznad? |
|
|
|
 |
little_angel

Spol: 
|
Postano: pet 27 lip 2008, 10:47
|
|
nijedan nije on
(Ŕto ne znaèi da na slici ipak nije netko od forumaŔa ) |
|
I zato križat rane neæu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi |
|
|
 |
minnie

Spol: 
|
Postano: pet 27 lip 2008, 11:59
|
|
ja mislim da lux JE na slici... ili je to onaj drugi deĆØko s foruma o kojem little angel priĆØa...  |
|
Stalno padam na ispitima, proklete stolice..  |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pet 27 lip 2008, 12:30
|
|
|
 |
Lux
Spol: 
|
Postano: ned 29 lip 2008, 15:38
|
|
Nema mene na fotki jer sam tada bi u Italiji, ali jedan forumaÅ” je na fotki.  |
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: sub 06 ruj 2008, 23:04
|
|
Dobro smo krenuli.
Hehe jesam se nasmijao kad sam ĆØuo da englezi na poluvremenu imaju 0-0...
Mislim da oni dolaze u Zg sa velikim strahom i respektom. |
|
|
|
 |
vjernik

Spol: 
|
Postano: ned 07 ruj 2008, 12:05
|
|
sv.Franjo legenda napisa: |
Mislim da oni dolaze u Zg sa velikim strahom i respektom. |
Da, bit æemo u psiholoŔkoj prednosti za razliku od njih.
Juèer sam èuo Štimca kako govori tijekom prijenosa... da je dobro Ŕta se sastajemo s Engleskom tako rano tj. bolje sad na poèetku kval. dok Capello slaže kockice i uigrava svoj sistem, nego kasnije kad æe Engleska proradit pod njegovim vodstvom i teŔko æe joj protivnici u skupini parirat.
I agree  |
|
"Objavljeno ti je, èovjeèe, Ŕto je dobro,
Ŕto Jahve traži od tebe:
samo ĆØini pravicu,
milosrưe ljubiti
i smjerno sa svojim Bogom hoditi."
Mihej 6, 8 |
|
|
 |
vjernik

Spol: 
|
Postano: sri 10 ruj 2008, 10:28
|
|
Na teletekstu piŔe "dolaze nam englezi, stare muŔterije""
Dobro sam se nasmijao  |
|
Ŕto Jahve traži od tebe:
samo ĆØini pravicu,
milosrưe ljubiti
Mihej 6, 8 |
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: pon 15 ruj 2008, 16:14
|
|
hm eto proŔle su muŔterije i dobro se nasmijale Sad nam odlazak na SP stvarno dolazi u pitanje, sljedeæa utakmica je jako teŔka i jako važna, ako bi izgubili sveli bi Ŕanse za SP na minimum, a znamo da tamo nismo nikad pobijedili, jednom izgubili i jednom nerijeŔeno a taj nam je put i sudac dosta pomagao i tako smo se plasirali na SP 1998  |
|
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pon 15 ruj 2008, 16:51
|
|
Nije ukraina Ŕto je bila. Nekada su Rebrov i Shevchenko bili jedan od najjaèih tandema na svijetu... danas je to srednja EU klasa...
Jest da smo 1997 imali veliku sreæu al mislim da smo protiv Turaka i Engleza potroŔili svu nesreæu.
neka bude realan rezultat a to je naravno pobjeda vatrenih! |
|
|
|
 |
little_angel

Spol: 
|
Postano: pon 15 ruj 2008, 20:01
|
|
Ma zbog jedne utakmice se ne sumnja u naŔe igraèe Makar izgubili s najveæom razlikom. Izgubili smo i od Nizozemske prije EP-a 3:0 ak se dobro sjeæam (iako je to bila prijateljska...), pa smo pokazali kakva smo momèad i prije toga i poslije toga. LoŔe utakmice se dogaðaju i najboljima, nikad se po jednoj ne smije suditi o jednoj momèadi. Idemo u Afriku!  |
|
I zato križat rane neæu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi |
|
|
 |
ivoo
Spol: 
|
Postano: uto 16 ruj 2008, 18:24
|
|
Pa dobro uvijek treba vjerovati èak iako izgubimo u Ukrajini imamo Ŕanse za prolaz. Nekad ih možemo i kritizirati, sad se ne možemo žaliti na nesreæu, možemo reæi da smo od Turske ispali nesretno ali Englezi su nas nadigrali i pobijedili jer smo i mi igrali loŔe. NaŔi kad ih se otpiŔe su dobri kad se od njih ne oèekuje a kad imaju imperativ onda ide tesko, sjetimo se Austrije na EP, onda su nas otpisali nakon te utakmice pa smo dobili Nijemce, onda su rekli da drugi sastav nema Ŕanse protiv Poljske pa smo ih razbili i onda su svi oèekivali prolaz Turaka i imali smo imperativ i ispadosmo. Protiv Engleza nam nije trebalo pa smo ih razbili i pobijedili na Wembleyu, a sad smo bili favoriti pa su oni nas.... |
|
|
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: sri 17 ruj 2008, 6:55
|
|
Ima neŔto u naŔem mentalitetu... stalna želja da se dokaže suprotno
zato nam idu dobro utakmice u kojima smo podcjenjeni.. |
|
|
|
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: |
lucija |
 |
elninjo7

Spol: 
|
Postano: sri 15 lis 2008, 13:40
|
|
Danas je Hrvatska-Andora, a Engleska gostuje u Bjelorusiji.
Nadamo se da æe englezi prosut bar dva boda, a naŔi bi trebali napuniti andoru. Treba spomenuti da u ovim kvlifikacijama odluèuje gol razlika u sluèaju da su da dvije(ili viŔe) reprezentacije budu bodovno poravnate. |
|
"Ne boj se, Jakove, crviæu, Izraele, lièinko ja sam pomoæ tvoja-rijeè je Jahvina-
Svetac Izraelov tvoj je otkupitelj"
Iz 41,14 |
|
|
 |
vjernik

Spol: 
|
Postano: pet 09 sij 2009, 12:59
|
|
NapuŔta nas Niko Kovaè naŔ kapetan i veliki voða!
Neæe nam bit lako bez njega iako za mjesto konkuriraju 3-4 igraèa.
Govori se da æe Ivan Juriæ, igraè Genoe debitirat za Vatrene u 34. godini Ŕta potvrðuje da nikad nije kasno! |
|
Ŕto Jahve traži od tebe:
samo ĆØini pravicu,
milosrưe ljubiti
Mihej 6, 8 |
|
|
 |
sv.Franjo legenda

Spol: 
|
Postano: pet 09 sij 2009, 13:23
|
|
je, niko je bio pravi borac, i dobar ĆØovjek!
moje miŔljenje je da æe njega zamjeniti Ogi. Leko je u silaznoj putanji veæ 2-3 sezone a pokrivaè manje trèi od Ogija. Ovo sa Juriæem mi nije baŔ realno al vrijedi pokuŔati  |
|
|
|
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe urešivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|