HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretranik Pretranik lanstvo lanstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: sri 20 stu 2019, 0:16. Pogledaj neodgovorene postove
Forumaški ljetni kamp - Roè u Istri
Zaponi novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedea tema
Autor Poruka
davorseljan




Spol: muko
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 27 srp 2009, 12:02
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Da i meni je žao što nisam mogao doæi, ali obaveze u Zagrebu su me spreèili.
Vidim da Vam je bilo super.

U radu je spas.
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
fratar




Spol: muko
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: uto 28 srp 2009, 5:09
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Pozdrav svima!
Evo ja sam prije nepunih 20 min stigao doma, i morao sam se samo javit.... poslije æu vam napisat svoje doživljaje, zasad je dovoljno reèi da je bilo fascinantno, femenomenalno, indeed, pogotovo.... Laughing veseo veseo veseo

I samo za Zitu: "Ali klanjali šu mi še" Laughing

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveæa je meðu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Jopica, little_angel, Coje, Žan
Coje




Spol: muko
Postovi: 1208
Lokacija: Buzet
PostanoPostano: uto 28 srp 2009, 12:30
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Domaæinu je najteže ocijeniti kvalitetu susreta, no ono što mogu reæi jest da mi je bilo jako lijepo i baš se veselim što sam mogao biti domaæin ovog susreta. Hvala dragom Bogu. Hvala i svim forumašima koji su se konaèno odluèili doæi: Fratru, teti Jeji, Ziti, Little Angel, Žanu, Sandersu, sv. Franji Legendi (zaista je legenda - kad je odluèio doæi iz Hercegovine na ovaj naš susret sa svojom ženom ) i Vjerniku.

Žao mi je što se nije ukljuèilo više forumaša, ali se nadam da æe upravo ovo iskustvo prvog forumaškog ljetnog kampa ponukati i druge da nekom drugom prilikom budu odluèniji.

Radosni pozdrav iz Roèa. Very Happy Very Happy Very Happy

http://www.kumi.hr
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: little_angel, 5rich, Žan, vjernik, Sanders
sv.Franjo legenda




Spol: muko
Postovi: 2541
Lokacija: hercegovina
PostanoPostano: uto 28 srp 2009, 14:10
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

e zelio bi se zahvaliti cojetu na gostoprimstvu!
Zaista je èovjek sa velikim srcem i odlièan domaæin!
Pozz iz hercegovine jako sretan

ne ubij, ni maèem, ni traèem!
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Coje, 5rich, little_angel, vjernik
teta Jeja
mod team



Spol: ensko
Postovi: 1297
Lokacija: Zg DD
PostanoPostano: sri 29 srp 2009, 9:02
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

little_angel napisa:
Dok èekamo pravi pravcati izvještaj od tete Jeje
...
kad me najviše fasciniralo Razz to naše zajedištvo, i osjeæaj da si i dalje dio forumaške zajednice iako na forum ne dolaziš koliko bi htio zadnjih mjeseci srce Još se jednom pokazalo kako je ovaj forum živ živcat Smile i kako su na njemu zaživjela tolika prijateljstva.
...
Nisam htjela detaljno, to æu prepustit teti Jeji Wink



kako je iz fratra inspiracija naprosto frcala od trena kad je stupio na tlo Terra-e Magica-e, bio bi neoprostiv grijeh da mu ukradem pero iz ruke.
samo æu, izdvojivši little_angel-in citat, dodati da se forumaško zajedništvo moglo rezati nožem, pogotovo pri financijskim dogovorima èetvorke koja nije ni primjetila da joj

Svevišnji, dièni Bože, rasvijetli tamu moga srca
i daj mi pravu vjeru, èvrstu nadu i savršenu ljubav, osjet i spoznaju,
o Gospodine, da izvršim tvoju svetu i istinitu zapovijed.
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mail [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: 5rich
fratar




Spol: muko
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: sri 29 srp 2009, 9:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

teta Jeja napisa:
...
kako je iz fratra inspiracija naprosto frcala od trena kad je stupio na tlo Terra-e Magica-e, bio bi neoprostiv grijeh da mu ukradem pero iz ruke.
samo æu, izdvojivši little_angel-in citat, dodati da se forumaško zajedništvo moglo rezati nožem, pogotovo pri financijskim dogovorima èetvorke koja nije ni primjetila da joj

Ma sam ti piši, jer moj æe izvještaj biti, hm... ak ništa drugo drugaèiji, samo æe mi trebati vremena da sve to zapišem....
A što se tièe financijskih dogovora èetvorke... uf, to je bilo podosta spontano i zbrkano, a ja sam bio uvjeren da si i ti bila tamo kad smo to dogovarali, ma ne brini, sve je ispalo ok Wink Laughing Laughing

Eto moram se i ja još jednom zahvaliti Cojetu, na svemu, bio je pravi domaæin pun ugodnih iznenaðenja! Hvala ti Coje na predivnom susretu!!

Moram napomenuti kako je sustret bio sponzoriran slovom 'F' i hrpom neobiènih rijeèi koje poèinju slovom 'F' uz rijeèi 'indeed' i 'pogotovo' Wink

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveæa je meðu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Žan, little_angel, 5rich
little_angel




Spol: ensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sri 29 srp 2009, 10:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ma nije ni bilo financijskih dogovora.. ako ne raèunamo jedno kasno uveèe dok su ostali veæ pajkili dok smo fratar, žan i ja prièali kak æemo ukrast cojetu kuvertu di æemo stavit nofèeke Laughing koliko, kako, i što.. apsolutno nije bilo rijeèi o tome Wink

tak da ja i dalje mislim da je zajedništvo bilo itekako prisutno Very Happy
i što je još važnije, mislim da je novac najmanje bitan u svemu tome,
i da se financijskim dogovorima ne može mjeriti neèije zajedništvo

I zato križat rane neæu ja
jer postat one niz æe zlatnika
a svi Tvoji Bože teški križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Žan, 5rich, fratar
little_angel




Spol: ensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pet 31 srp 2009, 15:08
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo i malo detaljnijeg izvještaja od mene, dok teta Jeja ne dovrši svoj Wink

Osvanuo je jedan prelijepi sunèani ponedjeljak, i sve je bilo spremno za najduži forumaški susret u povijesti Very Happy Fratar je veæ ranom zorom stigao na mjesto susreta gdje se nekako uspio naæi sa domaæinom Cojetom pljesak Dok su oni obavljali kupovinu, u Rijeci se u popodnevnim satima dogodio rijeèki forumaški susret. Zita i ja uspjele smo se naæi na kavici sa siketom i bananicom, a kasnije nam se pridružio i Žan. Vrijeme je brzo proletjelo i došlo je i vrijeme za polazak u Lupoglav otkud nas je Coje dovezao u Roè. Tamo su èekali fratar, ali i teta Jeja koja je tamo stigla nešto prije nas. Prvo smo gledali jedan filmek, a zatim nekoliko epizoda crtiæa He-mana kojim su neki bili oduševljeni belji se Veèerali smo, razgovarali još neko vrijeme, a zatim smo krenuli na spavanje.

Drugi dan rano ujutro (ili kako bi neki rekli - ne tako rano), do mene su doprli neki glasovi da se ide na Uèku s koje se pruža prekrasan pogled na Italiju i cijelu Istru. Ali pošto sam ja bila nenaspavana veæ par dana, krevet mi je izgledao primamljivije od svega, a tako je oèito bilo i sa Žanom. Tako da su se na Uèku zaputili oni hrabriji - Coje, fratrek, teta Jeja i Zita. Na kraju je ispalo (kako to obièno biva) da je to bila jedna od najljepših destinacija u Istri, svi su se vratili oduševljeni pa mi nismo bili nimalo ljubomorni što nismo išli place Moram spomenuti i prièu da su fratra na Uèkoj posjetile i muze, tako da je bio pun inspiracije za kojekakve bajke, pjesme... ne znam što sve ne mislioc Taj dan Coje nas je odluèio odvesti na ruèak u kolibu Kolinasi, ali kad smo stigli pred kolibu, pisalo je: Utorkom zatvoreno! aaa Pogaðate, bio je baš - utorak Laughing Tako smo otišli ruèati u jedan drugi restoran, a nakon ruèka malo smo se odmorili te dogovorili da æemo posjetiti Hum, najmanji grad na svijetu. Ali na putu prema Humu divili smo se Aleji glagoljaša, Katedri Klimenta Ohridskog, Istarskom razvodu itd. Naišli smo i na mlin uklesan u kamenu gdje su svoje snage odluèili odmjeriti fratar i Žan, igrajuæi sa cvjetekima, a pobjedu je odnio Žan bubnja U meðuvremenu je Zitu nazvao Sanders koji nas je obavijestio da je veæ u Roèu, stoga smo odustali od posjete Humu, i krenuli natrag u Roè. Nakon puno prièe i smijeha, otišli smo i na Misu. Sanders je morao otiæi veæ poslije Mise, a mi smo se naveèer zaputili prema Rabcu na noæno kupanje miiir Moram napomenuti i da je nas šestero uspjelo stati u Cojetov auto, i da smo se tako vozili èitavo vrijeme. I nije nas nijednom zaustavila policija Laughing Nakon poèetnih bolova u nozi i leðima, navikla sam se na sjedenje negdje u sredini auta Laughing Uskoro je takva vožnja svima postala oke, osobito fratreku koji je stalno sjedio naprijed belji se Wink U Rabcu smo se kupali i igrali picigin (koji æe Cojetu donijeti neprospavanu noæ Cool ), s tim da je Žan bio malo manje raspoložen tu noæ za kupanje, ali i to se promijenilo sljedeæim noænim kupanjem woohoo Nakon kupanja, prošetali smo se po Rabcu koji se meni baš svidio, popapali smo sljadoljed, a onda smo otišli i do Labina gdje smo pronašli pravi pravcati top! ha? Fratar se odmah popeo na njega, iako je poslije izjavio da se ne bi tako fotkao da je odmah vidio da je na topu netko napisao Dinamo zeleni

Brzo je došla i srijeda. Prvo smo se otišli do Buzeta, popapali smo sljadoljed dok je Coje nešto obavio, a zatim smo malo razgledali Buzet. Tamo smo uèinili i jedno dobro djelo! Very Happy Naime, Coje nas je odveo do jedne bakice slavonke, s kojom je naravno fratar mogao malo poprièati. Mi ostali smo èekali ispred, jer... mi ne znamo slavonski tak dobro Shocked Ali bili smo im moralna podrška! andjeo U Buzetu smo naišli i na vrlo "prozraène" kuæice bez krova i prozora, gdje su Zita i fratar našli inspiraciju za još jedan foto sešn veseo Nakon razgledavanja Buzeta, došlo je i vrijeme za ruèak. Coje je odluèio ponovno okušati sreæu u kolibi Kolinasi, i ovaj put nas je doèekala otvorenih vrata Very Happy Papali smo fina istarska jela, a za desert smo dobili fritule i kroštule kuhar(ica) Iza kolibe ugledali smo dvije klackalice koje smo odmah isprobali. Najzanimljiviji trenutak dogodio se kad je fratar sjeo na jednu stranu klackalice, a Coje na drugu stranu zivio Fratar je bio izrazito sretan jer veæ dugo vremena nije bio skroz u visinama na klackalici Laughing ali mislim da je Coje bio još sretniji kad se fratru pridružio i Žan i teta Jeja, i kad je on završio visoko u zraku! buhahahaha To ste trebali vidjeti! pljesak pljesak pljesak Nakon što smo se malo odmorili od jela i klackanja, Coje nas je odvezao do Rijeke gdje smo se našli sa par rijeèkih forumaša, te smo skupa otišli pogledati filmek u rijeèki Cinestar juhuu Gledali smo film Mamurluk koji je ispao vrlo pouèan Razz Kasnije smo još dugo sjedili i prièali sa rijeèkim forumašima, a bili su Srki, Dara i tkoko od onih koje sam ja zapamtila Wink Èak su neki kao teta Jeja, Dara i Srki prošli napokon i obred inicijacije na velkom kartonskom omotu od èokoljade Cool

U èetvrtak ujutro zaputili smo se u Motovun. Na putu do tamo slušali smo i o Motovunskoj šumi, pa je fratar zakljuèio da bi tamo mogao dobiti još bolju inspiraciju za pisanje svoje slavne bajke. Naime, fratar je taj cijeli tjedan smišljao tko æe od nas biti koji lik u njegovoj bajki koju æe jednom napisati, a krajem tjedna otkrio nam je koji smo likovi pljesak To æe vam detaljnije napisati fratar, da ja ne bi sluèajno nešto pomiješala Wink U Motovunu su tekle pripreme za filmski festival. Nakon razgledanja Motovuna i kupovanja suvenira, krenuli smo prema Pazinu Very Happy Tamo smo po ne znam koji put prvo popapali sljadoljed veseo a onda smo se prošetali do famozne Pazinske jame gdje je opet bilo dosta foto sešna. Nakon toga išli smo na ruèak, a onda ponovno malo u Roè. Predveèer smo krenuli put Grožnjana, a putem nas je vodila teta GPS koja živi u Cojetovom autu dosadnooo Zakljuèili smo da je Grožnjan jedan od najljepših istarskih gradiæa, a tome je vjerojatno pripomogla i èinjenica da se baš tamo održavao jazz festival hej Sjeli smo se u jedan lijepi kafiæ iz kojeg se pružao predivan pogled, puno smo prièali, fotkali macro kavice i gume za žvakanje, smijali seee... eeehaa hehehe topli caj hehe fora zaljubljeni palac gore andjelcic Mislite da je to bilo sve taj dan? Eee grdno ste se prevarili! Laughing Laughing Wink Nakon Grožnjana oko pola 11 naveèer krenuli smo i prema Umagu Very Happy Tamo smo upoznali troje Cojetovih prijatelja s kojima smo išli na još jedno noæno kupanje! skace Opet je bilo plivanja, loptanja, smijanja, pjevanja cvijetak Kupali smo se u Kanegri, naselju koje je smješteno na Piranskom zaljevu, tako da smo èitavo vrijeme mahali Slovencima preko puta, a morali smo i paziti da ne bi zaplivali preko granice Laughing Oko pola 2 (u noæi) krenuli smo u razgledavanje centra Umaga Cool Laughing Zatim smo uspjeli iz druge pronaæi kafiæ koji još radi, gdje smo još neko vrijeme pijuckali i prièali, makar su mnogima kapci postajali sve teži i teži razmislja U Roè smo se vratili u ranim jutarnjim satima, i tako je završio najbogatiji dan forumaškog susreta Wink

U petak ujutro ja sam trebala otiæi sa susreta, ali rano me posjetila vijest da su mi sve karte za prijevoz rasprodane pa sam odluèila ostati još jedan dan s forumašima hej Petak je povijesni dan jer smo napokon uspjeli otiæi do Huma! Razz Brzo smo se prošetali najmanjim gradiæem na svijetu, ali zbog jakih vruæina, morali smo se osvježiti hladnim pivom zivio Kasnije smo glasali da opet odemo na ruèak u kolibu Kolinasi, gdje smo se opet jaakoo najeli slasno Kad smo se vratili u Roè, išli smo pogledati abecedarij, a fratar i ja otkrili smo parkiæ sa kamenom harmonikom i kontrabasom pa smo si malo p(r)osvirali pardon Naveèer je stigao još jedan forumaš - Franjo legenda te njegova bolja polovica, a zbilja se i pokazao kao legenda vozeæi do Roèa direktno iz Hercegovine! Wink Pošto su oni bili prilièno umorni od puta, mi smo ih ostavili da se odmore, pa smo otišli prošetati do željeznièke stanice u Roèu.

Osvanula je i subota, kad smo odmah nakon doruèka i malo razgovora s forumašima, teta Jeja, Žan i ja morali napustiti Roè Coje nas je odvezao na stanicu u Lupoglavu otkuda smo krenuli put Rijeke. U Rijeci smo se pozdravili sa Leli koja je išla sa svojima doma u zg, a Žan i ja smo imali vremena do 17h, pa smo odluèili posjetiti još jednom rijeèki Cinestar i pogledati dugooèekivani Ice Age 3D veseo

Eto, to je izvještaj do subote ujutro, ali forumaški susret trajao je sve do ponedjeljka, pa æe nam ostale detalje otkriti netko drugi.

I što reæi, ovo je meni osobno bio najdraži forumaški susret uopæe, prepun smijeha i laganinija Wink A kako bi drugaèije i moglo biti kad dane provedete s tako predivnim osobama kao što su Coje, fratrek, teta Jeja, Zita i Žan jupi jupi jupi Hvala Bogu što nam je ovako nešto darovao, i hvala Cojetu što se pokazao kao najbolji domaæin na svijetu! cvjetic

I hvala svima koji su proèitali Wink BVB
mali andjeo

p.s. evo i link na pedesetak fotkica sa susreta Very Happy
fotke

I zato križat rane neæu ja
jer postat one niz æe zlatnika
a svi Tvoji Bože teški križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Žan, vjernik, Coje, Anny, lucija, Zvijezda, fratar, smješko, Specijalac
Žan
mod team leader



Spol: muko
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: ned 02 kol 2009, 20:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

little_angel napisa:
Eto, to je izvještaj do subote ujutro, ali forumaški susret trajao je sve do ponedjeljka, pa æe nam ostale detalje otkriti netko drugi.

Hajdeee, hoæemo izvještaj za subotu, nedjelju i ponedjeljak hop hop
I najavljeni izvještaj od tete Jeje hop hop
I bajkoviti izvještaj od fratra hop hop

Po ovom æe svi znati da ste moji uèenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: lucija
fratar




Spol: muko
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: pon 03 kol 2009, 12:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

haha, baš je lijepo bilo ovo sve proèitati, fantastiæan izvještaj Wink eo ja æu se potruditi ovu bajku dovršiti do kraja tjedna, ...

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveæa je meðu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: little_angel
fratar




Spol: muko
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: sri 12 kol 2009, 22:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

fratar napisa:
... Wink eo ja æu se potruditi ovu bajku dovršiti do kraja tjedna, ...

nažalost nisam još uspio završit priæu ali bit æe uskoro...

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveæa je meðu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Sanders




Spol: muko
Postovi: 168
Lokacija: Zagreb - Kaptol
PostanoPostano: pet 14 kol 2009, 8:51
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

bilo mi je drago doæi i vidjeti drage forumaše!
u svakom sluèaju radostan susret, pogotovo na sv. Misi, bilo je stvarno super!

mir i blagoslov svima! +

Hvalite i blagoslivljajte Gospodina moga, zahvaljujte njemu, služite njemu, svi u poniznosti velikoj!
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: little_angel, fratar, Magali
Specijalac




Spol: muko
Postovi: 208
Lokacija: Sesvete
PostanoPostano: et 20 kol 2009, 21:17
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Meni je baš žao kaj nisam došao ali ubio me je faks tako da sam došo dosta kasno u istru. nadam se da bu bio još koji kamp pa da i ja sudjelujem. Osobita isprika vjerniku kaj sam ga ostavio samoga da ide.

Pozdrav i oèekujem ostala izvješèa

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

BVB
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mail [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Magali
vjernik




Spol: muko
Postovi: 560
Lokacija: Brajkoviæi, kod Rovinja
PostanoPostano: pet 21 kol 2009, 17:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Specijalac napisa:
Osobita isprika vjerniku kaj sam ga ostavio samoga da ide.

sudac zivio

"Objavljeno ti je, èovjeèe, što je dobro,
što Jahve traži od tebe:
samo èini pravicu,
milosrðe ljubiti
i smjerno sa svojim Bogom hoditi."

Mihej 6, 8
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Specijalac




Spol: muko
Postovi: 208
Lokacija: Sesvete
PostanoPostano: ned 23 kol 2009, 23:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

vjernik napisa:
Specijalac napisa:
Osobita isprika vjerniku kaj sam ga ostavio samoga da ide.

sudac zivio


Dogovoreno kad se vidimo imaš od mene zivio Laughing

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

BVB
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mail [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muko
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: et 27 kol 2009, 10:34
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

fratar 13.8. napisa:
fratar 3.8. napisa:
... Wink eo ja æu se potruditi ovu bajku dovršiti do kraja tjedna, ...

nažalost nisam još uspio završit priæu ali bit æe uskoro...

'Uskoro' je veæ prošlo belji se Laughing Wink

Po ovom æe svi znati da ste moji uèenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
fratar




Spol: muko
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: et 03 ruj 2009, 22:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Žan napisa:
fratar 13.8. napisa:
fratar 3.8. napisa:
... Wink eo ja æu se potruditi ovu bajku dovršiti do kraja tjedna, ...

nažalost nisam još uspio završit priæu ali bit æe uskoro...

'Uskoro' je veæ prošlo belji se Laughing Wink

joj, znam, prošlo je veè podosta vremena... Embarassed Embarassed Embarassed
eo ovak, sljedeæi tjedan radim 2. pa budem napisao, OBEÆAJEM!!!

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveæa je meðu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
little_angel




Spol: ensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: uto 22 ruj 2009, 20:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

fraatreeek!! o-æemo prièu, o-æemo prièu! Laughing Laughing Wink
dugo smo bili strpljivi, veæ je jesen zeleni

I zato križat rane neæu ja
jer postat one niz æe zlatnika
a svi Tvoji Bože teški križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Žan
fratar




Spol: muko
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: et 01 lis 2009, 15:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

little_angel napisa:
fraatreeek!! o-æemo prièu, o-æemo prièu! Laughing Laughing Wink
dugo smo bili strpljivi, veæ je jesen zeleni

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry, znam da sam obeæao i nisam ispunio obeæanje, zaista mi je neugodno,... sad prek vikenda imam mal više vremena neg što sam oèekivivao pa ak ne bude gotovo prek vikenda možete me linèovat ak hoæete, predat inkvizicij il neš ( Laughing ) iako se nadam da neæe bit potrebe za tim

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveæa je meðu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
fratar




Spol: muko
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: ned 04 lis 2009, 14:28
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

fratar napisa:
little_angel napisa:
fraatreeek!! o-æemo prièu, o-æemo prièu! Laughing Laughing Wink
dugo smo bili strpljivi, veæ je jesen zeleni

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry, znam da sam obeæao i nisam ispunio obeæanje, zaista mi je neugodno,... sad prek vikenda imam mal više vremena neg što sam oèekivivao pa ak ne bude gotovo prek vikenda možete me linèovat ak hoæete, predat inkvizicij il neš ( Laughing ) iako se nadam da neæe bit potrebe za tim

nažalost neæe biti gotova prièa ovaj vikend jer sam se razbolio pa vrijeme provodim u krevetu jedva gledajuæi ali zapoæeo jesam i bit æe gotova i objavljena èim ozdravim i budem u stanju pisati više... ode sad nazad u krevet

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveæa je meðu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: little_angel, Magali, davorseljan, Specijalac, Coje
Coje




Spol: muko
Postovi: 1208
Lokacija: Buzet
PostanoPostano: sri 21 lis 2009, 11:19
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Fratar, hoæemo li trebati donijeti ti bolesnièko pomazanje? Bolest nikako da proðe... molitva molitva molitva molitva molitva

http://www.kumi.hr
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Žan, little_angel
Žan
mod team leader



Spol: muko
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: sub 30 sij 2010, 23:12
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

I ode tako sluèaj u zastaru hehehe Wink

Po ovom æe svi znati da ste moji uèenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
fratar




Spol: muko
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: pet 26 vel 2010, 21:55
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

joj, kako me sramota Embarassed zbog ovog, obeæao sam vam priæu i priæu æete dobiti, no nažalost neznam kada(ali se kao i vi nadam uskoro), toliko se toga dogodilo od ljeta, a ja sam se odvojio ne sam od foruma nego i od prijatelja ovdje u Osijeku... sad se polako rješavam suvišnih obaveza i vraæam se prijateljim(dakle i vama) a bit æe i priæa, ona je još tu u mojoj glavi i spremna, èeka isto kao i vi mene da se sredim.
Nedam ja ovo u zastaru, obeæao sam i napisat æu ju!!! Wink

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveæa je meðu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Zahvalu i podrku autoru ovog posta dali su: Coje
Zvijezda




Spol: ensko
Postovi: 185
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pet 26 vel 2010, 23:46
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

"Pa makar mi to bilo zadnje u životu!" (kaže Gargamel) he, he
Nada umire posljednja, a mi se još uvijek nadamo. Samo naprijed! veseo

Mi smo želje Boga spuštene do zemlje. (A.B.Šimiæ)
Korisniki profilPoalji privatnu porukuPoalji e-mail [Vrh]
sv.Franjo legenda




Spol: muko
Postovi: 2541
Lokacija: hercegovina
PostanoPostano: sub 27 vel 2010, 14:45
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

sve meni neugodno zbog tvoje neugode Laughing Very Happy Wink

ne ubij, ni maèem, ni traèem!
Korisniki profilPoalji privatnu poruku [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Zaponi novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne moe otvarati nove teme.
Ne moe odgovarati na postove.
Ne moe ureivati svoje postove.
Ne moe izbrisati svoje postove.
Ne moe glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group