HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: sub 04 srp 2020, 10:30. Pogledaj neodgovorene postove
Umrežena molitva !
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
merkat
Spol: muško
Postovi: 1347
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: čet 05 stu 2009, 8:32
PostNaslov : Umrežena molitva !
Citiraj i odgovori

Zajednica krÅ”Ć¦anske ljubavi - molitvena udruga iz PalmotiƦeve ulice u Zagrebu koja djeluje uz humanirarne udruge Kap dobrote i Zakladu Biskup Josip Lang, duhovnika i osnivaĆØa patera Antuna Cveka želi organizirati sve molitvene zajednice u hrvatskoj (kasnije i u svijetu) u zajedniĆØke molitve.

Iako vam je poznato da pater Cvek s ostale dvije udruge radi na konkretnoj akciji pomaganja najsiromaÅ”nijim, uglavnom starim i napuÅ”tenim osobama, Zajednica krÅ”Ć¦anske ljubavi je niknula kao molitvena potpora tim udrugama koje su najveƦi dio svoga vremena troÅ”ile na akciju.

ProÅ”li tjedan na duhovnoj obnovi Zajednice krÅ”Ć¦anske ljubavi je predstavljena ideja o umrežavanju svih molitvenih udruga za zajedniĆØkim molitvama na odreĆ°ene nakane.
Osnovna nakana je "Za bolji i pravedniji svijet" Ŕto je i moto te molitvene udruge.

Umrežavanjem svih udruga se nebi stvorila jedna udruga nego bi sve udruge djelovale kao i inaƦe osim Å”to bi postojale zajedniĆØke nakane koje bi bile istaknute na stranici http://www.molitva.com.hr/ (ako ne doĆ°e do formiranja nove stranice).
Nakane bi bile za konkretne stvari koje su aktulane u naÅ”em druÅ”tvu te bi postojale mjeseĆØne, tjedne i dnevne nakane za najgoruƦe probleme.
Tehnika molitvi za sada nije važna jer se joÅ” nije definirala a moguƦe je da se prikazuju veƦ postojeƦe molitve pojedinih udruga za odreĆ°ene nakane ili bi se molila krunica ili neke veƦ date molitve za odreĆ°ene nakane ili najvjerojatnije oboje.

Za sada je najvažnije pronaƦi Å”to viÅ”e molitvenih zajednica i udruga kako bi ih se kontaktiralo i predložila ova potrebita akcija. MoguƦe bi bile sve udruge i zajednice kao npr. braniteljske udruge koje bi se prikljuĆØile zajedniĆØkim molitvama.

Posebno naglaÅ”avam da su dobroÅ”li svi ljudi dobre volje, ne samo udruge a posebno pozivamo i druge krÅ”Ć¦anske zajednice, muslimane, židove, budiste i sve ljude koji se žele moliti "Za bolji i pravedniji svijet".

Svaka zajednica ili pojedinci se mogu ukljuĆØiti u zajedniĆØke nakane svojim molitvama. Smisao je imati zajedniĆØki cilj i nakane. Želja za opƦim dobrom.
ZajedniĆØka molitva može uĆØiniti ĆØuda i mjenjati svijet. Tko vjeruje u moƦ molitve, vjeruje i u to.

Molio bih sve ĆØitatelje da mi komentarima jave za neke od molitvenih ili drugih zajednica i udruga za koje misle da bi se prikljuĆØile zajedniĆØkoj molitvi.

Zahvaljujem !

Å to Ʀe mi život bez vjere ?
Å to Ʀe mi vjera bez života ?
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zahvalu i podršku autoru ovog posta dali su: klara, Žan
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group