HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: sri 22 stu 2017, 11:10. Pogledaj neodgovorene postove
Iskustva u animaciji
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeća tema
Autor Poruka
Gabriel Split
isključen



Spol: neodređen
Postovi: 35
PostanoPostano: uto 08 kol 2006, 12:37
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ja sam nacrtao puno crteža,ne znam je li se to računa? buhahahaha buhahahaha buhahahaha
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: uto 08 kol 2006, 13:24
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Gabriel Split napisa:
ja sam nacrtao puno crteža,ne znam je li se to računa? buhahahaha buhahahaha buhahahaha

Nije dosta nacrtati puno crteža... Svi moraju biti u nekoj smislenoj cjelini, povezani zajedničkim motivom da bi crtež oživio i da bi se uopće moglo pričat o animaciji Wink Da bi bio pravi animator, neka ti glavni motiv bude Krist, a crtež zajednica Cool

Po ovom će svi znati da ste moji učenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
davorseljan




Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: uto 08 kol 2006, 16:42
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ycteris napisa:
Najbolji mi je bil Anđelić kad je dok je bil u ulozi animatora jednom rekel: "Kakva je grupa ovisi o tome kakav je animator. A meni su uvijek sve grupe odlične!" Mr. Green

Što je i činjenica, ako je dobar animator, od užasno povučene i šutljive grupe može učiniti odličnu grupu!

S ovim se slažem.
Animator treba znati kad i na koji način treba reagirati u pojedinim slučajevima.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
merkat




Spol: muško
Postovi: 1347
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: čet 10 kol 2006, 9:06
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Žan napisa:
Gabriel Split napisa:
ja sam nacrtao puno crteža,ne znam je li se to računa? buhahahaha buhahahaha buhahahaha

Nije dosta nacrtati puno crteža... Svi moraju biti u nekoj smislenoj cjelini, povezani zajedničkim motivom da bi crtež oživio i da bi se uopće moglo pričat o animaciji Wink Da bi bio pravi animator, neka ti glavni motiv bude Krist, a crtež zajednica Cool


Kaj ti još ne žišku da momak se zafrkava na svakoj temi ?! Rolling Eyes Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: čet 10 kol 2006, 10:43
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

merkat napisa:
Kaj ti još ne žišku da momak se zafrkava na svakoj temi ?! Rolling Eyes Wink

Žimku ja da zafrkava Wink Nažalost, njegova dosadašnja "zafrkancija" na forumu i off-the-record prošla je granice ljudske pristojnosti i odgoja tak da će momak svoju "zafrkanciju" tjerat negdje drugdje Cool (iako se bojim da ne nastavi istim tonom Confused)

Po ovom će svi znati da ste moji učenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: uto 05 ruj 2006, 20:07
PostNaslov : maj ekspiriens
Citiraj i odgovori

date: 23.08.2006

Dear diary LOL

u petak se vratih sa Prvića (na kojem sam bila od 6.Cool daklem prijavila se na prvi termin za srednjoškolce(al posli san ostala i drugi), i dojdem lipo doli s još 6 atora (2 još dolazi sutra) i nekih par ljudova (poslin saznasmo da je to ekipa srednjoškolaca koje animiramo, wee)
Tada su u samostanu još bile obitelji s malom dicom koji su taj tjedan proveli na otoku Smile i mi smo lipo po dana čekali da se oni isele iz soba, kad se to napokon sredilo i oni svi otišli ća, spustismo se na ručak
šok br.2! :
20ero dice(vrtić, osnovna škola..), 3 lika u NDH (hint – ne pivat čorbu/Balaševića u blizini...) majicama (Nezavisni Dragovoljci Hrvatski, a vi se pripali.... Smile)) i 4 srednjoškolca (Slavonci op.a) posli smo saznali da su to dica branitelja koji su stigli na 15dnevni odmor, i da nemaju veze s nami Smile (čak ni ovih 4 srednjoškolaca), a tu je još i grupa studenata koji isto btw nemaju veze s našim programom daklem pun samostan ljudi, a opet "nikoga" ju nou vot aj min Wink (ja koiput znam bit mal samoironična....)
još smo se kupali tu nedilju, dobili skripte od 50stranica, spremili ovu prvu veče za upoznavanje, svađali se oćemo ih podilit na dvi ili tri grupe(eventualno više) koliko će animatora** biti u kojojoj..., srednjoškolci dolaze brodom u 9 (bilo je samo ovih par iz Koprivnice, upoznah se s njima i kolegicama A-torima iz Zadra, Zagreba...)...
i doša taj "THE" brod, iz kojeg je izašlo samo 3 ljudi koji idu prema samostanu tuzan
i mi ka tribamo održat tu veselu veče, igrokaz otpa (a ja se pobre uživila lipo šmjc..) došli mi gori u ex blagavaonicu (di se inače održavaju sve molitve, sastanci, radionice...) i naiđemo na bjutiful prizor 6 ljudi sidi na stolicama sa zbunjenim pogledom gledaju u nas jednako blide i zbunjene.... btw sićate se onoga s početka o 7 animatora i još dvoje koji sutra stižu Smile)))) i toga kak smo se svađali o broju grupa, koliko animatora u kojoj grupi&co. e toga smo se i mi sitili i pukli smijat -> tragikomična situejšn Smile)))
na kraju ispalo da će svako imati svoga animatora(fancy!), a neko će čak imati i tu privilegiju da ima i 2 osobna animatora (superfancy!) >to ja mal sarkastična, al otprilike.... nemoran ni govorit kak smo se brzo (lol) upoznali s ekipom 2 cure i dečko iz Koprivnice i još jen komplet iz Zagreba....
lipo mi pričali s njima, malo se zezali.... posli su stigla još 2 lika iz Kaštela weee!!!-> ljudi!!!
- sastanak u A-Tor room(kak fancy zvuči, uaaaa) Smile)))))))) proša je u znaku "THE večeri" lol (jadna moa Tinich (koordinator op.a.) i onda lipo išli leć, ka triba se odmorit, sutra je novi dan...
i jee, stiglo nam još 2 ljudova(jeeee!!!) iz Šibenika sad već imamo 11 pipl (zaboravih napomenit da je tu i my kazn koa je došla samnom) nemoš virovat imamo 11 ljudi !!!!
...e sad Slavonci! (ja cilo vrime doli pivan Marleya Evritingz gana bi olrajt,...)
- pričali smo s don. Božon koji je priča s voditeljem te dice i koji je prista da njegova četiri lika sudjeluju u našem programu Smile (15 ljudi! jel pratite?) e sad pošto su to "supermegakuuul" likovi oni su normalno kasnili na sve na šta se kasnit može,
pravila grupe, pravila samostana = hijeroglifi za njih (a oni ne znaju čitat hijeroglife op.a), na svaku našu rič opale se smijat, učimo ekipu banseve, svi oke, njih četiri ismijavaju ekipu,nas, uopće ne sudjeluju ili išta slično, nekih 50ak puta dnevno tribaš vikat da su u samostanu jerbo beštimaju ka ludi.... i za nefalit točno su soba iznad A-tor room (ouu hepiii deeej...)
- u 0:00 kad samostanom triba zavladat mir (svi u svojim sobama, svića ugašena, nema priče...mi krepani spavamo....) oni uvate skakat i derat se grrrrrr.... al baza je u tome šta su oni "na odmoru" od 15 dana i nemoš in zapritit odlaskom ka ostatku dice s kojima radimo.... i tu se jope stvaraju razlike jerbo ovi smiju i na noćno kupanje i ostati gledat filmove iza 0:00 "roditelji ovih dečkiju su meni potpisali i ja san odgovoran za njih" svakodnevno nam je tupia voditelj njihov...
bwaah al amo reć da smo ih sredili, posli su nam se ispričavali, srcedrapajuće poruke pisali, pivali priko mise, čak i koji bans plesali, polomili sve cedee s narodnjacima*,..

* kad smo došli bijasmo upozoreni ka da imamo obzira prema dici branitelja, jedno jutro kad san išla razgrnit robu u vrta, iz sobe gori navedene ekipe pojačana do maximuma neka turofolk poskočica, sama je srića šta san ja vako miroljubiva, i vježbala samokontolu&co....uglavnom ja san tom brzinon odjurila gori, pristojno se izderala na prestravljenu ekipicu, lipo in objasnila di su, ko su i zbog čega su tu, i još par stvarčica u vezi te "muzike" , rekla san ako oće da mogu slušat al da imaju obzira prema ostatku populacije na otoku, i ponudila se da mi mogu dat adrese pa da ćem im spržit muzike šta oće ali muzike (bez " " ) odlučili se za banseve i ove pisme šta pivamo u crkvi, Azru,... ja vrlo hepi:))

i tak na kraju sve super, tra la la.... ima tu još masu anegdota (espešli 2. termin "SHIT HAPPENS TERMIN"*** ), al o tome ćemo drugi put, ja sam tak sritna šta san upoznala sve te super ljude i tak to......

**zaboravih reknut da san na onom prvom Prviću-specijalizaciji(23.-30.07) i službeno postala animator(A-tor), fensišmensi daklem
pozz veliki ekipi iz Dubrovnika, ZeGe-a i Splita, i afkorz moin lokalnim Šibenčanima pusa

špiiiiica!


***pozz Alfanu

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
davorseljan




Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pet 06 lis 2006, 15:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ove godine sam bio tri tjedna zabavni animator.
Moje iskustvo zadnja dva tjedna napisat ću uskoro.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: čet 12 lis 2006, 17:36
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

davorseljan napisa:
Ove godine sam bio tri tjedna zabavni animator.
Moje iskustvo zadnja dva tjedna napisat ću uskoro.

uf, ja se već pripala da san falila temu LOL, aj, aj pišite ljudovi molitva miiir pljesak ja sam kompjuteras ja sam kompjuteras

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: ned 15 lis 2006, 20:06
PostNaslov : aur ikspiriens
Citiraj i odgovori

Evo ljudi, ja i J.B. (alias Jakov) odlučismo nastavit priču o Prvićkom litu navijacica , sad je na redu 2. termin za srednjoškolce (13.-18.Cool
Pošto san ja odradila svoj tjedan, tu nedilju san tribala bit kući, zbog malog broja animatora, i zahvaljujući don Boži, nas 4ero produžismo svoj boravak na tom prekrasnom otočiću hop
budući da onoj grupi Slavonaca ajoj «odmor» traje 15 dana, sudbina je unaprid odlučila da ulipšaju boravak i 2. grupi srednjoškolaca i a-tora (lucky them hihi)
s nami je ostalo još 4 mladih iz prethodnog termina koji odlaze u sridu i studenti iz Zg-a koji su tu već neko vrime... tu nedilju smo se lipo odmarali, s nostalgijom se prisjećali proteklog tjedna i svih tih ljudi, prepričavali anegdode, i umorni od nerada zivio kupa se čekali brod s novom grupom animatora, koje smo btw već otprije znali, naša stara ekipa s kojima smo prošli cili proces formacija i specijalizaciju, koordinatorica nam je bila Miki (Mirela, također iz Ši biskupije) + Đoki gratis diplomiro miiir
odma smo bili upoznati smo s programom za predstojeći tjedan čija je tema «Prvi kršćani»
sutradan smo svi skupa na mulu znatiželjno isčekivali the brod....kako je koji pristiza naša baza u ulici 1, broj 2 malo pomalo se punila novim shinny happy ljudovima, taman lipa grupica koju san ja (ka i cili otok) dotukla s vicevima i "ocem Abrahamom", ni neznate koji je gušt time ucjenjivat ljude, čak je u okladi jen od (težih) zadataka bia slušat moj vic i 2 minute se smijat.....jadni ljudi....koje torture....ajme kako mi se idu fornetti, a ,ogli bi mi i Abrahama plesat loool...
..sa će J.B. nastavit (čovik radnik, koji se nije ka mi linčine izležava 10 dana, nego je lipo zarađiva za kruv-čitaj moje fornette robijas pa je jadan tek u uto/sri stiga nam pomoć andjeo ) ...

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
davorseljan




Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: ned 15 lis 2006, 21:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo mene. Ovo će biti u dva dijela jer sam u drugom dijelu mog boravka bio tri tjedna, dva zabani animator plus pomoč na duhovnim vježbama.
Na Modrave animatori obićno dolaze u petak, a u nedjelju sudionici.
U terminu 13 do 20.8, bilo je 6 'duhovnih' plus jedan (ja ) zabavni animator. Sreća je što smo se svi okupili već u petak navečer na Modravama tako da smo imali dovoljuno vremena da se upoznamo i ujedinimo.
S obzirom da je glavni animator i šef kampa bio prva tri tjedna u pogonu, četvrti tjedan je bio na odmoru, tako da je odmoran, pun snage i elana došao u subotu dan prije dolaska grupe.
Dobra suradnja između animatora, glavnog animatora i duhovnika, doslovce se mogla osjetiti. Atmosfera je po meni bio fenomenalan, svatko je radio svoj dio posla, sudionici su to sigurno osjetili.
Ono što je meni bilo taj tjedan ostalo u sječanju su večer duhovne glazbe nakon klanjanja pred presvetim na vrhu Modrava. Dogovor je bio da se ne pjeva svjetovna već duhovna glazba kao nastavak molitve pred presvetim. Ta večer je potrajala do 3 sata (tri sata), u kojoj je ispjevana cijela pjesmarica, a Santos se orio do 3 sata, ljudi su se smrzavali na vrhu, ali sve je bilo ne zaboravno. Sječam se da sam u petak misio da ću biti izbačen iz kampa jer se sve što je bilo gore čulo i do šatora tj cijeli je kamp orio u 3 sata.
Isto tako bio je dogovor da nakon večernjeg programa sudionici odu na pontonce. Od druge večeri neki bi su završili na pontoncu, neki su izgrali mafiju u blagovaonici, a treći bi otišli spavati. Svatko je našao nešto za sebe. Ako je netkome trebala pomoć drugi bi uskakali kao što je meni kad mi je trebao gitarist uskakao je Danijel animator iz Osijeka, kada je netkome drugome trebala pomoć ja sam znao uskočiti.
Biti animator je lako kada se sve složi kako treba. Isto tako sve ovisi o grupi koju animirate i koliko vam šefovi to dopuštaju.
Moj tri tjedan animatorstva opisat ću kasnije.


Zadnja promjena: davorseljan; pon 13 stu 2006, 11:30; ukupno mijenjano 1 put.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
J.B.




Spol: neodređen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: pon 16 lis 2006, 13:57
PostNaslov : Re: aur ikspiriens
Citiraj i odgovori

jagodica bobica napisa:
Evo ljudi, ja i J.B. (alias Jakov) odlučismo nastavit priču o Prvićkom litu navijacica , sad je na redu 2. termin za srednjoškolce (13.-18.Cool
Pošto san ja odradila svoj tjedan, tu nedilju san tribala bit kući, zbog malog broja animatora, i zahvaljujući don Boži, nas 4ero produžismo svoj boravak na tom prekrasnom otočiću hop
budući da onoj grupi Slavonaca ajoj «odmor» traje 15 dana, sudbina je unaprid odlučila da ulipšaju boravak i 2. grupi srednjoškolaca i a-tora (lucky them hihi)
s nami je ostalo još 4 mladih iz prethodnog termina koji odlaze u sridu i studenti iz Zg-a koji su tu već neko vrime... tu nedilju smo se lipo odmarali, s nostalgijom se prisjećali proteklog tjedna i svih tih ljudi, prepričavali anegdode, i umorni od nerada zivio kupa se čekali brod s novom grupom animatora, koje smo btw već otprije znali, naša stara ekipa s kojima smo prošli cili proces formacija i specijalizaciju, koordinatorica nam je bila Miki (Mirela, također iz Ši biskupije) + Đoki gratis diplomiro miiir
odma smo bili upoznati smo s programom za predstojeći tjedan čija je tema «Prvi kršćani»
sutradan smo svi skupa na mulu znatiželjno isčekivali the brod....kako je koji pristiza naša baza u ulici 1, broj 2 malo pomalo se punila novim shinny happy ljudovima, taman lipa grupica koju san ja (ka i cili otok) dotukla s vicevima i "ocem Abrahamom", ni neznate koji je gušt time ucjenjivat ljude, čak je u okladi jen od (težih) zadataka bia slušat moj vic i 2 minute se smijat.....jadni ljudi....koje torture....ajme kako mi se idu fornetti, a ,ogli bi mi i Abrahama plesat loool...
..sa će J.B. nastavit (čovik radnik, koji se nije ka mi linčine izležava 10 dana, nego je lipo zarađiva za kruv-čitaj moje fornette robijas pa je jadan tek u uto/sri stiga nam pomoć andjeo ) ...





evo mene da nastavin priću s Prvića ajme meni

pošto san do sride radija jedva san uvatija brod za Prvić...
kad san doša uletija san na po mise za sv. Roka.
posli mise vratili smo se u samostan i spremali se za "izlazak" na feštu u Šepurini. zivio
to be continued...(kad bude vise vrimena) hop

jer velik si, činiš djela velika i nitko nije kao ti Isuse
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
sike




Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: Sušak-Trsat
PostanoPostano: uto 17 lis 2006, 12:59
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Prekrasan je s jedne strane ali i zahtjevan rad s mladima.Toliko toga divnog od njih možeš naučiti,a milost je kad ti dopuste da pronikneš u njihove probleme,otvarajući ti time svoje srce..u biti dajući ti sve!

Jučer sam ostao s mojim framašima na molitvi pa do kasno na probi za pjevanje.Nije mi žao..vesele me samim time što su tamo,što pokazuju ljubavi za nešto..ljubav za ljubav..nema druge metode nego tako!

Gospodine,kome da idemo?Ti imaš riječi života vječnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: sri 18 lis 2006, 19:18
PostNaslov : Re: aur ikspiriens
Citiraj i odgovori

J.B. napisa:
jagodica bobica napisa:
Evo ljudi, ja i J.B. (alias Jakov) odlučismo nastavit priču o Prvićkom litu navijacica , sad je na redu 2. termin za srednjoškolce (13.-18.Cool
Pošto san ja odradila svoj tjedan, tu nedilju san tribala bit kući, zbog malog broja animatora, i zahvaljujući don Boži, nas 4ero produžismo svoj boravak na tom prekrasnom otočiću hop
budući da onoj grupi Slavonaca ajoj «odmor» traje 15 dana, sudbina je unaprid odlučila da ulipšaju boravak i 2. grupi srednjoškolaca i a-tora (lucky them hihi)
s nami je ostalo još 4 mladih iz prethodnog termina koji odlaze u sridu i studenti iz Zg-a koji su tu već neko vrime... tu nedilju smo se lipo odmarali, s nostalgijom se prisjećali proteklog tjedna i svih tih ljudi, prepričavali anegdode, i umorni od nerada zivio kupa se čekali brod s novom grupom animatora, koje smo btw već otprije znali, naša stara ekipa s kojima smo prošli cili proces formacija i specijalizaciju, koordinatorica nam je bila Miki (Mirela, također iz Ši biskupije) + Đoki gratis diplomiro miiir
odma smo bili upoznati smo s programom za predstojeći tjedan čija je tema «Prvi kršćani»
sutradan smo svi skupa na mulu znatiželjno isčekivali the brod....kako je koji pristiza naša baza u ulici 1, broj 2 malo pomalo se punila novim shinny happy ljudovima, taman lipa grupica koju san ja (ka i cili otok) dotukla s vicevima i "ocem Abrahamom", ni neznate koji je gušt time ucjenjivat ljude, čak je u okladi jen od (težih) zadataka bia slušat moj vic i 2 minute se smijat.....jadni ljudi....koje torture....ajme kako mi se idu fornetti, a ,ogli bi mi i Abrahama plesat loool...
..sa će J.B. nastavit (čovik radnik, koji se nije ka mi linčine izležava 10 dana, nego je lipo zarađiva za kruv-čitaj moje fornette robijas pa je jadan tek u uto/sri stiga nam pomoć andjeo ) ...





evo mene da nastavin priću s Prvića ajme meni

pošto san do sride radija jedva san uvatija brod za Prvić...
kad san doša uletija san na po mise za sv. Roka.
posli mise vratili smo se u samostan i spremali se za "izlazak" na feštu u Šepurini. zivio
to be continued...(kad bude vise vrimena) hop

a neki su ostali u samostanu jerbo nam "mali" Šime ima temperaturu, a da cila grupa ne "pati" cvijetak spava andjeo ... i gledali stare crtiće Pončo&Toro, Eustahije brzić... hop hehe

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Alfan




Spol: muško
Postovi: 51
Lokacija: Šibenik-Zagreb-Šibenik
PostanoPostano: sri 25 lis 2006, 21:01
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Jadni vi mora da vam je bilo dosadno gledat crtice. Jedva ste cekali kad ce zavrsiti

Isuse, blaga i ponizna srca, učini srca naša po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
J.B.




Spol: neodređen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: sri 25 lis 2006, 22:45
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ev mene da nastavim štoriju od Prvića!
tako ja dođoh jedne sride u Šepurinu ma misu(sv.Roko).
Posli mise vratili smo se u samostan(u Luci) na večeru a onda kud koji mili moji. neko je iša na feštu nazad u Šepurinu, a neko je osta u samostanu.
ja san iša na feštu zivio .
pravilo je bilo da sudionici ne piju alkohol, a A-tori samo jednu pivu belji se
svaki a-tor je mora paziti na jednog ili vise clanova grupe.
e ali tu smo se kolega from Knin Leon i ja udružili i pazili na njih ni manje ni više nego 3. dogovor je bia da se u 00:00 nađemo na trgu. u tocn 00:07:32 smo krenuli na dalek put do samostana sport
Četvrtak buđenje u 7 i cili dan je sve išlo po programu.
u Petak je tema dana bila "PASHALNA VEČERA". posli podne je doletia i Zvone. Na čitanju pashalne večere par puta je zaspa hehe
napokon je završia i petak bez nekih velikih događaja, a u subotu se išlo ća. place vozi se vozi se miiir
ako jagodica ili neko drugi ima primedbe neka slobodno kaže jako sretan


Zadnja promjena: J.B.; sub 28 lis 2006, 17:09; ukupno mijenjano 1 put.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
Alfan




Spol: muško
Postovi: 51
Lokacija: Šibenik-Zagreb-Šibenik
PostanoPostano: pet 27 lis 2006, 23:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Sicam se te feste
Ja san osta sa Pavom i Zagijem igrati na karte, jer je neko triba ostati u samostanu.... a dica su gledala crtice

Isuse, blaga i ponizna srca, učini srca naša po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
J.B.




Spol: neodređen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: sub 28 lis 2006, 17:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

sićan se.
onda su me Zagi i Rake naucili igrat remi ali zahvaljujuc mojem mozgu ja san to zaboravija jako sretan

jer velik si, činiš djela velika i nitko nije kao ti Isuse
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: ned 29 lis 2006, 6:30
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Alfan napisa:
Jadni vi mora da vam je bilo dosadno gledat crtice. Jedva ste cekali kad ce zavrsiti

ma da! taman kad se(mi dica:zel koji smo crtiće gledali ) jadni uživismo neko ih ugasija place usamljen
cccc

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: ned 29 lis 2006, 6:38
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

a neki su stričeki igrali na karte u atriju anđeo Mr. Green

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Alfan




Spol: muško
Postovi: 51
Lokacija: Šibenik-Zagreb-Šibenik
PostanoPostano: ned 29 lis 2006, 10:13
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

STRIČEKI ?!

Isuse, blaga i ponizna srca, učini srca naša po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
J.B.




Spol: neodređen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: ned 29 lis 2006, 21:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

pa kaj ti misliš zna jagodica kaj piše

jer velik si, činiš djela velika i nitko nije kao ti Isuse
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
Alfan




Spol: muško
Postovi: 51
Lokacija: Šibenik-Zagreb-Šibenik
PostanoPostano: pon 30 lis 2006, 0:36
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

J.B. napisa:
pa kaj ti misliš zna jagodica kaj piše

Nisam ziher kad je u pitanju Jagodica, kužiš? Ono kaj jagodica piše ....

Isuse, blaga i ponizna srca, učini srca naša po srcu svom!
http://www.oazamira.hr
http://www.mladi-sibenske-biskupije.com
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: pon 30 lis 2006, 10:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Alfan napisa:
J.B. napisa:
pa kaj ti misliš zna jagodica kaj piše

Nisam ziher kad je u pitanju Jagodica, kužiš? Ono kaj jagodica piše ....

svi najveći umovi bijahu neshvaćeni u svoje vrime...

al si se pripozna u onome "striček"


should I say anymore..... Cool

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
J.B.




Spol: neodređen
Postovi: 41
Lokacija: Vodice
PostanoPostano: pon 30 lis 2006, 13:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ma daj?
sta stvarno?
zasto onda ljudi (neki) mene shvacaju? jako sretan

jer velik si, činiš djela velika i nitko nije kao ti Isuse
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
jagodica bobica




Spol: žensko
Postovi: 54
Lokacija: ponekad odem u vrt
PostanoPostano: čet 02 stu 2006, 16:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

hm Smile

If the cow says "mu", does the Mu says "cow"??
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group