Autor |
Poruka |
Srki

Spol: 
|
Postano: uto 16 stu 2004, 8:19
Naslov : Duhovna obnova u Krku |
|
|
Duhovna obnova Frame Trsat održala se od 12.11 do (igrom sluèaja) 15.11.2004. u samostanu karmeliæana u Gradu Krku. Neka svi ovdje iznesu svoja svjedoèanstva. |
|
|
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: uto 16 stu 2004, 11:58
Naslov : |
|
|
Srki,možda si trebao svima naŔima prvo otvorit internet raèun jer osim mene, tebe, Daniela, Ŕljunèice i Darije..drugi su bez neta pa s ene mogu javiti tako da se baŔ i neæeŔ puno naèitati svjedoèanstava.
Što se mene tièe, ovo mi je bila najbolja duhovna obnova do sada,zato Ŕto smo se toliko meðusobno povezali. I toliko mi je drago Ŕto je bio Zoran i tako nam neke stvari detaljno objasnio,poput važnosti sakramenata ispovjedi i euharistije.
Sve u svemu, Ŕteta Ŕto i drugi naŔi nisu bili i to da definitivno moramo ponoviti. |
|
|
|
|
 |
Dara

Spol: 
|
Postano: sri 17 stu 2004, 7:53
|
|
Bilo je fenomenalno.....najvise ni se svidjelo zajednistvo svi smo cijelo vrijeme bili zajedno,nije bilo nikakvih odvajanja.......sve mi je bilo predivno neopisivo,ali najvise mi se svidjela molitva pred Presvetim,tu molitvu sam podjelila sa sandrom...........igre su isto bile cool,najvise horor-pogodi ubojicu.....STETA STO MOST NIJE BIO ZATVOREN JOS 7 DANA!i najbolje od svega je bilo sto smo se jos vise povezali jedni s drugima,a i hrana je bila super jelda Daniel?  |
|
|
|
|
 |
Srki

Spol: 
|
Postano: čet 18 stu 2004, 9:00
|
|
Bilo je super, no ne mogu izdvojiti koja mi je bila bolja-u Ćabru ili Krku. Svaki susret i svaka duhovna obnova su lijepi i zapamƦeni na poseban naĆØin. Kako Daria kaže, i meni se najviÅ”e svidjelo zajedniÅ”tvo te predavanje fra Zorana. Misa je bila isto lijepa, a i svaka jutarnja ili veĆØernja u onoj maloj kapelici. Nas tridesetak se ugura u nju i zajedno molimo i pjevamo i stvara se jedan poseban ugoưaj. VeĆØernji program sa igrama je bio fenomenalno smiÅ”ljen-posebno horori. Bilo je dobro i u radu po grupama, a razgovor udvoje je bio neÅ”to najljepÅ”e.
Zakljuèak: Treba biti viŔe duhovnih obnova! |
|
|
|
|
 |
Sanders

Spol: 
|
Postano: sub 20 stu 2004, 16:07
|
|
Ma legendarno je bilo! Zajednistvo se osjetilo, posebno me Zoki i klanjanje odusevilo, definitivno u korizmi moramo ponoviti nesto slicno..
I da ispovijed kod karmelicana koji je drzao misu (ne znam mu ime) mi je bila nesto posebno..Uspio sam se povezati sa svojom ovcicom vise (Marinom)...Uistinu posebno i potrebno! |
|
Hvalite i blagoslivljajte Gospodina moga, zahvaljujte njemu, služite njemu, svi u poniznosti velikoj! |
|
|
 |
Marin_Trsat

Spol: 
|
Postano: uto 30 stu 2004, 13:01
|
|
evo napokon nakon nekoliko mjeseci odsustva i mene na forumu pa odmah naletih na ovu temu, moj komentar je da je bilo stvarno izvrsno.
klopa je bila super,ona zlahtina krcka je bila super, a na duhovnoj razini osjetila se Bozja prisutnost, a najvise u nedjelju kad smo morali ostat na Krku. SVE POHVALE MOM PASTIRICU, zaista me iznenadio, i ucinio obnovu zanimljivijom  |
|
VRS-NSMV-SMQL-IVB |
|
|
 |
sunshine20

Spol: 
|
Postano: sri 01 pro 2004, 8:03
|
|
pozdrav svima..jako mi je drago Ŕto vam je uistinu bilo lijepo na duhovnoj obnovi...i Ŕto je Gospodin izlio u vaŔa srca more blagoslova..
ostanite mi svi u Gospodinu do iduæeg susreta ovdje na forumu..hehe a možda i na Trsatu
pusa svima i drago mi je zbog vas.. hop |
|
vi ste svijetlost svijeta!!! |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: pon 06 pro 2004, 12:37
|
|
Hvala ja sam Ŕto si se uopæe javila na ovu temu! Od srca želim da svako naŔe bratstvo osjeti zajedniŔtvo kakvo smo mi osjetili!
Blagoslovljeni bili! |
|
|
|
|
 |
sunshine20

Spol: 
|
Postano: pon 06 pro 2004, 23:38
|
|
pa naravno Sike vi trsaĆØani ste mi najbolji ljudi.. !kakoo se ja vama ne bi javila..
meni je takoðer drago Ŕto možemo biti povezani duhom...Gospodin nas je sve obilato nagradio..pusa svima  |
|
vi ste svijetlost svijeta!!! |
|
|
 |
|