HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: pon 09 pro 2019, 3:50. Pogledaj neodgovorene postove
Zlatni rukometaŔi
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
dado-kozari bok

Spol: neodrešen
PostanoPostano: pon 24 sij 2005, 18:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

TEK SE ZAGRIJAVAMO ZA Å VEDSKU I Å PANJOLSKU

Aj' živili
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
dado-kozari bok

PostanoPostano: čet 17 vel 2005, 20:55
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

dobro prvenstvo je zavrŔilo,srebro je tu,veæina je zadovoljna ja takoðer,no želim neŔto podijeliti s vama.
Pazite saad ovo

iz povjerljivih izvora saznao sam da je hrvatska prodala svjetsko prvenstvo u tunisu.TOƈNIJE DA JE ƈERVAR IZ OSOBNIH INTERSEA IZGUBIO FINALE

Naime prièa ide ovako:SANADER je prije prvenstva reka èervaru da viŔe neæe moæi biti u saboru na Ŕto je se èervar naljutia i evo do èega je to rezultiralo.
Igraèi za to nisu saznali do samog finala i zato su bili veoma ljuti.Željel su u finalu osvetiti se svima,no èervar im nije dopuŔtao.vidjeli ste samo kako je reagira Ŕola kad je izvadi u samom poèetku utakmice.èervar je namjerno radio neke nezamislive poteze.
dobro je krenulo na poèetku Ŕoli i èervar ga je izvadia na Ŕta ga je ovaj stao popljuvavati psovkama.dobro je krenulo metlièiæu i lackoviæu i onih je vadia van.nije zva time out dok gubimo s 10-ak razlike a prije je zvao u nekim suludim situacijama.igraèi su shvatili Ŕto se dogaða da im èervar neda da pobjede.

i joŔ neŔto:nije istina da rukometaŔi nisu htjeli doèek na trgu.dapaèe oni su i nagovarali da bude doèek ,no premijer sanader nije dao da se održi doèek zbog razmirica s èervarom,zbog toga Ŕto bi pjevao tompson...
a onaj interni dogovor igraèa poslije finala -vjerojatno je bilo rijeèi i o ovom da neæe nikom govoriti niŔta veæ da æe složno biti zajedno do kraja.

Ovu priĆØu je ispriĆØa jedan od ĆØelnika rukometnog saveza.

znam da æete reæi kako smo mi hrvati uvijek nezadovoljni.istina ali ja sam s ovim srebrom presretan i mislim da su u svakom sluèaju zaslužili doèek.Dobro bar ga je blaž ima u svom kraju,tako treba.
ali boli me Ŕto se neke osobne stvari ruŔe na pleæima tih mladiæa koji su nam svima bili i ostali uzor kako nikad ne treba gubiti nadu.
ali ipak shvaæam èervara nije mala stvar zastupnièka mirovina,no zar mu je to sve trebalo?

kako bilo da bilo idemo po zlato u Ŕvicarskoj

Aj' živili
smjeŔko

Spol: žensko
PostanoPostano: čet 17 vel 2005, 21:20
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

a nemrem vjerovati dado,baŔ si me rastužio....a èervar mi tak drag i dobar èovjek djeluje

LJUBAV UVIJEK POBJEƐUJE!!!!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
dado-kozari bok

PostanoPostano: čet 17 vel 2005, 21:25
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

a ĆØuj ja se dugo nisam moga naĆØuditi tome.ali i na drugim forumima sam razgovara s ljudima o tome,i baÅ” su rekli da kad se razmotri poĆØetak tekme da se bapÅ” vidi to da je ĆØervar sputavao deĆØke.
ja se joŔ uvijek nadam da to nije istina,ali sve upuæuje na to da je.
ako je ne znam stvarno ne znam Ŕto æe biti,ali želim im mnogo sreæe

Aj' živili
merkat

Spol: muško
PostanoPostano: čet 17 vel 2005, 21:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Dado nebi se sad zelio pravit pametan al znao sam to, nemoguce je da dream team nakon kaj vodi u polufinalu visestruke svjetske prvake Francuze 8 razlike u finalu od Spanjolaca koje su pobijedili tjedan prije gubi sa 12, to je jednostavno nemoguce. Kao da Barcelona razbije Real sa 4:0 a drugu utakmicu izgubi od Villareala sa 3:0 !
Koliko je trener bitan govori podatak da kad su dodouse nekompletni ( ipak su najbolji bili) na turniru prije prvenstva nasi bili zadnji jel Cervara nije bilo.
Kad sam trenirao kosarku slican slucaj sam imao kao sto je Dado opisao. Igrali smo protiv juniorske repke te vodili cijelo vrijeme, trener je tad izvadio dva najbolja igraca i repka je dobila s pola kosa. Kasnije su mi rekli da je bio dogovor da repka dobije kako im moral nebi pao pred natjecanje !

Mnogi su govorili da je nasa nogometna repka '98 pustila. Ta neko ce rec i za Janicu da je malo stala na kocnicu da ne pobere sve medalje pa malo glumila temperaturu, negdje sam procitao da ima strah od srebra, no nije bitno.

Mala smo jadna zemlja prodanih dusa, tako da nas priznaju '92 smo glavnim lobistima poslije prodali svo svoje bogatstvo ( banke, telekomunikacije, mediije) jel nista nije besplatno, danas da bi isli u europu se jos na neke nacine moramo prostituirat, a sta cete moj narode ....

Što æe mi život bez vjere ?
Što æe mi vjera bez života ?
dado-kozari bok

PostanoPostano: čet 17 vel 2005, 21:38
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

hajde de da se i ti jednom slažeŔ s mojim komentarom.
ali najžalije mi je to Ŕto su morali naruŔiti taj stvarno genijalni kult reprezentacije.
ali iz ovog svega samo æe igraæi izaæi joŔ jaæi i nema nas tko zaustaviti!!
opet Ʀemo biti na tronu

Aj' živili
sike

PostanoPostano: pet 18 vel 2005, 12:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Užasne su te prièe,bolje je èovjek da to ni ne sluŔa jer ti onda sve to onda skupa nema smisla. Èemu onda navijati? kako se osjeæaju oni koji su jahali èak do Tunisa da bi shvatili na kraju - da je sve to bilo izrežirano! Bolje ni ne pomiŔljat na to..
Sad i ovos nogometom i namjeŔtanjem,ali to za neku drugu temu
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
arkandeo

PostanoPostano: pet 18 vel 2005, 16:37
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ajde Ŕto je tu tako straŔno opæepoznata je stvar da se oko sporta vrti velka lova, a gdje je velka lova u pitanju tu su odmah i mutne igre. Smile

Tko je kao Bog?
Daisy Adaire

PostanoPostano: ned 20 vel 2005, 19:29
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

e a sad cete se svi vi decki pitat sta ja tu radim (mislim, ja cura, pa sad tu neki sport, bjezi kuc mala i takve stvari, jel!?) no, naravno, kao i svako dugo zensko bice, ni ja ne pratim te sportove a pogotovo one manije kad nastupaju il nasi nogometasi il janica il rukometasi itd..., no, profesor iz tzk nije mogao doc k sebi kad je cuo da nisam gledala tekmu prije tekme s francuskom, koju sam onda kasnije gledala, pa mi zaprijetio da nece bit 5 na kraju godine... sva sreca, igrala se osmina polufinala kupa hrvatske bas tu kod nas u virki, i ajd, ja nabavila sebi i frendicama besplatne karte i sad cemo mi KAO gledat tekmu pa nas mozda vidi i profa pa ga malo smeksamo... i stvarno, vidio nas, mi popravile svoj ugled, nagledale se zfodnih decki koji kao mutavi trce tam za nekom loptom i tak... ajd, bar znam da su bili neki poznatiji... VALCIC, VUKOVIC, BLAZICKO, BILIC, KALEB, i predivni najljepsi najzgodniji VALCIC...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailICQ [Vrh]
Daisy Adaire

PostanoPostano: ned 20 vel 2005, 19:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

HRVATSKA pljesak HRVATSKA pljesak HRVATSKA pljesak
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailICQ [Vrh]
sike

PostanoPostano: sri 21 pro 2005, 12:52
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Europsko prvenstvo u Å vicarskoj poĆØinje 5.1.
Repka se okupila u proŔirenom popisu

Najveæe iznenaðenja Ŕto nema Zrniæa jer èervar je dao prednost ZagrebaŔima. Vjerojatno ih želi bolje prodat pa ih gura kroz repku a Zrniæ si je osigurao buduænost u Bundesligi
Nema Valèiæa i slažem se s tim jer èim je jednom otkantao repku ne bih ga viŔe ni zvao
Ima puno nekih nepoznatih,igraèa iz naŔe lige ali sumnajm da æe viŔe od jednog proæi
Eksperiment s Buntiæem je proŔao jer kao debitant svoju rolu je odlièno odigrao

Gospodine,kome da idemo?Ti imaŔ rijeèi života vjeènoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
sike

PostanoPostano: sri 11 sij 2006, 13:28
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Što mislite o ovom pomlaðivanju repke i zahvali Goluži i joŔ nekim iskusnim igraèima?

sike

PostanoPostano: uto 31 sij 2006, 14:39
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Eto,Europsko poèelo a nitko niŔta ne komentira naŔe prve 3 tekme,i to 2 pobjede i poraz protiv Rusa koji ako danas ne dobijemo jake Dance,može nas izbacit iz borbe za medalje a nismo baŔ naviknuli da ova sjajna ekipa se bori tamo za neko 7. ili 11. mjesto

igor

PostanoPostano: uto 31 sij 2006, 18:42
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

HRVATSKA!!
Ne moze se izgubiti s ovakvom reprezentacijom.. PRELIJEPO!!!
Ycteris

Lokacija: tamo gdje sunce sije, kiŔa pada i ljubav Božja vlada
PostanoPostano: uto 31 sij 2006, 22:07
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moram priznat da ni u jednom sportu nisam uživao ko u naŔem rukometu. Ljudi moji, to je prava umjetnost! S njima se uopæe ne brinem da æe izgubit, iako uvijek pobjeðuju u zadnji tren, jednostavno se opustim i uživam u igri. Ma divota! jako sretan

Veæe ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. (Iv 15,13)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNMICQ [Vrh]
sike

PostanoPostano: uto 31 sij 2006, 23:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Istina,odliĆØna igra protiv Danaca,iako je u obrani bilo propusta ali pobjedi se ne gleda u zube!

Ali treba uzet u obzir da je Džomba za bolnicu viŔe nego za teren,Metllièiæ i Baliæ naèeti ozljedama..to su naŔi najbolji igraèi a opet s enosimo odlièno s najboljim svjetskim repkama.

Sutra su nam na tanjuru Islanðani.Ne treba ih se bojati,veæ smo ih pobjeðivali,samo treba primjeniti ovaj danaŔnji skandinavski recept i na njih i pobjeda æe doæi

igor

PostanoPostano: sri 01 vel 2006, 20:07
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

I Island je pao... pa da li je ovo moguce?? ako ovako nastavimo, bit ce jako interesantno...

moram priznat da se malo bojim sutrasnje tekme, iz cistog razloga sto kad hrvatska igra protiv scg, oni to previse emotivno dozivljavaju, a ne bi trebali.. to je utakmica kao i sve ostale, i treba pobijediti.. pa cak i ako bude nekih provokacija, ne treba se obazirati na to..
sigurno smo mnogo kvalitetnija momcad, i ako nasi budu dobro igrali pobijedit cemo s velikom razlikom...

NAPRIJED HRVATSKA, sutra je bitna tekma za prolaz u polufinale.. sve drzimo u nasim rukama... ako pobijedimo prolazimo!!!
igor

PostanoPostano: sri 01 vel 2006, 20:15
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

no ono sto me je zabrinulo u utakmici s islandom... island nije pretjerano dobro igrao, stovise igrao je dosta lose, a mi smo to trebali odmah iskoristiti na pocetku,... previse bezveze izgubljenih lopti, a to nije dobro. nismo igrali koncentrirano cijelu tekmu, a neki poput vorija su previse gubili lopte..
metlicic se iznervirao na suca (i ja sam se jako iznervirao doma, ali ipak on igra i mora pazit) i bojim se da se ne iznervira slucajno sutra protiv SCG..

i druga stvar, suci su stvarno jako cudno sudili... sva ona potezanja od strane islandjana jedva da su sudili nesto, a hrvatsku su zato s iskljucenjima kaznili cak i u nekim cudnim okolnostima.. hrvatskoj ne odgovara gruba igra (sto se pokazalo na EP u sloveniji protiv slovenije - sjetite se PAJOVICA koji je udario METLICICA i nikom nista) a nesto slicno se dogadjalo i protiv islanda...

moramo se paziti sudaca, da slucajno njihove odluke ne odluce koju tekmu... zato moramo mnogo bolje igrati, da suci ne uspiju dovesti u pitanje pobjednika utakmice, jer realno gledajuci mozemo pobijediti bilo koga...
sike

PostanoPostano: sri 01 vel 2006, 22:31
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Slažem se,sutra æe kvaliteta doæi do izražaja ali najveæa opasnost možemo biti sami sebi ako izgubimo živce.Jer neæe naŔi isto reagirat na opasan start Islanðanina ili Igraèa SICG. Samo da ne puknemo pod atmosferom!
Njihova ekipa je u rasulu,meðusobno su posvaðani,trenera ne doživljavaju i to treba iskoristit
Odvojit s ena poèetku a ne viŔe ovakvih zavrŔnica odigrat da bude jedva +1

sike

PostanoPostano: pon 06 vel 2006, 13:49
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ovo je najbolji odgovor koji sam èuo (proèitao sa Sportneta) na sve one vrsne kritièare koji kažu kako je ovaj rezultat - neuspjeh

"Tko smije reæi Peri Metlièiæu da je ovo EP odigrao ispod oèekivanja? Tko smije zamjeriti izranjavanom Mirzi Džombi Ŕto nije postigao viŔe pogodaka ili istrèao viŔe kontri? Tko pita Lackoviæa boli li ga hematom zbog kojeg je propustio praktièno èitave pripreme? Tko pita Ivana Baliæa koliko je batina dobio i može li igrati svaku utakmicu po 60 minuta? Tko pita Šolu koliko je injekcija primio uoèi svake utakmice?
Kad ste ih èuli da se žale? Džomba izjavi "igrat æu, makar miŔiæ puknuo". Kapetan Pero kaže "možda i jesam malo nervozan, ali ne dozvoljavam da mi itko dira suigraèe". Baliæ nakon Ŕampionske predstave nad kojom mu se rukometni svijet klanja dobaci novinarima "sa mnom ste razgovarali juèer, pitajte danas nekog drugog, svi smo zajedno pobijedili". Dominikoviæ nakon poraza u polufinalu izjavi "teŔko mi je radi poraza, ali ne zbog nas samih, nego zbog svih ovih navijaèa koji su potroŔili novce da nas doðu vidjeti".

merkat

PostanoPostano: pon 06 vel 2006, 21:24
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

To je Ŕkvadra za poludit, koja ekipa. Sidam im kapu.
Oni su moji junaci.
Kad gledam jednog Draganju kako reketari savez i ucjenjuje sa odlaskom u Katar, kako jedan Girièek izjavi da neæe viŔe igrati za repku, kad razni glume ozlijede i sl. èuvaju se za klubove koji ih skupo plaæaju...i kad vidim da jedan Ivano Ljudina Baliæ nije otiŔao u neku drugu repku kao npr. DuŔebajev u Šapanjoslku prije nekoliko godina ( samo radi primjera jel u rukometu nije niŔt veæa lova od plivanja ) i ne Ŕtedi se nego se baca kao kamikaza po parketu, kad lupi glavom u pod i jedva u polusvijesti izlazi s terena doslovno poginuvŔi za repku, kad Ðomba kao poluinvalid igra kao luðak, kao najbolje krilo na svijetu, kad se Suliæ bori kao lav, kad Lackoviæ dobija batina kao vol, kada Špoljariæ i Dominikoviæ krvare....ljudi moji, ponosan sam na njih, ponosan !

S obzirom na sve ozlijede i èinjenicu da nam igraju uvijek isti igraæi jel mlaði nemaju iskustva joŔ a i realno nemamo Ŕirinu kao druge repke koje imaju po tri podjednaka igraèa na svakoj poziciji u ovom sustavu natjecanja gdje se igra gotovo dan za danom, znamo da je to sustav koji Ŕtiti repke velikih zemnalja koji imaju tu prednost. I èinjenica da smo dobijali batina ko mulci a jedan Suliæ je za krivi pogled letio van...jednostavno sam znao i govorio svom starom kako je takav sustav i kriterij suðenja takav da u polufinalu neæemo imati snage za viŔe.
Nije Omeyer toliko dobro branio koliko mi nismo viŔe imali ekspozija u rukama i nogama.
Europsko prvesnto je jaèe od olimpijade i svjetskog koje duže traje, nije takav tempo te ima i par laganih utakmica gdje se mogu najbolji odmoriti a ne ovaj ludi tempo u konkurenciju gdje su svi tu negdje.
Evo, mi dobijemo dance pa nas razbiju. Å panjolci rasture Francuze u prvom krugu pa francuzi njih istom mjerom.

Sve u svemu nismo mogli bolje, a deĆØki su se borili tako da bi trebali biti uzor svima, tako se naime bori za svoju zemlju !
Bravo deĆØki !

sike

PostanoPostano: uto 07 vel 2006, 14:37
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

hehe,zanimljivo.. jako sretan

Zamislite Šolu i Šterbika na golu, a na crti Vorija i Nikoliæa. Zamislite da su prebijene Baliæa i Metlièiæa zamijenili Iliæ i Krivokapiæ. ZamiŔlja i sa sjetom se sjeæa kolumnist Kurira.

Prije toèno 20 godina u Švicarskoj se igralo Svjetsko rukometno prvenstvo, a na prijestolje se popela reprezentacija Jugoslavije predvoðena sadaŔnjim izbornikom Srbije i Crne Gore Veselinom Vujoviæem. Dva desetljeæa kasnije nema viŔe Juge, ali niti medalja za države s ovih prostora...

"MaŔta može svaŔta", tvrdi kolumnist Kurira Srðan Kneževiæ, èovjeku nostalgija niz duŔu krenula, pa je krenuo od prepostavke da je na EP stigla momèad bivŔe države.

Na vratima Šterbik i Šola, na crti Vori i Nikoliæ, vanjska linija Baliæ, Lackoviæ, Metlièiæ, Iliæ, Krivokapiæ... Da ne govorimo da je najbolji francuski igraè Nikola Karabatiæ roðen u NiŔu od majke Trogiranke. Tko bi tom sastavu stao na kraj?

merkat

PostanoPostano: uto 07 vel 2006, 19:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ginulo se prelagano
previse mama je plakalo
predugo je raj na
zemlji licio na pakao
palili su nase sume
mi smo ih opet zasadili
rusili su nase kuce
mi smo ih opet izgradili

...i sad imamo svoju repku, svoj ponos, pustite nam da uživamo kad se deèki bore za svoje kad veæ niste nam nikada dozvolili da i naŔe bude naŔe, bar sad nam ne otimajte krvlju steæeno...pustite nostalgiju kad nostalgije nije bilo kad je grmilo, gdje ste tada bili nostalgièari....i javite se kad sve majke isplaæu suze svoje, kad sve rane zarastu, kad sjeèanja uminu...a to æe biti kad, nadam se, svi jednom naðemo kod Isusa, kad si oprostimo, ne prije, jel previŔe je mama plakalo...

sike

PostanoPostano: pon 13 vel 2006, 13:33
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Å to mislite o ovoj aferi koju su navodno neki igraĆØi SICG potvrdili da su nam oni pustili tekmu?

Ili su naŔi masno platili ili doista ne vidim razlog zaŔto bi nam SICG pustila,i to baŔ nama?

To je kao da Å koti puste Englezima u nogometu! jako sretan

Inaèe,Ŕto se repke tièe,oèito je da æe Èervar morat tijekom ove godine isprobavat nove mlade igraèe da ovih 8-9 koje stalno gura na svim natjecanjima malo odmori,inaèe,niŔta od medalaj ubuduæe. A takvih mladih igraèa ima,samo trebaju dobit povjerenje i možda žrtvovat jedno veliko natjecanje da prikupe potrebno iskustvo

merkat

PostanoPostano: sub 18 vel 2006, 12:17
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Mislim da se samo izvlaæe i podmeæu nama. Ne puŔta se utkamica tako da se cijeloj ekipi to obznani.
To nigdje ne prolazi.
Kad sam trenirao koŔarku prije, moj klub je igrao protiv juniorske repke hrvatske te sam naèuo kako im treba pustit da ih se ne demotivira porazom jel su se pripremali za neko prvenstvo.
Al nije trener nikome niŔta rekao nego je jednostavno najbolje igraæe držao na klupi previŔe i radio glupe poteze pa smo izgubili tijesno.

Da su naŔi imali dogovor sa trenerom, mogao je èiniti isto, kao posvaðat se nekim kljuènim igraèem ili dogovorit samo s golmanima. I da je to tako bilo, naŔ trener bi èuvao najbolje igraæe te bi i bez njih pobijedili Ŕto nikome nebi bilo èudno za svjetske i i olimpijke prvake.
Naravno da je donekle èak i moguæe da je samo vodstvo naŔe repke mutilo s njihovima bez znanja naŔih igraèa ali poŔto naŔi nisu znali kao Ŕto i srbi nisu puŔtali ostaje realan rezultat.

Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.