HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: sub 23 ruj 2017, 16:25. Pogledaj neodgovorene postove
Forumaški ljetni kamp - Roč u Istri
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeća tema
Autor Poruka
davorseljan




Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 27 srp 2009, 12:02
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Da i meni je žao što nisam mogao doći, ali obaveze u Zagrebu su me sprečili.
Vidim da Vam je bilo super.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: uto 28 srp 2009, 5:09
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Pozdrav svima!
Evo ja sam prije nepunih 20 min stigao doma, i morao sam se samo javit.... poslije ću vam napisat svoje doživljaje, zasad je dovoljno reči da je bilo fascinantno, femenomenalno, indeed, pogotovo.... Laughing veseo veseo veseo

I samo za Zitu: "Ali klanjali šu mi še" Laughing

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveća je među njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Jopica, little_angel, Coje, Žan
Coje




Spol: muško
Postovi: 1208
Lokacija: Buzet
PostanoPostano: uto 28 srp 2009, 12:30
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Domaćinu je najteže ocijeniti kvalitetu susreta, no ono što mogu reći jest da mi je bilo jako lijepo i baš se veselim što sam mogao biti domaćin ovog susreta. Hvala dragom Bogu. Hvala i svim forumašima koji su se konačno odlučili doći: Fratru, teti Jeji, Ziti, Little Angel, Žanu, Sandersu, sv. Franji Legendi (zaista je legenda - kad je odlučio doći iz Hercegovine na ovaj naš susret sa svojom ženom ) i Vjerniku.

Žao mi je što se nije uključilo više forumaša, ali se nadam da će upravo ovo iskustvo prvog forumaškog ljetnog kampa ponukati i druge da nekom drugom prilikom budu odlučniji.

Radosni pozdrav iz Roča. Very Happy Very Happy Very Happy

http://www.kumi.hr
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: little_angel, 5rich, Žan, vjernik, Sanders
sv.Franjo legenda




Spol: muško
Postovi: 2541
Lokacija: hercegovina
PostanoPostano: uto 28 srp 2009, 14:10
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

e zelio bi se zahvaliti cojetu na gostoprimstvu!
Zaista je čovjek sa velikim srcem i odličan domaćin!
Pozz iz hercegovine jako sretan

ne ubij, ni mačem, ni tračem!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Coje, 5rich, little_angel, vjernik
teta Jeja
mod team



Spol: žensko
Postovi: 1297
Lokacija: Zg DD
PostanoPostano: sri 29 srp 2009, 9:02
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

little_angel napisa:
Dok čekamo pravi pravcati izvještaj od tete Jeje
...
kad me najviše fasciniralo Razz to naše zajedištvo, i osjećaj da si i dalje dio forumaške zajednice iako na forum ne dolaziš koliko bi htio zadnjih mjeseci srce Još se jednom pokazalo kako je ovaj forum živ živcat Smile i kako su na njemu zaživjela tolika prijateljstva.
...
Nisam htjela detaljno, to ću prepustit teti Jeji Wink



kako je iz fratra inspiracija naprosto frcala od trena kad je stupio na tlo Terra-e Magica-e, bio bi neoprostiv grijeh da mu ukradem pero iz ruke.
samo ću, izdvojivši little_angel-in citat, dodati da se forumaško zajedništvo moglo rezati nožem, pogotovo pri financijskim dogovorima četvorke koja nije ni primjetila da joj

Svevišnji, dični Bože, rasvijetli tamu moga srca
i daj mi pravu vjeru, čvrstu nadu i savršenu ljubav, osjet i spoznaju,
o Gospodine, da izvršim tvoju svetu i istinitu zapovijed.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: 5rich
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: sri 29 srp 2009, 9:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

teta Jeja napisa:
...
kako je iz fratra inspiracija naprosto frcala od trena kad je stupio na tlo Terra-e Magica-e, bio bi neoprostiv grijeh da mu ukradem pero iz ruke.
samo ću, izdvojivši little_angel-in citat, dodati da se forumaško zajedništvo moglo rezati nožem, pogotovo pri financijskim dogovorima četvorke koja nije ni primjetila da joj

Ma sam ti piši, jer moj će izvještaj biti, hm... ak ništa drugo drugačiji, samo će mi trebati vremena da sve to zapišem....
A što se tiče financijskih dogovora četvorke... uf, to je bilo podosta spontano i zbrkano, a ja sam bio uvjeren da si i ti bila tamo kad smo to dogovarali, ma ne brini, sve je ispalo ok Wink Laughing Laughing

Eto moram se i ja još jednom zahvaliti Cojetu, na svemu, bio je pravi domaćin pun ugodnih iznenađenja! Hvala ti Coje na predivnom susretu!!

Moram napomenuti kako je sustret bio sponzoriran slovom 'F' i hrpom neobičnih riječi koje počinju slovom 'F' uz riječi 'indeed' i 'pogotovo' Wink

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveća je među njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Žan, little_angel, 5rich
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sri 29 srp 2009, 10:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ma nije ni bilo financijskih dogovora.. ako ne računamo jedno kasno uveče dok su ostali već pajkili dok smo fratar, žan i ja pričali kak ćemo ukrast cojetu kuvertu di ćemo stavit nofčeke Laughing koliko, kako, i što.. apsolutno nije bilo riječi o tome Wink

tak da ja i dalje mislim da je zajedništvo bilo itekako prisutno Very Happy
i što je još važnije, mislim da je novac najmanje bitan u svemu tome,
i da se financijskim dogovorima ne može mjeriti nečije zajedništvo

I zato križat rane neću ja
jer postat one niz će zlatnika
a svi Tvoji Bože teški križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Žan, 5rich, fratar
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pet 31 srp 2009, 15:08
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo i malo detaljnijeg izvještaja od mene, dok teta Jeja ne dovrši svoj Wink

Osvanuo je jedan prelijepi sunčani ponedjeljak, i sve je bilo spremno za najduži forumaški susret u povijesti Very Happy Fratar je već ranom zorom stigao na mjesto susreta gdje se nekako uspio naći sa domaćinom Cojetom pljesak Dok su oni obavljali kupovinu, u Rijeci se u popodnevnim satima dogodio riječki forumaški susret. Zita i ja uspjele smo se naći na kavici sa siketom i bananicom, a kasnije nam se pridružio i Žan. Vrijeme je brzo proletjelo i došlo je i vrijeme za polazak u Lupoglav otkud nas je Coje dovezao u Roč. Tamo su čekali fratar, ali i teta Jeja koja je tamo stigla nešto prije nas. Prvo smo gledali jedan filmek, a zatim nekoliko epizoda crtića He-mana kojim su neki bili oduševljeni belji se Večerali smo, razgovarali još neko vrijeme, a zatim smo krenuli na spavanje.

Drugi dan rano ujutro (ili kako bi neki rekli - ne tako rano), do mene su doprli neki glasovi da se ide na Učku s koje se pruža prekrasan pogled na Italiju i cijelu Istru. Ali pošto sam ja bila nenaspavana već par dana, krevet mi je izgledao primamljivije od svega, a tako je očito bilo i sa Žanom. Tako da su se na Učku zaputili oni hrabriji - Coje, fratrek, teta Jeja i Zita. Na kraju je ispalo (kako to obično biva) da je to bila jedna od najljepših destinacija u Istri, svi su se vratili oduševljeni pa mi nismo bili nimalo ljubomorni što nismo išli place Moram spomenuti i priču da su fratra na Učkoj posjetile i muze, tako da je bio pun inspiracije za kojekakve bajke, pjesme... ne znam što sve ne mislioc Taj dan Coje nas je odlučio odvesti na ručak u kolibu Kolinasi, ali kad smo stigli pred kolibu, pisalo je: Utorkom zatvoreno! aaa Pogađate, bio je baš - utorak Laughing Tako smo otišli ručati u jedan drugi restoran, a nakon ručka malo smo se odmorili te dogovorili da ćemo posjetiti Hum, najmanji grad na svijetu. Ali na putu prema Humu divili smo se Aleji glagoljaša, Katedri Klimenta Ohridskog, Istarskom razvodu itd. Naišli smo i na mlin uklesan u kamenu gdje su svoje snage odlučili odmjeriti fratar i Žan, igrajući sa cvjetekima, a pobjedu je odnio Žan bubnja U međuvremenu je Zitu nazvao Sanders koji nas je obavijestio da je već u Roču, stoga smo odustali od posjete Humu, i krenuli natrag u Roč. Nakon puno priče i smijeha, otišli smo i na Misu. Sanders je morao otići već poslije Mise, a mi smo se navečer zaputili prema Rabcu na noćno kupanje miiir Moram napomenuti i da je nas šestero uspjelo stati u Cojetov auto, i da smo se tako vozili čitavo vrijeme. I nije nas nijednom zaustavila policija Laughing Nakon početnih bolova u nozi i leđima, navikla sam se na sjedenje negdje u sredini auta Laughing Uskoro je takva vožnja svima postala oke, osobito fratreku koji je stalno sjedio naprijed belji se Wink U Rabcu smo se kupali i igrali picigin (koji će Cojetu donijeti neprospavanu noć Cool ), s tim da je Žan bio malo manje raspoložen tu noć za kupanje, ali i to se promijenilo sljedećim noćnim kupanjem woohoo Nakon kupanja, prošetali smo se po Rabcu koji se meni baš svidio, popapali smo sljadoljed, a onda smo otišli i do Labina gdje smo pronašli pravi pravcati top! ha? Fratar se odmah popeo na njega, iako je poslije izjavio da se ne bi tako fotkao da je odmah vidio da je na topu netko napisao Dinamo zeleni

Brzo je došla i srijeda. Prvo smo se otišli do Buzeta, popapali smo sljadoljed dok je Coje nešto obavio, a zatim smo malo razgledali Buzet. Tamo smo učinili i jedno dobro djelo! Very Happy Naime, Coje nas je odveo do jedne bakice slavonke, s kojom je naravno fratar mogao malo popričati. Mi ostali smo čekali ispred, jer... mi ne znamo slavonski tak dobro Shocked Ali bili smo im moralna podrška! andjeo U Buzetu smo naišli i na vrlo "prozračne" kućice bez krova i prozora, gdje su Zita i fratar našli inspiraciju za još jedan foto sešn veseo Nakon razgledavanja Buzeta, došlo je i vrijeme za ručak. Coje je odlučio ponovno okušati sreću u kolibi Kolinasi, i ovaj put nas je dočekala otvorenih vrata Very Happy Papali smo fina istarska jela, a za desert smo dobili fritule i kroštule kuhar(ica) Iza kolibe ugledali smo dvije klackalice koje smo odmah isprobali. Najzanimljiviji trenutak dogodio se kad je fratar sjeo na jednu stranu klackalice, a Coje na drugu stranu zivio Fratar je bio izrazito sretan jer već dugo vremena nije bio skroz u visinama na klackalici Laughing ali mislim da je Coje bio još sretniji kad se fratru pridružio i Žan i teta Jeja, i kad je on završio visoko u zraku! buhahahaha To ste trebali vidjeti! pljesak pljesak pljesak Nakon što smo se malo odmorili od jela i klackanja, Coje nas je odvezao do Rijeke gdje smo se našli sa par riječkih forumaša, te smo skupa otišli pogledati filmek u riječki Cinestar juhuu Gledali smo film Mamurluk koji je ispao vrlo poučan Razz Kasnije smo još dugo sjedili i pričali sa riječkim forumašima, a bili su Srki, Dara i tkoko od onih koje sam ja zapamtila Wink Čak su neki kao teta Jeja, Dara i Srki prošli napokon i obred inicijacije na velkom kartonskom omotu od čokoljade Cool

U četvrtak ujutro zaputili smo se u Motovun. Na putu do tamo slušali smo i o Motovunskoj šumi, pa je fratar zaključio da bi tamo mogao dobiti još bolju inspiraciju za pisanje svoje slavne bajke. Naime, fratar je taj cijeli tjedan smišljao tko će od nas biti koji lik u njegovoj bajki koju će jednom napisati, a krajem tjedna otkrio nam je koji smo likovi pljesak To će vam detaljnije napisati fratar, da ja ne bi slučajno nešto pomiješala Wink U Motovunu su tekle pripreme za filmski festival. Nakon razgledanja Motovuna i kupovanja suvenira, krenuli smo prema Pazinu Very Happy Tamo smo po ne znam koji put prvo popapali sljadoljed veseo a onda smo se prošetali do famozne Pazinske jame gdje je opet bilo dosta foto sešna. Nakon toga išli smo na ručak, a onda ponovno malo u Roč. Predvečer smo krenuli put Grožnjana, a putem nas je vodila teta GPS koja živi u Cojetovom autu dosadnooo Zaključili smo da je Grožnjan jedan od najljepših istarskih gradića, a tome je vjerojatno pripomogla i činjenica da se baš tamo održavao jazz festival hej Sjeli smo se u jedan lijepi kafić iz kojeg se pružao predivan pogled, puno smo pričali, fotkali macro kavice i gume za žvakanje, smijali seee... eeehaa hehehe topli caj hehe fora zaljubljeni palac gore andjelcic Mislite da je to bilo sve taj dan? Eee grdno ste se prevarili! Laughing Laughing Wink Nakon Grožnjana oko pola 11 navečer krenuli smo i prema Umagu Very Happy Tamo smo upoznali troje Cojetovih prijatelja s kojima smo išli na još jedno noćno kupanje! skace Opet je bilo plivanja, loptanja, smijanja, pjevanja cvijetak Kupali smo se u Kanegri, naselju koje je smješteno na Piranskom zaljevu, tako da smo čitavo vrijeme mahali Slovencima preko puta, a morali smo i paziti da ne bi zaplivali preko granice Laughing Oko pola 2 (u noći) krenuli smo u razgledavanje centra Umaga Cool Laughing Zatim smo uspjeli iz druge pronaći kafić koji još radi, gdje smo još neko vrijeme pijuckali i pričali, makar su mnogima kapci postajali sve teži i teži razmislja U Roč smo se vratili u ranim jutarnjim satima, i tako je završio najbogatiji dan forumaškog susreta Wink

U petak ujutro ja sam trebala otići sa susreta, ali rano me posjetila vijest da su mi sve karte za prijevoz rasprodane pa sam odlučila ostati još jedan dan s forumašima hej Petak je povijesni dan jer smo napokon uspjeli otići do Huma! Razz Brzo smo se prošetali najmanjim gradićem na svijetu, ali zbog jakih vrućina, morali smo se osvježiti hladnim pivom zivio Kasnije smo glasali da opet odemo na ručak u kolibu Kolinasi, gdje smo se opet jaakoo najeli slasno Kad smo se vratili u Roč, išli smo pogledati abecedarij, a fratar i ja otkrili smo parkić sa kamenom harmonikom i kontrabasom pa smo si malo p(r)osvirali pardon Navečer je stigao još jedan forumaš - Franjo legenda te njegova bolja polovica, a zbilja se i pokazao kao legenda vozeći do Roča direktno iz Hercegovine! Wink Pošto su oni bili prilično umorni od puta, mi smo ih ostavili da se odmore, pa smo otišli prošetati do željezničke stanice u Roču.

Osvanula je i subota, kad smo odmah nakon doručka i malo razgovora s forumašima, teta Jeja, Žan i ja morali napustiti Roč Coje nas je odvezao na stanicu u Lupoglavu otkuda smo krenuli put Rijeke. U Rijeci smo se pozdravili sa Leli koja je išla sa svojima doma u zg, a Žan i ja smo imali vremena do 17h, pa smo odlučili posjetiti još jednom riječki Cinestar i pogledati dugoočekivani Ice Age 3D veseo

Eto, to je izvještaj do subote ujutro, ali forumaški susret trajao je sve do ponedjeljka, pa će nam ostale detalje otkriti netko drugi.

I što reći, ovo je meni osobno bio najdraži forumaški susret uopće, prepun smijeha i laganinija Wink A kako bi drugačije i moglo biti kad dane provedete s tako predivnim osobama kao što su Coje, fratrek, teta Jeja, Zita i Žan jupi jupi jupi Hvala Bogu što nam je ovako nešto darovao, i hvala Cojetu što se pokazao kao najbolji domaćin na svijetu! cvjetic

I hvala svima koji su pročitali Wink BVB
mali andjeo

p.s. evo i link na pedesetak fotkica sa susreta Very Happy
fotke

I zato križat rane neću ja
jer postat one niz će zlatnika
a svi Tvoji Bože teški križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Žan, vjernik, Coje, Anny, lucija, Zvijezda, fratar, smješko, Specijalac
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: ned 02 kol 2009, 20:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

little_angel napisa:
Eto, to je izvještaj do subote ujutro, ali forumaški susret trajao je sve do ponedjeljka, pa će nam ostale detalje otkriti netko drugi.

Hajdeee, hoćemo izvještaj za subotu, nedjelju i ponedjeljak hop hop
I najavljeni izvještaj od tete Jeje hop hop
I bajkoviti izvještaj od fratra hop hop

Po ovom će svi znati da ste moji učenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: lucija
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: pon 03 kol 2009, 12:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

haha, baš je lijepo bilo ovo sve pročitati, fantastićan izvještaj Wink eo ja ću se potruditi ovu bajku dovršiti do kraja tjedna, ...

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveća je među njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: little_angel
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: sri 12 kol 2009, 22:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

fratar napisa:
... Wink eo ja ću se potruditi ovu bajku dovršiti do kraja tjedna, ...

nažalost nisam još uspio završit priću ali bit će uskoro...

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveća je među njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Sanders




Spol: muško
Postovi: 168
Lokacija: Zagreb - Kaptol
PostanoPostano: pet 14 kol 2009, 8:51
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

bilo mi je drago doći i vidjeti drage forumaše!
u svakom slučaju radostan susret, pogotovo na sv. Misi, bilo je stvarno super!

mir i blagoslov svima! +

Hvalite i blagoslivljajte Gospodina moga, zahvaljujte njemu, služite njemu, svi u poniznosti velikoj!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: little_angel, fratar, Magali
Specijalac




Spol: muško
Postovi: 208
Lokacija: Sesvete
PostanoPostano: čet 20 kol 2009, 21:17
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Meni je baš žao kaj nisam došao ali ubio me je faks tako da sam došo dosta kasno u istru. nadam se da bu bio još koji kamp pa da i ja sudjelujem. Osobita isprika vjerniku kaj sam ga ostavio samoga da ide.

Pozdrav i očekujem ostala izvješča

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

BVB
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Magali
vjernik




Spol: muško
Postovi: 560
Lokacija: Brajkovići, kod Rovinja
PostanoPostano: pet 21 kol 2009, 17:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Specijalac napisa:
Osobita isprika vjerniku kaj sam ga ostavio samoga da ide.

sudac zivio

"Objavljeno ti je, čovječe, što je dobro,
što Jahve traži od tebe:
samo čini pravicu,
milosrđe ljubiti
i smjerno sa svojim Bogom hoditi."

Mihej 6, 8
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Specijalac




Spol: muško
Postovi: 208
Lokacija: Sesvete
PostanoPostano: ned 23 kol 2009, 23:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

vjernik napisa:
Specijalac napisa:
Osobita isprika vjerniku kaj sam ga ostavio samoga da ide.

sudac zivio


Dogovoreno kad se vidimo imaš od mene zivio Laughing

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

BVB
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: čet 27 kol 2009, 10:34
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

fratar 13.8. napisa:
fratar 3.8. napisa:
... Wink eo ja ću se potruditi ovu bajku dovršiti do kraja tjedna, ...

nažalost nisam još uspio završit priću ali bit će uskoro...

'Uskoro' je već prošlo belji se Laughing Wink

Po ovom će svi znati da ste moji učenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: čet 03 ruj 2009, 22:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Žan napisa:
fratar 13.8. napisa:
fratar 3.8. napisa:
... Wink eo ja ću se potruditi ovu bajku dovršiti do kraja tjedna, ...

nažalost nisam još uspio završit priću ali bit će uskoro...

'Uskoro' je već prošlo belji se Laughing Wink

joj, znam, prošlo je več podosta vremena... Embarassed Embarassed Embarassed
eo ovak, sljedeći tjedan radim 2. pa budem napisao, OBEĆAJEM!!!

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveća je među njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: uto 22 ruj 2009, 20:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

fraatreeek!! o-ćemo priču, o-ćemo priču! Laughing Laughing Wink
dugo smo bili strpljivi, već je jesen zeleni

I zato križat rane neću ja
jer postat one niz će zlatnika
a svi Tvoji Bože teški križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Žan
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: čet 01 lis 2009, 15:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

little_angel napisa:
fraatreeek!! o-ćemo priču, o-ćemo priču! Laughing Laughing Wink
dugo smo bili strpljivi, već je jesen zeleni

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry, znam da sam obećao i nisam ispunio obećanje, zaista mi je neugodno,... sad prek vikenda imam mal više vremena neg što sam očekivivao pa ak ne bude gotovo prek vikenda možete me linčovat ak hoćete, predat inkvizicij il neš ( Laughing ) iako se nadam da neće bit potrebe za tim

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveća je među njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: ned 04 lis 2009, 14:28
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

fratar napisa:
little_angel napisa:
fraatreeek!! o-ćemo priču, o-ćemo priču! Laughing Laughing Wink
dugo smo bili strpljivi, već je jesen zeleni

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry, znam da sam obećao i nisam ispunio obećanje, zaista mi je neugodno,... sad prek vikenda imam mal više vremena neg što sam očekivivao pa ak ne bude gotovo prek vikenda možete me linčovat ak hoćete, predat inkvizicij il neš ( Laughing ) iako se nadam da neće bit potrebe za tim

nažalost neće biti gotova priča ovaj vikend jer sam se razbolio pa vrijeme provodim u krevetu jedva gledajući ali zapoćeo jesam i bit će gotova i objavljena čim ozdravim i budem u stanju pisati više... ode sad nazad u krevet

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveća je među njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: little_angel, Magali, davorseljan, Specijalac, Coje
Coje




Spol: muško
Postovi: 1208
Lokacija: Buzet
PostanoPostano: sri 21 lis 2009, 11:19
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Fratar, hoćemo li trebati donijeti ti bolesničko pomazanje? Bolest nikako da prođe... molitva molitva molitva molitva molitva

http://www.kumi.hr
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Žan, little_angel
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: sub 30 sij 2010, 23:12
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

I ode tako slučaj u zastaru hehehe Wink

Po ovom će svi znati da ste moji učenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: pet 26 vel 2010, 21:55
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

joj, kako me sramota Embarassed zbog ovog, obećao sam vam priću i priću ćete dobiti, no nažalost neznam kada(ali se kao i vi nadam uskoro), toliko se toga dogodilo od ljeta, a ja sam se odvojio ne sam od foruma nego i od prijatelja ovdje u Osijeku... sad se polako rješavam suvišnih obaveza i vraćam se prijateljim(dakle i vama) a bit će i prića, ona je još tu u mojoj glavi i spremna, čeka isto kao i vi mene da se sredim.
Nedam ja ovo u zastaru, obećao sam i napisat ću ju!!! Wink

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveća je među njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: Coje
Zvijezda




Spol: žensko
Postovi: 185
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pet 26 vel 2010, 23:46
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

"Pa makar mi to bilo zadnje u životu!" (kaže Gargamel) he, he
Nada umire posljednja, a mi se još uvijek nadamo. Samo naprijed! veseo

Mi smo želje Boga spuštene do zemlje. (A.B.Šimić)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
sv.Franjo legenda




Spol: muško
Postovi: 2541
Lokacija: hercegovina
PostanoPostano: sub 27 vel 2010, 14:45
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

sve meni neugodno zbog tvoje neugode Laughing Very Happy Wink

ne ubij, ni mačem, ni tračem!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group