HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: pon 27 sij 2020, 16:58. Pogledaj neodgovorene postove
Projekt "Mladi za mlade"
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
Ljuda Baba
Spol: žensko
Postovi: 109
Lokacija: Pljaža
PostanoPostano: pon 28 srp 2003, 13:54
PostNaslov : Projekt "Mladi za mlade"
Citiraj i odgovori

Naslov pilot projekta formacije animatora "Mladi za mlade" sadrži i jedan od bitnih ciljeva samog projekta, a to je da su upravo sudionici, mladi aktivni vjernici, koji meĆ°u svojim vrÅ”njacima, na svojstven mladenaĆØki naĆØin, slobodno, otvoreno i radosno svjedoĆØe i integriraju vjeru u svoj i njihov život, te budu graditelji Crkve zajedno sa župnom zajednicom i sveƦenicima.
Svi danas uoĆØavaju koliko nedostaje formacija (duhovna, teoloÅ”ka, praktiĆØna....) u svim segmentima života i rada - i u Crkvi, a i u druÅ”tvu. Ovo je jedan pokuÅ”aj praktiĆØne, životne i odgojne formacije prilagoĆ°ene prvenstveno za mlade, koja bi kao takva pomogla i potakla na trajnu formaciju laika u Crkvi i struĆØno usavrÅ”avanje. Projekt nipoÅ”to ne smije biti (niti je želja da bude) jedini, veƦ da bude jedan od, jer razliĆØitost obogaƦuje.
Ali, poÅ”to smo jedna Crkva i sam Ured za laike i mlade radi na tome da uspostavi kontakt sa svima u Hrvatskoj koji u bilo kojem smislu imaju formaciju, edukacije...stoga ovim putem molimo da se jave svi koji to žele kako bi si zajedniĆØki pomagali i uĆØili jedni od drugih. Sa Hrvatskim caritasom je veƦ ostvarena takva suradnja.

U želji da svima Å”to viÅ”e približimo ovaj projekt željeli bi kroz ove kratke natuknice navesti nekoliko ĆØinjenica koje su bitne za ovaj projekt koji se od studenog 2002. do srpnja 2003. održavao u požeÅ”koj biskupiji:
- Nositelji i voditelji: Ured za mlade HBK, Povjerenstvo za mlade požeŔke biskupije i Salezijanska obitelj (sestre KMP, salezijanci i salezijanski animatori).
- Profil voditelja: 2 sveƦenika s dugogodiÅ”njim iskustvom u radu s mladima, 2 sestre KƦeri Marije PomoƦnice kojima je karizma rad s djecom i mladima ā€“ jedna od njih ima jedanaestgodiÅ”nje iskustvo rada s animatorima u Italiji, 4 dugogodiÅ”njih iskusnih animatora koji su apsolventi teologije, katehetike, pedagogije i psihologije te pomoƦni voditelji, takoĆ°er viÅ”egodiÅ”nji animatori, koji osmiÅ”ljavaju slobodan i zabavni dio susreta.
- Pristup: DinamiĆØan, uvijek zahtijeva sudjelovanje, kreativnost (kroz vježbe i igre), razvija zajedniÅ”tvo, ali i samopouzdanje. PredavaĆØki pristup se takoĆ°er koristi, ali uvijek uz tehniĆØka pomagala koja omoguƦuju vizualizaciju. Voditelji provode s animatorima svaki trenutak ā€“ najĆØeÅ”Ć¦e u slobodnom vremenu najviÅ”e svjedoĆØe ono Å”to govore i rade na ovim susretima.
- Mediji komuniciranja - brojni ( npr. održana je multimedijalna prezentacija u Power pointu, digitalni fotoaparat, CD player, flomasteri, hamer papiri, ploĆØa... )
- Metode rada i naĆØina izvoĆ°enja ā€“ interaktivne radionice, vježbe, igre, ples, molitva, uĆØenje voĆ°enja igre, uĆØenje razliĆØitih naĆØina i tehnika prezentacija, samostalno izvoĆ°enje animatora ā€“ njihovo meĆ°usobno animiranje i evaluacija.

Zasad toliko....neŔto viŔe i konkretnije drugi puta

Didi
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
majĆØika
Spol: neodrešen
Postovi: 178
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: ned 17 kol 2003, 20:03
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

u galeriji slika vidjela sam da vam je bilo i te kako lijepo, zanimljivo a nadasve pouĆØno. Zapravo, ono Å”to sam željela reƦi je to da sam proÅ”le Å”kolske godine bila na trodnevnom seminaru u Crvenom križu gdje mi se jako svidjela njihova organizacija animatora- oni u svakom veƦem gradu (odn.svojoj podružnici) imaju centar gdje je oko 6 animatora voditelja koji organiziraju osim rada s maldima kao ovo u Požegi, sve do dva puta god. i teĆØajeve za mlade animatore koji onda stupaju u daljnju akciju rada s mladima- tako Å”ire i radionice,a i mrežu animatora. Mislim da je to vrlo zanimljivo i pouĆØno i da bi i mi mogli organizirati neÅ”to sliĆØno, jer podosta mladih ima slobodnog vremena i vjerojatno bi se ukljuĆØili u rad, a kada jednom krene...

Bog ne daje križ onome koji ga ne može nositi!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
i.v.a.n.a.
Spol: neodrešen
Postovi: 87
Lokacija: u OĆØevoj ruci
PostanoPostano: pon 18 kol 2003, 23:58
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ja bi se rado ukljuĆØila u taj projekt. kako?
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Ljuda Baba
Spol: žensko
Postovi: 109
Lokacija: Pljaža
PostanoPostano: uto 09 ruj 2003, 13:17
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Bok ljudi...oprostite, nije me bilo poduže...ljeto je bilo radno i evo opet kreƦemo punom parom. Ove godine pilot - projekt Ʀe krenuti u joÅ” nekim biskupijama a o tome kad se sve službeno dogovori. Ivana mogu ti samo reƦi da Ʀe jedan biti blizu tebe...a ako hoƦeÅ” vidjeti kako rade pravi animatori u Splitu proÅ”eƦi se do Kmana i reci da te Didi poslala.
Pozdrav svima
Didi
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
zole
Spol: muško
Postovi: 824
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: uto 09 ruj 2003, 19:18
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Didi, sto je sa Osijekom??

Srebra i zlata nema u mene, ali Å”to imam - to ti dajem: u ime Isusa Krista NazareƦanina hodaj! [Dj 3,6] Po njihovim Ʀete ih plodovima prepoznati. [Mt 7,16]
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Ljuda Baba
Spol: žensko
Postovi: 109
Lokacija: Pljaža
PostanoPostano: sri 10 ruj 2003, 18:06
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Bit Ʀe ako Bog da. Evo upravo smo sve materijale skupili, natipkali, sredili i Å”aljemo ih biskupu. Toliko je posla da se jednostavno nije stiglo ranije.
Lijep pozdrav.
Didi
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
xs...
Spol: neodrešen
Postovi: 13
Lokacija: Mokropolje
PostanoPostano: čet 11 ožu 2004, 18:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Laughing Pusa svima!
samo da vam kažem da je na formaciji bilo mrak!

Smile-
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
jzekic
Spol: neodrešen
Postovi: 261
Lokacija: KaÅ”tel LukÅ”iƦ
PostanoPostano: čet 11 ožu 2004, 21:14
PostNaslov : TRENUTCI INSPIRACIJE
Citiraj i odgovori

Moji dragi prijatelji, ljubljena braƦo, vidim da vas je veƦina iz Zagreba pa i niste bolje upoznati sa stanjem u drugim djelovima Hrvatske Å”to se tiĆØe mladeži.Svi koji ovdje odgovaraju, jasno je, da su veƦ negdje ukljuĆØei i aktivi.Ali ono Å”to sam htio reƦi na poĆØetku je da mi nismo sami sebi svrha.TREBAMO BITI SOL ZEMLJE I SVJETLO SVIJETA, svojim djelovanjem privlaĆØiti ostalu mladež, ako je i potrebno prilagoĆ°avati im se da bi se oni lakÅ”e prilagodili nama i suživili u najljepÅ”em poslanju. poslanju glasnika Velikoga Kralja na stazama života.Pa prema tome moramo svi zajedno iznalaziti nove naĆØine kako da na kristove pute privedemo ostale, a ne kako da sebi ugodimo ili u ocima drugih sami izgledamo bolji nego sto doista jesmoJer nas nas brat i gospod Krist ljubi bas ovakve kakvi jesmo, on nam se veseli i zato nam je dao svu srecu ovoga svijeta samo je trebamo znati iskoristiti, te pomoƦi onima koji neznaju da iznaĆ°u prave naĆØine življenja svoje sreƦe u ljubavi prema Gospodinu i bližnjemu.Jedno je bitno, ne se previse opterecivati neostvarenim planovima, i ne orjentirati se iskljucivo prema sebi i vlastitim strahovima i potrebama, nego iskoristiti svoje psiho-fiziĆØke resurse kako bi pomogli drugima, jer zapravo pomažuƦi drugima najviÅ”e pomažemo sebi.Treba se usmjeriti na ljubav, ali onu ljubav koja ljubi svakoga bez iznimke.Svi znamo da je to teÅ”ko, gotovo neostvarivo, no samim pokuÅ”ajem da se tako ponaÅ”amo uĆØinili smo veliki korak.Jer zaÅ”to smo tu nego da bi pomagali svojoj braƦi.Ovdje nemislim samo na pomoƦ onima koji su fiziĆØki potrebni nekih dobara, i topla rijeĆØ, osmijeh veliki je dar koji unosi Sveti mir, traĆØak Božije milosti.Zapamtite, svi smo stvoreni na sreƦu, i ĆØesto se na to pozivamo, ali cemo je u potpunosti moƦi ostvariti tek kad usreƦimo one koji su oko nas.Ne budimo strogi i ne sudimo ljude zbog njihovih postupaka, nastojmo ih shvatiti, svi se nalazimo u uskogrudnom materjalistiĆØkom svijetu, i ponekad potpadamo pod njegov utjecaj, kad ti neko nanese nepravdu ne napadaj nego ga nastoj shvatiti, jer u svakome od nas SvemoguƦi je stvoritelj ugradio iskru dobrote.U svome bratu treba gledati Božije prisustvo i njegovu milost, samo tako se možemo suprostaviti varkama zla.Budi siguran da ti je Bog dao svu sreƦu svijeta, pa mu zato budi zahvalan i pokuÅ”aj je na pravilan naĆØin ostvariti i njome ispuniti svoj zivot i život svojih bližnjih.

Moj mail je: josip.zekic@st.htnet.hr Nadam se da ga necete zloupotrebljivati....

Za one kojima se priĆØa...

Ja sam glasnik Velikoga Kralja poslan na raskrÅ”Ć¦a života, gozbi da vjeĆØnoj dovodim goste, da svijetu kažem Å”to je ljepota.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web stranice [Vrh]
xs...
Spol: neodrešen
Postovi: 13
Lokacija: Mokropolje
PostanoPostano: čet 11 ožu 2004, 21:42
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Idea Sve si to super napisao i to zaista je tako ...
Isus je predivan... želim da to svi znaju...

Smile-
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
jzekic
Spol: neodrešen
Postovi: 261
Lokacija: KaÅ”tel LukÅ”iƦ
PostanoPostano: pet 12 ožu 2004, 7:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

jako sretan jako sretan jako sretan jako sretan jako sretan jako sretan jako sretan

DOISTA JE DOBAR I LIJEP ISTO KAO I SLJEDEƆI STIHOVI:

KRISTE, SVIJETLO SAMO,
HVALA TI ZA SUNCE
Å TO GA VJEÅ AÅ  DANOM
DA TE MOGU VIDJET
U MALOM I ZNANOM!!!

o - ƈUVA CIJELI SVIJET
O NJEMU SPOMEN ƈIST
BIO JE ƈOVJEK, BOG I CVIJET,
A ZVAO SE - ISUS KRIST!!!

BUDIMO I MI TAKVI!!!

O NEOPISIVE LI RADOSTI, KAD SVI SMO ZDRUŽENI, JER I ON JE TU, ISPUNJA NAÅ A SRCA, KAO PRIJATELJ I BRAT, SREƆA NAÅ A NIKADA NEƆE NAƆI KRAJ!!!

MILOST VAM I MIR!!!

JOSIP

Ja sam glasnik Velikoga Kralja poslan na raskrÅ”Ć¦a života, gozbi da vjeĆØnoj dovodim goste, da svijetu kažem Å”to je ljepota.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web stranice [Vrh]
sike
Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: SuŔak-Trsat
PostanoPostano: pet 12 ožu 2004, 12:33
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Doista su me dirnule i nadahnule ove rijeci,Josipe!Hvala na tome!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
jzekic
Spol: neodrešen
Postovi: 261
Lokacija: KaÅ”tel LukÅ”iƦ
PostanoPostano: pet 12 ožu 2004, 21:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

EVO JOS NEKOLIKO STIHOVA JER VOLIM GOVORITI TAKO, TIM SUZVUƈJEM NEBA, ANƐEOSKIM GLASOM....

MOŽDA ME BOLJE RAZUMITE...

BOŽE TI ŠTO OBILAZIŠ SADA
POLJIMA, Å UMAMA, CESTAMA,
DOLINAMA GORAMA I KLANCIMA
I DAJEÅ  DA CVIJEƆE VENE
DA LIÅ Ć†E SAMO PADA
SVUCI, SVUCI I S MENE
OVO ODJELO GREÅ NO
KAO Å TO S JESENA LIÅ Ć†E
I DAJ, DA MOJE SRCE
U TEBI ZANAVJEK SE PRENE.

DOK SE NE PRENUH OD Å APUTANJA TVOGA
U SVIJETU
BIO SAM SAM
KO ZABORAVLJENA FRULA
KO SLOMLJEN STUP U TRAVI.

U KLONULU DUÅ U VRATILA SE RADOST
ZASJAO SAM OD SREƆE
ZAPLAKALE OƈI
JER ƈUDO SE ZBILO OD SVIH DRUGIH VEƆE
NA NOV ŽIVOT USKRSNULA LJUBAV
IZ TAMNE GROBNE NOƆI.
BRAƆO SAD SAM S VAMA
NI SMRT VIÅ E RASTAVIT NAS NEƆE,
JER USKRSNE GOSPOD VJEƈNI I JEDINI KRALJ SREƆE.

OGNJENOGA ZATO SKUPILI SMO CVIJEƆA,
U KOÅ ARE ZLATNE Å TO IH NEBO SPLETE
PUNOM RUKOM SIPAT ƆEMO GA PO PUTU
DA ŽIVOTA NOVOG RASIJEMO KLICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MILOST VAM I MIR, VAMA KOJE LJUBIM!

Ja sam glasnik Velikoga Kralja poslan na raskrÅ”Ć¦a života, gozbi da vjeĆØnoj dovodim goste, da svijetu kažem Å”to je ljepota.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web stranice [Vrh]
jzekic
Spol: neodrešen
Postovi: 261
Lokacija: KaÅ”tel LukÅ”iƦ
PostanoPostano: uto 27 tra 2004, 14:16
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Krist je rekao: Donio sam oganj na svijet i Å”to hoƦu drugo nego da se rasplamsa. Ako je tko pozvan da nosi i raspiruje oganj u svijetu, onda je to mladež. Ako mlad ĆØovjek nije sposoban za oduÅ”evljenje, žrtvu, za predanost ideji, tada od njega ne možemo mnogo oĆØekivati.Pitanje je za Å”to je oduÅ”evljen? Ako gledamo subjektivno, možemo to pitanje i drugaĆØije izraziti: je li to oduÅ”evljenje trajno, smiruje li i usreƦuje mladog ĆØovjeka? Trajno oduÅ”evljenje mogu gajiti samo trajne vrednote.
Zato ĆØovjek koji izgara za trajne vrednote, zaista nikada ne ostari: uvijek je mlad kao Å”to kaže Ivan Vianney.Snažni mladi ljudi danas nagovijeÅ”taju novo vrijeme. Ne samo za sebe veƦ i za druge imaju oganj istine, ljubavi, poÅ”tenja, nadnaravnog života. To je ideja ā€žognjiÅ”taraā€œ, koji predstavljaju žariÅ”ta obnove, gdje god se pojave. Oni su zaista ā€žoganj koji je baĆØen na svijetā€œ. Danas i Crkva želi da se taj oganj rasplamsa.Å to viÅ”e skupina mladih ljudi bude raspirivalo tu vatru usred kaosa i pokvarenosti, to Ʀe prije uskrsnuti novi svijet.Lijepo je biti mlad, a joŔ ljepŔe kad si pun vatre za sve istinito i lijepo.

Ja sam glasnik Velikoga Kralja poslan na raskrÅ”Ć¦a života, gozbi da vjeĆØnoj dovodim goste, da svijetu kažem Å”to je ljepota.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web stranice [Vrh]
lega
Spol: muško
Postovi: 57
Lokacija: osijek,retfala
PostanoPostano: pon 26 srp 2004, 8:09
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

EVO GOTOVA JE PRVA GENERACIJA ANIMATORA U NAÅ OJ BISKUPIJI I MOGU VAM REƆI DA JE BILO FENOMENALNO, TO JE JEDNO ISKUSTVO KOJE SE NE MOŽE MJERITI NITI SA ƈIM. Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 06 ruj 2004, 21:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Pozdrav svima.
Danas sam zakljuĆØio da postoji puno onih koji joÅ” nisu ukljuƦeni u ovaj projekt. Pogotovo oni koji nisu formalno vezani za župu veĆØ rade u drugim sredinama.
Naravno i ja sam meĆ°u njima.
Dali postoji moguƦnost ukljuĆØivanja?
Neko vrijeme me vuƦe misao da se vratim djelomiƦno u župu u kojoj živim.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
heartsong
Spol: žensko
Postovi: 575
Lokacija: SOBOTICA
PostanoPostano: uto 07 ruj 2004, 12:44
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Citat:
TREBAMO BITI SOL ZEMLJE I SVJETLO SVIJETA, svojim djelovanjem privlaĆØiti ostalu mladež, ako je i potrebno prilagoĆ°avati im se da bi se oni lakÅ”e prilagodili nama i suživili u najljepÅ”em poslanju. poslanju glasnika Velikoga Kralja na stazama života.Pa prema tome moramo svi zajedno iznalaziti nove naĆØine kako da na kristove pute privedemo ostale, a ne kako da sebi ugodimo ili u ocima drugih sami izgledamo bolji nego sto doista jesmoJer nas nas brat i gospod Krist ljubi bas ovakve kakvi jesmo, on nam se veseli i zato nam je dao svu srecu ovoga svijeta samo je trebamo znati iskoristiti, te pomoƦi onima koji neznaju da iznaĆ°u prave naĆØine življenja svoje sreƦe u ljubavi prema Gospodinu i bližnjemu.Jedno je bitno, ne se previse opterecivati neostvarenim planovima, i ne orjentirati se iskljucivo prema sebi i vlastitim strahovima i potrebama, nego iskoristiti svoje psiho-fiziĆØke resurse kako bi pomogli drugima, jer zapravo pomažuƦi drugima najviÅ”e pomažemo sebi.Treba se usmjeriti na ljubav, ali onu ljubav koja ljubi svakoga bez iznimke.Svi znamo da je to teÅ”ko, gotovo neostvarivo, no samim pokuÅ”ajem da se tako ponaÅ”amo uĆØinili smo veliki korak.


ma nek mi netko veli nekaj protiv ovoga! bum ga zritala!!! jako sretan jako sretan

dragi josipe, ovim si me veoma ohrabrio, i hvala ti Ŕto si dopustio da me ohrabri Krist u tebi!!! NemaŔ liejpŔeg poklona koji možeŔ pokloniti bratu! ili sestri. Wink

Ispraznost cijelog svijeta
je kao snijeg usred ljeta,
a dijete po njem trĆØi boso.
Zar svejedno je?

Samo u Bogu je mir, duŔo moja,
Samo u njemu je sva nada srca mog.
Samo On je moja stijena, ufanje.
Bog mi je utjeha, hridina silna,
UtoĆØiÅ”te.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
fra Josip
Spol: muško
Postovi: 14
Lokacija: Kƶln
PostanoPostano: ned 17 lis 2004, 19:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

pozdrav svim animatorima

prosao sam ovaj tecaj i nemam sto reci

osim

Rolling Eyes

PRIDRUZITE NAM SE

necete zazaliti

Laughing

mir i dobro

Laughing

fra joke
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
Andy
Spol: žensko
Postovi: 25
Lokacija: kc/zg
PostanoPostano: ned 17 lis 2004, 20:20
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

e ljudi mislim da kod nas kreƦe nova formacija a-tora...
Jupiiiiiiiiiiiiiiii....jedva ĆØekam!!!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
heartsong
Spol: žensko
Postovi: 575
Lokacija: SOBOTICA
PostanoPostano: ned 17 lis 2004, 20:53
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

gdi pa si to ĆØula!? ja sam ĆØula obratno...

Ispraznost cijelog svijeta
je kao snijeg usred ljeta,
a dijete po njem trĆØi boso.
Zar svejedno je?

Samo u Bogu je mir, duŔo moja,
Samo u njemu je sva nada srca mog.
Samo On je moja stijena, ufanje.
Bog mi je utjeha, hridina silna,
UtoĆØiÅ”te.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Andy
Spol: žensko
Postovi: 25
Lokacija: kc/zg
PostanoPostano: pon 18 lis 2004, 20:24
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

pa ne znam niti ja toĆØno.... ali ako Ʀe biti taj teĆØaj za instruktore.... onda Ʀe valjda biti i nova formacija....
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pet 22 lis 2004, 21:03
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Sada Ʀu biti oÅ”tar Evil or Very Mad
Što se pokrenulo od LoŔinja i od mog zadnjeg posta.
Didi, Jo i kompani nisu se udostojile u opĆØe javiti. Pitam se ĆØemu ured za mlade HBK???
Svi koji su bili na LoŔinju kupaja se drže i to je to.
Projekti postoje samo oni koji ih piŔu nisu u eliti pa se onda to stavlja u ladicu.
Ako i hoƦeÅ” raditi stavljaju te u ignoriranje.
Dosta mi je toga.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Jo
Spol: žensko
Postovi: 357
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: uto 26 lis 2004, 12:53
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

E Davore moj, a ja neƦu biti oÅ”tra jer mislim da ovo nije mjesto za to ako se želi zajedno raditi za dobro svih kojima smo poslani!

PoŔto si iz Zagreba mislim da si trebao prije pokucati na vrata Ureda za mlade HBK i pitati ove stvari! Ovaj Ured i isto tako i zbog tebe tu!!!

U svom postu mijeÅ”aÅ” kruÅ”ke i jabuke. Mali LoÅ”inj je iÅ”ao u organizaciji Povjerenstva za mlade ZAGREBAƈKE NADBISKUPIJE a ne Ureda za mlade HBK i imao je cilj okupiti animatore koji rade na Sinodi a isto tako koji su kontakt osobe po župama. To nije elitizam to je potreba, ali ako se u to ukljuĆØi previÅ”e ljudi nastaje metež.

Da projekti postoje i to je prilog bogatstvu koje bi Crkva trebala imati ali isto tako ne mora se sve stavljati na sva zvona. Hvalevrijedni su svi pokuÅ”aji kojima se želi aktivirati mlade i pokazati im naĆØin na koji se mogu ukljuĆØiti u rad župne zajednice. Kad netko želi raditi naƦi Ʀe naĆØin!

Lav je u zraku
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: ned 31 lis 2004, 22:33
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Jo napisa:
E Davore moj, a ja neƦu biti oÅ”tra jer mislim da ovo nije mjesto za to ako se želi zajedno raditi za dobro svih kojima smo poslani!

PoŔto si iz Zagreba mislim da si trebao prije pokucati na vrata Ureda za mlade HBK i pitati ove stvari! Ovaj Ured i isto tako i zbog tebe tu!!!

U svom postu mijeÅ”aÅ” kruÅ”ke i jabuke. Mali LoÅ”inj je iÅ”ao u organizaciji Povjerenstva za mlade ZAGREBAƈKE NADBISKUPIJE a ne Ureda za mlade HBK i imao je cilj okupiti animatore koji rade na Sinodi a isto tako koji su kontakt osobe po župama. To nije elitizam to je potreba, ali ako se u to ukljuĆØi previÅ”e ljudi nastaje metež.

Da projekti postoje i to je prilog bogatstvu koje bi Crkva trebala imati ali isto tako ne mora se sve stavljati na sva zvona. Hvalevrijedni su svi pokuÅ”aji kojima se želi aktivirati mlade i pokazati im naĆØin na koji se mogu ukljuĆØiti u rad župne zajednice. Kad netko želi raditi naƦi Ʀe naĆØin!

Ti isti animatori sada pokreƦu aktivnosti po župama dok mi ostali moramo doslovce mahati potvrdama da neÅ”to pokrenemo.
Susreti se rade samo za vas sa LoŔinja a ostale se ne zove.
Mislim da je dosta ovoga. Svi animatori ma gdje se oni Å”kolovali moraju se isto rangirati a ne da svi sa LoÅ”inja budu elita a ostali animatori druge vrste. Sori ali ja se tako osjeĆØam.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
ƈudoredka
Spol: neodrešen
Postovi: 10
PostanoPostano: pet 12 stu 2004, 16:38
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ako mene pitate, ovo je totalno besmisleno.
Pogledajte koliko vas ima koji niste ukljuĆØeni u niÅ”ta???
Zar postojite sami zbog sebe?
Zar je ovo namjenjeno vaŔem uljepŔavanju, hvalisanju samima pred sobom?!
Å to ste napravili od tog slavnog LoÅ”inja? Samo ste se bolje povezali s istomiÅ”ljenicima, a jeste li ukljuĆØili nekog novog, proÅ”irili krug suradnika, i onih konzumenata?

A ti Jo odgovaraÅ” davorseljan2-u u stilu onog Kennedijevog: "Ne pitaj Å”to država može uĆØiniti za tebe, nego Å”to ti možeÅ” uĆØiniti za državu". To nije lijepo, velik je problem kad krivi ljudi sjede na krivim mjestima.

Ovo je moje razmiŔljanje, bez uljepŔavanja. Pozdrav!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: sub 13 stu 2004, 22:09
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

OĆØito ovo mora iƦi na neku veĆØu razinu.
Å to hoƦu reƦi?
To da Ʀu odgovor sada potražiti u Å ibeniku kod voditelja ureda za mlade. Odgovora nema. Ovdje možemo pisati koliko hoƦemo i to se neĆØe pomaknuti veƦ ide polako i ignoriranje.
Tako se oĆØito radi.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group