HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: čet 13 kol 2020, 13:52. Pogledaj neodgovorene postove
Vijesti, najave ...
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
klara
Spol: žensko
Postovi: 4617
Lokacija: somewhere ... over the rainbow
PostanoPostano: čet 16 tra 2009, 6:50
PostNaslov : Vijesti, najave ...
Citiraj i odgovori

VlĆØ. Zlatko Sudac u svibnju u Dubrovniku


Program duhovnog susreta s vlĆØ. Zlatkom Sucem "Put s Kristom"
koji Ʀe se od 1. do 3. svibnja održati u Mandaljeni i Dubrovniku
predstavljen je 14. travnja na konferenciji za tisak u Biskupskom ordinarijatu (Samostanu sv. Klare) u Dubrovniku.


Don Miljenko BabaiƦ, župnik župe sv. Marije Magdalene u Mandaljeni, zahvalio je dubrovaĆØkom biskupu Želimiru PuljiƦu i krĆØkom biskupu Valteru Županu koji su dopustili organiziranje toga duhovnog susreta. Župnik BabaiƦ istaknuo je kako je to prije svega vjerski, duhovni skup te preporuĆØio molitvu na nakanu da susret bude duhovno plodan. U poĆØetku je susret bio zamiÅ”ljen za branitelje i njihove obitelji, no buduƦi da je velik interes za tu duhovnu obnovu odluĆØeno je da se organizira trodnevni duhovni susret otvorenog tipa.

ƈlanovi Odbora Teo AndriƦ, Ivica SentiƦ i Velimir Soldo predstavili su program duhovne obnove.

Program zapoĆØinje u petak 1. svibnja u Mandaljeni, kada Ʀe vlĆØ. Sudac u 10 sati imati susret s ministrantima u župnoj crkvi. U 16 sati u župnoj dvorani okupit Ʀe se mladi aktivni u župama Gradskoga dekanata na molitvu i susret s vlĆØ. Sucem, a u 19 sati na prostoru spomen-obilježja Domovinskog rata, ispred župne crkve u Mandaljeni vlĆØ. Sudac služit Ʀe misu i blagosloviti spomenik "Žrtvama križnih putova."

Drugog i treƦeg dana program Ʀe se održavati u Dubrovniku. U subotu 2. svibnja, na prostoru ispred Sportske dvorane u Gospinu polju od 10 sati do 12.30 sati vlĆØ. Sudac održat Ʀe kateheze, nakon toga je vrijeme za odmor i moguƦnost ispovijedi. U 17 sati zapoĆØinju opet kateheze, u 18 sati bit Ʀe procesija s Presvetim i u 19 sati misno slavlje.

U nedjelju 3. svibnja u 10 sati u Sportskoj dvorani vlĆØ. Sudac predvodit Ʀe misu za invalide, bolesnike i osobe s posebnim potrebama koji Ʀe dobiti posebne propusnice za tu misu. Uz teÅ”ke invalide moƦi Ʀe u pratnji bit jedna osoba. Propusnica je besplatna i može se dobiti u župnom uredu u Mandaljeni od 14. do 21. travnja od 9 do 20 sati.

Poslijepodnevni dio nedjeljnog susreta održat Ʀe se u dubrovaĆØkoj katedrali. ZapoĆØet Ʀe u 17 sati marijanskom pobožnoÅ”Ć¦u te nastaviti zavrÅ”nom misom u 18 sati.


(molitve/ika)

uĆØiniti dobro, a zatim otiƦi bez buke ...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Magali
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group