HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: pet 10 tra 2020, 9:30. Pogledaj neodgovorene postove
[susreti] Dueli - upoznavanje forumaŔa
Započni novu temuOva tema je zaključana: ne možeš urešivati postove niti odgovarati.
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
klara




Spol: žensko
Postovi: 4617
Lokacija: somewhere ... over the rainbow
PostanoPostano: pet 27 sij 2006, 15:54
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

joÅ” jedna obavijest:

radi preglednosti teme kod ĆØitanja izvjeÅ”Ć¦a sa duela
i provjere veƦ ranije izvuĆØenih parova
- obrisane su sve stare prijave
(ostavljeni su samo izvuĆØeni parovi u svakom krugu) ...

ubuduƦe Ʀe nakon svakog izvlaĆØenja parova
biti brisane prijave, a ostavljen samo popis parova i izvjeÅ”Ć¦a ...


BVB*
zaljubljeni

uĆØiniti dobro, a zatim otiƦi bez buke ...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
pingi




Spol: žensko
Postovi: 1243
Lokacija: nebu pod oblacima
PostanoPostano: sub 28 sij 2006, 8:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moja zadnja duelĆØekica bila je ivanĆØica srce , punim imenom i prezimenom Žaneta Aido. Curka ima 24. godine, roĆ°ena je (pazite sad!) u Siriji i ima seku blizanku Lorinu, naÅ”u dragu pocahontas! hej
IvanĆØica vam živi u Zg, toĆØnije u župi bl. Alojzija Stepinca na Savicama. Radi u McDonaldsu, a studira na uĆØiteljskoj akademiji (smjer razredna nastava i predÅ”kolski). Imala sam je prilike i osobno upoznati, i tad mi je rekla da drži sport klincima u vrtiƦu. Vridna mala, nema Å”to! pljesak
Zgodna je crnka i joÅ” k tome frizbi, nosi cipele 36 - 37 br., pleÅ”e folklor (njena najluĆ°a turneja s folklorom bila joj je u Bremenu) i svoje slobodno vrijeme provodi u naÅ”oj ForumaÅ”koj birtiji. kavendisanje Roza je njena najdraža boja (kao i moja hehe ), voli putovati, a jedno od najljepÅ”ih putovanja bila su joj na Svjetski dan mladih u Koeln i u Rim. Kaže da voli papati puno i ĆØesto (zato ima zavidnu figuru navijacica ) sve osim graha i žganaca. Dragi su joj stari ljudi i klinci, uzor joj je biti Å”to sliĆØnija Gospodinu! SluÅ”a domaƦu glazbu, Gibonnija, Olivera, Prljavce, Nove fosile, Magazin, a voli i tamburaÅ”e. Njena seka joj je najdraža gnjavaža i naÅ” admin Zveki, a iz osnovne Å”kole ostala je dobra s 2 cure, koje su joj najprijateljice. Wink
Meni vam se ta mala jako svidila kad sam je upoznala, onako na prvi pogled, a na drugi sam skužila da je dobra i draga, da ima veliko srce, da voli pomagati drugima i da je priliĆØno brbljava! hehe
IvanĆØica, neka te naÅ” dragi Božek uvijek ĆØuva i neka te blagoslovi! molitva
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
pocahontas




Spol: žensko
Postovi: 132
PostanoPostano: sub 28 sij 2006, 13:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

moj dragi duel bio je Yc. Obitelji i prijateljima poznat kao Luka. NaÅ” Luka je framaÅ” Sigetske frame. Dao je prva obeƦanja da Ʀe ih sve gnjaviti kroz joÅ” godinu dana i na to je vrlo ponosan. JoÅ” uvijek je srednjoÅ”kolac. Maturant je raĆØunalac u RuĆ°eru. Živi u Stupniku pa svakodnevno putuje. Kako bi se Å”to kasnije mogao vratiti kuƦi uvijek mora kombinirati razliĆØite autobuse, ĆØesto i hoda a ponekad se poveze s prijateljem. odoh ja
Živi s roditeljima i dva brata. (blago toj mami Laughing ) Luka je zauzeo zlatnu sredinu Cool
U kuƦanstvu joÅ” imaju pouno kokica i drugih kuƦnih ljubimaca. A posebno se naÅ” Luka razumije u traktore. Å to koja marka i koji model ima ili nema. Ako trebate savjete za kupnju samo mu se javite! Wink
glavna mu je specijalnost sviranje gitare. Pokazao je svoju skromnost rekavÅ”i da mu to ide slabije... ali mi smo ga svi ĆØuli i da nije bilo njega tko bi nama svirao u Rijeci npr. Confused
iako uopƦe ne uĆØi pravi je Å”treber. Naime prolazi s 5! A namjerava upisati FER. Djevojke, pa to Ʀe vam biti pravi momak za ženiti za koju godinu! Laughing
U župi nema ĆØime se ne bavi. Svira, osnovati Ʀe bend, župni je animator... Ma kažev vam ja prava je legenda! Dobrica kakve se rijetko raĆ°aju. A istovremeno i pravi zafrkant! A kako se tek snalazi po nepoznatim gradovima... s njime se nikada neƦete izgubiti!! Laughing Laughing
Pravi je Å”eƦerko (kako Ʀe ga neke cure nazvati) Lomi ženska srca. Nije on kriv kad je tako neodoljiv! Cool A kada neÅ”to skrivi uvijek Ʀe naƦi naĆØina da se iskupi. Tako je kod kod mene naÅ”ao slabe toĆØke kao Å”to su ĆØokolada i nauÅ”nice!! HVALA joÅ” jednom!
Btb+ i ĆØuvaj mi se!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuICQ [Vrh]
fratar




Spol: muško
Postovi: 987
Lokacija: Osijek
PostanoPostano: ned 29 sij 2006, 13:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

A bio bi red da i ja napiÅ”em izvjeÅ”taj s Darom jako sretan pa evo ga konaĆØno jako sretan

Dakle naÅ”a Dara, stari nadimak joj je bio Daria-Trsat pa se i iz toga može zakljuĆØiti da joj je ime Daria, a prezime joj je PoliƦ.
Ima 22 godine, studira hotelski i turistiĆØki menaĆ°ment, a usput radi u bolnici kao medicinska sestra jako sretan Ima starijeg brata kojeg obožava,....
AlergiƦna je na ribu Confused i na to kad joj netko u imenu napiÅ”e 'J'
Voli: spavati,surfati netom i izlaziti sa svojim druŔtvom, voli se jako zafrkavati, voli iskrenost, toleranciju i dobri zezanciju, voi se jako,ali jako jako puno smijati pa se kako sama kaže: "nekad znam smijati bez razloga....pa kad ne pricam ili se nesmijem odmah drugi me pitaju sta mi je jer to nije uobicajeno za mene", a voli i putovanja, bila je u Danskoj i Švicarskoj u kojima ima rodbinu, joŔ voli i raditi piruete, a prva joj bila u Karlovcu(nisam siguran da sam ovo s piruetama skužio, a nisam se sjetio kasnije pitati)
Od glazbe voli Gibonnija i Å koru.
inaƦe se rijetko kad naljuti jer to nevoli ali neki put zna burno reagirati na neke stvari koje ju znaju naživcirati pa to izgeda da se ljuti....jako jako je otvorena osoba jako sretan
U Frami je veƦ 3 godine, dbvaput je dala obeƦannja, i voli karitativne akcije, kretivan rad, upoznavati druge framaÅ”e i iƦi drugima na obeƦanja
I naÅ”a Dara je isto tako frizbi no deĆØki Ʀe se oko nje malo morati potruditi jer ĆØeka onog pravog,....
i joÅ” bi dodao da je vrlo draga i simpatiĆØna osoba jako sretan

et toliko, a ak sam Å”to zaboravio siguran sam da Ʀe se veƦ u sljedeƦem duel otkriti Wink a kad sam veƦ kod toga kad je sljedeƦi krug, ja bi se prijavio Smile


Zadnja promjena: fratar; pon 30 sij 2006, 21:19; ukupno mijenjano 1 put.

"A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav
- to troje -
ali najveƦa je meưu njima ljubav." 1 kor 13,13

andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Ycteris




Spol: muško
Postovi: 1093
Lokacija: tamo gdje sunce sije, kiŔa pada i ljubav Božja vlada
PostanoPostano: uto 31 sij 2006, 22:29
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo napokon i mene! jako sretan

Moj duel bila je Pocahontas, pravim imenom Lorina, Žanetina (ivanĆØicina) sestra blizanka. NaÅ”a draga Po roĆ°ena je kao i njena sestra 19.11.1981. u Zagrebu prema ĆØemu se da zakljuĆØiti da ima 24 godine. Jadna mala Po, mlaĆ°a je od velike seke ivanĆØice punih 10 minuta. Pingi je napisala da je ivanĆØica roĆ°ena u Siriji, Å”to je neizvedivo buduƦi su sestre blizanke. Iako im je otac iz Sirije, majka je punokrvna Slavonka tako da je po toliko zavoljela Slavoniju da je u duÅ”i punokrvna Slavonka.

Sigurno se pitate ĆØime se bavi u životu? TrenutaĆØno je apsolventica na Katehetskom institutu u Zagrebu, do zavrÅ”etka joj preostaje joÅ” samo diplomski napisati. Jedno od bivÅ”ih mjesta zaposlenja je famozni McDonalds na Glavnom kolodvoru u kojem je raidla za vrijeme studija, da bi sada preÅ”la u svoju struku te predaje vjeronauk u jednoj zagrebaĆØkoj osnovnoj Å”koli (ak se e varam, to je bila OÅ  u Å panskom).

Prebiva u župi bl. Alojzija Stepinca u Zagrebu (to je tam negdje kod Žitnjaka pa južnije kolko sam se ja snaÅ”ao po uputama...), cure od malenih nogu idu u crkvu i ne puÅ”taju župniku da diÅ”e od njih (jadan, znam kak mu je... Mr. Green). Ma zezam se, uz sestru siguran sam da mu je od velike pomoƦi. Isto tako di god se neÅ” organizira, njih dvije ne bute mogli fulat, idu svugdje di Nadbiskupija nekaj organizira!

Velika strast joj je folklor koji pleÅ”e od svoje 13. godine. Iako joj probe oduzimaju puno slobodnog vremena nije joj nimalo žao jer uživa u tome. Kao informaciju za momke treba napomenuti da nam je Po joÅ” uvijek frizbi, ponavljam, joÅ” uvijek je frizbi (deĆØki kaj ĆØekate:?). I neznam jel se to sam onda potrefilo il i inaĆØe voli ĆØudan naranĆØasti nakit (u ovom sluĆØaju nauÅ”nice).

To bi bilo to zasad od mene, moraju i oni posliej mene imat kaj za pisat u izvjeÅ”Ć¦ima pa Ʀu ja tu stat.

VeƦe ljubavi nitko nema od ove: da tko život svoj položi za svoje prijatelje. (Iv 15,13)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNMICQ [Vrh]
Mash




Spol: žensko
Postovi: 817
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: čet 02 vel 2006, 0:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duelĆØiƦ je bio Srki jako sretan hop hop hop

Iako smo se malo i kratko upoznavali-najviŔe zbog mene Embarassed Embarassed i mog nedostatka vremena, Srki je ostavio na mene super
dojam joÅ” od prvog susretaā€¦ jako sretan

Evo za uvod kako ga opisuju osobe koje su ĆØesto sa njim, koje su mu bliske:

Citat:
Moje misljenje o Srkiju je da je on jako dobar prijatelj koji ce ti uvijek rado pomoci i uvijek ce te saslusati.....a sad ono pravo...uvijek je u pravu sta god kaze tako bude i tako je....
zatim voli spavati a znalo se dogoditi da zaspi na ispit....
On ti je kao padobranac u nepoznato uvijek nesto fora provali da svih nasmije do suza a zna jako nisko spustiti a tome se nitko ne nada jer je on samo njeezno bice zvano srki....
jako je nespretan, i zna se poceti smijati bez razloga....njega znamo zvati Franjo jer voli jako cvjece i pticice....voli jako pjevati a najvise pjesmu "Neka mi ne svane" od Danijele pa se sav uzivi i uz plesne pokrete jako dobro to izvede.....voli ti gledati sapunice ali samo one dobre i rjesavati krizaljke koji ti rijesi u 2min,ne znam da li upoce cita koja rijec se trazi.....i jako je pametan i dobar


Citat:
hehe,najkraƦe:divan
tako je poseban..ono, neiskvaren..
On ti je kao sv.Franjo: toliko se raduje Božjim stvorenjima: svakom cvijetu, životinji..a i ljudima.
Osmjeh mu je uvijek na licu i zraĆØi tom mirnoƦom, tiÅ”inom..
moraÅ” si jednom dat priliku da ga uživo bolje upoznaÅ” i popriĆØaÅ” s njim


dakle, Å”to reƦi?! jako sretan

Takav isti dojam je Srki ostavio i na mene- blagost, radost, Mir, prekrasne plave oĆØi,
jednostavno ā€“predivno dijete Božjeā€¦ andjelcic andjelcic sunce moje malo

a sad Å”to se nekih detaljĆØiƦa tiĆØe zeleni , evo par:

Ima kako i sam kaže- slatkog psiƦa mjeÅ”anca i dvije slatke mace koje žive vani cvijetak ,
voli sluÅ”ati domaƦu glazbu- Danijelu, Olivera, Gibbonija, Nove fosile, Vannu...,a od stranih najviÅ”e Celine Dion i pjesme iz Disneyevih crtiƦa, odnosno ljubavne pjesme,
Å to se pak knjiga tiĆØe- kaže da živi u svijetu maÅ”te i omiljena mu je upravo literatura za djecu-
pa se tu naĆ°u- Heidi, Doktor Dolittle, Vjetar u vrbama(odliĆØna knjiga),Put oko svijeta za 80 dana, Robinson Crusoe,a od ozbiljnijih Stolice, Starac i more, Preobražaj, Prsten, ObeƦanje.
Å to se duhovnog Å”tiva tiĆØe- kaže da ga baÅ” i ne ĆØita a ne ne - dakle, curke- morate mu darovati par takvih knjiga obavezno! zeleni belji se

RoĆ°en je 29.04.1985.

I nikada nije bio u MeĆ°ugorjuā€¦

Srki, hvala ti Å”to si bio moj duel i nadam se da Ʀemo se i dalje upoznavati,
neka te Gospodin ĆØuva u svom Srcu srce , da si zauvijek sa Njim u svemu Å”to ĆØiniÅ”!
I naravno-želim ti Å”to skoriji odlazak u MeĆ°ugorje andjelcic hm hm

BTB

"Iskustvo nas uĆØi
da je ljubav jaka i nesavladiva kao smrt"

papa Grgur IX. sv.Elizabeti

Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: sub 04 vel 2006, 22:21
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel JE logica jako sretan

Odakle poĆØeti? razmislja Ajmo prvo neke detaljĆØiƦe Cool
NaÅ”a Logica, pravim imenom Marijana, ima 24 godine, rodom je iz Banja Luke, a živi u Zadru. Studira Rehabilitacijsko - edukacijski fakultet, tj. dala je sve ispite, joÅ” joj jedino ostala jedna sitnica koja se diplomski zove Smile Vjerujem da Ʀe i tu sitnicu ubrzo rjeÅ”it Wink Imali smo ĆØak i priliku vidjet se jednom uživo... jako sretan Bilo je to u Sigetskoj crkvi na sv. Franju (u 10. mj. proÅ”le godine) kad sam prvi put doÅ”ao meĆ°u framaÅ”e na poziv naÅ”eg Yc-a Smile Kako su me napadali sa svih strana, nije ni bilo prilike reƦi viÅ”e od dvije rijeĆØi, ali se ja zato nadam da Ʀe bit joÅ” prilika za koji susret uživo Wink Wink
Ima 3 sestre (koje su udane) i starijeg brata koji je joÅ” gnjavi doma Wink Logica mi je i buduƦa kolegica u struci animiranja (mladih), i to mi je jako jako drago ĆØuti pljesak Wink
Nije sluĆØajnost Å”to ima baÅ” ovaj nick, tj. prijaÅ”nji Logoreja (kao Å”to svi znamo Wink) jer bi se Logoreja moglo protumaĆØit kao bujica rijeĆØi, a ĆØim se spomene hrpa rijeĆØi, tu negdje moraju bit i knjige jako sretan NaÅ”a Logica je stravstveni ĆØitaĆØ belji se JoÅ” nije odluĆØila iƦ na lijeĆØenje Rolling Eyes Laughing Wink Wink Wink Ima brdo knjiga pored sebe i voli ĆØitat, ali priznaje da ima mali problem u tome - pokuÅ”ava ih upijat Laughing Wink ĆØim viÅ”e odjednom pa joj se ĆØesto dogodi da se izgubi meĆ°u 10 fabula dragi moj jako sretan Wink Wink Posebno voli ĆØitat kratke priĆØe, bilo djeĆØje bilo neke duhovne. Voli prolistat i Drvo znanja, ali tu joj je ĆØesto vrijeme najveƦi neprijatelj... Super joj je kad puste na kraju filma scene sa snimanja koje nisu valjale Laughing Wink Isto kao i ja, i moj duel voli sluÅ”ati instrumentale Smile Posebno su joj dragi Kenny G na saksofonu, Secret garden, voli klape, Tonya, Giulianna, Norah Jones... Poseban joj je guÅ”t upalit radio i sluÅ”at neÅ”to živo pa se poÅ”teno razbacat i isplesat po sobi Laughing jako sretan
Dragi moji forumaÅ”i, naÅ”a Logica je frizbi pa ako Ʀete imat priliku izvest naÅ”u dragu Logicu, sluÅ”ajte pažljivo dalje Laughing belji se Wink Wink
Jede sve osim marcipana, a najviÅ”e voli pojest rižot s lignjama ili morskim plodovima Smile Kad se sjeti svojeg studiranja ne može zaobiƦ i ĆØarobnu ĆØokoladu koja se skriva pod imenom Twix Laughing jako sretan Wink Wink Sladoledi su joj posebna poslastica: od ĆØokolade, malage (za one koji ne znaju, malaga je neki mix mrvice alkohola i mrvice groÅ¾Ć°ica), ljeÅ”njaka, jagode, jogurta, mmmm, bingo Laughing Wink Voli i likere, hohoho Shocked Wink Wink Wink Voli crvene sokove i crvene ĆØajeve Smile Al zapravo, ona je tip od eksperimenata, voli svaÅ”ta probat jako sretan Wink
Kroz razgovor sa Logicom, stekao sam dojam da priĆØam se jednom jako jako vedrom, veselom, dragom i dobrom osobom! Smile Uvijek je za Å”alu, uvijek je za razgovor, uvijek je za pomoƦ! RijeĆØi koje je dijelila sa mnom puno mi znaĆØe i hvala joj posebna na tome ne moram niÅ”ta objaÅ”njavati Osoba je od povjerenja i od dobroga savjeta Wink Wink Wink
Oboje smo se složili da je naÅ” duel tek poĆØeo (zato sam i stavio na poĆØetku - moj duel JE Cool Wink) Puno sam od nje ĆØuo, a nadam se da Ʀu i dalje sluÅ”at Wink
Logice, BTB! zaljubljeni andjelcic

Eto... to bi bilo ukratko... Ima se tu pisat i pisat, al ostavimo neÅ”to i za buduƦa duelanja Wink Wink

P.S. Uh, ipak sam malo viŔe napisao nego fratar, jel da? Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
logica




Spol: žensko
Postovi: 402
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: ned 05 vel 2006, 19:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

A moj duel JE Žan jako sretan

(nekad Ivan D., a ima zanimljive inicijale: ID)
Pa, za poĆØetak Ʀu reƦi da je naÅ” prvi chat trajao 5 sati. Meni se to nikad nije dogodilo! Toliko dugo bit ispred monitora i da ni oĆØi nisu Shocked ili Evil or Very Mad !!
NaŔ Ivan je student prve godine FER-a u Zagrebu a tu je zavrŔio i srednju (Mioc). Zanima ga dizajn i sve oko toga. Al onaj modni ne!
Ima dva brata i sestru koja je ĆØasna sestra.
Ne vidi se u Teologiji (ima ĆØovjek druge darove) ali poznaje Misal od korica do korica. Svom slabovidnom i zaboravnom župniku je ispravljao onaj dio " ...i za papu naÅ”eg I..." ( nije se mogao naviknut na Benedikta).
Vikednom je uglavnom doma u Stubici gdje se trudi organizirat mlade. Imaju raznovrsnih sviraĆØa...
ProŔlu nedjelju smo pjevali psalam koji je napisao Ivan Žan jako sretan jako sretan jako sretan
Ne voli ĆØitat knjige, ne da mu se okretat stranice. Radije Ʀe gledat filmove (najdraži LOTR) i posluÅ”at soundtrackove.
U fonoteci ima raznolike glazbe pa se nije mogao odluĆØit za najdražu.

njam Ne voli jest lignje, pizzu, majonezu, keĆØap, tartar, graÅ”ak pa ni francusku salatu. To mu je bljak belji se Ne znam dal bi se mi složili oko hrane Confused al menza na FER-u je ok Cool
Ne voli alkohol zivio , a ni kavu.
Žan ima vatreni dodir. Naime, jednom je iz automata uzeo ĆØaj i do jutra je automat eksplodirao!!!
Ivan je pun pitanja o sebi. Da li je na pravom putu? Dobro je da se pita.
Pa podržimo ga molitvom da svoje talente dobro ugradi u svoj i život zajednice.

Kad smo poĆØeli duel, ja sam veƦ odluĆØila da o nekim stvarima ne želim govoriti. Al ispalo je da sam baÅ” o tome govorila.
Ovaj izvjeÅ”taj Ʀe izgledat preÅ”turo za ono Å”to smo zajedno proÅ”li i doživljavali.
Iza svakog nicka na forumu se krije OSOBA. Nadam se da naÅ”a upoznavanja neƦe ostat povrÅ”na. Ovo upoznavanje nije bilo.
Ivane, hvala na povjerenju. dragi moj

Ti me rukom svojom nosiŔ, o Bože moj.
Gledam, ime moje piŔe na dlanu tvom.
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Zita




Spol: žensko
Postovi: 512
PostanoPostano: pon 06 vel 2006, 15:37
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel je bila vasha. I tako se mi na poĆØetku dogovorile da Ʀemo duel održati uživo, samo je mali problem bio naƦi vremena za susret. Ali eto na kraju smo se uspjele naƦi na kavi. jako sretan NapriĆØale se o svemu pomalo, o neĆØemu viÅ”e, o neĆØemu manje. Wink Vjerojatno veƦ znate da je vasha iz MeĆ°ugorja, a trenutno je u Zagrebu na studiju. Druga je godina na ekonomiji i kaže da joj se ta druga godina nikako ne sviĆ°a jer ima puno dosadnih i napornih kolegija. Zagreb joj je ok, ali je nostalgija za domom ĆØesto uhvati, pa tako lovi svaku priliku za odlazak kuƦi. Jako se veseli tome Å”to Ʀe drugi mjesec provesti doma. jako sretan A u Zagrebu joj fale i prijateljice s kojima je od djetinjstva. Vasha je odgajana i rasla u vjeri od malena, a tako su rasla i ta njena prijateljstva i mislim da je jedno veliko bogatstvo imati takva u vjeri izgraĆ°ena prijateljstva joÅ” od malih nogu. jako sretan Saznala sam i da vasha ima seku blizanku, koja je da usput spomenem moja kolegica po buduƦoj struci. jako sretan Wink A otkrila sam i da vasha jako voli izlaziti i premda dok je u Zagrebu ne izlazi gotovo uopƦe, kad se vrati kuƦi nadoknadi to sa svojim druÅ”tvom. Wink
PriĆØale smo mi joÅ” o mnogim stvarĆØicama ali neƦu to sad sve prepriĆØavati.
Uglavnom stekla sam dojam da je vasha jedna jako draga, otvorena, vesela i pametna djevojka. Nadam se da naÅ”e upoznavanje neƦe stati na ovoj jednoj kavi. Pusa. Btb andjelcic
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Jeja




Spol: neodrešen
Postovi: 8
Lokacija: Rijeka,Grobnik
PostanoPostano: uto 07 vel 2006, 21:10
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Na samom poĆØetku želim se ispriĆØat svima...jer i zbog mene nije krenuo novi krug...imala sam problema sa internetom no sad je to proÅ”lost i sada je sve u redu...nadam se da Ʀete mi oprostiti...

obeƦavam da Ʀu u buduƦe biti savjesnija u pisanju izvjeÅ”taja s duela...nadam se da mi se ovo viÅ”e neƦe ponovit.... Confused Smile



Moj duel bio je Harris!!

Harris, pravim imenom Tomislav,dolazi iz Donjeg Miholjca.
Ima 18 godina,tj.10.3. Ʀe imati 19... Laughing
Studira matematiku u Osijeku,prva je godina!!! brr...svaka ĆØast... Shocked
Dolazi iz župe sv.Mihaela arkanĆ°ela u Donjem Miholjcu,baÅ” kao i ja ali sam u Ri... Koja sluĆØajnost... Razz .
Tomo se bavi rukometom,igra za lokalni klub,na poziciji lijevog krila...
Uz to aktivni je ĆØlan vokalno-instrumentalnog sastava u okviru molitvene grupe Agape.
PohaĆ°a seminar mladi za mlade,za kojeg kaže da je super...te je stekao mnogo prijetelja... uz sve to je i ministrant... Rolling Eyes
mislim da bi svaki župnik moga poželjti ovako aktivnog mladiƦa za svoju župu... SVAKA ƈAST

Ima dva starija brata...
voli sluŔat rock,ali kaže da može posluŔat sve... Cool

Za vrijeme ova dva kratka maila stekla sam dojam da je Tomislav jedna posebna osoba koja je vrlo svestrana i uživa u svemu Ŕto radi.....

e pa Tomo neka te Bog ĆØuva i prati u životu... jako sretan Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Srki




Spol: muško
Postovi: 1384
Lokacija: Rijeka-Trsat
PostanoPostano: uto 07 vel 2006, 22:54
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ispravak:ne volim spavati. belji se

Vjeruj u ljubav u dobru i zlu
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Gogi




Spol: muško
Postovi: 267
Lokacija: Split
PostanoPostano: čet 09 vel 2006, 1:04
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

A skužajte judi, na zakaÅ”njenju. Nadan se da me razumjete. Moj "very first" duel je bila SmjeÅ”ka tj. Ana ili od milja AnĆØica dragi moj (a ponekat se pojavljuje i kao Vjeverica) no ona je zapravo AnĆ°eo.andjeo Iskreno, kad san se stavija na listu za duele, bija san znatiželjan. razmislja Planira san u iduƦih tjedan dva obavit dva-tri kontakta s duelom i u najkraƦem roku napisat izvjeÅ”taj. Al' nisam ni slutija kakvu cu osobu upoznat. mali andjeo Prema tome, nadan se da ovo nije izvjeÅ”taj sa održanog duela, veƦ izvjeÅ”taj o poĆØetku duelanja. Wink Komunicirali smo preko ICQ dako da vam nemogu opisat njen ĆØuveni smjeÅ”ak, Laughing al jedva ĆØekan i to doživit. Power Point inspiracije koje mi Å”alje na mail odaju divnu osobu.cvijetak (Sad mi je baÅ” žaj Å”ta se neznan bolje literarno izražavat. place ) Å to pak ona misli sama o sebi možete proĆØitati na http://free-zg.htnet.hr/vjeverica/ . Wink

Nadan se da me ovaj skromni izvjeÅ”taj kvalificirao u iduƦi krug izvlaĆØenja tj. da nije kasno za prijavu. jako sretan Ovakav odnos kao sa AnĆØi htio bi ostvarit i sa svima vama. zaljubljeni
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailICQ [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: čet 09 vel 2006, 13:07
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo, nakon prvog dijela izvjeÅ”taja o mom duelu stiže i obeƦani nastavak Cool
Znam da siketa veƦ svi ionako dobro poznajete, pa nema smisla da vam puno iznosim neke ĆØinjenice. A za one koji ne znaju, sike veƦ godinama pripada frami Trsat, ali ove godine prvi puta nije dao obeƦanja jer je veƦ dao zavjete u FSR-u. NajljepÅ”e razdoblje njegova života vezano je upravo uz framu. Kaže da se tamo doista pronaÅ”ao, te ga jako veseli kada ĆØuje da se netko pronaĆ°e u frami kao on, jer ta mu je zajednica obilježila život i uvijek Ʀe mu biti jedna od najvažnijih stvari u životu, ĆØak i kada viÅ”e ne bude tamo. Osim Å”to je uspjeÅ”an novinar rijeĆØkog Novog lista, naÅ” sike studira i teologiju u Rijeci. Apsolvent je veƦ treƦu godinu, jer doista uživa u studentskom statusu, ali uskoro bi mogao zaslužiti i diplomicu
Kada se priĆØa o prijateljima, Daniel mu je uvijek na prvom mjestu, ali ima puno dragih prijatelja i vrlo mu je teÅ”ko izdvojiti neke. Jako mu je bitno da mu prijatelj bude pravi oslonac u životu. ƈetiri ā€žstvariā€œ koje su mu najvažnije u životu su vjera u Boga, svaki ĆØovjek, sadaÅ”nja i buduƦa obitelj te naÅ”a Hrvatska. Jedina loÅ”a navika mu je Å”to voli dugo ostati budan, pa onda dugo i spava, ali te loÅ”e navika imaju mnogi od nas... Embarassed Embarassed
Å to se tiĆØe filmova, voli one nad kojima se zamisli o sebi i ovome svijetu te meĆ°uljudskim odnosima, a to su po njemu drame i povijesni spektakli. Tako su mu naj filmovi Pasija, Forrest Gump i Hrabro srce.
Strastveni je navijaĆØ Rijeke, ali i talijanske Rome. Nije veliki ljubitelj ĆØitanja, ali zadnjih godina ĆØita duhovnu literaturu. Prije je znao ā€žgutatiā€œ stripove.
Sike je stvarno jedan poseban deĆØko, uvijek spreman dati lijepu rijeĆØ, utjeÅ”iti ĆØovjeka, makar to bilo i u 2 sata u noƦi Uvijek Ʀe naƦi vremena da posluÅ”a, i kaže neki savjet Svaki naÅ” razgovor bio je mi je poseban blagoslov, i iskreno sam zahvalna Gospodinu Å”to mi je baÅ” on bio moj prvi duel Sike, ostani takav anĆ°eo, i hvala na svemu!
BTB!

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
sike




Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: SuŔak-Trsat
PostanoPostano: čet 09 vel 2006, 13:21
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

sike napisa:
Da ubrzam i ostale duele,stavljam izvjeŔtaj s prvog virtualnog duela s little angel iliti Majom
Uglavnom ona vam jako voli putovanja pa je upisala geografiju i do sada dogurala do 2.godine. Od hobija se kod nje istiĆØe pisanje(kako smo se tu naÅ”li Smile )pa je zapoĆØela svoju veliku novinarsku karijeru za jedan teen ĆØasopis.JoÅ” voli fotografirati i ureĆ°ivati slike u photoshopu,voli glazbu, igra koÅ”arku jednom tjedno, a i nogomet kad stigne.Tko je bio na Lovniku se uvjerio kako joj dobro ide! jako sretan
Koliko je draga osoba shvatio sam iz pitanja o ljudima,koji je ne mogu razoĆØarati jer ima u njih povjerenje,voli ih i ne gleda njihove mane veƦ vrline.Ili da bolje nju citiram:"Nekad upoznam neku osobu koja mi jednostavno "sjedne" i priĆØamo dva dana, ali imam osjeƦaj ko da ju cijeli život poznajem, brzo steknem povjerenje u nju. A nekad neku osobu poznajem cijeli život, ali mislim da ju uopƦe ne poznajem". I nema nekih tajni koje bi ĆØuvala za sebe(osim ako joj se povjerite).
Voli sluÅ”ati ptiĆØice jako sretan

NASTAVLJA SE..

Kad je Maja u pitanju,saznah da je talijanka u želucu pa tako najviÅ”e voli tjesteninu sa svim moguƦim umacima, pizzu, salatu s tunjevinom..a od tradicionalnijih jela voli sarmu jako sretan Od filmova voli psiholoÅ”ke, i trilere i horore. NajviÅ”e je pogledala Zgodnu ženu a najbolji joj je Gospodar prstenova. Od sportova trenirala je koÅ”arku i to vrlo uspjeÅ”no (može vams epohvaliti s brojnim trofejima jako sretan ), ali je zbog trenera odustala. No, ona vam zapravo najviÅ”e voli nogomet pa ako ima netko organizacijske sposobnosti neka blizu nje osonuje ženski nogometni klub i dobit Ʀe pravu nogometnu zvijezdu!Oni koji su bili na Lovniku u to su se mogli uvjeriti. InaĆØe,vatrena je navijaĆØica Dinama i Milana. Od knjiga,najviÅ”e voli krimiƦe i one knjige koje je potaknu na razmiÅ”ljanje,poput alkemiĆØara.InaĆØe,jako voli ĆØitati,ali joj foruma malo oduzima vrijeme predviĆ°eno za to.

NASTAVLJA SE...


Evo,da zakljuĆØim i ovaj moj duel s Little angel iako Ʀemo ovo lijepo prijateljstvo koje smo stekli tijekom duela zasigurno nastaviti.
JoÅ” bih dodao da je naÅ”a Maja takoĆ°er noƦna ptiĆØica ili je njen duelĆØiƦ kriv Å”to hoda s podoĆØnjacima? jako sretan Ima mlaĆ°u seku Ivu,s kojom od sveg srca želi uspostavit pravi sestrinski odnos ali, ah taj pubertet.. Rolling Eyes A Maja je svijesna koliko Ʀe ova pubertetlija biti oslonac u njenom životu i obratno. I ono Å”to me jaaaaaaaaaako veseli,framaÅ”ica je na Sigetu i malo po malo prihvaƦa svakog ĆØovjeka u bratstvu shvaƦajuƦi koliko je zajednica bogatstvo i svaki njezin brat i sestra u njoj.
Da ne iznosim samo ono Ŕto mi je sama rekla,dodao bih svoj osobni dojam.
Koliko Bog daje milosti i blagoslova kroz jednu ovakvu skromnu i dragu djevojku koja bi onime Å”to ĆØuva u sebi mogla zaustaviti sve talibane ovoga svijeta! Laughing Svaki razgovor s njom je jedna potreba za mirom,kojem onda ĆØovjeku ne nedostaje kasnije.I ne trebajus e ljudi toliko osobno poznavat da osjete da im je Gospodin na njihov put stavio jednu predivnu osobu od koje se može uĆØiti i kojoj s eisplati otvoriti jer ni sami ne znate koliko povratno bogatstva možete dobiti!
Btb! AnưeliƦka!

Gospodine,kome da idemo?Ti imaÅ” rijeĆØi života vjeĆØnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Zveki




Spol: muško
Postovi: 244
Lokacija: Rim
PostanoPostano: sub 11 vel 2006, 21:11
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Little angel - Gogi
Ycteris - IvanĆØica
Zita - Sike
Fratar - Lula
Žan - Dara
Logica - Pocahontas
Heartsong - Mash
Marinica - Zmaya
Srki - Pingi
Jeja - Domac
Daniel - Namakahea


Wink
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
vasha




Spol: žensko
Postovi: 228
Lokacija: MeĆ°ugorje
PostanoPostano: uto 14 vel 2006, 9:18
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo, konaĆØno da i ja napiÅ”em neÅ”to (ispriĆØavam se na lijenosti Embarassed ).
Dakle, moj duel bila je Zita, jako slatka i draga djevojka. InaĆØe ArkiƦeva sestra - svi kažu da jako sliĆØe, samo ja nisam skužila tu sliĆØnost Rolling Eyes
Apsolvent je na defektologiji - smjer rehabilitacija (blago njoj tuzan ), do kraja joj je ostalo joÅ” jako jako malo.. Ne voli baÅ” izlaziti, ima par prijateljica s kojima je bliska (izmeĆ°u ostalog jedna je iz Hercegovine Cool ), nije joÅ” položila vozaĆØki i ne voli pisati...
To je ono Å”to sam uspjela saznati baÅ” o njoj, a inaĆØe viÅ”e smo priĆØale opƦenito i traĆØale forum (hihiihihih Twisted Evil ), tako da mi se odmah jako svidjela ( Mr. Green ) i svakako se nadam da Ʀemo se joÅ” zbližiti i produbiti to poznanstvo anĆ°eo

Pozz!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
heartsong




Spol: žensko
Postovi: 575
Lokacija: SOBOTICA
PostanoPostano: uto 14 vel 2006, 15:46
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel je bio mathe...

Jako mi je drago kaj sam s njim ispala, deĆØko je jako dobar... ƈak sam i postavila pitanje kak to da je tak dobar na Å”to mi nije htio odgovoriti.. ali to mi je bio dogovor sam za sebe... zaljubljeni

Dakle, u nedostatku vremena neƦu iznositi puno podataka o njemu. A možda je tako i bolje.
Ima dvije mlaĆ°e sestre, svira harmoniku u Å”to smo se svi mogli jako dobro uvjeriti na lovniku. Svira i gitaru, a volio bi nauĆØiti joÅ” nekoliko instrumenata. Smije se ko anĆ°elak mali andjeo , nedavno je pustio markantnu bradicu, vozi ko... khm... vozi brzo. odoh ja

Ne voli zvjezdane staze, nema curu... ( hop ) Nosi broj broj cipela 51. (tolio o nadimku mali mathe...) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Vooooli zagrljaje, i ne voli slati poruke, radije telefonira. I da. jednog dana bi volio imati bar ĆØetvoro djece... khm... (mathe, nemoj me ubiti!!) Laughing Laughing Laughing Wink

Ma kaj da vam joÅ” velim... sve znate... tko je god upoznao malog mathu i bar ĆØuo komentare na snimci forumaÅ”kog susreta u rijeci, sve mu je jasno. Duhovit, inteligentan, skroman, stalno u gužvi, i jako duhovan. To vam je Mathe.
Bog ga blagoslovio!!!

Ispraznost cijelog svijeta
je kao snijeg usred ljeta,
a dijete po njem trĆØi boso.
Zar svejedno je?

Samo u Bogu je mir, duŔo moja,
Samo u njemu je sva nada srca mog.
Samo On je moja stijena, ufanje.
Bog mi je utjeha, hridina silna,
UtoĆØiÅ”te.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
sike




Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: SuŔak-Trsat
PostanoPostano: sri 15 ožu 2006, 11:24
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zveki napisa:
Little angel - Gogi
Ycteris - IvanĆØica
Zita - Sike
Fratar - Lula
Žan - Dara
Logica - Pocahontas
Heartsong - Mash
Marinica - Zmaya
Srki - Pingi
Jeja - Domac
Daniel - Namakahea


Wink


Ne znam ni dal Ʀemo do kraja godine zapoĆØet novi krug jer bar 6-7 ljudi iz ovih duela 2 mjeseca nije 1-2 posta ostavilo na forumu

Eto,dok ne zaboravim,da napiŔem neŔto o Ziti Ŕto sam iskopao a Ŕto možda joŔ niste znali Wink
Å to se sporta tiĆØe,prati ga poneÅ”to,uglavnom neke važne utakmice i natjecanja gdje naÅ”i igraju ali ne može za sebe reƦi da je neki sportski tip.
Ako odluĆØi upisat joÅ” jedan fax a netko od vas joj sluĆØajno bude profesor, ni u kojem sluĆØaju joj nemojte dati manje od 4, jer manje ne voli dobiti iako se protiv ĆØiste petice ne bi bunila jako sretan
Da je roĆ°ena kao muÅ”ko, možda bi se zvala Jakov, kako se zove njen mlaĆ°i brat,a velike je Å”anse imala da bude Barbara, kako su se zvale njene obje bake, ali je ipak postala i ostala - Ana.
Ima kuƦnog ljubimca,psa koji se zove kao grĆØki koÅ”arkaÅ”ki ili nogometni klub ili kao moj kolega vjerouĆØitelj - Aris.
Ako je poÅ”aljete u NjemaĆØku, prvo vrijeme Ʀe se rukama i nogama gboriti da Pvabama neÅ”to objasni ali onda Ʀe nakon nekog vremena biti bolje,jer ipak je njemaĆØki uĆØila.No,s engleskim je viÅ”e na "ti".
Ako joj odluĆØite neÅ”to pokloniti,svaki poklon Ʀe staviti na psoebno mjesto u svoje srce jer kako kaže,nije bit u poklonu veƦ u ljubavi s kojom netko poklanja.

Nastavak duela:
Na pitanje Å”to bi ponijela na pusti otok,Zita je odgovorila da bi to bili prijatelji i Biblija,a na pitanje kako bi opisala svoje roditelje rekla je da su to dvoje ljudi koji sve viÅ”e osjeƦaju breme godina, pomalo i bolesti, ali i dalje idu naprijed, dvoje ljudi koji žive svoj život u vjeri, a posvetili su ga zapravo u potpunosti svojoj djeci,i to njih 10 jako sretan To smatra ĆØudom jer u danaÅ”nje vrijeme othraniti i odgojiti 10 djece, pogotovo kad samo jedan roditelj prima plaƦu..a imaju puno viÅ”e nego mnogi,onoga najvrijednijeg...


Zadnja promjena: sike; pon 27 ožu 2006, 11:20; ukupno mijenjano 1 put.

Gospodine,kome da idemo?Ti imaÅ” rijeĆØi života vjeĆØnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Zita




Spol: žensko
Postovi: 512
PostanoPostano: čet 16 ožu 2006, 15:25
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Hm, o sikeu je veƦ sve napisano, dobro ne baÅ” sve, ali skoro sve Wink i sve bi to mogla copy/paste ovdje kao svoj izvjeÅ”taj...
No ja sam ipak pokuÅ”ala otkriti neke obiĆØne sitnice o njemu koje možda joÅ” nisu o njemu napisane na ovom forumu, teÅ”ka misija.. Laughing Laughing
Ali evo par sitnica koje sam zasada otkrila. Wink
Otkrila sam da je njegova omiljena boja tj. kombinacija boja crveno-žuto, jer su to boje njegovog omiljenog kluba Rome. Sad kad smo veƦ dotakli sport, sike vam je pravi zaljubljenik u sport, sve gleda, ĆØak i umjetniĆØko klizanje. Wink No prednost Ʀe ipak dati sportovima s loptom (nogomet i koÅ”arka), ali njegova posebna strast je, vjerovali ili ne, hokej na ledu!
Ako vam se ukaže prilika da ugostite siketa na ruĆØku, ne morate se brinuti jer on voli sve jesti, dobro ne baÅ” sve, ne voli tripice, a ako ipak želite napraviti neÅ”to Å”to jako voli, to bi bile knedle sa Å”ljivama. Wink
A ako vas sluĆØajno zanima kako bi se sike zvao da je roĆ°en kao žensko, odgovor je Tea, po maminom izboru, a kako je roĆ°en kao muÅ”ko, zove se SiniÅ”a po tatinom izboru. jako sretan
Njegova najdraža mjesta u Rijeci su SuÅ”ak, nekad grad, danas dio grada u kojem je smjeÅ”ten i Trsat, zatim njegov kvart Vežica (jel to toĆØno napisano? Rolling Eyes ) i kupaliÅ”te PeƦine.
Eto toliko zasada...
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
dodododoprecjednik




Spol: muško
Postovi: 313
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pet 17 ožu 2006, 16:55
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ja sam svoj duel s jejom par puta dogovarao i nikako da se nademo negdje na nekom chatu ili nesto...
tako da ne znam bas kad cu predat

Hvaljen budi, Gospodine moj....
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Srki




Spol: muško
Postovi: 1384
Lokacija: Rijeka-Trsat
PostanoPostano: sub 18 ožu 2006, 20:29
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ZnaĆØi,Pingi je,kao Å”to veƦ znate,punim imenom Darja Lisac,roĆ°ena u Banja Luci,živi u Kninu. Radi na HR Radio postaji Knin,a volontira kao animator djece u župi sv. Jakova u obližnjem Vrpolju.
U FRAMI Knin je bila 4 godine i to su joj najljepŔe godine u životu.

Omiljene boje su joj roza,kakve ima i naoĆØale,te boja ĆØokolade,a i zelena,prvenstveno zbog Irske koju bi jako voljela posjetiti i u kojoj sve voli.
Voli prirodu,životinje(imala je 2 hrĆØka,a planira si nabaviti joÅ”),trĆØanje,Å”etanje,pomagati drugima.
Cijeni iskrenost i poÅ”tenje kod ljudi,a ne voli laž i nepravdu. Ima mlaĆ°eg brata.

Uglavnom,stekao sam dojam da je izuzetno draga i inteligentna osoba uvijek spremna pomoƦi i sasluÅ”ati drugoga. jako sretan


Zadnja promjena: Srki; pon 20 ožu 2006, 13:01; ukupno mijenjano 1 put.

Vjeruj u ljubav u dobru i zlu
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sri 29 ožu 2006, 14:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo i mene, žao mi je Ŕto kasnim Embarassed Embarassed
Moj duel bio je Gogi. Jako sam sretna Å”to sam taj duel mogla održati i uživo, iako baÅ” taj susret nije zavrÅ”io kao duelanje, jer sam se osjeƦala kao da ga poznajem veƦ godinama jako sretan To je bilo na posljednjem hepicentru u Papayi, a jednom smo otiÅ”li i na kavicu. Koliko sam ga imala prilike upoznati, to je jedan stvarno predivan deĆØko, uvijek je tu da sasluÅ”a, daruje neki savjet, a i vrlo je duhovit Laughing
Kad ode u raj, vjeruje da Ʀe nam se tamo ostvariti sve želje koje su nam tu na zemlji bile nemoguƦe i za pomisliti, a jedna od njegovih želja koja me se najviÅ”e dojmila, je ta da bi volio biti anĆ°eo, letjeti i bdjeti nad ljudima, te ih ĆØuvati od svih nesreƦa andjelcic
Ima braƦu s kojima si je dosta dobar, i uspjeva nekako dogovoriti kada Ʀe tko biti na kompu. Primjetila sam da je vrlo vrijedan deĆØko, ali mu je dan od 24h prekratak Smile
InaĆØe, Gogi je iz Splita, pravi mali dalmoÅ” Wink Cure, ne znam Å”to ĆØekate Razz Laughing Cool
Eto, i na kraju, baÅ” mi je drago Å”to sam imala prilike bolje upoznati Gogija, i nadam se da Ʀemo to prijateljstvo nastaviti i dalje jako sretan

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Dara




Spol: žensko
Postovi: 490
Lokacija: RIJEKA
PostanoPostano: sub 01 tra 2006, 13:42
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel je bio Zan....pa evo sto sam saznla o njemu....

Njegovo pravo ime je Ivan....dakle posve logicno otkuda mu njegov prvi nick Ivan D... a sada Zan....rodjen je u 8.mj.i tada ce navrsiti 20 godina kojih ni on jos nije svjestan Shocked njegova reakocija je bila ova.."UUUFFF COVJECE" Wink no dobro;zivi u Hrvatskom zagorju u Gornjoj Stubici,ali trenutno zivi u ZG gdje studira na,zamislite,FER-u....srednju skolu je takodjer zavrsio u zg,tocnije XV.gimnaziju....iamo je malo zelucanih tegoba prilikom prilagodjavanja zivota u zg,no i to je proslo...

Pogodite sto voli}?KOMPJUTERE ja sam kompjuteras i za to je pravi maher,ali ipak najvise voli surfati netom..inace dizajnira i kreira web stranice pa ako vam trebba dizajnirati web.sratnicu samo mu se obratite,a veliki interes za informatiku je pokazao jos u osnovnoj skoli

Za svoju obitelj kaze da je jako pobozna i na tome je jako zahvalan Gospodinu,inace zivi s roditelima i bakom,ima 2 brata jednog starijeg i jednog mladjeg i seku koja je profesorica hrv.jezika diplomiro u zenskoj gimnaziji u zg...

dakle,nas Zan je u frami Siget od 12.mjseca prosle godine,jednostavno ga je frama privukla a ako ga pitate sto misli o Sv.Franji reci ce ovo: "FRANJO JE ZAKON"....Inace je jako aktivan i u svojoj zupi gdje je minstrant,prosle je godine zavrsio formaciju i specijalizacju animatora u Baskim ostarijama koju je vodio izmedju ostaloga i ured za HBK...od tada priprema surete za mlade,imaju zbor i prateci bend i izzdaju svaki tjedan zupni listic ...dakle Zan nam je jako svestran i vrijedan mladic....

Od 1.3.je radi u HBK i zaduzen je za web.....

Inace za sebe kaze da je jako sramezliv Embarassed i povucena osoba,i da lakse prica ovak preko nete nego uzivo,jer da se rijeci iz njega moraju izvlaciti,ali jako je dobar prijatelj i za prijateljstvo kaze ovo: "Prijatelji mi isto jako puno znaĆØe u životu, veliko je to bogatstvo, kad znaÅ” da ti je Bog poslao nekog anĆ°ela da bude s tobom, da te posluÅ”a, da ti savjet, utjeÅ”i te, bude s tobom u radosti i žalosti... Mogu reƦ da sam najbolje prijatelje naÅ”ao baÅ” na ovom forumu To su ljudi s kojima se volim družit i bit s njima "

I da vec je neko vrijeme frizbi pa cure nezan sto cekate...jer je decko jako sweet

Ja cu za Zana reci da je jako dobar decko i jako simpatican,i da je dobra dusa od covjeka i da mi je jako drago da sam ga upoznala zuji

....Gospodin je moja snaga,moj mir....
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: pon 03 tra 2006, 12:29
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

A jesi se raspisala, Dara Laughing Wink Wink
Hvala ti Embarassed ne moram niŔta objaŔnjavati

Ipak, dvije sitnice si krivo skopĆØala Wink

Citat:
...inace zivi s roditelima i bakom...

Baka ne živi u mojoj kuƦi Wink

Citat:
Od 1.3.je radi u HBK i zaduzen je za web.....

Istina, radim u HBK, al najtoĆØnije je reƦi: u Uredu za mlade HBK Wink Wink

Moj izvjeÅ”taj stavim danas naveĆØer kad se vratim s ispita Rolling Eyes Wink

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: uto 04 tra 2006, 19:39
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Dakle, kao Å”to obeƦah, izvjeÅ”taj Cool

Moj duel je bila Dara jako sretan
Pravim imenom Daria PoliƦ. Ima 22 godine i trenutno studira hotelski menadžment. Uz studiranje, stažira u Lovranu kao medicinska sestra jako sretan
Osoba koja joj definitivno najviÅ”e znaĆØi u životu, na koju je neizmjerno ponosna i koju najviÅ”e voli i obožava je njezin stariji bratac Andrej Smile S njim priĆØa o svemu, naravno, i o deĆØkima Wink Wink

DeĆØki, Dara je frizbi jako sretan Ne traži puno (Laughing): deĆØko koji ima svoj stav, koji nije navezan na osobu s kojom je u vezi, koji je tolerantan, iskren, dobar i zna Å”to želi Laughing Wink PronaÅ”li ste se u opisu? jako sretan Ne znaÅ” Å”to ĆØekate Wink Wink

Prijatelji za koje stvarno može reƦ da su joj pravi prijatelji su Daniel, Sike, IvanĆØica, HrenovĆØica (Laughing Laughing Kate) koja joj je najbolja frendica i Srki, the najbolji frend i the legenda jako sretan Pravo i istinsko prijateljstvo povezuje najviÅ”e s iskrenoÅ”Ć¦u i jednostavnoÅ”Ć¦u Smile Ne podnosi laž i dvoliĆØnost.

I Dara je sestrica u FranjevaĆØkoj mladeži na Trsatu tri godine jako sretan Puno toga je dobila otkad je tamo, od rasta u vjeri do stjecanja poznanstva i prijateljstva i realnog pogleda na život Smile
Najbolja putovanja koja je doživjela upravo su ona s Framom Smile

Mnogi su bili svjedoci Darine (ne)spretnosti Laughing Laughing Laughing Uvijek zna pogodit trenutak kad bi mogla razbit neÅ”to, zakaĆØit o neÅ”to, napravit piruetu, imat bliski susret s podom itd Laughing Wink

Za sebe kaže da je tvrdoglava, ali otvorena osoba, i zapravo ne voli puno priĆØati o sebi nego to prepuÅ”ta drugima... Hehe, dosta smo sliĆØni u tom pogledu Wink Vidjeli smo se uživo 2 puta, ĆØini mi se, i stekao sam dojam da je vrlo brižna osoba, voljna pomoƦi Wink U zadnje vrijeme je nema pretjerano puno na forumu, Å”to se nadam da Ʀe se uskoro promjenit na bolje Wink Wink
Dara je dobra duŔica Wink Drago mi je Ŕto sam je dobio za duela ne moram niŔta objaŔnjavati

Bog te ĆØuvao i blagoslovio na svakom koraku pozdrav

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOva tema je zaključana: ne možeš urešivati postove niti odgovarati.

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group