Autor |
Poruka |
Daisy Adaire

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 13:22
Naslov : [zabava] Sloboda vrtnim patuljcima!!! |
|
|
Underground pokreti Ŕire ideju da patuljkova duŔa nije zaista slobodna dok služi nekome kao obièan seoski kiè i kako je njihova sveta dužnost otuðiti sve vrtne patuljke koji bezrazložno pate u takvim uvjetima, te ih ostaviti negdje u divljini...
Jeste li se ikada zapitali koliko 'puknut' netko mora biti da iz tuðeg dvoriŔta mazne vrtnog patuljka i pod krinkom noæi prepusti maliŔana èarima Ŕumskog okoliŔa ili ga, pak, razbije vjerujuæi da æe njegova duŔa tada udisati zrak slobode!!!???
VaŔa miŔljenja molim!!! |
|
Live. Love. Laugh. |
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 13:26
Naslov : |
|
|
taj definitivno mora biti spreman za vrapče  |
|
tvoj prijatelj je odgovor na sve tvoje molitve |
|
|
 |
Metalac

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 20:40
|
|
Slažem se!
Usput, OD KUDA SI USPJELA IZVUĆI OVU TEMU???  |
|
metal^n! |
|
|
 |
Daisy Adaire

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 20:43
|
|
sluĆØajno sam naletjela na nju u novinama... pa jel vi niste gledali onaj francuski film 'Amelie'? tamo je sporedna prica o jednom takvom vrtnom patuljku... |
|
Live. Love. Laugh. |
|
|
 |
Metalac

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 20:46
|
|
Nisam joŔ gledao "Amelie" ali izgleda da æu morati jer mi je ovo previŔe smijeŔno!!!  |
|
metal^n! |
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 20:52
|
|
mislim da će ova tema ući u legendu
nego,daj si zamislite da se taj underground pokret raÅ”iri,kaj če slijediti
krađa straÅ”ila,lonaca,kolaca iz vinograda nema im kraja
podržimo ovaj topic i svojim glasom stanimo protiv undergrounda,ako se razmaŔu gotovi smo,naŔe dvoriŔte nije sigurno |
|
|
|
 |
Daisy Adaire

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 20:57
|
|
Najpoznatiji takav pokret je 'Front de Liberation des Nains de Jardin'. 1997. je 150 vrtnih patuljaka ukradeno iz vrtova na sjeveru Francuske, za Ŕto su neki èlanovi pokreta osuðeni na zatvorsku kaznu i globu koja je pokrila vrijednost nanesene Ŕtete.
Godinu dana kasnije naðeno je 11 patuljaka objeŔenih za jedan most na istoku Francuske s ostavljenom samoubilaèkom porukom u kojoj je pisalo: 'Kada proèitate ovo, viŔe neæemo biti dio ovog okrutnog svijeta u kojem smo služili jedino kao ukras.'
Petica za stil i dramatiku!!! |
Zadnja promjena: Daisy Adaire; sri 03 svi 2006, 21:02; ukupno mijenjano 2 put/a. |
Live. Love. Laugh. |
|
|
 |
Metalac

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 20:59
|
|
Chico napisa: |
mislim da Ʀe ova tema uƦi u legendu |
Slažem se!
Da se originalnost može isplatiti, mislim da bi Lula sada imala dovoljno para da prehrani unuèad iz 6. koljena!!!
Ali zamisli da se stvarno desi da se taj ludi underground proŔiri! I zamisli da doðu na ludu ideju da ti poènu krasti travu iz vrta pod isprikom da je previŔe blizu cesti pa se zbog toga guŔi!  |
|
metal^n! |
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 21:18
|
|
mislim ako patuljci žele slobodu,nek im se sindikat malo trgne iz letargije
kaj si oni misle,patuljci uplačuju u njihovu kasu a oni ni da mrdnu za njih
nek se digne patuljačka vrsta,ustanite protiv sindikata a ne ljudi |
|
|
|
 |
fratar

Spol: 
|
Postano: sri 03 svi 2006, 21:38
Naslov : Re: Sloboda vrtnim patuljcima!!! |
|
|
Lula napisa: |
Underground pokreti Ŕire ideju da patuljkova duŔa nije zaista slobodna dok služi nekome kao obièan seoski kiè i kako je njihova sveta dužnost otuðiti sve vrtne patuljke koji bezrazložno pate u takvim uvjetima, te ih ostaviti negdje u divljini...
Jeste li se ikada zapitali koliko 'puknut' netko mora biti da iz tuðeg dvoriŔta mazne vrtnog patuljka i pod krinkom noæi prepusti maliŔana èarima Ŕumskog okoliŔa ili ga, pak, razbije vjerujuæi da æe njegova duŔa tada udisati zrak slobode!!!???
VaŔa miŔljenja molim!!! |
Moje miÅ”ljenje je NE BUDI PRAZNOVJERAN, TO DONOSI NESREĆU!!!!
Mislilm svaŔta, sad bi joŔ netko trebao doæi kod mene u sobu i uzet sve moje pliŔane igraèke, i prevesti ih u divljinu jer držim jadne životinje u zatvorenom prostoru.... a glupih li ljudi.... |
|
"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveƦa je meưu njima ljubav." 1 kor 13,13
 |
|
|
 |
dodododoprecjednik

Spol: 
|
Postano: čet 04 svi 2006, 5:31
|
|
to je bilo u jednom nastavku one serije luda kuca il kak se zove ona serija sta ide srijedom |
|
Hvaljen budi, Gospodine moj.... |
|
|
 |
|