HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: ned 27 ruj 2020, 0:25. Pogledaj neodgovorene postove
KMNL I KOL
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
spavanko
Spol: neodrešen
Postovi: 271
Lokacija: u snovima
PostanoPostano: pet 30 ožu 2007, 12:34
PostNaslov : KMNL
Citiraj i odgovori

jel moguce online pogledati tablicu...

koliko vidim samo zagreb nema online tablicu

make love, no war
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
spavanko
Spol: neodrešen
Postovi: 271
Lokacija: u snovima
PostanoPostano: čet 05 tra 2007, 12:45
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

pa ak i kad neko nes sazna nek javi

make love, no war
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
spavanko
Spol: neodrešen
Postovi: 271
Lokacija: u snovima
PostanoPostano: čet 22 stu 2007, 14:39
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

uf jest ovo posjecena i interesantna tema

make love, no war
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Magali
mod teamSpol: žensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: čet 22 stu 2007, 22:45
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

al meni nikad nije bilo ni jasno o ĆØem se tu radi...jel se to odnosi na katoliĆØku malonogometnu ligu???
kaj ne bi trebalo biti to pod sportom???

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si naŔao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
Veri-tas
Spol: neodrešen
Postovi: 10
PostanoPostano: uto 27 stu 2007, 9:52
PostNaslov : Å to je s KMNL ?
Citiraj i odgovori

PoŔtovani,

Moje ime je Tomislav Omerzel i predstavnik sam župne ekipe Tijelo Kristovo, Sopot koja se od samog poĆØetka, sa manjim prekidima, aktivno ukljuĆØila u natjecateljski dio KatoliĆØke malonogometne lige ā€žBl.Alojzije Stepinacā€œ. Osobno sam sudjelovao u organizaciji KMNL u razdoblju od 1998. do 2004. , a u sezonama 2002/03 i 2003/04 sudjelovao sam kao koordinator svih katoliĆØkih liga ( KMNL i KOL ) zagrebaĆØke nadbiskupije, te kao organizator 1. nacionalnog katoliĆØkog prvenstva u malom nogometu koji se održao u Rijeci .

Ovim dopisom želim ukazati na nezakonite radnje u Sportskom druÅ”tvu ā€žKatolici na djeluā€œ koje pod svojim okriljem ima sve katoliĆØke sportske lige na podruĆØju ZagrebaĆØke nadbiskupije. U dolje navedenim argumentima dobit Ʀete uvid u protuzakonito i protustatutarno djelovanje SD ā€žkatolici na djeluā€œ.

Dana 04.07.2004. u prostorijama župne crkve sv.Petra u VlaÅ”koj ulici, održana je OsnivaĆØka skupÅ”tina udruge ā€žkatolici na djeluā€œ na kojoj sam i sam prisustvovao. Sukladno ĆØlanku 11. Zakona o udrugama (ā€žNarodne novineā€œ br.88/01 ), skupÅ”tina je donijela i statut kojeg Vam Å”aljem u prilogu. 42 ĆØlana skupÅ”tine izabrala su predsjednika Tomislava Buntaka i 9-oro ĆØlanova upravnog odbora na mandat od dvije godine , sukladno statutu udruge.
S obzirom na ĆØinjenicu da se natjecanja KMNL i KOL održavaju joÅ” od 1998. godine pod ingerencijom Povjerenstva za pastoral mladih ZagrebaĆØke nadbiskupije, ovim ĆØinom željelo se i zakonski osigurati prava i obaveze ovih projekata.

I to je bila jedina pozitivna stvar, jer ā€¦

Dana 09.11.2007. dobio sam sms poruku o sazivanju izborne skupÅ”tine SD ā€žkatolici na djeluā€œ za dan 11.11.2007. koja se je trebala održati u prostorijama centra za kulturu ā€žMaksimirā€œ s poĆØetkom u 17h. ToĆØnije, proÅ”lo je 3 godine, 4 mjeseca i 7 dana a da skupÅ”tina nije zasjedala.
Tu bih mogao prestati pisati, jer po zakonu o udrugama, ukoliko se u roku od dvije (2) godine ne održi redovita sjednica skupÅ”tine, ista ā€žex legeā€œ prestaje djelovati.
Ovim ĆØinom prekrÅ”eni su ĆØlanci 16. i 17. statuta udruge koji propisuju rad skupÅ”tine i trajanje mandata svih ĆØlanova izvrÅ”nih tijela, ali i ĆØlanak 9. o pravodobnom izvjeÅ”tavanju ĆØlanova o radu udruge.

ŽeleƦi prisustvovati sjednici i ukazati na postojeƦi problem, ali i informirati se o radu udruge , zapazio sam da je opet prekrÅ”en ĆØlanak 16. ( dnevni red i financijsko izvjeÅ”Ć¦e potrebno je dostaviti 7 dana unaprijed ĆØlanovima skupÅ”tine ).

Iz pouzdanih izvora, saznao sam da je prekrÅ”en ponovno i ĆØlanak 17. o radu upravnog odbora, a potvrdu sam dobio na izlaganju predsjednika Buntaka koji je napomenuo da se bez suglasnosti skupÅ”tine jedan projekt odvojio od udruge i postao samostalni projekt u okviru nove udruge. Tim ĆØinom, jedan dio ĆØlanova UO prestao je izvrÅ”avati svoje obaveze sukladno statutu.

Na izbornoj skupÅ”tini ( samo ne znam ĆØega ), prisustvovalo je 11 ĆØlanova skupÅ”tine iz 2004. godine i joÅ” dva nova ĆØlana. Å to nije bilo dovoljno da se pristupi donoÅ”enju bilo koje odluke, a vezane u statut. Sazivu je prisustvovao i povjerenik za pastoral mladih zagrebaĆØke nadbiskupije vlĆØ. Domagoj MatoÅ”eviƦ, kao pridruženi ĆØlan skupÅ”tine.

Upozorio sam nazoĆØne na novonastaloj situaciji i na sve one propuste u radu udruge, te predložio da se raspusti skupÅ”tina, te tako otvori moguƦnost za sazivanje osnivaĆØke skupÅ”tine neke nove udruge koja Ʀe preuzeti sve projekte u okviru ā€žkatolici na djeluā€œ.
Skup je nastavio sa radom ( samo ne znam ĆØega ), a poÅ”to ni u jednom trenutku nisam osjetio ni traĆØak samokritiĆØnosti, a kamoli prihvaƦanje odgovornosti za ovakvo stanje, napustio sam skup.
NeƦu ulaziti u dublju analizu ove situacije, ali argumentirano tvrdim da su prekrÅ”eni joÅ” neki ĆØlanci iz navedenog statuta, ali ih zbog skraƦene verzije ovog dopisa neƦu detaljnije objaÅ”njavati.

Iz pouzdanih izvora doznao sam da iste osobe,koje su odgovorne za nezakonito djelovanje i krÅ”enje statuta, pokuÅ”avaju ponovno sazvati osnivaĆØku skupÅ”tinu Å”to bi bilo pogubno za daljnje djelovanje projekata ā€žkatolika na djeluā€œ, pa s toga predlažem slijedeƦe korake...

1. Da se sazove izvanredni sastanak predstavnika svih katoliĆØkih liga za sezonu 2007/08. na kojem bi se zatražilo od voditelja liga da se oĆØituju o problemu.
2. Da se povjerenstvo za pastoral mladih ZG nadbiskupije službeno oĆØituje o tom problemu.
3. Da se sankcioniraju sve odgovorne osobe za novonastalu situaciju.
4. Da svi predstavnici ekipa ĆØine novu osnivaĆØku skupÅ”tinu.( I svi ostali zainteresirani )
5. Da se u Å”to kraƦem roku pristupi sazivanju i održavanju nove osnivaĆØke skupÅ”tine.
6. Da nova skupÅ”tina bude odobrena od strane povjerenstva za pastoral mladih zagrebaĆØke nadbiskupije.


Svi ostali prijedlozi razmatrat Ʀe se na izvanrednom sastanku, pa zato molim voditelje da mi dostave prijedloge na moj mail u cilju Å”to kvalitetnijeg rjeÅ”avanja novonastalog problema.

Smatram da, kao konzumenti projekata ovog sportskog druÅ”tva, trebate biti upoznati sa ĆØinjeniĆØnim stanjem, i miÅ”ljenja sam da svi zajedno trebamo djelovati kako se takve radnje ne bi dogaĆ°ale u buduƦnosti, te utjecati kako bi sve odgovorne osobe preuzele odgovornost za novonastalo stanje.


Tomislav Omerzel
tomislav.omerzel@zg.t-com.hr
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Veri-tas
Spol: neodrešen
Postovi: 10
PostanoPostano: čet 29 stu 2007, 22:51
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

PoŔtovani,

Kao prvo želio bih se svima Vama zahvaliti na razumijevanju, Ŕto ste mi poslali mailove potpore u mojim nastojanjima i Ŕto ste mi dali snagu da se borim do zadnjeg trena kako bih postigao eventualne promjene u samoj udruzi.
Na žalost, nisam uspio u svojoj nakani da promjenim odnose unutar udruge i Å”to nisam uspio u svom glavnom prijedlogu da svi predstavnici ekipa KMNL i KOL postanu automatski ĆØlanovi skupÅ”tine i na taj naĆØin ukljuĆØe se u rad .
Nisam uspio ni u nakani da uĆ°em u upravni odbor ( nisam izabran ) iako sam od svih kandidata jedini predoĆØio svoj program , za Å”to Ʀu se zalagati i Å”to bi trebalo promjeniti u samoj udruzi. Od web stranice, projekta selekcije KMNL, postavljanje jasnijih ciljeva u problematici nacionalnog programa, ponovno povezivanje KND i hepicentra odreĆ°enom vrstom sporazuma o suradnji i puno kvalitetnijoj organizaciji samih natjecanja KMNL i KOL, Å”to smatram da svojim iskustvom i znanjem jasno mogu pružiti.

Moja razmiÅ”ljanja o skupÅ”tini, djelovanju udruge i samom naĆØinu ocito se mimoilaze sa stajaliÅ”tem veƦine koji su bili prisutni i koji ĆØine sadaÅ”nju skupÅ”tinu, te sukladno toj ĆØinjenici viÅ”e ih neƦu ni isticati, ali Vama za obavijest Ʀu reƦi kako se povjerenik i skupÅ”tina na kraju oĆØitovala o dosadaÅ”njim problemima.

DosadaŔnji rad udruge ( od 2004g pa do danas ) ocijenjen je kvalitetnim i dobrim, a nerad skupŔtine smatra se proceduralnom pogreŔkom koja nije utjecala na rad udruge.

Isto tako, svi oni koji žele sudjelovati u radu, mogu se javiti odgovornim osobama ( osobno sam iznio ĆØinjenicu o vaÅ”im prijedlozima, tj. suglasnosti o prijedlogu br.4 iz nedavnog dopisa, ali nikoga nisam imenovao ), ali stav skupÅ”tine je da predstavnici ekipe ne mogu biti automatski ni pridruženi ĆØlanovi bez prava glasa.

Na kraju bih ipak samo obavijestio Vas, da sadaÅ”nja skupÅ”tina broji 21 ĆØlan, veĆØina od njih su osobe koje smatram odgovornim za stanje u udruzi, a službeno mogu izreƦi da, od trenutka objave ovog maila ,do daljnjeg ta udruga ima 20 ĆØlanova.

JoÅ” jednom zahvaljujem svima i nadam se da Ʀemo suradjivati uskoro " u nekom drugom gradu, u nekom drugom cirkusu".

Tomislav Omerzel
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
djcavali
iskljuĆØenSpol: muško
Postovi: 142
PostanoPostano: ned 21 ruj 2008, 15:57
PostNaslov : KMNL & Advocata Croatiae
Citiraj i odgovori

Petrac, Pozgaj i ekipa,

sramte se poteza koje ste napravili ali vjerujem da ce vam se to kad tad obiti o glavu ....


pozgaj koliko si puta s nama slavio rodendane , dolazio na tulume ....

advocata croatia prvo je suspendirana a onda pomilovana i bacena u 4 ligu iz koje mora doci u prvu...

iz razloga sto na zavrsnici nisu dosli na jednu utakmicu, od 5 10 mjesta....

tj. decki su dosli al na KUsLANOVU, a ne u neku dvoranu za koju im je javljeno dan prije u 23:30 sramota KMNL
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Magali
mod teamSpol: žensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: ned 21 ruj 2008, 17:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ekipa iz moje župe je startala pobjedom...
yuppi za deĆØke...
pozdrav...

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si naŔao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: sri 24 ruj 2008, 7:47
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Propusta je bilo sa obije strane.
Slažem se da je kazna za Advocatu prestroga i da se to moglo rijeÅ”it na neki bolji naĆØin.
Ovo da se mjenjalo mjesto održavanja u zadnji trenutak ni na sastanku nije bilo reĆØeno. Ako je ekipa doÅ”la, ali na krivi teren, a otkazao se taj teren u zadnji trenutak onda je greÅ”ka orgarnizatora a ne ekipe.
InaƦe moja ekipa iz Velike Gorice je startala sa porazom.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Amistad
Spol: muško
Postovi: 119
PostanoPostano: uto 14 lis 2008, 8:45
PostNaslov : Re: KMNL & Advocata Croatiae
Citiraj i odgovori

djcavali napisa:
advocata croatia prvo je suspendirana a onda pomilovana i bacena u 4 ligu iz koje mora doci u prvu...

iz razloga sto na zavrsnici nisu dosli na jednu utakmicu, od 5 10 mjesta....

tj. decki su dosli al na KUsLANOVU, a ne u neku dvoranu za koju im je javljeno dan prije u 23:30 sramota KMNL


Advocata je prestrogo kaznjena, pogotovo zbog toga sto, kao sto i Davor kaze, je bilo propusta s obje strane.

Ali je i trebala biti kaznjena, ali ne zato sto decki nisu dosli na jednu utakmicu od 5 do 10 mjesta, nego zato sto dan ranije nisu dosli u Jarun (gdje je bilo druzenje svih sudionika zavrsnice) i sto su decki iz Splita, kojima je Advocata bila domacin, sami morali trazit put od Jaruna do Remeta.

Ali kazna je prestroga. Da su baceni u 2. ligu bilo bi sasvim dosta, veca kazna od toga je stvarno previse.

"Ako nam život omoguƦi da naÅ”a ljubav ovlada nama, kao Å”to je njihova ljubav nosila njih, jednom, na kraju puta, možda možemo oĆØekivati da i mi umremo sretni." (SiniÅ”a GlavaÅ”eviƦ)
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: uto 14 lis 2008, 14:53
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Iz KMNL-a je prije nekoliko godina odvojio H-epicentar koja je postala samostalna udruga.
Odvajanje je bilo jer KND u svom programu nije imao mjesta za orgarniziranje humanitarnih veĆØeri. Neki naÅ”i ĆØlanovi su i dalje ĆØlanovi KND-a tj KMNL-a.
Pod istom smo 'kapom' tj podupire nas povjerenstvo za mlade ZG nadbiskupije.
Ono Ŕto je važno napomenut da je H-epicentar dugo bio mjesto gdje su se nakon tekmi u župama družili susdionici i njihovi gosti.
Odlaskom u necrkvene prostore to je postalo neŔto bolje i prepoznatljivo. Po meni je Ŕteta Ŕto viŔe nema župnih zabava nakon tekmi.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Amistad
Spol: muško
Postovi: 119
PostanoPostano: sri 15 lis 2008, 7:36
PostNaslov : Nezaboravni dani
Citiraj i odgovori

davorseljan napisa:
Po meni je Ŕteta Ŕto viŔe nema župnih zabava nakon tekmi.

U KMNL-u sam od samog pocetka, i prije je to bilo nesto sasvim drugo. Nogomet nam je bio vise "izlika" da se nademo, ne samo kao ekipa, nego sa bracom I SESTRAMA iz drugih zupa ili zajednica. Poslije bi zajedno obje ekipe otisle na kavu ili sok i druzili se, pricali, upoznavali. Navecer se nasli na zupnoj zabavi (svaki put bi netko drugi bio domacin), i poslije jos isli van...
Neka od takvih poznanstva iz drugih ekipa, u mom slucaju, su prerasla u velika prijateljstva, cak i kumstva.

Danas vise toga nema. Neke ekipe se jos drze, odrzavaju tradiciju odlaska na pice poslije utakmice ali vise nema zajednistva koje je prije bilo. Nema vise onog duha po kojem je KMNL bio drugaciji od ostalih liga. To vise nije KATOLICKA malonogometna liga, jer ovo KATOLICKA rijetko gdje dolazi na vidjelo. Sad je vise liga kao i svaka druga u gradu.

A nazalost, moram reci da je dobar dio krivice na organizatorima.

"Ako nam život omoguƦi da naÅ”a ljubav ovlada nama, kao Å”to je njihova ljubav nosila njih, jednom, na kraju puta, možda možemo oĆØekivati da i mi umremo sretni." (SiniÅ”a GlavaÅ”eviƦ)
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pet 17 lis 2008, 13:54
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Od kada se projekt H-epicentar odvojio od njih toga nema. Ima ali samo na kraju sezone.
Pitanje je sada koliko bi to sada bilo efikasno kada se ni na duhovna dogaĆ°anja ne skupe svi.
To je možda, ali samo možda H-epicentar jednom mjesecno, ali ne u crkvenim prostorima.
Možda da netko nesŔto orgarnizira sigurno bi se to pokrenulo. Samo treba imat volje, nove ljude koji bi upravo to pokrenuli.
Samo sada je pitanje ljudi koji nemaju viŔe vremena da neŔto takvo orgarniziraju.
Ljudi u udruzi H-epicentar je malo tako da veƦ sada jako teÅ”ko pokrivamo i održavamo i ovaj projekt a kamoli da se krene na nesÅ”to novo.
Kad bi se naŔli grupa ljudi koji bi opet pokrenuli župne zabave bio bi to pun pogodak.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Rainy
Spol: muško
Postovi: 71
Lokacija: ZGB....
PostanoPostano: pet 17 lis 2008, 16:19
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

davorseljan napisa:

Ljudi u udruzi H-epicentar je malo tako da veƦ sada jako teÅ”ko pokrivamo i održavamo i ovaj projekt a kamoli da se krene na nesÅ”to novo.


!!!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 20 lis 2008, 7:49
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Rainy napisa:
davorseljan napisa:

Ljudi u udruzi H-epicentar je malo tako da veƦ sada jako teÅ”ko pokrivamo i održavamo i ovaj projekt a kamoli da se krene na nesÅ”to novo.


!!!

Golubic i Cavali rade web stranicu, plus Å”to je Cavali DJ na samoj veĆØeri, Å uker i Penavic rade oko prostora i sponzora, Maja i Jelena su u humanitarnom timu, Borko za prezentacije, Dejan je blagajnik i ja distribucija. Novak je voditelj na samoj veĆØeri. I to je to.
Svi imamo dovoljno poslova.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Magali
mod teamSpol: žensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: ned 26 tra 2009, 21:03
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ZaŔto nema ovdje aktivnih bas nogometaŔa i odbojkaŔa...
A baÅ” je bilo lijepo danas na dodjeli nagrada Uskrskupa...
ĆØestitke svima i odbojkaÅ”ima i nogometaÅ”ima...

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si naŔao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 27 tra 2009, 14:15
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Magali napisa:
ZaŔto nema ovdje aktivnih bas nogometaŔa i odbojkaŔa...
A baÅ” je bilo lijepo danas na dodjeli nagrada Uskrskupa...
ĆØestitke svima i odbojkaÅ”ima i nogometaÅ”ima...

Trebalo bi malo napravit reklamu na zavrŔnici KND-a 30.5.
Mjesto se ne zna joÅ”.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Lux
Spol: muško
Postovi: 215
Lokacija: Knežija
PostanoPostano: pon 27 tra 2009, 15:36
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ŠportaŔi su ti malo lijeni za komp Laughing
bio sam ja cijeli dan s djecom na Uskrs kupu i bilo je lijepo.

Ja sam svjedok Isusa Krista u duhu Don Bosca
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Magali
mod teamSpol: žensko
Postovi: 1341
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pon 11 svi 2009, 17:32
PostNaslov : KMNL I KOL
Citiraj i odgovori

U ovoj temi proĆØitajte sve o KatoliĆØkoj malonogometnoj i katoliĆØkoj odbojkaÅ”koj ligi.
Prije smo imali temu samo o nogometu, a sad oĆØekujemo i odbojkaÅ”e da se aktiviraju.

Ovo je upisano u knjizi života: Pod mojim nogama ocean buci. Vjetar puse oko mene, na Kristu, stijeni, temelj je moje nade, i moje sve. Usred bure da li si naŔao ovaj zaklon. Uhvati ovu mocnu ruku Isusa koji me je spasio...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNM [Vrh]
davorseljan
Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 11 svi 2009, 22:30
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Kad ulovim vremena napisat Ʀu povijesat KOL-a.
Ima je na jednom od mojih tajnih blogova koji nisu za Ŕiru javnost.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group