|
 |
Autor |
Poruka |
hilarije
Spol: 
|
Postano: sub 07 ou 2009, 0:18
Naslov : |
|
|
Jopica napisa: |
uPS, nisam htjela zahvalit.. malo sam krivo stisla
joj hilarije baš mi je krivo kaj si došo oko 12, pa evo gore je Magali napisala da je klanjanje u pola 8 naveèer, dakle u 19 i 30, sada æe biti i ranije i od 19 sati.
doði drugi puta, molim te, biti æe nam lijepo. |
A navecer!
Ja mislio cijeli dan.
Hvala na informaciji. |
|
|
|
|
 |
Magali
mod team

Spol: 
|
Postano: sub 07 ou 2009, 8:48
|
|
hilarije napisa: |
Jopica napisa: |
uPS, nisam htjela zahvalit.. malo sam krivo stisla
joj hilarije baš mi je krivo kaj si došo oko 12, pa evo gore je Magali napisala da je klanjanje u pola 8 naveèer, dakle u 19 i 30, sada æe biti i ranije i od 19 sati.
doði drugi puta, molim te, biti æe nam lijepo. |
A navecer!
Ja mislio cijeli dan.
Hvala na informaciji. |
Drugi put æeš nadam se doæi, a uskoro æe biti i jedna nova najava pod zag. nadbiskupijom pa svrati i tamo...
Juèer je bilo prekrasno...
Iako na samom klanjanju nisam bila predugo, ljudi koji su bili vani i evangelizirali toliko su otvorili svoja srca svima, a i strancima koji su bili oduševljeni jednostavnošæu klanjanja...i štovanja Presvetog Oltarskog Sakramenta... |
|
Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si našao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio... |
|
|
 |
davorseljan

Spol: 
|
Postano: ned 08 ou 2009, 0:46
|
|
Meni se svaki put poklopi sa dopisnom teologijom koja je u isto vrijeme ali sam to nadoknadio juèer na klanjanju povodom poèetka proljetnog dijela Katolièke malonogometne lige. |
|
U radu je spas. |
|
|
 |
banana

Spol: 
|
Postano: pon 07 ruj 2009, 20:32
|
|
Volim klanjanja!
Doživljavam ih kao uistinu posebnu priliku, priliku da svome Bogu kažem, predam sve. Svu zahvalnost, sve brige, molitve...
Možda se katkada i previše zapletem u tim svojim rijeèima, želeæi Mu, dok je tamo pred nama reæi sve, zaboravljajuæi da On to moje "sve" ionako veæ zna.. i da je tamo jer želi da budemo zajedno, mi i On!
Priznajem, ima klanjanja tijekom kojih uistinu postoje oni posebni osjeæaji, ima onih tijekom kojih baš ništa ne osjeæam... no, nastojim biti svjesna da osjeæaji nisu važni.., bitan je Isus, On koji je u Presvetom stvarno prisutan za vrijeme klanjanja baš pred nama, baš u toj crkvi, baš na tom oltaru...  |
|
Bog moj i sve moje! |
|
|
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: |
vjernik, Žan |
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: ned 27 ruj 2009, 20:44
|
|
corpusdomini.hbk.hr web stranica kapele sveudiljnog euharistijskog klanjanja u Zagrebu  |
|
Po ovom æe svi znati da ste moji uèenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge! (Iv 13, 35) |
|
|
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe ureivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|