Autor |
Poruka |
Alfan

Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 8:36
Naslov : IDEMO LI U SYDNEY? |
|
|
Vjerujem da onaj tko je bio u Njemackoj proŔle godine(a i onaj tko nije), jedva èeka susret u Sydneyu.... |
|
|
|
|
 |
Coje

Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 10:03
Naslov : |
|
|
Nisam bio niti na jednom svjetskom susretu mladih, ali jedva èekam Sidney. Nadam se da æe ubrzo i sa strane HBK doæi informacije i krenuti u akciju skupljanja love jer to æe biti vrlo skupo putovanje. Bilo je ideja da imamo neku zajednièku Ŕtednju i da si zakupimo charter let za Australiju. Vjerujem da æe biti mnogo zainteresiranih i da to neæe biti problem organizirati. Možda nas bude i za nekoliko aviona.
Svakako - s ovim se ne smije otezati - odluku treba brzo donijeti i poèeti Ŕtediti.  |
|
http://www.kumi.hr |
|
|
 |
Mala Truba

Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 11:12
|
|
Hoæu i ja u Australiju, za sad imam 60 Euriæa Ŕtednje po tom pitanju,... nadam se da neæu morati plivati do tamo! |
|
Mala Truba svira dalje... |
|
|
 |
Mali
Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 11:20
|
|
a i ja zelim u Sydney, iako æe bit kakva grupa za rad ukljuèite i meni |
|
|
|
|
 |
Coje

Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 11:38
|
|
Mala Truba - daj poguraj malo stvari gore u Centru pa da se poène intenzivnije govoriti o Sidneyu. Imam osjeæaj kako je mnogo ljudi zainteresirano i da bismo mogli zajedno smisliti jako dobre uvijete za putovanje. Ako se na vrijeme organiziramo možda bismo mogli svi zajedno biti u Australiji i duže od 4 dana koliko je predviðeno za taj susret. Što mislite o tome da se otvori i posebna stranica koja bi davala upute za Svjetski susret mladih???  |
|
|
|
 |
ucenik

Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 14:11
|
|
Ja sam gledao malo po službenim stranicama i veæ sad barataju sa okvirnom cjenom 10-dnevnog paketa u najjednostavnijem smjeŔtaju za nekih 2000 dolara iz Europe (ukljuèena karta, smjeŔtaj i joŔ poneŔto). |
|
"Neæete biti dostojni imena otaca vaŔih,
ako budete dopustili da vas tko otrgne
od peƦine na kojoj je Krist sazidao svoju Crkvu"
bl. Alojzije Stepinac |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 15:12
|
|
ucenik napisa: |
Ja sam gledao malo po službenim stranicama i veæ sad barataju sa okvirnom cjenom 10-dnevnog paketa u najjednostavnijem smjeŔtaju za nekih 2000 dolara iz Europe (ukljuèena karta, smjeŔtaj i joŔ poneŔto). |
Ako bi ova inicijativa iŔla s vrha Crkve koja može utjecati na Croatiu airlines onda bi ta cijena mogla biti puno manja s jednim charterom iz zagreba za cijelu Hrvatsku.
U suprotnom,ovu cijena je turbo previsoka i neæe biti za džep viŔe od 10-ak ljudi! |
|
Gospodine,kome da idemo?Ti imaŔ rijeèi života vjeènoga! |
|
|
 |
Coje

Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 16:08
|
|
15 000 kuna je nonsense za jedan takav put; Jasno je da se može proæi i jeftinije. Postoje karte u redovnom prijevozu u visini cijena od 7 do 10 tisuæa kuna. Ako bismo imali vlastiti charter mogli bismo imati cijenu oko 1000 ⬠po osobi. Uz to dolazi i troŔak smjeŔtaja, kotizacija, javni prijevoz, osiguranje i slièno! Ipak, vjerujem da bi se za desetak tisuæa kuna dalo pokriti cijeli aranžman. Nije malo - ali to je Australija.  |
|
|
|
 |
Korny

Spol: 
|
Postano: sri 24 svi 2006, 17:03
|
|
E ljudi, ovo mi je zanimljiva tema. Ni ja nisam nikad bila na svjetskom susretu mladih i baŔ bih voljela iæi. A joŔ i u Sidney.... (inaèe obožavam sva engleska govorna podruèja......... )! PiŔite sve informacije koje imate ovdje, može???  |
|
|
|
|
 |
Alfan

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 9:34
|
|
Cijena avionske karte bez aerodromskih taksi kosta 715 eura(za mlade s iskaznicom koja kosta 50kn) ,a za ostale oko 1000 eura. Aerodromske takse kostaju oko 300 eura, pa kad bi nam neki aerodrom u Hrvatskoj bio sponzor to bi bilo i vise nego dobro za pocetak.
Mislim da nam smjestaj nebi bio probem, jer doli u Australiji ima jako puno Hrvata. Jos bi bilo dobro kad bi dobili kao u Njemackoj nekakvo sponzorstvo(Njemci su bili poslali 100 eura za svakog Hrvata koji je bio dosao u Njemacku na susret).
Dakle ljudi.... |
|
|
|
|
 |
Srki

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 10:18
|
|
Uf,preskupo!
A tko æe toliko skupit? Mislim da je sve jedno ipak previŔe.
Eh da smo Danci ili Belgijanci... |
|
Vjeruj u ljubav u dobru i zlu |
|
|
 |
Metalac

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 10:49
|
|
Evo jedno tudumsko pitanje: KADA SE IDE???? Mislim, koji datum? Ja uopƦe nemam pojma!
Ali svakako bi volio otiæi u "the land down under". Uf, izgleda da æu se naraditi ovog ljeta ali ako budem iŔao èini mi se da æe se itekako isplatiti!  |
|
metal^n! |
|
|
 |
Coje

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 11:57
|
|
Susret mladih je u srpnju 2008 godine. Odreðeno je sve. Trebalo bi malo proèeprkat po netu i napisati sve informacije!
Skupo je, ali ako se poĆØne na vrijeme - može biti izvedivo. Ako se na vrijeme isplanira možemo proƦi jeftinije, biti duže u Australiji i potpunije doživjeti sam susret. Ćak nam ne mora biti niti preskupo s obzirom na udaljenost.
Da se je poèelo na vrijeme - jer po meni veæ sad kasnimo - a to je bilo kad se doznalo da je susret u Australiji neki su koraci mogli biti napravljeni i poneŔto ⬠je veæ moglo biti na Ŕtednom raèunu.
No, joŔ uvijek nije prekasno za ozbiljnu organizaciju. Meðutim, ako èekamo da ljeto proðe za mnoge æe ljude biti prekasno jer neæe moæi toliko uŔtedjeti. Prema mom skromnom proraèunu trebalo bi mjeseèno uŔtedjeti 50⬠Ŕto nije malen novac. No, ako se neki puŔaè kroz to vrijeme ostavi cigareta taman æe uŔtedjeti za odlazak u Australiju. Ponavljam, ako bismo joŔ ovaj mjesec poèeli Ŕtedjeti mogli bismo bez veæih problema osigurati sredstva za odlazak na taj Susret. Razmislite - rijeè je o 50 ⬠mjeseèno. To nije prevelik iznos za jedan tako velik dogaðaj. To vam je manje od 2 ⬠dnevno (marenda, kutija cigareta). Kad se taj novac oroèi onda æe i kamata na dvije godine donijeti koji euro viŔe. Naravno, Ŕto je viŔe ljudi ukljuèeno u tu Ŕtednju dobit na oroèenoj Ŕtednji æe biti veæa. Stoga, dajmo se bolje povezati i odluèiti.  |
|
|
|
 |
Alfan

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 13:28
|
|
|
 |
Coje

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 14:07
|
|
|
 |
Coje

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 14:13
|
|
Netko je pitao za datum: evo onda informacija direktno sa službene stranice:
The official dates for WYD08 are:
Tuesday 15 July - Sunday 20 July 2008.
hop |
|
|
|
 |
Alfan

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 16:53
|
|
Coje napisa: |
Netko je pitao za datum: evo onda informacija direktno sa službene stranice:
The official dates for WYD08 are:
Tuesday 15 July - Sunday 20 July 2008.
hop |
Dakle svi studenti sve ispite do 1. srpnja , svi ðaci sve popravne na prvom roku(za one koji idu na popravne) i svi koji radite, odradite Ŕto prije to Ŕto trebate tada . ONO ŠTO MOŽEŠDANAS NE OSTAVLJAJ ZA SUTRA  |
|
Isuse, blaga i ponizna srca, uèini srca naŔa po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com |
|
|
 |
Metalac

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 21:12
|
|
A Ŕta je sa upisima na faks? Mene to èeka sljedeæe godine u to vrijeme.
Dobro ajd, možda i nije u to vrijeme, ali ne znam kada æe mi to sve leæi. |
|
metal^n! |
|
|
 |
little_angel

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 21:13
|
|
Metalac napisa: |
A Ŕta je sa upisima na faks? Mene to èeka sljedeæe godine u to vrijeme.
Dobro ajd, možda i nije u to vrijeme, ali ne znam kada æe mi to sve leæi. |
Susret je 2008. godine, a ne sljedeƦe  |
|
I zato križat rane neæu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi |
|
|
 |
Metalac

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 21:14
|
|
Vidi se da imam jedva 2 iz matiŔe!  |
|
metal^n! |
|
|
 |
Korny

Spol: 
|
Postano: čet 25 svi 2006, 21:23
|
|
a ja mislila da je to ove godine.......
meni za 2 godine SAVRŠENO paŔe, upisi na fax su mi ovo ljeto, a za 2 god. ne bi trebalo biti apsolutno nikakvih problema!! I dotad se da skupit pare, definitivno.  |
|
|
|
|
 |
Srki

Spol: 
|
Postano: uto 30 svi 2006, 10:43
|
|
Poènite razmiŔljati jer æe vrijeme brzo proletjeti. I skupljati,naravno.  |
|
Vjeruj u ljubav u dobru i zlu |
|
|
 |
Alfan

Spol: 
|
Postano: uto 06 lip 2006, 21:10
|
|
Proslo je 2 tjedna od kako sam pokrenuo ovu raspravu.
Skupio sam 20 eura, dakle 10 eura tjedno ,do susreta ima 2 godine + 1 mjesec, dakle negdje oko 52 tjedna* 2 godine + 1 mjesec * 4 tjedna = 108 tjedana * 10 eura = 1080 eura.
IMATI CU ZA KARTU
ako ovako nastavim  |
|
Isuse, blaga i ponizna srca, uèini srca naŔa po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com |
|
|
 |
Coje

Spol: 
|
Postano: sri 07 lip 2006, 6:26
|
|
Izvrsan i vrlo jasan primjer Ŕtednje. Zamislite samo kolika bi Alfanova konaèna cifra bila da je sav taj novac oroèen do odreženog datuma. Sigurno joŔ kojih stotinjak eura - Ŕto je lijep džeparac. |
|
|
|
 |
IvkoviƦ
Spol: 
|
Postano: čet 22 lip 2006, 18:18
|
|
ljudi moji, ja sam bila na susretu mladih u Kelnu i bilo nam je fantastiĆØno.
tada smo platili samo 50 eura sve a sada b trebalo puno puno viŔe.
ja bih iŔla i u australiju mada èisto sumnjam da æu u tome i uspjeti, ali nikad se ne zna. možda nas tko financira bar jednim dijelom,...
ljudi moji, skupljajte lovu, možda vas èeka avion za australiju, a ako kakvu dobru priliku naðete javite i meni
a do tada, pozdrav svima |
|
Imam èvrstu vjeru da prkosim vjetru i znam da je Isus meni sklon, a kad teŔka vesla iz ruku mi padnu, ja æu zaspati, a veslat æe On.
Isuse, volim te! |
|
|
 |
|