HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: čet 21 vel 2019, 21:38. Pogledaj neodgovorene postove
Kako pomoći nerođenima?
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeća tema
Autor Poruka
Mima
Spol: žensko
Postovi: 21
PostanoPostano: čet 18 ruj 2008, 21:40
PostNaslov : Kako pomoći nerođenima?
Citiraj i odgovori

Dragi moji!!

Dugo sam razmišljala kako da sročim sljedeće rečenice, a onda sam zaključila da je najbolje pisati iz srca.

Otvorit ću vam svoje srce i podijeliti ću nešto s vama.

U prošli četvrtak po prvi puta u povijesti čovjećanstva krenula je u štampanje prva devetnica svoj nerođenoj djeci, od prvih mučenika crkve, a to su ona nevina dječica u Betlhemu koje je ludi kralj Herod dao onako strašno pogubiti pa sve do svih onih malih dušica koje svakodnevno tako nemilosrdno ubijamo.

Statistika kaže da se svaki dan ubije 80 000 djece, da to je točna brojka i znam da djeluje STRAŠNO, a zamislite koliko je to suza NAŠEG GOSPODINA I NJEGOVE MAJKE, A VJERUJEM I CIJELOG NEBA..

No nažalost u ovome materijalnom svijetu i glas najmanjih ima svoju cijenu, pomozite da se i njihov glas napokon ćuje, svojim doprinosom ako pridodate i jednu kunu samo jednu i vi ćete moći ponosno uzviknuti maleni ne bojte se ja sam tu za vas i u tom trenu vi ćete biti njihova mama, tata, brat, sestra i njihov prijatelj.

Budite njihov glas, budite glas najmanjih koji se sami ne mogu braniti, budite srce koje će svojom ljubavlju brisati Isusove suze.. BUDITE ČOVJEK!!

Devetnicu je složio i uredio pater Marko Glogović Pavlin, veliki dio sredstava su on i njegov red donirali, ali znate i sami da bi pokrenuli ovako veliki projekt, ne naš nego VAŠ PROJEKT koji se ZOVE DARUJMO LJUBAV ZA LJUBAV , trebamo VAS, ISUS TE TREBA i nije važno ako
nemaš ili ne želiš pridodati nešto za štampanje devetnice, molim te bar daruj svoju molitvu za najmanje da ovaj projekt uspije...

BUDI I TI LJUBAV ZA LJUBAV!! Za sve one koji žele uplatit neki iznos možete to učiniti na račun Udruge Gabrijel SPASIMO NEROĐENE koju vodi pater Marko Glogović, PAVLIN.

Adresa Udruge je: Donje Pokuplje 58, Karlovac 47 000, (Gordana Kos), pp. 113, Karlovac 47000
E-mail adresa preko koje se može komunicirati je: gabrijel_udruga@net.hr
Žiro račun udruge"Gabrijel", na koji bi za naše štićenike svaka pomoć dobro došla je: 2484008-1103514392, ( kod Raiffeisen banke).

Možete se javiti i pateru Marku Glogoviću na marco7@vip.hr ili na 091/788-5340 ako imate pitanja ili se želite aktivnije uključiti ua borbu za spas malenih..

Učini nešto za najmanje, BUDI I TI NJIHOV GLAS!!!

Moj broj mob.: 098/413-865 i nazovite ako vas još nešto zanima vezano uz štampanje devetnice ili se još više želite upoznati sa strašnim zločinom današnjce a to je abortus, ali BOŽJE MILOSRĐE NADILAZI SVE!!!
SVI smo spašeni Njegovom krvlju i pravedni i grešni!!!

Svim svojim srcem vam zahvaljujem na želji da odvojite vrijeme i pročitate ovaj tekst i od sveg srca vas pozdravljam..

Uvijek vaša,
Mima Very Happy

Opaska web teama:
[Molba]
Dragi forumaši,
u ovoj temi moći ćete naći sve načine kako pomoći nerođenima! Ova tema je otvorena upravo za to, stoga vas molimo da sve postove stavljate ovdje.
Ukoliko bude otvorena neka slična tema biti će stavljena i spojena s ovom
!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Magali, davorseljan, klara
Mima
Spol: žensko
Postovi: 21
PostanoPostano: sub 20 ruj 2008, 18:59
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Hvala od srca Davoru i Magali na zahvali i njihovom otvorenom srcu za malene i hvala svima vama koji ste otvrenih srca koja su ispunjena dobrotom.

Oprostite mi jer ja još ne znam kako sve ide na forumu i sada sam se mislim zabunom zahvalila samoj sebi pa sam ovim putem to htijela ispraviti i zahvalit se svima koji su pročitali ovaj tekst.

Vjerujte mi situacija je strašna, nismo ni svijesni koiko se malenih svakodnevno nemilosrdno ubija, broj maloljetničkih abortusa je u velikom porastu ali i općenito je broj abortusa u porastu.

SVI BAŠ SVI VI koji čitate forum i članovi ste, možete se boriti a da vam to ne uzima previše vremena i ne umara vas jednim najačim sredstvom, a to je vaša MOLITVA.

Molite za malene, stavite ih u vaše nakane, prikazujte ih na misama i kada mislite pa što veliko ja mogu učiniti u ovome životu kada ništa ne činim JA UVIJEK MOGU MOLITI ZA NEROĐENE.

Kada molite otajstva krunice neka vaše jedna desetica uvijek bude za NEROĐENE.. Sva vaša trpljenja, uvrede na poslu, teške međuljudske odnose, ispite koje ste pali prikazujte kao žrtvu za malene, toliko puno možete učiniti a da niste ni svijesni...MOLITE!!!

Jednom je Arški župnik Ivan Marie Vienney jednoj ženi koja se ispovijedala kod njega rekao:" VAŠ MUŽ DANAS NIJE POGINU ZBOG JEDNE ZDRAVO MARIJE", zamislite samo jedne Zdravo Marije a koliko VIŠE VI MOŽETE UĆINITI DA SE SPASI NA STOTINE NEVINIH ŽIVOTA!!!

BUDI I TI SVIJETLO KOJE ĆE OBASJAVATI TUĐA SRCA I POKAZIVATI NA ISUSA, BUDI ČOVJEK, BUDI LJUBAV.....


Hvala od srca i veliki pozdrav od mene,
MIMA Smile
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Magali, klara, davorseljan
Magali
mod teamSpol: žensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: uto 02 pro 2008, 23:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Dobih ovaj mail pa vas molim za molitvu:

Dragi moji prijatelji!! Imam na sve Vas veliku, veliku molbu!!!

U mojem susjedstvu živi jedna djevojka koja dugo vremena (5-6 godina) nije mogla zatrudnjeti! Prije dva mjeseca ostvarila joj se ta najveća želja!!! Pod svojim srcem, već dva mjeseca, nosi mali sićušni plod!! No stvar se vrlo zakomplicirala! Na ginekološkom pregledu prije četiri dana ustanovljeno je da na maternici ima miom (tumor). Djevojka je primljena u Petrovu bolnicu na hospitalizaciju!! Doktori kažu da ukoliko se tumor neće širiti plod se može razvijati slobodno do sedmog mjeseca trudnoće, a tada će se carskim rezom poroditi i odstraniti maternica. U drugom, gorem slučaju, ukoliko će se ustanoviti da se tumor širi, operativni zahvat će se morati obaviti odmah. To znači da ukoliko izgubi ovo dijete više nikad neće moći roditi. Strašno je to za nekoga čija je jedina i najveća želja bila postati majka...

Dragi moji prijatelji, svi oni koji suosjećaju samnom i sa tom djevojkom, molim vas uključite se u lančanu molitvu za nerođenu bebicu. Čuda su se događala, ona se događaju i događat će se uvijek!!! Imajmo vjere u Stvoritelja, u Onoga koji odlučuje o životu i preporučimo sve u Njegove ruke. Zamislimo kako bi se mi, budući očevi i majke osjećali na njezinom mjestu. Molite se zajedno samnom Majci Milosti koja je već nebrojeno puta dokazala svoju prisutnost u takvim nevoljama (kod sestara Uršulinki mogu se vidjeti slike djece koja su spašena zagovorom Majke Milosti). Isto tako, molim Vas da ovu poruku pošaljete dalje na one osobe koje bi se bile voljne uključiti! I jedan Slava Ocu od srca biti će dovoljan!

Neka dragi Bog blagoslovi sve Vas koji ste se u ovaj molitveni lanac uključili!!!

Jasmina M.

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: klara
Mima
Spol: žensko
Postovi: 21
PostanoPostano: uto 09 pro 2008, 18:58
PostNaslov : SUZA ZA NAJMANJE- POMOZITE NEROĐENIMA-PRVI BLOG ZA NEROĐENE.
Citiraj i odgovori

Mir i dobro,

Prije manje od mjesec dana sa radom je počeo jedan vrlo jednostavan blog pomno biranog naziva koji glasi Suza za najmanje.

Zašto se zove SUZA ZA NAJMANJE možete vidjeti i sami kada otvorite blog.

Vjera koju živimo ujedno je i konkretno življenje Evanđelja.

Stoga svi vi koji želite konkretnije živjeti Evanđelje pogledajte BLOG SUZA ZA NAJMANJE...Tko ima uši neka čuje, tko ima oči neka vidi..

www.suzazanajmanje.blog.hr

Ubojstvo najmanjih odredit će sudbinu svijeta. Papa Ivan Pavao II. molitva
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: klara, terezija.tere
Mima
Spol: žensko
Postovi: 21
PostanoPostano: čet 05 vel 2009, 21:32
PostNaslov : DVIJE TRUDNICE BIT ĆE IZBAČENE NA CESTU - POMOZIMO IM!!
Citiraj i odgovori

Dragi prijatelji najmanjih,

Javio mi je pater Marko Glogović da ima dvije majke trudnice koje će biti izbačene na cestu jer nemaju platiti stan, nemaju ni za hranu.

Ako netko od vas zna naćin na koji bi im se moglo pomoći, dali novčano, dali smještajem ili nabavom namirnica neka se slobodno obrati pateru Marku Glogoviću na 091/788- 5340 ili na marco7@vip.hr

Molim vas otvorite svoj srca i zamislite samo na tren da ste na njihovm mjestu i da ste gladni, da vam je hladno, da nemate smještaj u kojem se možete zagrijati, da nemate krevet u kojem možete prespavati, kupaonicu u kojoj ćete se umiti i oprati, zamislite sve to i vjerujem da nakon toga vaše srce neće ostati tvrdo.

Neka sve prijatelje malenih Gospodin obilato blagoslovi.

Ljubav koju dajemo jedina je ljubav koju primamo
... mali andjeo
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: antea, Magali
Mima
Spol: žensko
Postovi: 21
PostanoPostano: sri 25 vel 2009, 23:53
PostNaslov : IZAŠLA JE DEVETNICA ZA NEROĐENE-PRVI PUTA U POVIJESTI
Citiraj i odgovori

Dragi prijatelji najmanjih,

Imam za vas najdivniju vijest.

Velika je radost danas u nebu, a vjerujem da će te tu istu radost osjetiti i u vašim srcima je prvi puta u povijesti čovjećanstva izašla je DEVETNICA ZA NEROĐENE, DEVETNICA ZA SVE NEVINE ŽRTVE.

Devetnica se zove LJILJANIMA NEBESKIM.

Devetnicu možete nabaviti u knjižari Sv. Antuna na Kaptolu i cijena je zaista simbolična 10-15 kn, tako mala cijena za nešto što je neprocjenjivo, ili možete nazvati patera Marka Glogovića na 091/788-5340.

Vaše molitve, žrtve i sredstva koja ste donirali su urodili plodom i kada budete molili devetnicu znajte da ste i vi sudjelovali u njenom stvaranju, da bez vaše molitve i druge pomoći te devetnice nebi danas bilo i dragi moji radujte se u Gospodinu jer vaša plaća za nerođene neće izostati, vaša imene bit će zapisana u Knjizi života.

Neka vas sve Gospodin obilato blagoslovi, neka pogled svoj svrne na vas i milostivi neka vam bude i mir svoj neke vam podari...

Veliko hvala od sveg mog srca,
Mima molitva
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Jopica, antea, davorseljan, Magali
klara
Spol: žensko
Postovi: 4617
Lokacija: somewhere ... over the rainbow
PostanoPostano: čet 16 tra 2009, 13:32
PostNaslov : Pomoć Centru za nerođeni život "Betlehem"
Citiraj i odgovori

Centar za nerođeni život - Betlehem


Pozivamo Vas, da nam se pridružite, kako god možete,
u pružanju pomoći ovim divnim majkama i njihovoj dječici !

Pišem ovu molbu u ime naše Udruge " Centar za nerođeni život - Betlehem", koje sam duhovnik i voditelj. "Betlehem " je nevladina i neprofitabilna udruga građana, kojoj je ideja vodilja dostojanstvo i zaštita ljudskog života od začeća do prirodne smrti.

Naš je rad specifičan, na mnoge načine pokušavamo spasiti nerođenu djecu od pobačaja. Osobno, vodim savjetovalište, molitvene zajednice, mnogo pišem i tiskam, te osmišljavam razne karitativne akcije,za majke - trudnice i djecu, osobito onu još nerođenu. Godinama vodim i posebne seminare za žene koje su ranjene pobačajem.

Naš je krajnji cilj stvoriti obiteljski dom za trudnice, koje bi bez duhovne i materijalne pomoći ,uništile svoju djecu.Taj će se dom zvati "Obitelj sv.Josipa" ,a u realizaciju ideje krećemo čim prikupimo bar neku novčanu pomoć

U ovome trenutku, brinemo za tridesetak trudnica/samohranih majki , a ove će nam se godine roditi i desetak djece spašene od pobačaja.
Dolaze iz siromašnih sredina te im želimo pomoći pelenama, hranicom,higijenskim potrepštinama.

Pozivamo Vas, da nam se pridružite,kako god možete, u pružanju pomoći ovim divnim majkama i njihovoj dječici !

Sve je dobrodošlo: odjeća,obuća,hrana, pelene,šamponi...
Za djecu i majke, za obitelji, koje su uspjele reći "ne" pošasti koja pustoši Lijepu Našu .
Mi ne želimo samo moralizirati, želimo i konkretno pomoći pa Vas najsrdačnije molimo za kršćansku solidarnost!
Jamčim svojim svećeništvom, da će sve što god donirate, biti upotrijebljeno isključivo za ove svrhe.

Dobro bi došla i kolica, dječiji krevetići, jastučići ..

Hvala unaprijed, hvala od srca!
Ako ne drugačije , molimo da nam pomognete novčano.


Žiro-račun Udruge Betlehem :

2484008-1104754353 , Reiffeisen Bankao.Marko Glogović , pavlin

učiniti dobro, a zatim otići bez buke ...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: teta Jeja
Magali
mod teamSpol: žensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pon 20 tra 2009, 22:22
PostNaslov : Kako pomoći nerođenima?
Citiraj i odgovori

Ovdje će slijediti sve informacije o pomoći nerođenima!

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Mima
Spol: žensko
Postovi: 21
PostanoPostano: ned 03 svi 2009, 19:20
PostNaslov : NOVE AKCIJE ZA NEROĐENE - UKLJUČI SE
Citiraj i odgovori

DRAGI MOJI MOLITELJI, BRAĆO, PRIJATELJI! SRDAČAN POZDRAV U KRISTU I BEZGREŠNOJ!

Šaljem vam nekoliko korisnih i lijepih novosti, nadam se na vašu radost i ponos, ali također se nadam, da ne ćemo ostati samo pri riječima hvale, koje ništa ne znače, nego da ćemo otvoriti svoja srca i pomoći ove nadahnute projekte!!! Dakle, s velikom vam radošću javljam sljedeće:

1) Inicirao sam osnivanje posebne nakladničke kuće, koja će se voditi pod sloganom „ŽIVOT JE DAR“ i pod osobitim zagovorom našeg dragog Pape Velikoga Ivana Pavla II, pod nazivom „NONNATUS“ što na lat. jeziku znači „Nerođeni“. Ideju i projekt sam predao obitelji GRANIĆ iz Karlovca, mojim dugogodišnjim suradnicima i prijateljima, a do kraja ćemo godine tiskati najmanje pet knjiga, od kojih tri moje, na teme koje već svi znate… Slava Isusu!

2) Za mlade! Član naše Udruge Betlehem, Vedran Škrtić, osnovao je klub pod nazivom „STOP ABORTUS“ na tzv. facebooku na Internetu, koji već bilježi preko tisuću članova… Pogledajte, uključite se!

3) U planu nam je tiskanje prvog hrvatskog časopisa koji će promicati život protiv „kulture smrti“. Nazvat ćemo ovo djelce „ŽIVOT BIRAJ!“ a ja najsrdačnije molim sve koji ovo čitaju, da mi do 1. studenog ove godine na adresu: marco7@vip.hr ili udruga.betlehem@gmail.com dostave svjedočanstva, iskustva, životne priče, informacije o zajednicama Treće srce, seminarima za život, pročitanim molitvenicima/knjigama/letcima, izvještaje o zajedničkoj ili osobnoj molitvi, akcijama, osobito korizmenim i adventskim; uglavnom, sve u sklopu našega apostolata za najmanje… Sve, što bi zanimalo čitatelje…
a) Šaljite i slike, osobito NAŠIH BEBICA!
b) Svaka zajednica OBVEZATNA je nešto napisati i poslati! Najljepše to molim!
c) Tekst ne dulji od jednog A4 formata, može biti potpisan ili anonimno…!

4) Seminar za ranjene pobačajem održava se na Sveticama kod Ozlja za prvi vikend u lipnju. Prijave na 091/ 788 5340. I to što prije! Seminar je zatvorenog tipa i ima samo 25 mjesta! Cijena=300 kn.

5) Prvo hrvatsko spomen-obilježje Nerođenima uskoro će se podići na karlovačkom gradskom groblju „Jamadol“. Nedostaje nam još nekoliko tisuća eura. Kip je fenomenalan: Milosrdni Isus, koji blagoslivlja majke, djecu, obitelji! Bijeli mramor, 500 kg, 180 cm visine! Molim vas na koljenima, da pomognete! Zar da nam ovako nešto propadne zbog-novaca!? (Priloge slati na žrčn. Udruge, naznaka „Za kip Nerođenima“, Reiffeisen Banka: 2484008-1104754353, Matični broj: 2397315 ; (Reiffeisen banka); Razred djelatnosti: 9499, Udruga „Betlehem“, Kamensko 53, pp. 113, 47000 KARLOVAC, 047/ 641-800)

6) Posjetite i naše nove web stranice (iako su još u izradi!): www.pavlini-kamensko.hr, www.rosarium-album.com, www.duhovno-posvojenje.com i www.suzazanajmanje.blog.hr

7) IV. MOLITVENI SABOR ZA NEROĐENE ODRŽAT ĆE SE I OVE GODINE U PAVLINSKOM SAMOSTANU I CRKVI MAJKE BOŽJE SNJEŽENE U KAMENSKOM, KARLOVCU, I TO U SUBOTU 19. 09. 2009. OD 10-20H. PRVO JE SV. MISA, A ZATIM OSTALI PROGRAM… OVE GODINE, U ZNAKU BL. MARIJE PROPETOG ISUSA PETKOVIĆ, S MNOGIM ZANIMLJIVOSTIMA… Odlučili smo, da se od ove godine, Sabor održava uvijek u isto vrijeme: na dan našega priznanja od strane biskupa I. Milovana, a to je Blagdan Gospe Žalosne, odnosno 15. rujan ili subota nakon toga dana! Dakle, vidimo se!!!! U što većem broju! Na slavu Božju i za spas najmanjih! Toga ćete dana moći nabaviti naše nove knjige i molitvenike, oznake našega apostolata, krunice koje smo izradili itd. Ovaj je dan važan, jer smo ZAJEDNO i molimo, molimo, molimo za anđele u majčinoj utrobi! Tko dolazi organizirano (5 i više osoba) molimo da se javite NEVENKI na broj: 091/ 9709159, zbog evidencije. Hvala! Dođimo radosno, dođimo s obiteljima, bit će mjesta za sve, i hrane i veselja i molitve…
Sabor započinje pokorničkom procesijom oko crkve (nosit ćemo križ na kojemu je pribijeno oruđe kojim se vrši ab), slijedi Misa, klanjanje, predavanje, koncert itd. Oko 20h završavamo. Tko mora otići ranije, može. Veliki su plodovi ovoga sastanka! Ponesite obilježja svojih zajednica, izmolimo neku devetnicu prije, dođimo i proslavimo Krista!

Dragi moji,
Ovo sigurno nije sve, ali zasada dosta. Javljajte mi se! Znam da sam prezauzet i često na seminarima… Ali koja poruka ili mail uvijek stižu do moga srca i mozga! Pozdravljam vas u Srcima Isusa i Marije i nadam se odazivu na ove divne vijesti! ZA KRISTA! ZA NEROĐENE! AMEN!

Molite za mene grešnika, p. Marko Glogović, voditelj pavlinskog apostolata za život, 01.05.2009., Karlovac
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: klara, davorseljan
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 04 svi 2009, 12:54
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moji blogovi su uvijek otvoreni za objavu bilo kakvih informacija tako da mi se slobodno možete javit na blog.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Magali
mod teamSpol: žensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: uto 11 kol 2009, 9:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

VAŽNA OBAVIJEST KOJU DOBIH OD MIME:
DRAGI PRIJATELJI NAJMANJIH,
Imam za vas divnu vijest i veličanstvenu molbu. Danas popodne mi je pater Marko Glogović javio nešto stvarno veliko..

Javljam svima dragima da smo na blagdan Sv. Filomene kao njezino čudo nad čudima, nakon 10 godina molitve i žrtve, dobili na dar besplatno i zauvijek, neočekivano i čudesno, ogromnu kuću s velikim zemljištem, koju pretvaramo u "OBITELJ SV. JOSIPA" Dom za samohrane majke i djecu!!!. Kuća je prazna, tražimo i molimo donacije! Sve dobro dođe!

Slava Isusu, Gospi, Josipu i Filomeni!

RADUJTE SE NEIZMJERNO SA MNOM I SA SVIM BORCIMA ZA NAJMANJE OD NAJMANJIH KOJI NEMAJU NIKOGA DRUGOG OSIM VAS DA IH ZAŠTITI !!!
Ovo je ono što mi je poručio pater Marko Glogović i zamolio da pitam mnoge ljude dobre volje koji žele i spremni su u okviru svojih mogućnosti pomoći, naravno ovo nije prisila ili obaveza i vaša jedna ZdravoMarija bit će i više nego dovoljna..

Za sve upite, naćine kako konkretno još više pomoći i sve što vas zanima u vezi Doma OBITELJ SVETOG JOSIPA obratite se slobodno pateru Marku Glogoviću na 091/788 - 5340 ili na marco7@vip.hr

A sredstva također možete uplatiti i na žiro račun za spas nerođenih.

NARAVNO MOLIM VAS POŠALJITE OVAJ MAIL/VIJEST NA ŠTO VIŠE ADRESA, PITAJTE OSOBNO ONE KOJI MOGU I ŽELE POMOĆI, POTAKNITE DRUGE, A I VI SE JAČE UKLJUČITE U SPAS NEROĐENIH I ŠALJITE, ŠALJITE, MOLITE I PITAJTE DRUGE A I SAMI AKO MOŽETE POMOGNITE JER NIKADA NE ZNATE MOŽDA ĆE TE JEDNOGA DANA UPOZNATI NEKOG ODRASLOG ČOVJEKA KOJI ĆE SE ZVATI NPR. IVAN I BITI ODLIČAN SVEĆENIIK ILI MOŽDA DOBAR OTAC A VAŠOM ZASLUGOM TAJ ISTI ČOVJEK SPAŠEN JE OD STRAŠNE SMRTI POBAČAJA...

Stoga braće i sestre djelujmo..
ZA KRISTA I NEROĐENE..
Šalji dalje...
Uvijek vaša Mirjana alias Mima

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Magali
mod teamSpol: žensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sri 12 kol 2009, 12:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ŽIRO RAČUN!!!PODACI
Došlo je do male promijene i svi Vi koji velikodušno želite uplatiti sredstva za pomoć Domu " Obitelj Sv. Josipa" morat će te to učiniti na žiro račun Centra za nerođeni život Betlehem, taj sam naputak upravo dobila od Patera Marka Glogovića.

Podatci žiro računa su: Udruga za promicanje dostojanstva ljudskog života i obrane nerođenog djeteta "Centar za nerođeni život - Betlehem" mat.br. 2397315.
Razred djelatnosti:9499 Kamensko 53.
Žiro račun u Raiffeisen banci: 2484008-1104754353..

Hvala vam i ŠALJI DALJE SVIMA kojima ste već poslali prijašnji mail, ali i onima kojima niste poslali samo izmjenite ovaj podatak za žiro račun..

Bog vas blagoslovio!!
Mima

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group