|
 |
Autor |
Poruka |
little_angel

Spol: 
|
Postano: pon 12 svi 2008, 15:40
Naslov : |
|
|
Trebamo moliti Gospodina za silu Duha Svetoga, da izgradi u nama sve darove, vrline i kreposti - plodove, posebno zato da možemo služiti drugima Mislim da je to služenje bit plodova Duha Svetoga. |
|
I zato križat rane neæu ja
jer postat one niz æe zlatnika
a svi Tvoji Bože teški križevi
prvi znaci su pobjedi |
|
|
 |
nike92

Spol: 
|
Postano: uto 13 svi 2008, 16:33
Naslov : Duh Sveti |
|
|
U nedjelju (11.svibnja) proslavili smo blagdan Duha Svetoga, a ujedno i roðendan Crkve.
Svi dobro znamo kako su apostoli (Isusovi uèenici) 50 dana poslije Isusovog uskrsnuæa primili Duha Svetoga u obliku Plamenih jezika. S time su dobili zadatak da u Duhu nauèavaju i govore Rijeè Božju svim ljudima i to na jeziku kojem ih razumiju. Veæina današnjih mladi više uživa u zraèenju televizora, raèunala i ostalih el. ureðaja, umjesto da se barem jednom sijeti Svetog Duha i da on zraæi svojom ljubavi, mirom i blagostanjejm. Svima nam je poznato i jako dobro znano da se u Duhu Svetom naleze sve Tri Božanske Osobe (Otac, Sin i Duh Sveti) i da nas oni jednako osipavaju svojom ljubavi, ali na nama ostaje želimo li je prihvatiti.  |
|
Doista, srcem vjerovati opravdava, a ustima ispovijedati spasava. |
|
|
 |
Magali
mod team

Spol: 
|
Postano: pon 11 svi 2009, 19:46
|
|
Neminovni su darovi Duha Svetoga, svakim danom si to potvrðujem...
i primam dokaze ove milosti... |
|
Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio... |
|
|
 |
Magali
mod team

Spol: 
|
Postano: et 13 kol 2009, 7:02
|
|
Kada se najmanje nadamo primamo Darove...
oni su tu, makar možda nismo ni svjesni toga...
ali nauèih da nije to ni bitno,
nije bitno da znamo konkretno što primamo...
bitno je samo da ljubimo...
a ono što smo primili i kako smo darove oplodili možemo vidjeti i mnogo kasnije... |
|
Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio... |
|
|
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: |
Jopica |
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe ureivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|