Autor |
Poruka |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sub 18 ruj 2004, 14:05
Naslov : Nova sezona KND-a |
|
|
Danas je poĆØela nova sezona.
VeƦi broj sportova, naravno i veƦi broj ekipa.
Ove sezone uz KMNL igra se posebna liga KMNL za krizmanike koja poĆØinje sredinom listopada i za koju joÅ” traju prijave.
Uz KOL za djevojke slijede subote kreæe i jedna jedninstvena liga. To je KOL mjeŔovito.
JoŔ je rano govoriti o favoritima ali ono Ŕto sam danas vidio bit æe neizvjesno do kraja. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: pon 06 pro 2004, 22:39
Naslov : |
|
|
Selekcija Katolièke malonogometne lige i ove godine sudjeluju na malonogometnom turniru 'Kutija Ŕibica'
U subotu su igrali protiv MKA Jezera iz Murtera i pobjedili 3:0
Slijedeæu utakmicu igraju u petak 10.12 u 17.30 u dvorani 'Kutija Ŕibica'. Za one koji bi htjeli doæi informacija da se dvorana nalazi blizu treŔnjevaèke remize. Silazi se stanica prije remize i prolazom ispod nebodera dolazi se do dvorane. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: čet 17 vel 2005, 15:34
|
|
Proljeni dio sezone je poĆØeo.
Bez brige. Poèela su odbojkaŔka natjecanja.
Prvo su na parket istrèavale djevojke, u subotu æe poèeti i mjeŔovita odbojka a krajem mjeseca i KMNL 3 liga.
Sve je neizvjesno tko Ʀe biti prvaci pitanje je sada.
E to se nezna do zadnje utakmice.  |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sri 18 svi 2005, 20:36
|
|
I tako. Vrijeme prolazi i bliži nam se zavrŔnica Zagrebaèkog KMNL-a za ovu sezonu. ZavrŔetak je 4 lipnja kada æe se odigrati zadnje utakmice u ovoj sezoni. Nakon odigravanja tekmi na terenima u KuŔlanovoj službeni zavrŔetak sa rezimeom i proglaŔenjem najboljih bit æe u župi Savski gaj. u veèernjim satima.
Nakon toga u Zagrebu æe se 11 i 12.6 održati zavrŔnica Hrvatskog KMNL-a. Tamo æe nastupiti sve najbolje ekipe iz svih centara u kojima se odigrava KMNL.
Naravno sve informacije na vrijeme. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: čet 22 ruj 2005, 8:57
|
|
U subotu 17.9 krenula je nova sezona KMNL-a.
Ukupno je 54 ekipe u 4 lige.
Krizmanici kreƦu 1.10. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
Nemo

Spol: 
|
Postano: sub 24 ruj 2005, 22:25
|
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: pon 26 ruj 2005, 20:33
|
|
Ćestitka na poĆØetku sezone.
U Zagrebu su èak igra 4 lige. I ove godine sam predstavnik ekipe NavjeŔtenje iz Velike Gorice
Inaæe se spremam u Split jednu subotu pa æu pokuŔat isplanirat da i vas obiðem. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: ned 15 sij 2006, 21:17
|
|
Toènu tablicu KMNL-a Zagreb za 1, 2 i 3 ligu možete naèi nahttp://davorovenovosti.blog.hr
U tim tablicama su ekipama koje su imale kaznene bodove koje su prenjeli iz proŔle sezone oduzerte od osvojenih u ovim.
Upozorenje je da su neke ekipe po toj tablici koja vrijedi u KMNL-u Zagreb ali iz tehniĆØkih razloga se ne vide pale za 1 do ĆØak 4 mjesta. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: uto 14 ou 2006, 22:14
|
|
KMNL se Ŕiri.
To je dobro i pohvalno.
Ono Ŕto me veseli, to je da i mladi iz BIH i iz Srbije prepoznavaju KMNL kao dobar nogomet i da se sve viŔe ukljuèuju.
KMNL Osijek Ʀe tu imati veliku ulogu jer im je blizu. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
TiƦ

Spol: 
|
Postano: pon 01 svi 2006, 12:00
|
|
evo zanima me da li je KMNL nogometna liga za vjernike laike ili neŔto drugo??? ja tražim neki klub u kojem bi mogao slaviti Boga i usput sudjelovati u humanitarnim akcijama kroz sport može i tenis |
|
ĆØovjek je ĆØovjeku svetinja |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: pon 01 svi 2006, 12:07
|
|
zagrepèani æe ti dati toèniju informaciju u koje se sve klubove možeŔ ukljuèiti,ali to Ŕto tražiŔ æeŔ naæi baŔ u KMNL-u,ovisi koja ti ekipa dopadne..Ali èini mi se tek na jesen jer tada poèinje nova sezona a do tad imaŔ vremena raspitat se gdje s emožeŔ ukljuèiti!
Sretno i Božji blagoslov! |
|
Gospodine,kome da idemo?Ti imaŔ rijeèi života vjeènoga! |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: pon 01 svi 2006, 12:34
|
|
TiƦ napisa: |
evo zanima me da li je KMNL nogometna liga za vjernike laike ili neŔto drugo??? ja tražim neki klub u kojem bi mogao slaviti Boga i usput sudjelovati u humanitarnim akcijama kroz sport može i tenis |
Stanje je slijedeƦe.
U Zagrebu orgarniziranjem sportskih liga na razini župa, zajednica bavi se sportsko druŔtvo 'Katolici na djelu'.
Trenutno su ovi sportovi:
mali nogomet - seniori, krizmanici a uskoro kreæu i prvoprièesnici
odbojka - djevojke i mjeŔtovita.
KoŔarka je bila ali se u meðu vremenu raspala.
Tvoja župa u GraneŔini može prijaviti ekipu u gore navedene sportove.
Sezona poèinje poèetkom rujna a poverenstvo za mlade Zagrebaèke nadbiskupije svim župama Ŕalje obavijest sa svim informacijama. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
TiƦ

Spol: 
|
Postano: pet 05 svi 2006, 17:49
|
|
lijepo vas molim tko god zna gdje i kad Ʀe biti finale lige pa da ja doưem i raspitam se kako i gdje se prijaviti. bio bih vam puno zahvalan
pa mi javite onda  |
|
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sub 06 svi 2006, 14:31
|
|
ZavrŔnica lige je 10.6.
Taj dan utakmice se igraju na KuŔlanovoj, a naveèer je prozivka, misa i dodjela nagrada u župi sv. Josip na TreŔnjevci. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
TiƦ

Spol: 
|
Postano: pet 09 lip 2006, 19:01
|
|
u koliko sati je to finale ako se nije promijenio datum? imam za uĆØit pa me zanima kad je da vidim da li Ʀu moƦi doƦi. ZNAM DA SAM DOSADAN, KAJ ĆU |
|
|
|
 |
Maki

Spol: 
|
Postano: pet 09 lip 2006, 21:14
|
|
davorseljan napisa: |
U subotu 11.6.2006 bit æe zavrŔnica joŔ jedne sezone Katolièke malonogometne i odbojkaŔke lige.
OdbojkaŔi su svoju sezonu silom prilika zavrŔili ranije.
KMNL zadnje kolo igra u subotu 11.6 od 8 do 1 ... |
|
|
|
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sub 10 lip 2006, 12:53
|
|
Pozdrav svima.
Prvaci u sezoni 2005/06 je ekipa Sveta Mati Sobode.
ProglaŔenje pobjednika u svim ligama je veèeras u župi sv. Petar u VlaŔkoj. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sri 16 svi 2007, 18:08
|
|
ObavjeÅ”tavam te o dogaưanju koje Ʀe se održati 19. svibnja u 19. sati u mojoj župi Remete, u ime organizatora zavrÅ”nice župne malonogometne momĆØadi āAdvocata Croatieā
U subotu je zavrÅ”nica KMNL -a ābl. Alozije Stepinacā, i ženske KOL ābl. Ivan Merzā, sa Svetom misom u 19. sati u SvetiÅ”tu Majke Božje Remetske u Remetama.
Od svake je momèadi obavezan dolazak najmanje pet(5), igraèa/igraèica, u protivnom æe se ekipe kazniti oduzimanjem bodova u sljedeæoj sezoni.
Nakon mise slijedi dodjela nagrada pobjednièkim ekipama i pojedincima u klaustru samostana, nakon èega æe se svi mladi uputiti u crkveno dvoriŔte gdje æe nastaviti svoje druženje uz zabavu, pjesmu, ples, piæe.
Autobusi za Remete voze sa Svetica: linije 226 i 203, te sa Kaptola isto linija 226. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: pon 03 ruj 2007, 6:32
|
|
Sastanak predstavnika KMNL-a Zagreb bit Ʀe na Mariji Bistici u subotu 8 rujna u sklopu radionica.
Prve tekme igraju se 15. rujna.
JoÅ” nije kasno da prijevite svoju ekipu. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
Veri-tas
Spol: 
|
Postano: uto 27 stu 2007, 11:09
Naslov : KND??? |
|
|
PoŔtovani,
Moje ime je Tomislav Omerzel i predstavnik sam župne ekipe Tijelo Kristovo, Sopot koja se od samog poĆØetka, sa manjim prekidima, aktivno ukljuĆØila u natjecateljski dio KatoliĆØke malonogometne lige āBl.Alojzije Stepinacā. Osobno sam sudjelovao u organizaciji KMNL u razdoblju od 1998. do 2004. , a u sezonama 2002/03 i 2003/04 sudjelovao sam kao koordinator svih katoliĆØkih liga ( KMNL i KOL ) zagrebaĆØke nadbiskupije, te kao organizator 1. nacionalnog katoliĆØkog prvenstva u malom nogometu koji se održao u Rijeci .
Ovim dopisom želim ukazati na nezakonite radnje u Sportskom druÅ”tvu āKatolici na djeluā koje pod svojim okriljem ima sve katoliĆØke sportske lige na podruĆØju ZagrebaĆØke nadbiskupije. U dolje navedenim argumentima dobit Ʀete uvid u protuzakonito i protustatutarno djelovanje SD ākatolici na djeluā.
Dana 04.07.2004. u prostorijama župne crkve sv.Petra u VlaÅ”koj ulici, održana je OsnivaĆØka skupÅ”tina udruge ākatolici na djeluā na kojoj sam i sam prisustvovao. Sukladno ĆØlanku 11. Zakona o udrugama (āNarodne novineā br.88/01 ), skupÅ”tina je donijela i statut kojeg Vam Å”aljem u prilogu. 42 ĆØlana skupÅ”tine izabrala su predsjednika Tomislava Buntaka i 9-oro ĆØlanova upravnog odbora na mandat od dvije godine , sukladno statutu udruge.
S obzirom na èinjenicu da se natjecanja KMNL i KOL održavaju joŔ od 1998. godine pod ingerencijom Povjerenstva za pastoral mladih Zagrebaèke nadbiskupije, ovim èinom željelo se i zakonski osigurati prava i obaveze ovih projekata.
I to je bila jedina pozitivna stvar, jer ā¦
Dana 09.11.2007. dobio sam sms poruku o sazivanju izborne skupÅ”tine SD ākatolici na djeluā za dan 11.11.2007. koja se je trebala održati u prostorijama centra za kulturu āMaksimirā s poĆØetkom u 17h. ToĆØnije, proÅ”lo je 3 godine, 4 mjeseca i 7 dana a da skupÅ”tina nije zasjedala.
Tu bih mogao prestati pisati, jer po zakonu o udrugama, ukoliko se u roku od dvije (2) godine ne održi redovita sjednica skupÅ”tine, ista āex legeā prestaje djelovati.
Ovim èinom prekrŔeni su èlanci 16. i 17. statuta udruge koji propisuju rad skupŔtine i trajanje mandata svih èlanova izvrŔnih tijela, ali i èlanak 9. o pravodobnom izvjeŔtavanju èlanova o radu udruge.
Želeæi prisustvovati sjednici i ukazati na postojeæi problem, ali i informirati se o radu udruge , zapazio sam da je opet prekrŔen èlanak 16. ( dnevni red i financijsko izvjeŔæe potrebno je dostaviti 7 dana unaprijed èlanovima skupŔtine ).
Iz pouzdanih izvora, saznao sam da je prekrŔen ponovno i èlanak 17. o radu upravnog odbora, a potvrdu sam dobio na izlaganju predsjednika Buntaka koji je napomenuo da se bez suglasnosti skupŔtine jedan projekt odvojio od udruge i postao samostalni projekt u okviru nove udruge. Tim èinom, jedan dio èlanova UO prestao je izvrŔavati svoje obaveze sukladno statutu.
Na izbornoj skupŔtini ( samo ne znam èega ), prisustvovalo je 11 èlanova skupŔtine iz 2004. godine i joŔ dva nova èlana. Što nije bilo dovoljno da se pristupi donoŔenju bilo koje odluke, a vezane u statut. Sazivu je prisustvovao i povjerenik za pastoral mladih zagrebaèke nadbiskupije vlè. Domagoj MatoŔeviæ, kao pridruženi èlan skupŔtine.
Upozorio sam nazoĆØne na novonastaloj situaciji i na sve one propuste u radu udruge, te predložio da se raspusti skupÅ”tina, te tako otvori moguƦnost za sazivanje osnivaĆØke skupÅ”tine neke nove udruge koja Ʀe preuzeti sve projekte u okviru ākatolici na djeluā.
Skup je nastavio sa radom ( samo ne znam èega ), a poŔto ni u jednom trenutku nisam osjetio ni traèak samokritiènosti, a kamoli prihvaæanje odgovornosti za ovakvo stanje, napustio sam skup.
Neæu ulaziti u dublju analizu ove situacije, ali argumentirano tvrdim da su prekrŔeni joŔ neki èlanci iz navedenog statuta, ali ih zbog skraæene verzije ovog dopisa neæu detaljnije objaŔnjavati.
Iz pouzdanih izvora doznao sam da iste osobe,koje su odgovorne za nezakonito djelovanje i krÅ”enje statuta, pokuÅ”avaju ponovno sazvati osnivaĆØku skupÅ”tinu Å”to bi bilo pogubno za daljnje djelovanje projekata ākatolika na djeluā, pa s toga predlažem slijedeƦe korake...
1. Da se sazove izvanredni sastanak predstavnika svih katolièkih liga za sezonu 2007/08. na kojem bi se zatražilo od voditelja liga da se oèituju o problemu.
2. Da se povjerenstvo za pastoral mladih ZG nadbiskupije službeno oèituje o tom problemu.
3. Da se sankcioniraju sve odgovorne osobe za novonastalu situaciju.
4. Da svi predstavnici ekipa èine novu osnivaèku skupŔtinu.( I svi ostali zainteresirani )
5. Da se u Ŕto kraæem roku pristupi sazivanju i održavanju nove osnivaèke skupŔtine.
6. Da nova skupŔtina bude odobrena od strane povjerenstva za pastoral mladih zagrebaèke nadbiskupije.
Svi ostali prijedlozi razmatrat æe se na izvanrednom sastanku, pa zato molim voditelje da mi dostave prijedloge na moj mail u cilju Ŕto kvalitetnijeg rjeŔavanja novonastalog problema.
Smatram da, kao konzumenti projekata ovog sportskog druŔtva, trebate biti upoznati sa èinjeniènim stanjem, i miŔljenja sam da svi zajedno trebamo djelovati kako se takve radnje ne bi dogaðale u buduænosti, te utjecati kako bi sve odgovorne osobe preuzele odgovornost za novonastalo stanje.
Tomislav Omerzel
tomislav.omerzel@zg.t-com.hr |
|
|
|
|
 |
Veri-tas
Spol: 
|
Postano: pet 30 stu 2007, 9:39
Naslov : KND |
|
|
PoŔtovani,
Kao prvo želio bih se svima Vama zahvaliti na razumijevanju, Ŕto ste mi poslali mailove potpore u mojim nastojanjima i Ŕto ste mi dali snagu da se borim do zadnjeg trena kako bih postigao eventualne promjene u samoj udruzi.
Na žalost, nisam uspio u svojoj nakani da promjenim odnose unutar udruge i Ŕto nisam uspio u svom glavnom prijedlogu da svi predstavnici ekipa KMNL i KOL postanu automatski èlanovi skupŔtine i na taj naèin ukljuèe se u rad .
Nisam uspio ni u nakani da uðem u upravni odbor ( nisam izabran ) iako sam od svih kandidata jedini predoèio svoj program , za Ŕto æu se zalagati i Ŕto bi trebalo promjeniti u samoj udruzi. Od web stranice, projekta selekcije KMNL, postavljanje jasnijih ciljeva u problematici nacionalnog programa, ponovno povezivanje KND i hepicentra odreðenom vrstom sporazuma o suradnji i puno kvalitetnijoj organizaciji samih natjecanja KMNL i KOL, Ŕto smatram da svojim iskustvom i znanjem jasno mogu pružiti.
Moja razmiŔljanja o skupŔtini, djelovanju udruge i samom naèinu ocito se mimoilaze sa stajaliŔtem veæine koji su bili prisutni i koji èine sadaŔnju skupŔtinu, te sukladno toj èinjenici viŔe ih neæu ni isticati, ali Vama za obavijest æu reæi kako se povjerenik i skupŔtina na kraju oèitovala o dosadaŔnjim problemima.
DosadaŔnji rad udruge ( od 2004g pa do danas ) ocijenjen je kvalitetnim i dobrim, a nerad skupŔtine smatra se proceduralnom pogreŔkom koja nije utjecala na rad udruge.
Isto tako, svi oni koji žele sudjelovati u radu, mogu se javiti odgovornim osobama ( osobno sam iznio èinjenicu o vaŔim prijedlozima, tj. suglasnosti o prijedlogu br.4 iz nedavnog dopisa, ali nikoga nisam imenovao ), ali stav skupŔtine je da predstavnici ekipe ne mogu biti automatski ni pridruženi èlanovi bez prava glasa.
Na kraju bih ipak samo obavijestio Vas, da sadaŔnja skupŔtina broji 21 èlan, veèina od njih su osobe koje smatram odgovornim za stanje u udruzi, a službeno mogu izreæi da, od trenutka objave ovog maila ,do daljnjeg ta udruga ima 20 èlanova.
JoŔ jednom zahvaljujem svima i nadam se da æemo suradjivati uskoro " u nekom drugom gradu, u nekom drugom cirkusu".
Tomislav Omerzel |
|
|
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: sub 01 pro 2007, 11:14
|
|
Podržavam Žogu samo sam na žalost bio u bolnici i nisam mogao prisustovat skupŔtiti. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
Veri-tas
Spol: 
|
Postano: sub 01 pro 2007, 16:38
Naslov : Katolici na djelu |
|
|
Ukoliko smatrate da ipak ne trebam prestati djelovati za dobrobit KND-a, slobodno mi se možete javiti mailom i predložiti svoje prijedloge jer kao "posljednji mohikanac" ne mogu niti želim sam niŔta napraviti.
Kao Ŕto Vas do sada nisam na niŔta nagovarao, tako ni sada neæu ali s obzirom na toliko mailova podrŔke ni sam ne znam Ŕto da napravim. da li da odustanem od svega kao Ŕto sam napisao ili da nastavim svoje djelovanje ali uz VaŔu pomoæ.
Slobodno poŔaljite i kritike na moj dosadaŔnje pokuŔaje jer se ne smatram najpametnijim veæ samo osobom koja može puno viŔe napraviti za ovu udrugu ( prijaŔnji rad su mnogi ocijenili puno boljim nego sadaŔnji rad udruge ), nego Ŕto su to uèinili pojedinci na èelu s g. Tomislavom Buntakom.
Hvala unaprijed...
Tomislav Omerzel |
|
|
|
|
 |
ISTINA
Spol: 
|
Postano: pon 03 pro 2007, 11:37
|
|
Šta je to viŔe i bolje g.Omerzelu Ŕto ste Vi to napravili?
Ćinjenice i usporedbe Vas molim?
BVB |
|
|
|
|
 |
Veri-tas
Spol: 
|
Postano: pon 03 pro 2007, 16:39
Naslov : odgovor "ISTINI" |
|
|
Kad se predstavite kao Ŕto sam i ja to uèinio, onda æu Vam i odgovoriti.
A kad me Veæ pozivate, napisati æu na ovom forumu joŔ i to da je u radu svake udruge, bila ona katolièka ili ne, normalno da se podnese izvjeŔæe o radu i financijsko izvjeŔæe skupŔtini kako bi se moglo konkretno raspravljati o svemu jasno i afirmativno , a Vi to niste uèinili ni dan danas.
Vama je trebalo 3 i pol godine da sazovete sjednicu skupŔtine, a onda ste u roku 2 mjeseca sazvali dvije sjednice.
Da ne govorim kako ste radili samovoljno, bez znanja skupŔtine.
I joŔ neŔto... Javna kandidatura i javno glasovanje, koliko je meni poznato, postoji joŔ samo u Big Brotheru...
SRAMITE SE |
|
|
|
|
 |
|