HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: ned 08 pro 2019, 1:27. Pogledaj neodgovorene postove
Iskustva u animaciji
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
Gabriel Split
iskljuĆØen



Spol: neodrešen
Postovi: 35
PostanoPostano: uto 08 kol 2006, 12:37
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ja sam nacrtao puno crteža,ne znam je li se to raĆØuna? buhahahaha buhahahaha buhahahaha
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: uto 08 kol 2006, 13:24
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Gabriel Split napisa:
ja sam nacrtao puno crteža,ne znam je li se to raĆØuna? buhahahaha buhahahaha buhahahaha

Nije dosta nacrtati puno crteža... Svi moraju biti u nekoj smislenoj cjelini, povezani zajedniĆØkim motivom da bi crtež oživio i da bi se uopƦe moglo priĆØat o animaciji Wink Da bi bio pravi animator, neka ti glavni motiv bude Krist, a crtež zajednica Cool

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
davorseljan




Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: uto 08 kol 2006, 16:42
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ycteris napisa:
Najbolji mi je bil AnĆ°eliƦ kad je dok je bil u ulozi animatora jednom rekel: "Kakva je grupa ovisi o tome kakav je animator. A meni su uvijek sve grupe odliĆØne!" Mr. Green

Å to je i ĆØinjenica, ako je dobar animator, od užasno povuĆØene i Å”utljive grupe može uĆØiniti odliĆØnu grupu!

S ovim se slažem.
Animator treba znati kad i na koji naĆØin treba reagirati u pojedinim sluĆØajevima.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
merkat




Spol: muško
Postovi: 1347
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: čet 10 kol 2006, 9:06
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Žan napisa:
Gabriel Split napisa:
ja sam nacrtao puno crteža,ne znam je li se to raĆØuna? buhahahaha buhahahaha buhahahaha

Nije dosta nacrtati puno crteža... Svi moraju biti u nekoj smislenoj cjelini, povezani zajedniĆØkim motivom da bi crtež oživio i da bi se uopƦe moglo priĆØat o animaciji Wink Da bi bio pravi animator, neka ti glavni motiv bude Krist, a crtež zajednica Cool


Kaj ti joŔ ne žiŔku da momak se zafrkava na svakoj temi ?! Rolling Eyes Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: čet 10 kol 2006, 10:43
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

merkat napisa:
Kaj ti joŔ ne žiŔku da momak se zafrkava na svakoj temi ?! Rolling Eyes Wink

Žimku ja da zafrkava Wink Nažalost, njegova dosadaÅ”nja "zafrkancija" na forumu i off-the-record proÅ”la je granice ljudske pristojnosti i odgoja tak da Ʀe momak svoju "zafrkanciju" tjerat negdje drugdje Cool (iako se bojim da ne nastavi istim tonom Confused)

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: uto 05 ruj 2006, 20:07
PostNaslov : maj ekspiriens
Citiraj i odgovori

date: 23.08.2006

Dear diary LOL

u petak se vratih sa PrviƦa (na kojem sam bila od 6.Cool daklem prijavila se na prvi termin za srednjoÅ”kolce(al posli san ostala i drugi), i dojdem lipo doli s joÅ” 6 atora (2 joÅ” dolazi sutra) i nekih par ljudova (poslin saznasmo da je to ekipa srednjoÅ”kolaca koje animiramo, wee)
Tada su u samostanu joÅ” bile obitelji s malom dicom koji su taj tjedan proveli na otoku Smile i mi smo lipo po dana ĆØekali da se oni isele iz soba, kad se to napokon sredilo i oni svi otiÅ”li Ʀa, spustismo se na ruĆØak
Ŕok br.2! :
20ero dice(vrtiƦ, osnovna Å”kola..), 3 lika u NDH (hint ā€“ ne pivat ĆØorbu/BalaÅ”eviƦa u blizini...) majicama (Nezavisni Dragovoljci Hrvatski, a vi se pripali.... Smile)) i 4 srednjoÅ”kolca (Slavonci op.a) posli smo saznali da su to dica branitelja koji su stigli na 15dnevni odmor, i da nemaju veze s nami Smile (ĆØak ni ovih 4 srednjoÅ”kolaca), a tu je joÅ” i grupa studenata koji isto btw nemaju veze s naÅ”im programom daklem pun samostan ljudi, a opet "nikoga" ju nou vot aj min Wink (ja koiput znam bit mal samoironiĆØna....)
joÅ” smo se kupali tu nedilju, dobili skripte od 50stranica, spremili ovu prvu veĆØe za upoznavanje, svaĆ°ali se oƦemo ih podilit na dvi ili tri grupe(eventualno viÅ”e) koliko Ʀe animatora** biti u kojojoj..., srednjoÅ”kolci dolaze brodom u 9 (bilo je samo ovih par iz Koprivnice, upoznah se s njima i kolegicama A-torima iz Zadra, Zagreba...)...
i doŔa taj "THE" brod, iz kojeg je izaŔlo samo 3 ljudi koji idu prema samostanu tuzan
i mi ka tribamo održat tu veselu veĆØe, igrokaz otpa (a ja se pobre uživila lipo Å”mjc..) doÅ”li mi gori u ex blagavaonicu (di se inaĆØe održavaju sve molitve, sastanci, radionice...) i naiĆ°emo na bjutiful prizor 6 ljudi sidi na stolicama sa zbunjenim pogledom gledaju u nas jednako blide i zbunjene.... btw siƦate se onoga s poĆØetka o 7 animatora i joÅ” dvoje koji sutra stižu Smile)))) i toga kak smo se svaĆ°ali o broju grupa, koliko animatora u kojoj grupi&co. e toga smo se i mi sitili i pukli smijat -> tragikomiĆØna situejÅ”n Smile)))
na kraju ispalo da Ʀe svako imati svoga animatora(fancy!), a neko Ʀe ĆØak imati i tu privilegiju da ima i 2 osobna animatora (superfancy!) >to ja mal sarkastiĆØna, al otprilike.... nemoran ni govorit kak smo se brzo (lol) upoznali s ekipom 2 cure i deĆØko iz Koprivnice i joÅ” jen komplet iz Zagreba....
lipo mi priĆØali s njima, malo se zezali.... posli su stigla joÅ” 2 lika iz KaÅ”tela weee!!!-> ljudi!!!
- sastanak u A-Tor room(kak fancy zvuĆØi, uaaaa) Smile)))))))) proÅ”a je u znaku "THE veĆØeri" lol (jadna moa Tinich (koordinator op.a.) i onda lipo iÅ”li leƦ, ka triba se odmorit, sutra je novi dan...
i jee, stiglo nam joÅ” 2 ljudova(jeeee!!!) iz Å ibenika sad veƦ imamo 11 pipl (zaboravih napomenit da je tu i my kazn koa je doÅ”la samnom) nemoÅ” virovat imamo 11 ljudi !!!!
...e sad Slavonci! (ja cilo vrime doli pivan Marleya Evritingz gana bi olrajt,...)
- priĆØali smo s don. Božon koji je priĆØa s voditeljem te dice i koji je prista da njegova ĆØetiri lika sudjeluju u naÅ”em programu Smile (15 ljudi! jel pratite?) e sad poÅ”to su to "supermegakuuul" likovi oni su normalno kasnili na sve na Å”ta se kasnit može,
pravila grupe, pravila samostana = hijeroglifi za njih (a oni ne znaju ĆØitat hijeroglife op.a), na svaku naÅ”u riĆØ opale se smijat, uĆØimo ekipu banseve, svi oke, njih ĆØetiri ismijavaju ekipu,nas, uopƦe ne sudjeluju ili iÅ”ta sliĆØno, nekih 50ak puta dnevno tribaÅ” vikat da su u samostanu jerbo beÅ”timaju ka ludi.... i za nefalit toĆØno su soba iznad A-tor room (ouu hepiii deeej...)
- u 0:00 kad samostanom triba zavladat mir (svi u svojim sobama, sviƦa ugaÅ”ena, nema priĆØe...mi krepani spavamo....) oni uvate skakat i derat se grrrrrr.... al baza je u tome Å”ta su oni "na odmoru" od 15 dana i nemoÅ” in zapritit odlaskom ka ostatku dice s kojima radimo.... i tu se jope stvaraju razlike jerbo ovi smiju i na noƦno kupanje i ostati gledat filmove iza 0:00 "roditelji ovih deĆØkiju su meni potpisali i ja san odgovoran za njih" svakodnevno nam je tupia voditelj njihov...
bwaah al amo reƦ da smo ih sredili, posli su nam se ispriĆØavali, srcedrapajuƦe poruke pisali, pivali priko mise, ĆØak i koji bans plesali, polomili sve cedee s narodnjacima*,..

* kad smo doÅ”li bijasmo upozoreni ka da imamo obzira prema dici branitelja, jedno jutro kad san iÅ”la razgrnit robu u vrta, iz sobe gori navedene ekipe pojaĆØana do maximuma neka turofolk poskoĆØica, sama je sriƦa Å”ta san ja vako miroljubiva, i vježbala samokontolu&co....uglavnom ja san tom brzinon odjurila gori, pristojno se izderala na prestravljenu ekipicu, lipo in objasnila di su, ko su i zbog ĆØega su tu, i joÅ” par stvarĆØica u vezi te "muzike" , rekla san ako oƦe da mogu sluÅ”at al da imaju obzira prema ostatku populacije na otoku, i ponudila se da mi mogu dat adrese pa da Ʀem im spržit muzike Å”ta oƦe ali muzike (bez " " ) odluĆØili se za banseve i ove pisme Å”ta pivamo u crkvi, Azru,... ja vrlo hepi:))

i tak na kraju sve super, tra la la.... ima tu joÅ” masu anegdota (espeÅ”li 2. termin "SHIT HAPPENS TERMIN"*** ), al o tome Ʀemo drugi put, ja sam tak sritna Å”ta san upoznala sve te super ljude i tak to......

**zaboravih reknut da san na onom prvom PrviƦu-specijalizaciji(23.-30.07) i službeno postala animator(A-tor), fensiÅ”mensi daklem
pozz veliki ekipi iz Dubrovnika, ZeGe-a i Splita, i afkorz moin lokalnim Å ibenĆØanima pusa

Ŕpiiiiica!


***pozz Alfanu

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
davorseljan




Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pet 06 lis 2006, 15:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ove godine sam bio tri tjedna zabavni animator.
Moje iskustvo zadnja dva tjedna napisat Ʀu uskoro.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: čet 12 lis 2006, 17:36
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

davorseljan napisa:
Ove godine sam bio tri tjedna zabavni animator.
Moje iskustvo zadnja dva tjedna napisat Ʀu uskoro.

uf, ja se veƦ pripala da san falila temu LOL, aj, aj piÅ”ite ljudovi molitva miiir pljesak ja sam kompjuteras ja sam kompjuteras

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: ned 15 lis 2006, 20:06
PostNaslov : aur ikspiriens
Citiraj i odgovori

Evo ljudi, ja i J.B. (alias Jakov) odluĆØismo nastavit priĆØu o PrviƦkom litu navijacica , sad je na redu 2. termin za srednjoÅ”kolce (13.-18.Cool
PoÅ”to san ja odradila svoj tjedan, tu nedilju san tribala bit kuƦi, zbog malog broja animatora, i zahvaljujuƦi don Boži, nas 4ero produžismo svoj boravak na tom prekrasnom otoĆØiƦu hop
buduƦi da onoj grupi Slavonaca ajoj Ā«odmorĀ» traje 15 dana, sudbina je unaprid odluĆØila da ulipÅ”aju boravak i 2. grupi srednjoÅ”kolaca i a-tora (lucky them hihi)
s nami je ostalo joÅ” 4 mladih iz prethodnog termina koji odlaze u sridu i studenti iz Zg-a koji su tu veƦ neko vrime... tu nedilju smo se lipo odmarali, s nostalgijom se prisjeƦali proteklog tjedna i svih tih ljudi, prepriĆØavali anegdode, i umorni od nerada zivio kupa se ĆØekali brod s novom grupom animatora, koje smo btw veƦ otprije znali, naÅ”a stara ekipa s kojima smo proÅ”li cili proces formacija i specijalizaciju, koordinatorica nam je bila Miki (Mirela, takoĆ°er iz Å i biskupije) + Ɛoki gratis diplomiro miiir
odma smo bili upoznati smo s programom za predstojeƦi tjedan ĆØija je tema Ā«Prvi krÅ”Ć¦aniĀ»
sutradan smo svi skupa na mulu znatiželjno isĆØekivali the brod....kako je koji pristiza naÅ”a baza u ulici 1, broj 2 malo pomalo se punila novim shinny happy ljudovima, taman lipa grupica koju san ja (ka i cili otok) dotukla s vicevima i "ocem Abrahamom", ni neznate koji je guÅ”t time ucjenjivat ljude, ĆØak je u okladi jen od (težih) zadataka bia sluÅ”at moj vic i 2 minute se smijat.....jadni ljudi....koje torture....ajme kako mi se idu fornetti, a ,ogli bi mi i Abrahama plesat loool...
..sa Ʀe J.B. nastavit (ĆØovik radnik, koji se nije ka mi linĆØine izležava 10 dana, nego je lipo zaraĆ°iva za kruv-ĆØitaj moje fornette robijas pa je jadan tek u uto/sri stiga nam pomoƦ andjeo ) ...

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
davorseljan




Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: ned 15 lis 2006, 21:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo mene. Ovo Ʀe biti u dva dijela jer sam u drugom dijelu mog boravka bio tri tjedna, dva zabani animator plus pomoĆØ na duhovnim vježbama.
Na Modrave animatori obiƦno dolaze u petak, a u nedjelju sudionici.
U terminu 13 do 20.8, bilo je 6 'duhovnih' plus jedan (ja ) zabavni animator. SreƦa je Å”to smo se svi okupili veƦ u petak naveĆØer na Modravama tako da smo imali dovoljuno vremena da se upoznamo i ujedinimo.
S obzirom da je glavni animator i Å”ef kampa bio prva tri tjedna u pogonu, ĆØetvrti tjedan je bio na odmoru, tako da je odmoran, pun snage i elana doÅ”ao u subotu dan prije dolaska grupe.
Dobra suradnja izmeĆ°u animatora, glavnog animatora i duhovnika, doslovce se mogla osjetiti. Atmosfera je po meni bio fenomenalan, svatko je radio svoj dio posla, sudionici su to sigurno osjetili.
Ono Å”to je meni bilo taj tjedan ostalo u sjeĆØanju su veĆØer duhovne glazbe nakon klanjanja pred presvetim na vrhu Modrava. Dogovor je bio da se ne pjeva svjetovna veƦ duhovna glazba kao nastavak molitve pred presvetim. Ta veĆØer je potrajala do 3 sata (tri sata), u kojoj je ispjevana cijela pjesmarica, a Santos se orio do 3 sata, ljudi su se smrzavali na vrhu, ali sve je bilo ne zaboravno. SjeĆØam se da sam u petak misio da Ʀu biti izbaĆØen iz kampa jer se sve Å”to je bilo gore ĆØulo i do Å”atora tj cijeli je kamp orio u 3 sata.
Isto tako bio je dogovor da nakon veĆØernjeg programa sudionici odu na pontonce. Od druge veĆØeri neki bi su zavrÅ”ili na pontoncu, neki su izgrali mafiju u blagovaonici, a treƦi bi otiÅ”li spavati. Svatko je naÅ”ao neÅ”to za sebe. Ako je netkome trebala pomoƦ drugi bi uskakali kao Å”to je meni kad mi je trebao gitarist uskakao je Danijel animator iz Osijeka, kada je netkome drugome trebala pomoƦ ja sam znao uskoĆØiti.
Biti animator je lako kada se sve složi kako treba. Isto tako sve ovisi o grupi koju animirate i koliko vam Ŕefovi to dopuŔtaju.
Moj tri tjedan animatorstva opisat Ʀu kasnije.


Zadnja promjena: davorseljan; pon 13 stu 2006, 11:30; ukupno mijenjano 1 put.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
J.B.




Spol: neodrešen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: pon 16 lis 2006, 13:57
PostNaslov : Re: aur ikspiriens
Citiraj i odgovori

jagodica bobica napisa:
Evo ljudi, ja i J.B. (alias Jakov) odluĆØismo nastavit priĆØu o PrviƦkom litu navijacica , sad je na redu 2. termin za srednjoÅ”kolce (13.-18.Cool
PoÅ”to san ja odradila svoj tjedan, tu nedilju san tribala bit kuƦi, zbog malog broja animatora, i zahvaljujuƦi don Boži, nas 4ero produžismo svoj boravak na tom prekrasnom otoĆØiƦu hop
buduƦi da onoj grupi Slavonaca ajoj Ā«odmorĀ» traje 15 dana, sudbina je unaprid odluĆØila da ulipÅ”aju boravak i 2. grupi srednjoÅ”kolaca i a-tora (lucky them hihi)
s nami je ostalo joÅ” 4 mladih iz prethodnog termina koji odlaze u sridu i studenti iz Zg-a koji su tu veƦ neko vrime... tu nedilju smo se lipo odmarali, s nostalgijom se prisjeƦali proteklog tjedna i svih tih ljudi, prepriĆØavali anegdode, i umorni od nerada zivio kupa se ĆØekali brod s novom grupom animatora, koje smo btw veƦ otprije znali, naÅ”a stara ekipa s kojima smo proÅ”li cili proces formacija i specijalizaciju, koordinatorica nam je bila Miki (Mirela, takoĆ°er iz Å i biskupije) + Ɛoki gratis diplomiro miiir
odma smo bili upoznati smo s programom za predstojeƦi tjedan ĆØija je tema Ā«Prvi krÅ”Ć¦aniĀ»
sutradan smo svi skupa na mulu znatiželjno isĆØekivali the brod....kako je koji pristiza naÅ”a baza u ulici 1, broj 2 malo pomalo se punila novim shinny happy ljudovima, taman lipa grupica koju san ja (ka i cili otok) dotukla s vicevima i "ocem Abrahamom", ni neznate koji je guÅ”t time ucjenjivat ljude, ĆØak je u okladi jen od (težih) zadataka bia sluÅ”at moj vic i 2 minute se smijat.....jadni ljudi....koje torture....ajme kako mi se idu fornetti, a ,ogli bi mi i Abrahama plesat loool...
..sa Ʀe J.B. nastavit (ĆØovik radnik, koji se nije ka mi linĆØine izležava 10 dana, nego je lipo zaraĆ°iva za kruv-ĆØitaj moje fornette robijas pa je jadan tek u uto/sri stiga nam pomoƦ andjeo ) ...





evo mene da nastavin priƦu s PrviƦa ajme meni

poÅ”to san do sride radija jedva san uvatija brod za PrviƦ...
kad san doŔa uletija san na po mise za sv. Roka.
posli mise vratili smo se u samostan i spremali se za "izlazak" na feŔtu u Šepurini. zivio
to be continued...(kad bude vise vrimena) hop

jer velik si, ĆØiniÅ” djela velika i nitko nije kao ti Isuse
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
sike




Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: SuŔak-Trsat
PostanoPostano: uto 17 lis 2006, 12:59
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Prekrasan je s jedne strane ali i zahtjevan rad s mladima.Toliko toga divnog od njih možeÅ” nauĆØiti,a milost je kad ti dopuste da pronikneÅ” u njihove probleme,otvarajuƦi ti time svoje srce..u biti dajuƦi ti sve!

JuĆØer sam ostao s mojim framaÅ”ima na molitvi pa do kasno na probi za pjevanje.Nije mi žao..vesele me samim time Å”to su tamo,Å”to pokazuju ljubavi za neÅ”to..ljubav za ljubav..nema druge metode nego tako!

Gospodine,kome da idemo?Ti imaÅ” rijeĆØi života vjeĆØnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: sri 18 lis 2006, 19:18
PostNaslov : Re: aur ikspiriens
Citiraj i odgovori

J.B. napisa:
jagodica bobica napisa:
Evo ljudi, ja i J.B. (alias Jakov) odluĆØismo nastavit priĆØu o PrviƦkom litu navijacica , sad je na redu 2. termin za srednjoÅ”kolce (13.-18.Cool
PoÅ”to san ja odradila svoj tjedan, tu nedilju san tribala bit kuƦi, zbog malog broja animatora, i zahvaljujuƦi don Boži, nas 4ero produžismo svoj boravak na tom prekrasnom otoĆØiƦu hop
buduƦi da onoj grupi Slavonaca ajoj Ā«odmorĀ» traje 15 dana, sudbina je unaprid odluĆØila da ulipÅ”aju boravak i 2. grupi srednjoÅ”kolaca i a-tora (lucky them hihi)
s nami je ostalo joÅ” 4 mladih iz prethodnog termina koji odlaze u sridu i studenti iz Zg-a koji su tu veƦ neko vrime... tu nedilju smo se lipo odmarali, s nostalgijom se prisjeƦali proteklog tjedna i svih tih ljudi, prepriĆØavali anegdode, i umorni od nerada zivio kupa se ĆØekali brod s novom grupom animatora, koje smo btw veƦ otprije znali, naÅ”a stara ekipa s kojima smo proÅ”li cili proces formacija i specijalizaciju, koordinatorica nam je bila Miki (Mirela, takoĆ°er iz Å i biskupije) + Ɛoki gratis diplomiro miiir
odma smo bili upoznati smo s programom za predstojeƦi tjedan ĆØija je tema Ā«Prvi krÅ”Ć¦aniĀ»
sutradan smo svi skupa na mulu znatiželjno isĆØekivali the brod....kako je koji pristiza naÅ”a baza u ulici 1, broj 2 malo pomalo se punila novim shinny happy ljudovima, taman lipa grupica koju san ja (ka i cili otok) dotukla s vicevima i "ocem Abrahamom", ni neznate koji je guÅ”t time ucjenjivat ljude, ĆØak je u okladi jen od (težih) zadataka bia sluÅ”at moj vic i 2 minute se smijat.....jadni ljudi....koje torture....ajme kako mi se idu fornetti, a ,ogli bi mi i Abrahama plesat loool...
..sa Ʀe J.B. nastavit (ĆØovik radnik, koji se nije ka mi linĆØine izležava 10 dana, nego je lipo zaraĆ°iva za kruv-ĆØitaj moje fornette robijas pa je jadan tek u uto/sri stiga nam pomoƦ andjeo ) ...





evo mene da nastavin priƦu s PrviƦa ajme meni

poÅ”to san do sride radija jedva san uvatija brod za PrviƦ...
kad san doŔa uletija san na po mise za sv. Roka.
posli mise vratili smo se u samostan i spremali se za "izlazak" na feŔtu u Šepurini. zivio
to be continued...(kad bude vise vrimena) hop

a neki su ostali u samostanu jerbo nam "mali" Å ime ima temperaturu, a da cila grupa ne "pati" cvijetak spava andjeo ... i gledali stare crtiƦe PonĆØo&Toro, Eustahije brziƦ... hop hehe

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Alfan




Spol: muško
Postovi: 51
Lokacija: Å ibenik-Zagreb-Å ibenik
PostanoPostano: sri 25 lis 2006, 21:01
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Jadni vi mora da vam je bilo dosadno gledat crtice. Jedva ste cekali kad ce zavrsiti

Isuse, blaga i ponizna srca, uĆØini srca naÅ”a po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
J.B.




Spol: neodrešen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: sri 25 lis 2006, 22:45
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ev mene da nastavim Å”toriju od PrviƦa!
tako ja doĆ°oh jedne sride u Å epurinu ma misu(sv.Roko).
Posli mise vratili smo se u samostan(u Luci) na veĆØeru a onda kud koji mili moji. neko je iÅ”a na feÅ”tu nazad u Å epurinu, a neko je osta u samostanu.
ja san iŔa na feŔtu zivio .
pravilo je bilo da sudionici ne piju alkohol, a A-tori samo jednu pivu belji se
svaki a-tor je mora paziti na jednog ili vise clanova grupe.
e ali tu smo se kolega from Knin Leon i ja udružili i pazili na njih ni manje ni viÅ”e nego 3. dogovor je bia da se u 00:00 naĆ°emo na trgu. u tocn 00:07:32 smo krenuli na dalek put do samostana sport
ƈetvrtak buĆ°enje u 7 i cili dan je sve iÅ”lo po programu.
u Petak je tema dana bila "PASHALNA VEƈERA". posli podne je doletia i Zvone. Na ĆØitanju pashalne veĆØere par puta je zaspa hehe
napokon je zavrÅ”ia i petak bez nekih velikih dogaĆ°aja, a u subotu se iÅ”lo Ʀa. place vozi se vozi se miiir
ako jagodica ili neko drugi ima primedbe neka slobodno kaže jako sretan


Zadnja promjena: J.B.; sub 28 lis 2006, 17:09; ukupno mijenjano 1 put.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
Alfan




Spol: muško
Postovi: 51
Lokacija: Å ibenik-Zagreb-Å ibenik
PostanoPostano: pet 27 lis 2006, 23:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Sicam se te feste
Ja san osta sa Pavom i Zagijem igrati na karte, jer je neko triba ostati u samostanu.... a dica su gledala crtice

Isuse, blaga i ponizna srca, uĆØini srca naÅ”a po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
J.B.




Spol: neodrešen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: sub 28 lis 2006, 17:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

siƦan se.
onda su me Zagi i Rake naucili igrat remi ali zahvaljujuc mojem mozgu ja san to zaboravija jako sretan

jer velik si, ĆØiniÅ” djela velika i nitko nije kao ti Isuse
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: ned 29 lis 2006, 6:30
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Alfan napisa:
Jadni vi mora da vam je bilo dosadno gledat crtice. Jedva ste cekali kad ce zavrsiti

ma da! taman kad se(mi dica:zel koji smo crtiƦe gledali ) jadni uživismo neko ih ugasija place usamljen
cccc

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: ned 29 lis 2006, 6:38
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

a neki su striĆØeki igrali na karte u atriju anĆ°eo Mr. Green

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Alfan




Spol: muško
Postovi: 51
Lokacija: Å ibenik-Zagreb-Å ibenik
PostanoPostano: ned 29 lis 2006, 10:13
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

STRIƈEKI ?!

Isuse, blaga i ponizna srca, uĆØini srca naÅ”a po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
J.B.




Spol: neodrešen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: ned 29 lis 2006, 21:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

pa kaj ti misliŔ zna jagodica kaj piŔe

jer velik si, ĆØiniÅ” djela velika i nitko nije kao ti Isuse
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
Alfan




Spol: muško
Postovi: 51
Lokacija: Å ibenik-Zagreb-Å ibenik
PostanoPostano: pon 30 lis 2006, 0:36
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

J.B. napisa:
pa kaj ti misliŔ zna jagodica kaj piŔe

Nisam ziher kad je u pitanju Jagodica, kužiŔ? Ono kaj jagodica piŔe ....

Isuse, blaga i ponizna srca, uĆØini srca naÅ”a po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: pon 30 lis 2006, 10:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Alfan napisa:
J.B. napisa:
pa kaj ti misliŔ zna jagodica kaj piŔe

Nisam ziher kad je u pitanju Jagodica, kužiŔ? Ono kaj jagodica piŔe ....

svi najveƦi umovi bijahu neshvaƦeni u svoje vrime...

al si se pripozna u onome "striĆØek"


should I say anymore..... Cool

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
J.B.




Spol: neodrešen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: pon 30 lis 2006, 13:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ma daj?
sta stvarno?
zasto onda ljudi (neki) mene shvacaju? jako sretan

jer velik si, ĆØiniÅ” djela velika i nitko nije kao ti Isuse
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: čet 02 stu 2006, 16:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

hm Smile

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group