Autor |
Poruka |
sike

Spol: 
|
Postano: pet 18 ou 2005, 12:20
Naslov : |
|
|
Zole,uskoro æemo ja i sandro stvaiti to tu,a možda je i bolje ad on stvai,zajednos a akordima i dr.
Yct,joŔ ni fratri ne znaju da li æe Trsat biti zadnji ili predzadnji vikend u svibnju.
Bitno da nam je zasjalo sunce i danas ujutro sam maŔtu pustio na paŔnjake gledajuæi perivoj. Sve sam vas tamo vidio..
Jedva ĆØekam! |
|
|
|
|
 |
arkandeo

Spol: 
|
Postano: pet 18 ou 2005, 12:23
|
|
Sike hocete li i vi imati pozivnice kao i Osijecani? Da li ce biti moguce da se koji neframas uguramedu ostale ili bas svi moraju biti framasi i simpatizeri frame? |
|
Tko je kao Bog? |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: pet 18 ou 2005, 12:26
|
|
To ti je najbolje pitati Ycterisa nek on pita Frukeca - provincijskog predsjednika. Ali mislim da neæe bit problema ako doðeŔ..Možda stvarno jednom postaneŔ dio naŔeg malog framaŔkog svijeta. A bar ti to u Zg-u nije problem - možeŔ birati izmeðu 10-ak frama!  |
|
|
|
|
 |
Ycteris

Spol: 
Lokacija: tamo gdje sunce sije, kiŔa pada i ljubav Božja vlada
|
Postano: pet 18 ou 2005, 22:49
|
|
sike napisa: |
joŔ ni fratri ne znaju da li æe Trsat biti zadnji ili predzadnji vikend u svibnju. |
Ne znam baŔ za to, prièao sam s Frukom u srijedu i on kaže da æe možda bit i prvi vikend u svibnju, kaže da fratri s Trsata nisu baŔ oduŔevljeni al da bi to bio najprihvatljiviji termin. Al joŔ se niŔta nezna sigurno...
sike napisa: |
To ti je najbolje pitati Ycterisa nek on pita Frukeca |
Da sam ovo prije vidio mogao sam ga i danas pitat...
 |
|
Veæe ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. (Iv 15,13) |
|
|
 |
Annabel

Spol: 
|
Postano: uto 22 ou 2005, 21:59
|
|
Ycteris, trsaƦani... ima li kakvih vjesti?  |
|
|
|
|
 |
dodododoprecjednik

Spol: 
|
Postano: čet 24 ou 2005, 2:47
|
|
ja sam veceras cuo da ce najvjerojatnije bit onaj vikend kad je 29.
jos nije nista konkretno odluceno, al najvkjerojatnije to...
reko mi mladen(za one koji ga znaju)... |
|
Hvaljen budi, Gospodine moj.... |
|
|
 |
Sanders

Spol: 
|
Postano: uto 29 ou 2005, 9:40
|
|
A sad je i definitivno!
Trsat 27. - 29. 5.
pricao sam s Milanom na Trsatu jucer i kaze da je to konacan datum
zivi bili pa vidjeli! |
|
Hvalite i blagoslivljajte Gospodina moga, zahvaljujte njemu, služite njemu, svi u poniznosti velikoj! |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: sub 16 tra 2005, 11:07
|
|
A mogli vi svi lijepo doƦi i dva vikenda prije kod nas u goste,na Duhove,bit s 14. na 15.5. na bdijenju a onda poslije na misi i procesiji kroz centar grada do Trsata. Bit Ʀe Fidesi..
To vam je samo jedan dan,a i nije tako skupo.
No,hoƦete li,ajde doưite!  |
|
|
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sub 16 tra 2005, 11:17
|
|
Usput iskoristimo priliku vozit se nagibnim vlakom za svega 101 kunu Zagreb - Rijeka - Zagreb. Samo treba se odmah dogovoriti jer je broj mijesta u vlaku po toj cijeni orgarniĆØen.
Od 1. ožujka 2005. uvodi se posebna komercijalna povlastica od 50 posto "Ranije = jeftinije" prigodom putovanja IC-vlakovima br. 500 i 501 "Rijeka" na relaciji Zagreb - Rijeka. Rijeè je o vlaku koji iz Zagreba za Rijeku polazi u 5.50 sati te o vlaku koji iz Rijeke polazi u 17.05 sati.
Tom povlasticom od 50 posto od redovite prijevozne cijene mogu se koristiti svi putnici koji kupuju povratnu kartu za relaciji Zagreb - Rijeka, i to iskljuèivo u pretprodaji najmanje 15 dana prije putovanja. Cijena prijevozne karte s povlasticom iznosi 144 kuna za I. razred i 101 kuna za II. razred. Povlastica vrijedi samo za ranije navedene vlakove, i to u razdoblju od 1. ožujka do 15. lipnja 2005. Uz kartu obavezno je imati i rezervaciju sjedala. Popust je ogranièen na ukupno 10 sjedala po svakom vlaku, i to osam u II. razredu i dva sjedala u I. razredu. Prijevozne isprave (i pripadajuæe rezervacijske karte) kupljene u ponudi "Ranije = jeftinije" ne mogu se vraæati kao neiskoriŔtene karte i zahtijevati povrat novca. na vrh |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
Ycteris

Spol: 
|
Postano: sub 16 tra 2005, 14:03
|
|
A inaèe za one koji nemaju, isplati se uzet pokaz za mlade. Dobivate 30% popusta na sve karte, traje godinu dana a koŔta samo 30 kuna i gotov je za par minuta na bilo kojem kolodvoru. Inaèe, ak uzimate jednosmjerne karte jednim putem do Trsata i natrag se skoro pa odmah isplati. |
|
Veæe ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. (Iv 15,13) |
|
|
 |
zole

Spol: 
|
Postano: pon 09 svi 2005, 22:31
|
|
e ajd nadjite prostora i vremena za susret forumasa na trsatu, pa javite! pitali su me vec ljudi kada ce biti, a ja ne znam vrijeme... pa plz javite nekako!
hvala! |
|
Srebra i zlata nema u mene, ali Ŕto imam - to ti dajem: u ime Isusa Krista Nazareæanina hodaj! [Dj 3,6] Po njihovim æete ih plodovima prepoznati. [Mt 7,16] |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: pet 20 svi 2005, 19:54
|
|
U ovo vrijeme za tjedan dana,Trsat æe preplaviti 400-tinjak radosnih framaŔa..To je sve Ŕto morate donijeti sa sobom-radost!Jedva vas èekam.. |
|
|
|
|
 |
arkandeo

Spol: 
|
Postano: pet 20 svi 2005, 21:38
|
|
Sike ako imaŔ kakav raspored dogaðanja na susretu daj ga negdje stavi ili mi poŔalji na mail.  |
|
Tko je kao Bog? |
|
|
 |
cvjetkus
Spol: 
|
Postano: pon 23 svi 2005, 9:52
|
|
za arkandela raspored dogadanja trsata:
PETAK - u 15 je okupljanje, pa je molitva, rad po grupama, euharistija, vecera, molitveno bdijenje + vecernji program....spavanje
SUBOTA - dorucak, jutarnja molitva, predavanje, rad po grupama, ruĆØak, rekreacija, rad po grupama u obliku radionica, euharistija, vecera, bdijenje + klanjanje + framino slavlje (tak pise-3 u 1-noj veceri)...
NEDJELJA - dorucak, jutarnja molitva, rad po grupama, plenum, euharistija, rucak, odlazak kucama...
nije mi se dalo pisati sto pocne u kolko, kak se zovu predavanja, tko ih vodi, alk eto - neki okvir koncepcije susreta - klasika  |
|
|
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: pet 27 svi 2005, 12:32
|
|
Evo,za manje od sat vremena službeno poèinje susret na Trsatu. Oèekuje se 400-tinjak framaŔa, izvjeŔtaj slijedi nakon susreta.
A ja joŔ na poslu i tek æu moæ na misu veèeras  |
|
|
|
|
 |
Zveki
Spol: 
|
Postano: ned 29 svi 2005, 15:27
|
|
Framasi otisli na Trsat i forum je pust. Tu i tamo netko dodje i malo se prosece po temama ali sve je i dalje pusto. Sta su na ovom fourmu samo farmasi? |
|
|
|
|
 |
Gost
Spol: 
|
Postano: ned 29 svi 2005, 19:26
|
|
Citat: |
Sta su na ovom fourmu samo farmasi? |
I ja se to pitam  |
|
|
|
|
 |
klara

Spol: 
|
Postano: ned 29 svi 2005, 21:26
|
|
i opet Gospodinu zahvaljujem na milosti Ŕto sam barem u petak mogla doživjeti Trsat... bio je to jedan od onih dana zbog kojih se vrijedi iznova ujutro buditi i s radoŔæu živjeti... èiji se svaki trenutak tako živo ureže u sjeæanje pa izroni da ti da snage onda kad ti se èini da dalje ne možeŔ...  |
|
uèiniti dobro, a zatim otiæi bez buke ... |
|
|
 |
dodododoprecjednik

Spol: 
|
Postano: pon 30 svi 2005, 14:27
|
|
klara,kaj si i ti bila na trsatu?! pa nismo se upoznali...
a beeed |
|
Hvaljen budi, Gospodine moj.... |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: pon 30 svi 2005, 14:50
|
|
Trsat ovaj vikend: viŔe od 400 framŔa iz 26 frama, vruæe za poludit, raspjevane kao i uvijek framaŔke mise, za pamæenje poklonstveno bdijenje u petak i subotnja procesija i klanjanje..Spavanje u vojarni koju su èuvali zaŔtitari sigurno æe mnogi pamtiti..A sad ostali.. |
|
|
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: pon 30 svi 2005, 15:19
|
|
Što se organizacije tièe,nije neki problem jer je to veæ uhodano..
Zaboravih spomenut da je to bio 10.jubilarni susret frame na Trsatu,nadam se ne i posljednji,kako naŔ gvardijan i provincijal rekoŔe |
|
|
|
|
 |
Ycteris

Spol: 
|
Postano: uto 31 svi 2005, 14:09
|
|
Eh a da ste sam vidli kak je to bilo naveèer u vojarni. Na viŔe od 400 FramaŔa samo dva WC-a, i to jedan muŔki i jedan ženski. Da ste sam vidli èega je tu sve bilo!  |
Zadnja promjena: Ycteris; uto 31 svi 2005, 14:37; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
 |
fratar

Spol: 
|
Postano: čet 02 lip 2005, 13:25
|
|
Hej! Ovaj Trsat je bio najljepŔi do sad, imam samo jednu zamjerku, mislim da su trebali zamjeniti redosljed onoga plesanja, skakanja i pjevanja s bdjenjem u subotu, jer je malo tko mogao pratiti samo bdjenje nakon svega toga. Ali sve ostalo je bilo PREDIVNO! NajviŔe me oduŔevilo Ŕto mi je ispunjena jedna želja i na tome sam zahvalan Bogu i ljudima koji su mi to omoguèili! Hvala vam svima!  |
|
"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveƦa je meưu njima ljubav." 1 kor 13,13
 |
|
|
 |
Ycteris

Spol: 
|
Postano: čet 02 lip 2005, 14:32
|
|
Nadam se da æe se i ubuduæe ponovit joŔ koji Trsat... |
|
|
|
 |
Andelic

Spol: 
|
Postano: uto 19 pro 2006, 10:53
Naslov : Trsat 2007 ! ! ! ! ! |
|
|
Evo, kao Ŕto je znameniti Ycteris izrekao kao svoju želju, davnoga nam dana pod ovom temom...da bi volio doživjeti joŔ koji Trsat, eto, želja mu se obistinila....Nacionalno vijeæe Frame je izglasalo i dobilo odobrenje za organizaciju Nacionalnog susreta Frame na Trsatu vikend pred Duhove... dakle ako se ne varam 25. - 27.05. 2007. (nisam sto posto siguran aŔ mi datumi ne gredu najbolŔe) ali eto...
TRSAT IS BACK !!!! IN THE GAME
Eto, pozivam sve framaŔe da se odazovu u Ŕto veæem broju, ali ne samo framaŔe i one koje zanima Frama kao oblik života i Franjevaèka karizma, nego sve mlade naŔega podruèja a i Ŕire da doðu na predDuhovsko bdijenje za mlade koje animira i vodi Franjevaèka mladež Hrvatske...svi ste pozvani doæi u Subotu 26. u Rijeku ! ! ! ! ! ! !
Napokon se i to dogodilo ,Frama se 'otvara svijetu' i svim mladima, kao jedno, kao Nacoinalno (jedinstveno) bratstvo... a kak ce to funkcionirati u stvarnosti... doưite i vidite...OSJETITE...
Pozdrav svima
AnưeliƦ |
|
|
|
|
 |
|