Autor |
Poruka |
Neyc

Spol: 
|
Postano: pet 15 kol 2008, 23:01
Naslov : |
|
|
nike92 napisa: |
Koji su najvažniji djelovi svetišta? |
specificiraj svetiste!!mislish li na hram?? |
|
Tamo gdje srca ima
gdje život slavi se(O DA)
slijedim korake
(MOG PASTIRA) |
|
|
 |
nike92

Spol: 
|
Postano: sub 16 kol 2008, 9:35
|
|
Neyc napisa: |
specificiraj svetiste!!mislish li na hram?? |
da |
|
Doista, srcem vjerovati opravdava, a ustima ispovijedati spasava. |
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: pon 15 ruj 2008, 11:56
|
|
Očito nitko ne zna. Jel može odgovor da možemo nastavit dalje? Fala  |
|
Po ovom će svi znati da ste moji učenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge! (Iv 13, 35) |
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: ned 12 lis 2008, 11:43
|
|
A ništa, kad nema reakcije, idemo dalje s pitanjima...
Kojeg dana u liturgijskoj godini je blagoslov ognja?  |
|
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: uto 14 lis 2008, 9:23
|
|
oouukeeej, vidim da me ne doživljavate...
Ajmo onda ovak, ja navedem neki citat iz Biblije, a vi nadopunite riječi koje nedostaju. Na taj ih način možemo posebno zapamtiti i sjetiti ih se kad nam budu potrebni u životu Uz svaki citat stavljao bi se naziv knjige iz koje je izvađen da se lakše nađe
Evo za početak jedna lagana
Uistinu, Bog je tako _____ svijet te je _____ svoga _____ _____
da nijedan koji u njega _____ ne propadne, nego da ima _____ _____.
(Iv) |
|
|
|
 |
ja
Spol: 
|
Postano: uto 14 lis 2008, 11:15
|
|
Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
Evo, i od mene jedan citat pa neka ga dopuni tko zna
Sve se to dogodilo što __________ reče po proroku: Evo, ________ će začeti i ______ ______ i nadjenut će mu se ime __________ što znači ____ ______ ______ . (Mt) |
|
Ljubiti nekog čovjeka znači vidjeti ga onakvim kakvim ga je Bog zamislio. (F. M. Dostojevski) |
|
|
 |
nike92

Spol: 
|
Postano: uto 14 lis 2008, 18:52
|
|
ja napisa: |
Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
Evo, i od mene jedan citat pa neka ga dopuni tko zna
Sve se to dogodilo što __________ reče po proroku: Evo, ________ će začeti i ______ ______ i nadjenut će mu se ime __________ što znači ____ ______ ______ . (Mt) |
Sve se ti dogodilo što Jahve reče po proroku: Evo, Djeva će začeti i roditi sina i nadjenut će mu se ime Emanuel što znači s nama Bog
Ponovno vam ________ Lakše je _______ kroz uši_______ nego bogatašu u __________ _____________ |
|
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: sri 15 lis 2008, 13:37
|
|
Ponovno vam ________ Lakše je _______ kroz uši_______ nego bogatašu u __________ _____________ |
Ponovno vam velim: lakše je devi kroz uši iglene nego bogatašu u kraljevstvo Božje.
Zaista, _____, kažem vam: ako ne jedete _____ _____ _____
i ne pijete _____ _____, nemate _____ u sebi! (Iv) |
|
|
|
 |
ja
Spol: 
|
Postano: sri 15 lis 2008, 15:12
|
|
Zaista, zaista kažem vam; ako ne jedete tijela Sina Čovječjega i ne pijete krvi njegove, nemate života u sebi!
On, trajni lik _________, nije se kao _________ držao svoje _________ s Bogom, nego __________ sam sebe uzevši lik _________, postavši ljudima sličan, obličjem ________ nalik, ponizi sam sebe, poslušan do _______, smrti na križu. Zato Bog njega _________ i darova mu ime, ime nad svakim imenom, da se na ime _______ prigne svako __________ nebesnika, ________ i podzemnika. Svaki _________ će priznati Isus ________ jest __________ (Fil) |
|
Ljubiti nekog čovjeka znači vidjeti ga onakvim kakvim ga je Bog zamislio. (F. M. Dostojevski) |
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: pet 17 lis 2008, 11:03
|
|
ja napisa: |
On, trajni lik _________, nije se kao _________ držao svoje _________ s Bogom, nego __________ sam sebe uzevši lik _________, postavši ljudima sličan, obličjem ________ nalik, ponizi sam sebe, poslušan do _______, smrti na križu. Zato Bog njega _________ i darova mu ime, ime nad svakim imenom, da se na ime _______ prigne svako __________ nebesnika, ________ i podzemnika. Svaki _________ će priznati Isus ________ jest __________ (Fil) |
On, trajni lik Božji, nije se kao plijena držao svoje jednakosti s Bogom, nego oplijeni sam sebe uzevši lik sluge, postavši ljudima sličan; obličjem čovjeku nalik, ponizi sam sebe, poslušan do smrti, smrti na križu. Zato Bog njega preuzvisi i darova mu ime, ime nad svakim imenom, da se na ime Isusovo prigne svako koljeno nebesnika, zemnika i podzemnika. Svaki jezik će priznati Isus Krist jest Gospodin.
A sada: ostaju _____, _____ i _____ - to troje - ali _____ je među njima _____. (1 Kor) |
|
|
|
 |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: pet 17 lis 2008, 12:25
|
|
A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav - to troje - ali najveća je među njima ljubav. (1 Kor 13, 13).
Pokazat ću vam koga vam se bojati: onoga se bojte koji pošto ubije, ima moć baciti u pakao. Da, velim vam, ____ __ ____! Ne prodaje li se pet vrapčića za dva novčića? Pa ipak ni jednoga od njih ____ ne zaboravlja. A vama su i vlasi na glavi sve izbrojene. __ _____ ___! Vredniji ste nego mnogo vrabaca!" (Lk 12) |
|
K suncu prosi vsaka roža, k suncu trava vsaka,
tak i k tebi, Majka Božja, srce siromaha.
Milostiva vsakom ti si, vse ti vračiš boli,
odbila još nikog nisi, koji za pomoć moli. |
|
|
 |
spocky

Spol: 
|
Postano: sub 18 lis 2008, 21:49
|
|
Pokazat ću vam koga vam se bojati: onoga se bojte koji pošto ubije, ima moć baciti u pakao. Da, velim vam, njega se bojte! Ne prodaje li se pet vrapčića za dva novčića? Pa ipak ni jednoga od njih Bog ne zaboravlja. A vama su i vlasi na glavi sve izbrojene. Ne bojte se! Vredniji ste nego mnogo vrabaca!"
Tko god pije ove vode ____ __ ________. A tko bude pio vode koje ću mu ja dati, ne, ___ ____ ______ : voda koju ću mu ja dati postat će u njemu _______ ____ koja struji u _____ ______ . (Iv 4) |
|
live long and prosper! |
|
|
 |
nike92

Spol: 
|
Postano: ned 19 lis 2008, 10:00
|
|
spocky napisa: |
Pokazat ću vam koga vam se bojati: onoga se bojte koji pošto ubije, ima moć baciti u pakao. Da, velim vam, njega se bojte! Ne prodaje li se pet vrapčića za dva novčića? Pa ipak ni jednoga od njih Bog ne zaboravlja. A vama su i vlasi na glavi sve izbrojene. Ne bojte se! Vredniji ste nego mnogo vrabaca!"
Tko god pije ove vode ____ __ ________. A tko bude pio vode koje ću mu ja dati, ne, ___ ____ ______ : voda koju ću mu ja dati postat će u njemu _______ ____ koja struji u _____ ______ . (Iv 4) |
Tko god pije ove vode opet će ožednjeti. A tko bude pio vode koju ću mu ja dati, ne, neće ožednjeti nikada: voda koju ću mu ja dati postat će u njemu izvorom vode koja struji u život vječni (Iv4)
Svjesni smo, _______ __ _____ ljubljena, vašeg izabranja jer evanđelje _____ ______ k vama došlo samo u riječi _____ i u snazi, u Duhu Svetome i __________ ________. Takvi smo, kao što znate, poradi vas među ______ _____. (1 Sol) |
|
|
|
 |
Gita

Spol: 
|
Postano: ned 19 lis 2008, 11:50
|
|
Svjesni smo, _______ __ _____ ljubljena, vašeg izabranja jer evanđelje _____ ______ k vama došlo samo u riječi _____ i u snazi, u Duhu Svetome i __________ ________. Takvi smo, kao što znate, poradi vas među ______ _____. (1 Sol) |
Svjesni smo, braćo od Boga ljubljena, vašeg izabranja jer evanđelje naše nije k vama došlo samo u riječi nego i u snazi, u Duhu Svetome i mnogostrukoj punini. Takvi smo, kao što znate, poradi vas među vama bili. (1 Sol)
Tražite stoga najprije __________ i __________ njegovu, a sve će vam se _______ _______. (Mt 6) |
|
Ti si moj život, drugog nemam ja, Ti si moj put, moja istina. Po svakoj Tvojoj riječi želim živjet ja dokle daha je u meni, sve dok želiš Ti. |
|
|
 |
spocky

Spol: 
|
Postano: ned 19 lis 2008, 17:15
|
|
Tražite stoga najprije Kraljevstvo i pravednost njegovu, a sve će vam se ostalo dodati. (Mt 6)
Ja sam _________ i _____ : tko u mene vjeruje, ako i umre, ______ __ . I tko god ____ i _______ u mene neće _______ nikada. (Iv 11) |
|
live long and prosper! |
|
|
 |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: ned 19 lis 2008, 18:26
|
|
Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada.
Marta, Marta! ______ __ i ___________ __ mnogo, a _____ je ________ ! (Lk 10) |
|
|
|
 |
spocky

Spol: 
|
Postano: pet 24 lis 2008, 9:35
|
|
Marta, Marta! Brineš se i uznemiruješ za mnogo, a jedno je potrebno! (Lk 10, 41-42)
Ne budite _________ ni za što, nego u svemu - ________ i ________, sa ____________ - očitujte svoje molbe Bogu. I mir Božji koji je iznad svakog razuma čuvat će ____ ____i ____ _____ u Kristu Isusu. (Fil 4) |
|
live long and prosper! |
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: ned 09 stu 2008, 12:07
|
|
Ne budite zabrinuti ni za što, nego u svemu - molitvom i prošnjom, sa zahvaljivanjem - očitujte svoje molbe Bogu. I mir Božji koji je iznad svakog razuma čuvat će srca vaša i vaše misli u Kristu Isusu.
Različiti su _____, a isti _____; i _____ službe, a _____ Gospodin;
i različita _____, a isti ____ koji čini _____ u svima. (1 Kor 12) |
|
|
|
 |
nike92

Spol: 
|
Postano: ned 09 stu 2008, 16:38
|
|
Žan napisa: |
Različiti su _____, a isti _____; i _____ službe, a _____ Gospodin;
i različita _____, a isti ____ koji čini _____ u svima. (1 Kor 12) |
Različiti su dari, a isti Duh; i različite službe, a isti Gospodin;
i različita djelovanja, a isti Bog koji čini sve u svima.
Zato _____vam Jahve _______ svoju ljubav i ________, a i ja ću vam ______dobro zato _____ ste ______ radili. (2 Sam ) |
|
|
|
 |
teta Jeja
mod team

Spol: 
|
Postano: sri 26 stu 2008, 16:47
|
|
a da nastavimo s igrom ?
Zato _____vam Jahve _______ svoju ljubav i ________, a i ja ću vam ______dobro zato _____ ste ______ radili. (2 Sam ) |
Zato neka vam Jahve iskaže svoju ljubav i dobrotu, a i ja ću vam učiniti dobro zato što ste tako radili. (2 Sam 2,6)
Jahve me _____ od ____ _____, od utrobe _____ moje spomenuo se _____ _______. (Iz) |
|
Svevišnji, dični Bože, rasvijetli tamu moga srca
i daj mi pravu vjeru, čvrstu nadu i savršenu ljubav, osjet i spoznaju,
o Gospodine, da izvršim tvoju svetu i istinitu zapovijed. |
|
|
 |
teta Jeja
mod team

Spol: 
|
Postano: ned 30 stu 2008, 8:11
|
|
Citat: |
Jahve me _____ od ____ _____, od utrobe _____ moje spomenuo se _____ _______. (Iz) |
preteško?
ajde, olakšat ću malo
Jahve me ______ od krila _____, od utrobe ______ moje spomenuo se moga ______ (Izaija: Druga pjesma o Sluzi Jahvinu) |
|
|
|
 |
teta Jeja
mod team

Spol: 
|
Postano: čet 04 pro 2008, 9:09
|
|
preteško?
ajde, olakšat ću malo
Jahve me ______ od krila _____, od utrobe ______ moje spomenuo se moga ______ (Izaija: Druga pjesma o Sluzi Jahvinu) |
????????????
Jahve me pozvao od krila materina, od utrobe majke moje spomenuo se moga imena (Iz 49,1)
aaa, novo pitanje glasi:
Prihvati ______, _____ svoga, kako ______ _____ našim: spomenuti se ______ svoje prema _________ i potomstvu _______ dovijeka. (Lk) |
|
|
|
 |
Žan
mod team leader

Spol: 
|
Postano: ned 14 pro 2008, 18:52
|
|
Prihvati Izraela, slugu svoga, kako obeća ocima našim: spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka. (Lk 1, 54-55)
A ti, _____, prorok ćeš se _____ zvati
jer ćeš _____ pred _____ da mu pripraviš _____. (Lk) |
|
|
|
 |
nike92

Spol: 
|
Postano: pon 15 pro 2008, 14:14
|
|
Žan napisa: |
Prihvati Izraela, slugu svoga, kako obeća ocima našim: spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka. (Lk 1, 54-55)
A ti, _____, prorok ćeš se _____ zvati
jer ćeš _____ pred _____ da mu pripraviš _____. (Lk) |
A ti, dijete, prorok ćeš se Svevišnjega zvati jer ćeš ići pred Gospodinom da mu pripraviš putove. (Lk)
I kad bih _______ sav svoj _______ i kad bih predao ______ svoje da se _______, a ljubavi ne bih imao - _______ mi ne bi ______ (1 Kor) |
|
|
|
 |
5rich
mod team

Spol: 
|
Postano: sub 27 pro 2008, 14:56
|
|
I kad bih _______ sav svoj _______ i kad bih predao ______ svoje da se _______, a ljubavi ne bih imao - _______ mi ne bi ______ (1 Kor) |
I kad bih razdao sav svoj imutak i kad bih predao tijelo svoje da se sažeže, a ljubavi ne bih imao - ništa mi ne bikoristilo (1 Kor)
Svirajte za Gospoda na ______,
na ______, u zvuku ________.
S _________, u zvuku ____,
_______ Kralja, Gospoda. ( Ps 98 )
I ajmo se igrat ljudeki, ovak se zabavljamo,a i učimo o našoj vjeri..  |
|
|
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|