HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: ned 08 pro 2019, 9:17. Pogledaj neodgovorene postove
Križni put mladih Zadarske nadbiskupije
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
don Zdenko

Spol: neodrešen
PostanoPostano: uto 28 vel 2006, 19:25
PostNaslov : Križni put mladih Zadarske nadbiskupije
Citiraj i odgovori

Svi mladi koji su zainteresirani za križni put ove korizme u Zadarskoj Nadbiskupiji neka prime na znanje:

24. i 25. ožujka 2006. organiziramo Križni put pjeŔice iz Benkovca u Kistanje. ZaŔto Kistanje? Ove godine u naŔoj nadbiskupiji korizmena akcija ide za pomoæ siromaŔnim obiteljima u Kistanjama. Želimo ukljuèiti i mlade u ovu akciju. Križni put je zamiŔljen u vidu susreta s mladima iz Kistanja i boljim upoznavanjem situacije u toj naŔoj župi.

Sve informacije dobit æete kod svojih župnika i na naŔoj web stranici

zadar.hbk.hr

Pozdrav svima, Bog vas blagoslovio!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
don Zdenko

PostanoPostano: pet 17 ožu 2006, 14:04
PostNaslov : kRIŽNI PUT BENKOVAC - KISTANJE
Citiraj i odgovori

Dragi mladi i svi koji se tako osjeƦate!

Križni put mladih Zadarske nadbiskupije održat æe se 25. ožujka 2006. od Benkovca do Kistanja.

Zapoèet æemo u crkvi Roðenja BDM u Benkovcu u 8 sati. Dakle, do 8 sati treba biti u Benkovcu. Ruta je duga 30 km; treba obuæi ugodnu obuæu (preporuèam dobre tenisice, ako ih imate), uzeti sa sobom hranu (sendvièe ili slièno) i vodu za piæe.

U Kistanjama æemo se susresti s mladima te župe uz druženje i prigodni program. Povratak je autobusima!

Prijavite se do 23. ožujka kod svojih župnika!

Pozdrav svima i Bog vas blagoslovio!
bodul

Spol: muško
PostanoPostano: sri 22 ožu 2006, 19:38
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ajme dun Zdenko poŔa bi ja ali 30 km je malo za mene previŔe nebi izdrža. Confused
don Zdenko

PostanoPostano: čet 23 ožu 2006, 11:03
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

A DI JE HRABROST!? jako sretan Jesmo li ili nismo mladi? Za Krista valja i neŔto pretrpjeti...
Coje

PostanoPostano: čet 23 ožu 2006, 12:34
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Bodul, uz druŔtvo koje æe biti s vama neæeŔ niti osjetiti tih 30 km,... To ti proðe zaèas,... Osim toga, nemaŔ nekih velikih uspona ili velikih nizbrdica... Teren je stvoren za pjeŔaæenje. Stoga, samo hrabro. Laughing Cool

http://www.kumi.hr
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
bodul

PostanoPostano: čet 23 ožu 2006, 13:26
PostNaslov : Aha!
Citiraj i odgovori

E pa vidiŔ moga bi poæi to bi mi bilo dobro za duhovno i tjelesno zdravlje jer moram malo uvatiti liniju. Ali ko zna oæe li me æaæa pustiti zagrižena je to biljka. A i vidite don Zdenko moj don Josip uopæe nije o tome niŔta spominjao ja nebi ni znao da nisam vidi na ovim portalu.
ana laura

Spol: žensko
PostanoPostano: čet 19 vel 2009, 16:27
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

joj,pa možeŔ ti to jer 30km s druŔtvom nije niŔta.Možemo se i mi malo žrtvovati jer svi koji su prethodnih god,iŔli nikada se nisu žalili da su ih poslije toga bolile noge.
Felicita

PostanoPostano: čet 12 ožu 2009, 16:15
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ove godine križni put mladih u Zadarskoj nadbiskupiji bit æe dana 21.03., subota, na relaciji Zadar-Nin. Okupljanje je na Belafuži u 10h, i u pismu koje je razaslano mladima po nadbiskupiji stoji da ponesete neŔto hrane i piæa jer bi se cijela stvar mogla malo i odužiti (ipak tu ima neŔto kilometara iako ne previŔe)
Nazad je osiguran prijevoz po župama!
Pa lipo doðite u Ŕto veæem broju!!! veseo

Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Magali
nata

PostanoPostano: uto 07 tra 2009, 22:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Felicita napisa:
Ove godine križni put mladih u Zadarskoj nadbiskupiji bit æe dana 21.03., subota, na relaciji Zadar-Nin. Okupljanje je na Belafuži u 10h, i u pismu koje je razaslano mladima po nadbiskupiji stoji da ponesete neŔto hrane i piæa jer bi se cijela stvar mogla malo i odužiti (ipak tu ima neŔto kilometara iako ne previŔe)
Nazad je osiguran prijevoz po župama!
Pa lipo doðite u Ŕto veæem broju!!! veseo

eh..evo i ja sam se osjetila p(r)ozvanom iako sam starija od veæine u ovoj koloni pa sam optimistièno i poletno propjeŔaèila do Nina. Samo æu ovo reæi: ja koja sam inaèe veliko grintalo (vruæe mi je, hladno mi je, gladna sam, žedna sam, i sl.) nisam niti 'a' rekla do Nina, proŔlo je tako brzo. Bilo je bure ko u prièi i dobro nas je iŔamarala, pri kraju su boljele i noge, ali je bilo i dobre ekipe, a naravno, ne zaboravimo i smisao svega - križni put!
Dogodine opet!!! veseo

Ja sam s vama u sve dane - do svrŔetka svijeta!!!
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: sv.Franjo legenda
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.