|
 |
Autor |
Poruka |
Chico

Spol: 
|
Postano: pon 24 ruj 2007, 20:06
Naslov : Rugby |
|
|
ovo mi je jako žao kaj se ne prati,trenutno je u francuskoj u tijeku svjetsko prvenstvo,zanimljivo je da po nekim procjenama to je i najposjeèenije natjecanje nakon svjetskog prvenstva u nogometu a kod nas niti rezultati u vijestima,tužno
inaèe sam ga igrao pa mi je žao kaj se ne prati malo viŔe na tv-u
a mislim da Ʀe se od iduƦe godine i vratiti u program olimpijskih igara,valjda Ʀe tu reƦ koji rezultat |
|
tvoj prijatelj je odgovor na sve tvoje molitve |
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: uto 25 ruj 2007, 12:45
Naslov : |
|
|
mali update,na trenutnom sp-u je joŔ faza u skupinama meðutim glavni favoriti su veæ osigurali 1/4 finale australija novi zeland i južnoafrièka republika(zanimljivo sve britanske kolonije bilo bivŔe ili sadaŔnje)
za druga mjesta æe biti zanimljiva borba izmeðu engleske i tonga u meðusobnom duelèu koji æe odluèiti ko æe dalje
fiji i wales se bore u skupini b takoðer muðusobni susret odluèuje
grupa c meè odluke izmeðu italije i Ŕkotske
u grupi d je najneizvjesnije u maloj prednosti su argentina i francuska a male Ŕanse joŔ imaju irska i gruzija
izvjeŔtaji slijede |
|
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: uto 09 lis 2007, 16:43
|
|
isprièavam se na loŔem praèenju sp-a
situacija je sljedeƦa:
1/4 finala,parovi
južnoafrièka republika - fidži 37-20
argentina - Ŕkotska 19:13
francuska - novi zeland 20:18
i branitelji naslova englezi pobijedili australiju 12:10
iznenaðujuæi rezultati,novozelanðani se po prvi put nakon 20 godina nisu plasirali u polufinale,ko Ŕto vidimo neizvjesni susreti su bili a tek nam predstoji najbolje u petak francuska-engleska jedno polufinale a u subotu južna afrika i argentina
izvjestim |
|
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: pon 15 lis 2007, 12:45
|
|
Polufinale:
Engleska - Francuska 14:9
JAR - Argentina 37:13
zanimljivo da je u susretu po skupinama bilo 36:0 za jar(južnoafrièka republika)
finale 20.listopada na saint denisu u parizu može li jar preoteti naslov branitelju.vidjet æemo(na naŔoj televiziji sigurno ne  |
|
|
|
 |
Chico

Spol: 
|
Postano: sri 24 lis 2007, 10:02
|
|
i zavrŔno izvjeŔæe
jar pobjedila engleze i osvojilo naslov
zanimljivost,nakon poraza englezi se opijali 2 dana i pridružili im se i prinèevi |
|
|
|
 |
|
|
Ne moe otvarati nove teme. Ne moe odgovarati na postove. Ne moe urešivati svoje postove. Ne moe izbrisati svoje postove. Ne moe glasovati u anketama.
|
|