Autor |
Poruka |
zole

Spol: 
|
Postano: čet 26 kol 2004, 22:40
Naslov : HNL |
|
|
pokusao sam naci temu pod kojom smo prije raspravljali o nasem nogometu, ali ju ne nadjoh...
inace samo sam htio reci kako mi je zao rijeke! nisam gledao cijelu tekmu samo mali dio, no vidio sam da su primili gol na samome kraju!
CESTITKE za navijanje!!!
ps. hmmm... covjeku dodje da se zamisli kad procita post i shvati da sam otvorio temu HNL! No, kako ce se nasi klubovi (tj klub) jos "dugo" natjecati u Eu mislim da nema potrebe otvarati zasebnu temu...
Sta kazete tko ce osvojiti HNL ove godine??? Inter??? hehe |
|
Srebra i zlata nema u mene, ali Ŕto imam - to ti dajem: u ime Isusa Krista Nazareæanina hodaj! [Dj 3,6] Po njihovim æete ih plodovima prepoznati. [Mt 7,16] |
|
|
 |
Niko II Poznat

Spol: 
|
Postano: pet 27 kol 2004, 7:14
Naslov : |
|
|
zaŔto ne Inter
pa oni su osvajaĆØi i prvog hrvatskog kupa, uostalom gade mi se i dinamo i hajduk tako da bi to bilo skroz ok
joÅ” recimo da varteks, osijek budu pri vrhu, pa ĆØak i zadar - to bi bilo ok |
|
"`ko sam pije sam Ʀe i umrijeti" |
|
|
 |
majuska

Spol: 
|
Postano: pet 27 kol 2004, 21:00
|
|
hm, a Kamen Ingrad? totalni potencijal! saaaalaaa! sam provociram....  |
|
|
|
|
 |
zole

Spol: 
|
Postano: pet 27 kol 2004, 23:59
|
|
niko manje vise slazem se sa tobom. nekako volio bih da su rijeka, zagreb, varteks i naravno osijek tu negdje! Tako je bilo negdje pocetkom HNLa! Slaven je jako napredovao, Kamen je bio super, ne znam sta im je ove godine. Ali ostali klubovi iz dalmacije su malo podbacili... npr. trebalo bi srediti Dubrovnik! Nema niti jednog kluba sa juga...
ps. majuska draga, vidim da samo nabijas postove... ccc... kamen je zadnjih godina igrao bas kao kamen! Uzasno tvrd protivnik... no svatko ima pravo na jednu losu sezonu... |
|
Srebra i zlata nema u mene, ali Ŕto imam - to ti dajem: u ime Isusa Krista Nazareæanina hodaj! [Dj 3,6] Po njihovim æete ih plodovima prepoznati. [Mt 7,16] |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: čet 09 ruj 2004, 17:03
|
|
AJMO RIJEKA!!! Slozio bih se s vama koji kazete da je vrijeme za "male" klubove(a to su prema mnogima svi osim plavih i bilih).Ova sezona bi mogla pokazati da je vrijeme da ti mali sad zavladaju a veliki se bore za zlatnu sredinu.
Bit cu subjektivan i reci da bi ovo mogla biti sezona Rijeke(Erceg je igrac za repku),a tu bi pridodao i Varteks,bez obzira na njihove uspone i padove,ali imaju strasno dobre mlade igrace. |
|
|
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: pet 17 ruj 2004, 10:31
|
|
sumnjam da ce hajduk ove godine uspijet osvojit ligu, kup mozda.
dinamo ima sanse ako mamic slucajno dozivi nesrecu zbog koje ne bi mogao davat izjave iducih 9 mjeseci (jedan dan su mu igraci pederi i propijeni miljunasi, a drugi dan su materijal za nuklearnu momcad) i ako se svi u klubu pomire s cinjenicom da kranjcar je ipak covjek a ne vanzemaljac i nogometni genije te ukoliko ga gracan slomi pa mali krene trcat (znam zvuci nezamislivo)
od ostalih rijeka i osijek |
|
I am a Jew. Hath not a Jew eyes? hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions? |
|
|
 |
zole

Spol: 
|
Postano: pet 17 ruj 2004, 23:45
|
|
fat fala na podrski (za osijek).... ali iako svim srcem navijam za osijek, ove sezone ne ocekujem (ni itko u klubu) neki super plasman! Ako ostanemo u sredini tablice bit ce super! Skoro najstariji igrac nam je Balatinac (koji jos nema 25!). Najstariji je Gusic (SW C)... e taj mi je digo tlak na zadnjoj tekmi protiv Intera... sta je covjek u stanju zabrljati (iako je stosta lijepo skinuo...)
ps. OSIJEK - INTER 2:0 (iako ce sada vec sljedece kolo, jos je aktualna ova pobjeda), a sad u Split... e ludo me zanima kako ce to zavrsit! Oba kluba mogu pobjedit i izgubit sa 3:0! Iako Osijek mnogo teze... |
|
|
|
 |
Niko II Poznat

Spol: 
|
Postano: sub 18 ruj 2004, 7:56
|
|
ma fat je dobro rekao za mamiæa, taj ne razmiŔlja Ŕto govori, a jedino ga zanima visoki profit
i to bi trebalo izbaciti iz uprave kluba, kao i mnoge druge iz drugih klubova, al to je veƦ politika
vratimo se nogaƦu
hajduk je razoĆØarao igrom na poĆØetku - koma
inter prvu tekmu izgubio
dinamo se popravlja
vidit æemo Ŕta æe se i kako dogaðati dalje, al volio bih da se manji klubovi probiju u prvi plan |
|
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: pon 20 ruj 2004, 15:31
|
|
Eto zule, 1:1... mogolo je i gore zavrsit!
Dinamo, bravo!!!! Samo tako, atomska momcad! Cekam ovu mamicevu izjavu: to su pijani milijunasi pederi, bla, kenj, bla, kme
Sto mislite tko ce ispast
Pikiram na Zadar ili Medjimurje ili Dinamo |
|
I am a Jew. Hath not a Jew eyes? hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions? |
|
|
 |
zole

Spol: 
|
Postano: uto 21 ruj 2004, 0:03
|
|
hehe... ja zadvoljan! moglo je i bolje i gore, al eto... nema veze! I dalje solidno guramo s obzirom na momcad!
nemam pojma ko ce ispast - jos su svi u igri... (za ispadanje) hehe
ps. fat nesto si kivan na dinamo  |
|
|
|
 |
Niko II Poznat

Spol: 
|
Postano: uto 21 ruj 2004, 8:10
|
|
ma nije, ĆØini ti se |
|
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: uto 21 ruj 2004, 10:18
|
|
Zanimljiv je taj Inter, veæ drugom bježi 5 bodova. Tko zna, možda oni budu prvaci pa æe u ZapreŔiæ doæi Manchester i ekipa kad veæ na maksimir ne mogu..
Ispadanje?Glavni kandidat Meưimurje, a tu je i Zadar |
|
|
|
|
 |
Gandalf

Spol: 
|
Postano: uto 21 ruj 2004, 14:41
|
|
ja bih fakat volio da Inter uzme Ligu. Ali koliko znam, to æe se teŔko dogoditi, jer æe ova dva "diva" promjenit sustav natjecanja samo da se uguze u poziciju koja vodi u evropu, a da ne govorimo o naslovu.
A Ŕto se ostalih "malih" tièe, samo naprijed. Vartex, Rijeka, Osjek, Kamen (a tu je uvijek i Belupo, a Cibalije mi je baŔ žao) |
|
Znas sta... |
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: uto 21 ruj 2004, 18:28
|
|
ja kivan, na dinamo?!?! ma ne!
evo i razloga zasto nisam kivan na dinamo:
1. dino drpic
2. mamic
3. stadion (nije dovrsen, dinamo MORA sam igrat na njemu, ak milan i inter djele stadion dinamo i zagreb ne mogu jer dinamo je jednostavno presvet da bi djelio stadion s prljavim nk zagrebom)
4. mamic
5 mamic
6. stvaranje europskog dinama vec 6 sezona
7. kupovanje utakmica i lige
8 mamic
9 mamic
10 polovanec (znam da ne igra, al necu im oprostit sto je igrao, NIKAD)
e, da i ne volim mamica |
|
|
|
 |
zole

Spol: 
|
Postano: uto 21 ruj 2004, 22:37
|
|
uf, a vec sam se uplasio da ne volis "sveto ime"....
ps. osijek mi je u kupu dobio tondach (sto se ne cita tondaĆØ, nego tondah) sa cak 1:0! hahah Ma rasturamo! Dok je "neka tamo" Pula dobila Rudar sa samo 6:1! hehe |
|
|
|
 |
Niko II Poznat

Spol: 
|
Postano: sri 22 ruj 2004, 9:03
|
|
inter prvak !!!
možda igra s milanom sljedeæe godine na zajednièkom terenu  |
|
|
|
 |
Niko II Poznat

Spol: 
|
Postano: sri 22 ruj 2004, 9:05
|
|
e da fat zaboravio si reƦi
da nisi kivan na
mamiƦa
- èovjek je èudotvorac, svaka èast, a bariŔiæ mu uvelike pomaže |
|
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: sri 22 ruj 2004, 11:06
|
|
imas pravo, covjek je genije, uspio je stvorit europski dinamo!!! |
|
|
|
 |
zole

Spol: 
|
Postano: sri 22 ruj 2004, 18:53
|
|
u europskoj hrvatskoj... fali mu jos samo europljanin zlatan... hehe
ps. Sta kazete na drugog Mamica - Stimca? Stvarno nisam ocekivo da ce se dati otjerati iz kluba... sta vi kazete? |
|
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: sri 22 ruj 2004, 20:50
|
|
stimac je super, ako mu s netko ne svidja igor ga ubije!
bravo iggy!!! |
|
|
|
 |
Gandalf

Spol: 
|
Postano: čet 23 ruj 2004, 8:36
|
|
Nemojte po naŔim velikanima.
Ljudi moji, zamislite kako je biti Dinamov igraè (joŔ gore trener). "Struka" pokupuje hrpu mladih moguæih buduæih zvijezda, i od njih oèekuje Evropu! A da bar imaju 2,3 pouzdana obrambenjaka, pa da mladi igraju pod manjim priotiskom i opuŔtenije. No, onda im daju brdo para da bi èinili ono Ŕto joŔ nisu u stanju, i kad se klinci taman razmaŔu, pokupuju aute (i sve ostalo Ŕto znaèi biti Dinamov igraè, poput odlazaka u "Fontanu" na narodnjake, opijanje i bludnièenje), oprže ih sa 20000E u mjesec dana. Pa ti igraj nogomet. Lako je bilo Vukasu... |
|
Znas sta... |
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: čet 23 ruj 2004, 14:17
|
|
mamic nije nas velikan. ni blizu! ostale necu dirat... |
|
|
|
 |
wind

Spol: 
|
Postano: pet 24 ruj 2004, 21:47
|
|
nemoj bunjaru o mamiæu, vidiŔ da mu nije lako.
mora redovno obilaziti jeftina ljeèiliŔta zbog frustracija glede dinama, a ti tako beŔæutno... sram te bilo!  |
|
|
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: sub 25 ruj 2004, 10:47
|
|
kad kazes ljecilista cijelo vrijeme mislis birtije... ili gdje god rakiju toce na krigle |
|
|
|
 |
zole

Spol: 
|
Postano: pon 27 ruj 2004, 17:21
|
|
hehe... vid Rijeke sto se razbacala... wd |
|
|
|
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe urešivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|