HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretranik Pretranik lanstvo lanstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: pet 18 ruj 2020, 23:42. Pogledaj neodgovorene postove
Kako pomoæi neroðenima?
Zaponi novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedea tema
Autor Poruka
Mima
Spol: ensko
Postovi: 21
PostanoPostano: et 18 ruj 2008, 19:40
PostNaslov : Kako pomoæi neroðenima?
Citiraj i odgovori

Dragi moji!!

Dugo sam razmišljala kako da sroèim sljedeæe reèenice, a onda sam zakljuèila da je najbolje pisati iz srca.

Otvorit æu vam svoje srce i podijeliti æu nešto s vama.

U prošli èetvrtak po prvi puta u povijesti èovjeæanstva krenula je u štampanje prva devetnica svoj neroðenoj djeci, od prvih muèenika crkve, a to su ona nevina djeèica u Betlhemu koje je ludi kralj Herod dao onako strašno pogubiti pa sve do svih onih malih dušica koje svakodnevno tako nemilosrdno ubijamo.

Statistika kaže da se svaki dan ubije 80 000 djece, da to je toèna brojka i znam da djeluje STRAŠNO, a zamislite koliko je to suza NAŠEG GOSPODINA I NJEGOVE MAJKE, A VJERUJEM I CIJELOG NEBA..

No nažalost u ovome materijalnom svijetu i glas najmanjih ima svoju cijenu, pomozite da se i njihov glas napokon æuje, svojim doprinosom ako pridodate i jednu kunu samo jednu i vi æete moæi ponosno uzviknuti maleni ne bojte se ja sam tu za vas i u tom trenu vi æete biti njihova mama, tata, brat, sestra i njihov prijatelj.

Budite njihov glas, budite glas najmanjih koji se sami ne mogu braniti, budite srce koje æe svojom ljubavlju brisati Isusove suze.. BUDITE ÈOVJEK!!

Devetnicu je složio i uredio pater Marko Glogoviæ Pavlin, veliki dio sredstava su on i njegov red donirali, ali znate i sami da bi pokrenuli ovako veliki projekt, ne naš nego VAŠ PROJEKT koji se ZOVE DARUJMO LJUBAV ZA LJUBAV , trebamo VAS, ISUS TE TREBA i nije važno ako
nemaš ili ne želiš pridodati nešto za štampanje devetnice, molim te bar daruj svoju molitvu za najmanje da ovaj projekt uspije...

BUDI I TI LJUBAV ZA LJUBAV!! Za sve one koji žele uplatit neki iznos možete to uèiniti na raèun Udruge Gabrijel SPASIMO NEROÐENE koju vodi pater Marko Glogoviæ, PAVLIN.

Adresa Udruge je: Donje Pokuplje 58, Karlovac 47 000, (Gordana Kos), pp. 113, Karlovac 47000
E-mail adresa preko koje se može komunicirati je: gabrijel_udruga@net.hr
Žiro raèun udruge"Gabrijel", na koji bi za naše štiæenike svaka pomoæ dobro došla je: 2484008-1103514392, ( kod Raiffeisen banke).

Možete se javiti i pateru Marku Glogoviæu na marco7@vip.hr ili na 091/788-5340 ako imate pitanja ili se želite aktivnije ukljuèiti ua borbu za spas malenih..

Uèini nešto za najmanje, BUDI I TI NJIHOV GLAS!!!

Moj broj mob.: 098/413-865 i nazovite ako vas još nešto zanima vezano uz štampanje devetnice ili se još više želite upoznati sa strašnim zloèinom današnjce a to je abortus, ali BOŽJE MILOSRÐE NADILAZI SVE!!!
SVI smo spašeni Njegovom krvlju i pravedni i grešni!!!

Svim svojim srcem vam zahvaljujem na želji da odvojite vrijeme i proèitate ovaj tekst i od sveg srca vas pozdravljam..

Uvijek vaša,
Mima Very Happy

Opaska web teama:
[Molba]
Dragi forumaši,
u ovoj temi moæi æete naæi sve naèine kako pomoæi neroðenima! Ova tema je otvorena upravo za to, stoga vas molimo da sve postove stavljate ovdje.
Ukoliko bude otvorena neka slièna tema biti æe stavljena i spojena s ovom
!
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Magali, davorseljan, klara
Mima
Spol: ensko
Postovi: 21
PostanoPostano: sub 20 ruj 2008, 16:59
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Hvala od srca Davoru i Magali na zahvali i njihovom otvorenom srcu za malene i hvala svima vama koji ste otvrenih srca koja su ispunjena dobrotom.

Oprostite mi jer ja još ne znam kako sve ide na forumu i sada sam se mislim zabunom zahvalila samoj sebi pa sam ovim putem to htijela ispraviti i zahvalit se svima koji su proèitali ovaj tekst.

Vjerujte mi situacija je strašna, nismo ni svijesni koiko se malenih svakodnevno nemilosrdno ubija, broj maloljetnièkih abortusa je u velikom porastu ali i opæenito je broj abortusa u porastu.

SVI BAŠ SVI VI koji èitate forum i èlanovi ste, možete se boriti a da vam to ne uzima previše vremena i ne umara vas jednim najaèim sredstvom, a to je vaša MOLITVA.

Molite za malene, stavite ih u vaše nakane, prikazujte ih na misama i kada mislite pa što veliko ja mogu uèiniti u ovome životu kada ništa ne èinim JA UVIJEK MOGU MOLITI ZA NEROÐENE.

Kada molite otajstva krunice neka vaše jedna desetica uvijek bude za NEROÐENE.. Sva vaša trpljenja, uvrede na poslu, teške meðuljudske odnose, ispite koje ste pali prikazujte kao žrtvu za malene, toliko puno možete uèiniti a da niste ni svijesni...MOLITE!!!

Jednom je Arški župnik Ivan Marie Vienney jednoj ženi koja se ispovijedala kod njega rekao:" VAŠ MUŽ DANAS NIJE POGINU ZBOG JEDNE ZDRAVO MARIJE", zamislite samo jedne Zdravo Marije a koliko VIŠE VI MOŽETE UÆINITI DA SE SPASI NA STOTINE NEVINIH ŽIVOTA!!!

BUDI I TI SVIJETLO KOJE ÆE OBASJAVATI TUÐA SRCA I POKAZIVATI NA ISUSA, BUDI ÈOVJEK, BUDI LJUBAV.....


Hvala od srca i veliki pozdrav od mene,
MIMA Smile
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Magali, klara, davorseljan
Magali
mod teamSpol: ensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: uto 02 pro 2008, 22:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Dobih ovaj mail pa vas molim za molitvu:

Dragi moji prijatelji!! Imam na sve Vas veliku, veliku molbu!!!

U mojem susjedstvu živi jedna djevojka koja dugo vremena (5-6 godina) nije mogla zatrudnjeti! Prije dva mjeseca ostvarila joj se ta najveæa želja!!! Pod svojim srcem, veæ dva mjeseca, nosi mali siæušni plod!! No stvar se vrlo zakomplicirala! Na ginekološkom pregledu prije èetiri dana ustanovljeno je da na maternici ima miom (tumor). Djevojka je primljena u Petrovu bolnicu na hospitalizaciju!! Doktori kažu da ukoliko se tumor neæe širiti plod se može razvijati slobodno do sedmog mjeseca trudnoæe, a tada æe se carskim rezom poroditi i odstraniti maternica. U drugom, gorem sluèaju, ukoliko æe se ustanoviti da se tumor širi, operativni zahvat æe se morati obaviti odmah. To znaèi da ukoliko izgubi ovo dijete više nikad neæe moæi roditi. Strašno je to za nekoga èija je jedina i najveæa želja bila postati majka...

Dragi moji prijatelji, svi oni koji suosjeæaju samnom i sa tom djevojkom, molim vas ukljuèite se u lanèanu molitvu za neroðenu bebicu. Èuda su se dogaðala, ona se dogaðaju i dogaðat æe se uvijek!!! Imajmo vjere u Stvoritelja, u Onoga koji odluèuje o životu i preporuèimo sve u Njegove ruke. Zamislimo kako bi se mi, buduæi oèevi i majke osjeæali na njezinom mjestu. Molite se zajedno samnom Majci Milosti koja je veæ nebrojeno puta dokazala svoju prisutnost u takvim nevoljama (kod sestara Uršulinki mogu se vidjeti slike djece koja su spašena zagovorom Majke Milosti). Isto tako, molim Vas da ovu poruku pošaljete dalje na one osobe koje bi se bile voljne ukljuèiti! I jedan Slava Ocu od srca biti æe dovoljan!

Neka dragi Bog blagoslovi sve Vas koji ste se u ovaj molitveni lanac ukljuèili!!!

Jasmina M.

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: klara
Mima
Spol: ensko
Postovi: 21
PostanoPostano: uto 09 pro 2008, 17:58
PostNaslov : SUZA ZA NAJMANJE- POMOZITE NEROÐENIMA-PRVI BLOG ZA NEROÐENE.
Citiraj i odgovori

Mir i dobro,

Prije manje od mjesec dana sa radom je poèeo jedan vrlo jednostavan blog pomno biranog naziva koji glasi Suza za najmanje.

Zašto se zove SUZA ZA NAJMANJE možete vidjeti i sami kada otvorite blog.

Vjera koju živimo ujedno je i konkretno življenje Evanðelja.

Stoga svi vi koji želite konkretnije živjeti Evanðelje pogledajte BLOG SUZA ZA NAJMANJE...Tko ima uši neka èuje, tko ima oèi neka vidi..

www.suzazanajmanje.blog.hr

Ubojstvo najmanjih odredit æe sudbinu svijeta. Papa Ivan Pavao II. molitva
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: klara, terezija.tere
Mima
Spol: ensko
Postovi: 21
PostanoPostano: et 05 vel 2009, 20:32
PostNaslov : DVIJE TRUDNICE BIT ÆE IZBAÈENE NA CESTU - POMOZIMO IM!!
Citiraj i odgovori

Dragi prijatelji najmanjih,

Javio mi je pater Marko Glogoviæ da ima dvije majke trudnice koje æe biti izbaèene na cestu jer nemaju platiti stan, nemaju ni za hranu.

Ako netko od vas zna naæin na koji bi im se moglo pomoæi, dali novèano, dali smještajem ili nabavom namirnica neka se slobodno obrati pateru Marku Glogoviæu na 091/788- 5340 ili na marco7@vip.hr

Molim vas otvorite svoj srca i zamislite samo na tren da ste na njihovm mjestu i da ste gladni, da vam je hladno, da nemate smještaj u kojem se možete zagrijati, da nemate krevet u kojem možete prespavati, kupaonicu u kojoj æete se umiti i oprati, zamislite sve to i vjerujem da nakon toga vaše srce neæe ostati tvrdo.

Neka sve prijatelje malenih Gospodin obilato blagoslovi.

Ljubav koju dajemo jedina je ljubav koju primamo
... mali andjeo
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: antea, Magali
Mima
Spol: ensko
Postovi: 21
PostanoPostano: sri 25 vel 2009, 22:53
PostNaslov : IZAŠLA JE DEVETNICA ZA NEROÐENE-PRVI PUTA U POVIJESTI
Citiraj i odgovori

Dragi prijatelji najmanjih,

Imam za vas najdivniju vijest.

Velika je radost danas u nebu, a vjerujem da æe te tu istu radost osjetiti i u vašim srcima je prvi puta u povijesti èovjeæanstva izašla je DEVETNICA ZA NEROÐENE, DEVETNICA ZA SVE NEVINE ŽRTVE.

Devetnica se zove LJILJANIMA NEBESKIM.

Devetnicu možete nabaviti u knjižari Sv. Antuna na Kaptolu i cijena je zaista simbolièna 10-15 kn, tako mala cijena za nešto što je neprocjenjivo, ili možete nazvati patera Marka Glogoviæa na 091/788-5340.

Vaše molitve, žrtve i sredstva koja ste donirali su urodili plodom i kada budete molili devetnicu znajte da ste i vi sudjelovali u njenom stvaranju, da bez vaše molitve i druge pomoæi te devetnice nebi danas bilo i dragi moji radujte se u Gospodinu jer vaša plaæa za neroðene neæe izostati, vaša imene bit æe zapisana u Knjizi života.

Neka vas sve Gospodin obilato blagoslovi, neka pogled svoj svrne na vas i milostivi neka vam bude i mir svoj neke vam podari...

Veliko hvala od sveg mog srca,
Mima molitva
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Jopica, antea, davorseljan, Magali
klara
Spol: ensko
Postovi: 4617
Lokacija: somewhere ... over the rainbow
PostanoPostano: et 16 tra 2009, 11:32
PostNaslov : Pomoæ Centru za neroðeni život "Betlehem"
Citiraj i odgovori

Centar za neroðeni život - Betlehem


Pozivamo Vas, da nam se pridružite, kako god možete,
u pružanju pomoæi ovim divnim majkama i njihovoj djeèici !

Pišem ovu molbu u ime naše Udruge " Centar za neroðeni život - Betlehem", koje sam duhovnik i voditelj. "Betlehem " je nevladina i neprofitabilna udruga graðana, kojoj je ideja vodilja dostojanstvo i zaštita ljudskog života od zaèeæa do prirodne smrti.

Naš je rad specifièan, na mnoge naèine pokušavamo spasiti neroðenu djecu od pobaèaja. Osobno, vodim savjetovalište, molitvene zajednice, mnogo pišem i tiskam, te osmišljavam razne karitativne akcije,za majke - trudnice i djecu, osobito onu još neroðenu. Godinama vodim i posebne seminare za žene koje su ranjene pobaèajem.

Naš je krajnji cilj stvoriti obiteljski dom za trudnice, koje bi bez duhovne i materijalne pomoæi ,uništile svoju djecu.Taj æe se dom zvati "Obitelj sv.Josipa" ,a u realizaciju ideje kreæemo èim prikupimo bar neku novèanu pomoæ

U ovome trenutku, brinemo za tridesetak trudnica/samohranih majki , a ove æe nam se godine roditi i desetak djece spašene od pobaèaja.
Dolaze iz siromašnih sredina te im želimo pomoæi pelenama, hranicom,higijenskim potrepštinama.

Pozivamo Vas, da nam se pridružite,kako god možete, u pružanju pomoæi ovim divnim majkama i njihovoj djeèici !

Sve je dobrodošlo: odjeæa,obuæa,hrana, pelene,šamponi...
Za djecu i majke, za obitelji, koje su uspjele reæi "ne" pošasti koja pustoši Lijepu Našu .
Mi ne želimo samo moralizirati, želimo i konkretno pomoæi pa Vas najsrdaènije molimo za kršæansku solidarnost!
Jamèim svojim sveæeništvom, da æe sve što god donirate, biti upotrijebljeno iskljuèivo za ove svrhe.

Dobro bi došla i kolica, djeèiji krevetiæi, jastuèiæi ..

Hvala unaprijed, hvala od srca!
Ako ne drugaèije , molimo da nam pomognete novèano.


Žiro-raèun Udruge Betlehem :

2484008-1104754353 , Reiffeisen Bankao.Marko Glogoviæ , pavlin

uèiniti dobro, a zatim otiæi bez buke ...
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mail [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: teta Jeja
Magali
mod teamSpol: ensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pon 20 tra 2009, 20:22
PostNaslov : Kako pomoæi neroðenima?
Citiraj i odgovori

Ovdje æe slijediti sve informacije o pomoæi neroðenima!

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Mima
Spol: ensko
Postovi: 21
PostanoPostano: ned 03 svi 2009, 17:20
PostNaslov : NOVE AKCIJE ZA NEROÐENE - UKLJUÈI SE
Citiraj i odgovori

DRAGI MOJI MOLITELJI, BRAÆO, PRIJATELJI! SRDAÈAN POZDRAV U KRISTU I BEZGREŠNOJ!

Šaljem vam nekoliko korisnih i lijepih novosti, nadam se na vašu radost i ponos, ali takoðer se nadam, da ne æemo ostati samo pri rijeèima hvale, koje ništa ne znaèe, nego da æemo otvoriti svoja srca i pomoæi ove nadahnute projekte!!! Dakle, s velikom vam radošæu javljam sljedeæe:

1) Inicirao sam osnivanje posebne nakladnièke kuæe, koja æe se voditi pod sloganom „ŽIVOT JE DAR“ i pod osobitim zagovorom našeg dragog Pape Velikoga Ivana Pavla II, pod nazivom „NONNATUS“ što na lat. jeziku znaèi „Neroðeni“. Ideju i projekt sam predao obitelji GRANIÆ iz Karlovca, mojim dugogodišnjim suradnicima i prijateljima, a do kraja æemo godine tiskati najmanje pet knjiga, od kojih tri moje, na teme koje veæ svi znate… Slava Isusu!

2) Za mlade! Èlan naše Udruge Betlehem, Vedran Škrtiæ, osnovao je klub pod nazivom „STOP ABORTUS“ na tzv. facebooku na Internetu, koji veæ bilježi preko tisuæu èlanova… Pogledajte, ukljuèite se!

3) U planu nam je tiskanje prvog hrvatskog èasopisa koji æe promicati život protiv „kulture smrti“. Nazvat æemo ovo djelce „ŽIVOT BIRAJ!“ a ja najsrdaènije molim sve koji ovo èitaju, da mi do 1. studenog ove godine na adresu: marco7@vip.hr ili udruga.betlehem@gmail.com dostave svjedoèanstva, iskustva, životne prièe, informacije o zajednicama Treæe srce, seminarima za život, proèitanim molitvenicima/knjigama/letcima, izvještaje o zajednièkoj ili osobnoj molitvi, akcijama, osobito korizmenim i adventskim; uglavnom, sve u sklopu našega apostolata za najmanje… Sve, što bi zanimalo èitatelje…
a) Šaljite i slike, osobito NAŠIH BEBICA!
b) Svaka zajednica OBVEZATNA je nešto napisati i poslati! Najljepše to molim!
c) Tekst ne dulji od jednog A4 formata, može biti potpisan ili anonimno…!

4) Seminar za ranjene pobaèajem održava se na Sveticama kod Ozlja za prvi vikend u lipnju. Prijave na 091/ 788 5340. I to što prije! Seminar je zatvorenog tipa i ima samo 25 mjesta! Cijena=300 kn.

5) Prvo hrvatsko spomen-obilježje Neroðenima uskoro æe se podiæi na karlovaèkom gradskom groblju „Jamadol“. Nedostaje nam još nekoliko tisuæa eura. Kip je fenomenalan: Milosrdni Isus, koji blagoslivlja majke, djecu, obitelji! Bijeli mramor, 500 kg, 180 cm visine! Molim vas na koljenima, da pomognete! Zar da nam ovako nešto propadne zbog-novaca!? (Priloge slati na žrèn. Udruge, naznaka „Za kip Neroðenima“, Reiffeisen Banka: 2484008-1104754353, Matièni broj: 2397315 ; (Reiffeisen banka); Razred djelatnosti: 9499, Udruga „Betlehem“, Kamensko 53, pp. 113, 47000 KARLOVAC, 047/ 641-800)

6) Posjetite i naše nove web stranice (iako su još u izradi!): www.pavlini-kamensko.hr, www.rosarium-album.com, www.duhovno-posvojenje.com i www.suzazanajmanje.blog.hr

7) IV. MOLITVENI SABOR ZA NEROÐENE ODRŽAT ÆE SE I OVE GODINE U PAVLINSKOM SAMOSTANU I CRKVI MAJKE BOŽJE SNJEŽENE U KAMENSKOM, KARLOVCU, I TO U SUBOTU 19. 09. 2009. OD 10-20H. PRVO JE SV. MISA, A ZATIM OSTALI PROGRAM… OVE GODINE, U ZNAKU BL. MARIJE PROPETOG ISUSA PETKOVIÆ, S MNOGIM ZANIMLJIVOSTIMA… Odluèili smo, da se od ove godine, Sabor održava uvijek u isto vrijeme: na dan našega priznanja od strane biskupa I. Milovana, a to je Blagdan Gospe Žalosne, odnosno 15. rujan ili subota nakon toga dana! Dakle, vidimo se!!!! U što veæem broju! Na slavu Božju i za spas najmanjih! Toga æete dana moæi nabaviti naše nove knjige i molitvenike, oznake našega apostolata, krunice koje smo izradili itd. Ovaj je dan važan, jer smo ZAJEDNO i molimo, molimo, molimo za anðele u majèinoj utrobi! Tko dolazi organizirano (5 i više osoba) molimo da se javite NEVENKI na broj: 091/ 9709159, zbog evidencije. Hvala! Doðimo radosno, doðimo s obiteljima, bit æe mjesta za sve, i hrane i veselja i molitve…
Sabor zapoèinje pokornièkom procesijom oko crkve (nosit æemo križ na kojemu je pribijeno oruðe kojim se vrši ab), slijedi Misa, klanjanje, predavanje, koncert itd. Oko 20h završavamo. Tko mora otiæi ranije, može. Veliki su plodovi ovoga sastanka! Ponesite obilježja svojih zajednica, izmolimo neku devetnicu prije, doðimo i proslavimo Krista!

Dragi moji,
Ovo sigurno nije sve, ali zasada dosta. Javljajte mi se! Znam da sam prezauzet i èesto na seminarima… Ali koja poruka ili mail uvijek stižu do moga srca i mozga! Pozdravljam vas u Srcima Isusa i Marije i nadam se odazivu na ove divne vijesti! ZA KRISTA! ZA NEROÐENE! AMEN!

Molite za mene grešnika, p. Marko Glogoviæ, voditelj pavlinskog apostolata za život, 01.05.2009., Karlovac
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: klara, davorseljan
davorseljan
Spol: muko
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 04 svi 2009, 10:54
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moji blogovi su uvijek otvoreni za objavu bilo kakvih informacija tako da mi se slobodno možete javit na blog.

U radu je spas.
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Magali
mod teamSpol: ensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: uto 11 kol 2009, 7:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

VAŽNA OBAVIJEST KOJU DOBIH OD MIME:
DRAGI PRIJATELJI NAJMANJIH,
Imam za vas divnu vijest i velièanstvenu molbu. Danas popodne mi je pater Marko Glogoviæ javio nešto stvarno veliko..

Javljam svima dragima da smo na blagdan Sv. Filomene kao njezino èudo nad èudima, nakon 10 godina molitve i žrtve, dobili na dar besplatno i zauvijek, neoèekivano i èudesno, ogromnu kuæu s velikim zemljištem, koju pretvaramo u "OBITELJ SV. JOSIPA" Dom za samohrane majke i djecu!!!. Kuæa je prazna, tražimo i molimo donacije! Sve dobro doðe!

Slava Isusu, Gospi, Josipu i Filomeni!

RADUJTE SE NEIZMJERNO SA MNOM I SA SVIM BORCIMA ZA NAJMANJE OD NAJMANJIH KOJI NEMAJU NIKOGA DRUGOG OSIM VAS DA IH ZAŠTITI !!!
Ovo je ono što mi je poruèio pater Marko Glogoviæ i zamolio da pitam mnoge ljude dobre volje koji žele i spremni su u okviru svojih moguænosti pomoæi, naravno ovo nije prisila ili obaveza i vaša jedna ZdravoMarija bit æe i više nego dovoljna..

Za sve upite, naæine kako konkretno još više pomoæi i sve što vas zanima u vezi Doma OBITELJ SVETOG JOSIPA obratite se slobodno pateru Marku Glogoviæu na 091/788 - 5340 ili na marco7@vip.hr

A sredstva takoðer možete uplatiti i na žiro raèun za spas neroðenih.

NARAVNO MOLIM VAS POŠALJITE OVAJ MAIL/VIJEST NA ŠTO VIŠE ADRESA, PITAJTE OSOBNO ONE KOJI MOGU I ŽELE POMOÆI, POTAKNITE DRUGE, A I VI SE JAÈE UKLJUÈITE U SPAS NEROÐENIH I ŠALJITE, ŠALJITE, MOLITE I PITAJTE DRUGE A I SAMI AKO MOŽETE POMOGNITE JER NIKADA NE ZNATE MOŽDA ÆE TE JEDNOGA DANA UPOZNATI NEKOG ODRASLOG ÈOVJEKA KOJI ÆE SE ZVATI NPR. IVAN I BITI ODLIÈAN SVEÆENIIK ILI MOŽDA DOBAR OTAC A VAŠOM ZASLUGOM TAJ ISTI ÈOVJEK SPAŠEN JE OD STRAŠNE SMRTI POBAÈAJA...

Stoga braæe i sestre djelujmo..
ZA KRISTA I NEROÐENE..
Šalji dalje...
Uvijek vaša Mirjana alias Mima

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Magali
mod teamSpol: ensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sri 12 kol 2009, 10:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ŽIRO RAÈUN!!!PODACI
Došlo je do male promijene i svi Vi koji velikodušno želite uplatiti sredstva za pomoæ Domu " Obitelj Sv. Josipa" morat æe te to uèiniti na žiro raèun Centra za neroðeni život Betlehem, taj sam naputak upravo dobila od Patera Marka Glogoviæa.

Podatci žiro raèuna su: Udruga za promicanje dostojanstva ljudskog života i obrane neroðenog djeteta "Centar za neroðeni život - Betlehem" mat.br. 2397315.
Razred djelatnosti:9499 Kamensko 53.
Žiro raèun u Raiffeisen banci: 2484008-1104754353..

Hvala vam i ŠALJI DALJE SVIMA kojima ste veæ poslali prijašnji mail, ali i onima kojima niste poslali samo izmjenite ovaj podatak za žiro raèun..

Bog vas blagoslovio!!
Mima

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Zaponi novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne moe otvarati nove teme.
Ne moe odgovarati na postove.
Ne moe ureivati svoje postove.
Ne moe izbrisati svoje postove.
Ne moe glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group