Autor |
Poruka |
don Zdenko
Spol: 
|
Postano: uto 28 vel 2006, 19:25
Naslov : Križni put mladih Zadarske nadbiskupije |
|
|
Svi mladi koji su zainteresirani za križni put ove korizme u Zadarskoj Nadbiskupiji neka prime na znanje:
24. i 25. ožujka 2006. organiziramo Križni put pjeŔice iz Benkovca u Kistanje. ZaŔto Kistanje? Ove godine u naŔoj nadbiskupiji korizmena akcija ide za pomoæ siromaŔnim obiteljima u Kistanjama. Želimo ukljuèiti i mlade u ovu akciju. Križni put je zamiŔljen u vidu susreta s mladima iz Kistanja i boljim upoznavanjem situacije u toj naŔoj župi.
Sve informacije dobit æete kod svojih župnika i na naŔoj web stranici
zadar.hbk.hr
Pozdrav svima, Bog vas blagoslovio! |
|
|
|
|
 |
don Zdenko
Spol: 
|
Postano: pet 17 ou 2006, 14:04
Naslov : kRIŽNI PUT BENKOVAC - KISTANJE |
|
|
Dragi mladi i svi koji se tako osjeƦate!
Križni put mladih Zadarske nadbiskupije održat æe se 25. ožujka 2006. od Benkovca do Kistanja.
Zapoèet æemo u crkvi Roðenja BDM u Benkovcu u 8 sati. Dakle, do 8 sati treba biti u Benkovcu. Ruta je duga 30 km; treba obuæi ugodnu obuæu (preporuèam dobre tenisice, ako ih imate), uzeti sa sobom hranu (sendvièe ili slièno) i vodu za piæe.
U Kistanjama æemo se susresti s mladima te župe uz druženje i prigodni program. Povratak je autobusima!
Prijavite se do 23. ožujka kod svojih župnika!
Pozdrav svima i Bog vas blagoslovio! |
|
|
|
|
 |
bodul

Spol: 
|
Postano: sri 22 ou 2006, 19:38
Naslov : |
|
|
Ajme dun Zdenko poŔa bi ja ali 30 km je malo za mene previŔe nebi izdrža.  |
|
|
|
|
 |
don Zdenko
Spol: 
|
Postano: čet 23 ou 2006, 11:03
|
|
A DI JE HRABROST!? Jesmo li ili nismo mladi? Za Krista valja i neŔto pretrpjeti... |
|
|
|
|
 |
Coje

Spol: 
|
Postano: čet 23 ou 2006, 12:34
|
|
Bodul, uz druŔtvo koje æe biti s vama neæeŔ niti osjetiti tih 30 km,... To ti proðe zaèas,... Osim toga, nemaŔ nekih velikih uspona ili velikih nizbrdica... Teren je stvoren za pjeŔaæenje. Stoga, samo hrabro.  |
|
http://www.kumi.hr |
|
|
 |
bodul

Spol: 
|
Postano: čet 23 ou 2006, 13:26
Naslov : Aha! |
|
|
E pa vidiŔ moga bi poæi to bi mi bilo dobro za duhovno i tjelesno zdravlje jer moram malo uvatiti liniju. Ali ko zna oæe li me æaæa pustiti zagrižena je to biljka. A i vidite don Zdenko moj don Josip uopæe nije o tome niŔta spominjao ja nebi ni znao da nisam vidi na ovim portalu. |
|
|
|
|
 |
ana laura
Spol: 
|
Postano: čet 19 vel 2009, 16:27
|
|
joj,pa možeŔ ti to jer 30km s druŔtvom nije niŔta.Možemo se i mi malo žrtvovati jer svi koji su prethodnih god,iŔli nikada se nisu žalili da su ih poslije toga bolile noge. |
|
|
|
|
 |
Felicita

Spol: 
|
Postano: čet 12 ou 2009, 16:15
|
|
Ove godine križni put mladih u Zadarskoj nadbiskupiji bit æe dana 21.03., subota, na relaciji Zadar-Nin. Okupljanje je na Belafuži u 10h, i u pismu koje je razaslano mladima po nadbiskupiji stoji da ponesete neŔto hrane i piæa jer bi se cijela stvar mogla malo i odužiti (ipak tu ima neŔto kilometara iako ne previŔe)
Nazad je osiguran prijevoz po župama!
Pa lipo doðite u Ŕto veæem broju!!!  |
|
Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore. |
|
|
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: |
Magali |
 |
nata
Spol: 
|
Postano: uto 07 tra 2009, 22:32
|
|
Felicita napisa: |
Ove godine križni put mladih u Zadarskoj nadbiskupiji bit æe dana 21.03., subota, na relaciji Zadar-Nin. Okupljanje je na Belafuži u 10h, i u pismu koje je razaslano mladima po nadbiskupiji stoji da ponesete neŔto hrane i piæa jer bi se cijela stvar mogla malo i odužiti (ipak tu ima neŔto kilometara iako ne previŔe)
Nazad je osiguran prijevoz po župama!
Pa lipo doðite u Ŕto veæem broju!!!  |
eh..evo i ja sam se osjetila p(r)ozvanom iako sam starija od veæine u ovoj koloni pa sam optimistièno i poletno propjeŔaèila do Nina. Samo æu ovo reæi: ja koja sam inaèe veliko grintalo (vruæe mi je, hladno mi je, gladna sam, žedna sam, i sl.) nisam niti 'a' rekla do Nina, proŔlo je tako brzo. Bilo je bure ko u prièi i dobro nas je iŔamarala, pri kraju su boljele i noge, ali je bilo i dobre ekipe, a naravno, ne zaboravimo i smisao svega - križni put!
Dogodine opet!!!  |
|
Ja sam s vama u sve dane - do svrŔetka svijeta!!! |
|
|
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: |
sv.Franjo legenda |
 |
|