HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: čet 16 srp 2020, 17:26. Pogledaj neodgovorene postove
[susreti] Dueli - upoznavanje forumaŔa
Započni novu temuOva tema je zaključana: ne možeš urešivati postove niti odgovarati.
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
Dara




Spol: žensko
Postovi: 490
Lokacija: RIJEKA
PostanoPostano: sri 31 svi 2006, 13:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

dakle,ovaj pumoj dulelĆØiƦ je bila PINGI jako sretan -inace simpaticna,otkacena curka koja zivi u predivnom gradu Kninu,ali je rodjena u Banja Luci 9.listopada davne nam 1981.....
Pitate se kako cete prepoznati nasu PINGI? razmislja pa ovako po imenu Darja Lisac koja vam uvijek,ali bas uvijek nosi trapke,tenisice i roze naocale....a zasto bas roze,e pa zato jer je uparvo to njena omiljena boja uz smedju...
Inace njena majcica za svoju kcerkicu veli da se je trebala roditi u kuhar(ica) Italiji-zasto?pa zbog toga jer obozava tjesteninu na sve nacine,sve vrste sireva,pizzu....a usput djeli jedno veliko zadovljsvo,fino,mljac,mljac slasno slasno zadovoljstvo koje se zove COKOLADA(citaj snickers) bas me anima tko ih je pojeo vise ja ili ona?? belji se
Njena najveca zelja joj je posjetitiIRSKU-a uz to voli irsku glazbu i ples,a ako je pitate tko joj je omiljeni nas pjevac-odogovorit ce GIBO!!!Kad smo vec kod najvecih zelja jedna joj se ostvarila a to je da je posjetila ASSISI.....iance je bila u frami Knin 4 godine,a sada je animator u zupi sv.Jakova gdje vrijeme provodi sa prvopricesnicima i krizmanicima....uz to radi isto tako vec 4 godine radi na HRT radio postaja Knin....
Hobi joj je skuplanje andjelica, andjeo pa tako uvijek sa svakog putovanja donese bar jos jedan....

Dragi moji forumasi ti je bilo ukratko o mojoj imenjakinjji Darji Lisac ili vam ga PINGI.... cvijetak

....Gospodin je moja snaga,moj mir....
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
sike




Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: SuŔak-Trsat
PostanoPostano: sri 31 svi 2006, 13:16
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

O nekim ljudima ovdje svi možemo doktorate napisat jer se uvijek isti podaci pojavljuju u izvjeÅ”Ć¦ima a toliko ima stvari koje ne znamo jedni o drugima Wink

Gospodine,kome da idemo?Ti imaÅ” rijeĆØi života vjeĆØnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Srki




Spol: muško
Postovi: 1384
Lokacija: Rijeka-Trsat
PostanoPostano: sri 31 svi 2006, 20:27
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ipak se sve stvari ne moraju otkriti. Confused

Vjeruj u ljubav u dobru i zlu
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
pingi




Spol: žensko
Postovi: 1243
Lokacija: nebu pod oblacima
PostanoPostano: sri 07 lip 2006, 15:43
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

cvijetak Moj zadnji duel bila je jedna curka o kojoj vam piŔem u nastavku.

ime: Daria - nadimkom Dara (dakle, moja imenjakinja navijacica )
dob: 23. godine (roĆ°ena 04. 06. 1983.) a ne ne
po struci: medicinska sestra (koja trenutno stažira)
na faxu: studentica je na 3. godini Hot. - tur. menadžmenta
jako voli: spavati i ljenĆØariti (zna joj se dogodit da zaspe na ispitu) zijeva
najbolji frend: Srki, ali i sike, danijel, katarina
obožava: ƈOKOLADU i jagode, naranĆØe, breskve i kiwi, Coca Colu, voƦne sokove... njam
za sebe kaže: da je jako otvorena osoba, ponekad nespretna, ali se zato voli hehe i raditi gluposti Wink
cijeni: prijateljstvo, iskrenost, prirodnost, kada ti ljudi mogu dati savjet i biti rame za plakanje dragi moj
sluŔa: Tonija Cetinskog, Gibonnija i Robbia Williamsa pjeva
u Frami Trsat: ima 3. godine staža miiir
putovanja: do sad je bila u Austriji, NjemaĆØkoj, Å vicarskoj, Italiji, BiH, Sloveniji & Danskoj, a ove godine ide u Dansku & NorveÅ”ku (želja joj je otiƦi u Englesku & Irsku) cvijetak


Zadnja promjena: pingi; čet 08 lip 2006, 12:17; ukupno mijenjano 1 put.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pon 19 lip 2006, 21:00
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel bio je Ycteris iliti svima poznati Luka jako sretan Punim imenom i prezimenom - Luka Drobilo - roĆ°en je 30.10.1987. godine u Stupniku, selu južno od Zagreba. Ovaj simpatiĆØni osamnaestogodiÅ”njak zavrÅ”io je TehniĆØku Å”kolu RuĆ°era BoÅ”koviƦa, a trenutno se sprema za prijamni na faks. Luka nam je odabrao FER Cool

InaĆØe, Luka je ĆØlan naÅ”e frame Siget Smile Smile Uz to je i župni animator svoje crkve, i kak bi on to rekao - Katica za sve Laughing

Najdraži hobiji su mu vožnja biciklom i to na veƦe udaljenosti, a župnik mu ĆØesto daje poslove poput koÅ”enja trave i krĆØenja zapuÅ”tenih povrÅ”ina. Sve u svemu - stvarno vrijedan deĆØko Wink

TakoĆ°er, Luka nam se sprema sa joÅ” par prijatelja osnovati i bend, svi instrumenti veƦ su na broju Cool

Å to se tiĆØe sporta, Luka kaže da ga voli, ali da mu to ipak nije jaĆØa strana. Voli nogomet, trenirao je rukomet, a u zadnje vrijeme najviÅ”e voli zaigrati odbojku koja je postala "župni sport" u Stupniku Shocked Laughing

JoÅ” mi je priznao da je jako tvrdoglav, i da voli jest i pit od jutra do sutra Laughing Ali ipak ne pije alkohol - samo ĆØaÅ”icu, dvije... Smile Smile InaĆØe je vrlo skroman deĆØko, i ne voli baÅ” kad ga se previÅ”e hvali, iako ljudi stvarno imaju puno razloga za to jako sretan Rekao mi je takoĆ°er da je stjecajem okolnosti u životu postao priliĆØno indiferentan, imun na stvari oko sebe, tako da se ĆØesto može ponaÅ”at kao da ga za niÅ”ta nije briga.

Luka je jedan od glavnih krivaca Å”to sam ja zavrÅ”ila u frami Siget i uvijek Ʀu mu biti zahvalna na tome Wink Tko ga joÅ” ne poznaje, Luka je jedan jako jako simpatiĆØan deĆØko, uvijek spreman pomoƦi, i kojemu osmijeh rijetko silazi s lica. U sviranju gitare jednostavno rastura, probao je i mene uĆØiti, ali to je malo teže iÅ”lo zahvaljujuƦi meni Embarassed Laughing ali joÅ” se nije predao rekavÅ”i mi da kad god poželim mogu dobiti koju lekciju Cool

Iako smo priliĆØno kratko uspjeli naƦi vremena za ovaj duel, drago mi je Å”to sam ga poznavala od prije pa veƦinu stvari mogu reƦi zahvaljujuƦi i tome. Hvala ti Luka na svemu, i BTB! ne moram niÅ”ta objaÅ”njavati

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Maki




Spol: muško
Postovi: 438
PostanoPostano: uto 20 lip 2006, 21:01
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel je je bila Marinica-Ri. Kao Å”to je nadimak kaže zove se Marina (premda joj nitko ne bi dao toliko godina) jako sretan jako sretan jako sretan, zavrÅ”ila je prvi razred salezijanske gimnazije u Rijeci, gdje i živi. Ima dvije sestre, jednu stariju koja je druga godina medicine i mlaĆ°u koja ima pet i pol godina.

ƈalnica je Frame Trsat, a u slobodno vrijeme se smije, zeza ljude oko sebe, gnjavi malu seku koju obožava,a i znaju je zezati jer voli spavati popodne pa je zafrkavaju da je beba Laughing Laughing Laughing TakoĆ°er obožava skoro sve u vezi kokosa,najviÅ”e dorinu s kokosom (pa evo s ovakvim stvarima je možete obradovati) ,ali takoĆ°er voli pojesti dobre kolaĆØe.

Voli sluŔati uglavnom sve i svaŔta samo da je dobro.

Ima 1 papigicu tigricu, a zove se Riki. Putovanja obožava.

Marina je po meni jedna simpatiĆØna djevojka koja se voli Å”aliti, smijati i uvijek je spremna razvedriti druge.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailICQ [Vrh]
sike




Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: SuŔak-Trsat
PostanoPostano: uto 20 lip 2006, 21:45
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Daniel napisa:
Dakle, da poĆØnem. Moj duel bila je Ivana LuliƦ iz Virovitice, naime iz jednog malog mjestaÅ”ca u blizini Virovitice, iz Å piÅ”iƦ Bukovice. pljesak U vrijeme dok smo imali duel joÅ” je bila Lula - Virka a sada je samo Lula, onda vidite koliko kasnim s izvjeÅ”Ć¦em. Laughing

Å to je najvažnije reƦi o Luli, roĆ°ena je 1986. godine, trenutaĆØno živi u domu na LaÅ”Ć¦ini, naime Lula u Zagrebu studira ekonomiju, i kada smo kod toga zaboravio sam je pitati na kojoj je godini Embarassed ali predpostavljam da je negdje na drugoj godini Question Wink KuƦi, u Virki ĆØekaju je mama i dva mlaĆ°a brata pozdrav , koji je predpostavljam željno iÅ”ĆØekuju.

Sve u svemu stekao sam dojam da je Lula jedna jako otvorena, zabavna i simpatiĆØna mlada cura navijacica koja jako voli glazbu svira violina svira a pogotovo ako je u blizini ekipa s kojom može zapjevati i zasvirati bend

Nakon onog formalnog upoznavanja, onako diplomatski diplomiro brzo smo naÅ”linekoliko zajedniĆØkih nam tema. zivio

RaspriĆØali smo se o prijateljstvu i o ljudima skojima se družimo i tu smo brzo naÅ”li zajedniĆØki jezik i sliĆØne poglede. pljesak zatim smo se raspriĆØali o Zagrebu i studiranju u Zagrebu, kako sam ja pred nekoliko godina bio u istoj poziciji kao i Lula naÅ”li smo puno zanimljivih stvari koje doživljavamo isto. Cool I njoj je kao i meni u Zgarebu super, zakljuĆØili smo da je ekipa i okruženje u kojem se kreƦeÅ” jako važno za druÅ”tveni i duhovni rast te nas je oboje jako ražalostilo place kada smo konstatirali da se mnogi mladi tijekom studija jako udalje od Crkve a neki je i potpuno napuste. tužan Razgovarali smo takoĆ°er o tome kako je danas teÅ”ko živjeti svoja vjerska, krÅ”Ć¦anska uvjerenja u naÅ”em druÅ”tvu ali da ne mislimo posustati te da je to jedan od dodatnih izazova svjedoĆØenja vjere i jedan dio naÅ”eg vjerniĆØkog poziva.
jako sretan

Prepiska se i dalje nastavlja. Svako jutro Lula me iznenadi s nekim postom ili nekim e-mailom, i dok pijuckam kavicu kavendisanje ujutro na poslu obavezno moram svratiti do foruma i e-maila ja sam kompjuteras da vidim s ĆØime Ʀe me novim Lula iznenaditi ovo jutro.

I Ŕto joŔ da kažem, Lula super si. pljesak pljesak srce bas sam cool andjeo


Da se ne ponavljam,Lulu sam upoznao ima veƦ 3 godine(mislim da nisam falio)i to na franjevaĆØkom hodu.Doimala se jednom vrlo mirnom,povuĆØenom djevojkom,pomalo sramežljivom.ƈim sam je vidio,rekoh:Eto nam i Tatjane JuriƦ na marÅ”u! belji se A to itekakav kompliment!!! jako sretan Nakon hoda,Lula je doÅ”la s VirovitiĆØanima u Rijeku i tako smo malo viÅ”e i uživo priĆØali, iako sma imao sreƦu viÅ”e vremena Ʀuti njezin glas dok je pjevala nego dok je priĆØala Cool Kad povežem Lulu i glazbu,na pamet mi odmah padnu dva benda: Vatra i Nola, a onda poslije njih je BalaÅ”eviƦ Smile
Eto,najviÅ”e želim svima reƦi koliko je Lula predivna osoba, koja se tako neƦe doživjeti ali eksperiment prije koji dan potvrdio mi je da je spremna odmah priskoĆØiti u pomoƦ potrebitome,pa i onome u najveƦim problemima..
S njom doista mogu o svemu razgovarat i upravo mi tim razgovorima uvelike pomaže u životu,daje mi podrÅ”ku i obogaƦuje. hehe,kad se samo sjetim koliko voli pisati duuuuuuuga pisma i postove a u njima tako spontano napiÅ”e neÅ”to zbog ĆØega odvalim od smijeha! Laughing

Ona je, sve u svemu, prava Božja ovĆØica! I to ne samo zato jer je dobra duÅ”ica.. Razz

Lulice moja,puno te volim i nek te naÅ” Tatica ĆØuva i vodi sigurnom rukom dalje da pronaĆ°eÅ” ono Å”to tražiÅ”!

Gospodine,kome da idemo?Ti imaÅ” rijeĆØi života vjeĆØnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Smib




Spol: muško
Postovi: 146
Lokacija: Karlovac
PostanoPostano: sri 21 lip 2006, 12:51
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

IspriĆØavam se zbog kaÅ”njenja, ali ispiti me stisli.
Dakle moj duel je bila Zita ĆØije pravo ime Ana manje viÅ”e svi znaju. S prezimenom je drugaĆØije... jako sretan
Studentica je defektologije, ali ne zadugo jer diplomski je pri kraju i samo je pitanje trenutka kad Ʀe napustiti ovaj divni studentski život. Laughing Laughing Zato samo hrabro! Ima mnogobrojnu obitelj, pjeva u novoosnovanom zboru mladih, skuplja razglednice i voli priĆØati. Voli se i smijati, ali nekima tu nije ni do koljena... buhahahaha buhahahaha buhahahaha buhahahaha ...
Iako ne voli zapovijedati, veƦ na prvom sastanku uživo uvalila mi je posao noÅ”enja kutija. robijas Wink

Å to joÅ” reƦi? Vrlo simpatiĆØna i dobra djevojka.
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Daisy Adaire




Spol: žensko
Postovi: 462
Lokacija: Wonderland LA 9006
PostanoPostano: sri 21 lip 2006, 21:09
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Pa ne mogu vjerovat...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisala sam pola posta i onda mi je firefox crknuo... grozno... sada sve ispoĆØetka...

Vidjeh da je Sike pola toga samo citirao (mudrac jedan...) no ja Ʀu se potrudit i ipak napisat SAMA tak neke ĆØinjenice koje svi viÅ”e-manje znate o tome visokom, zgodnom, crnokosom i tamnoputom mladiƦu.. haha, baÅ” je mladiƦ!!! Laughing

Sike je RijeĆØanin SiniÅ”a PuciƦ, roĆ°en 21.9.'78. RoĆ°eni je novinar (radi u Novom listu u gradskoj rubrici, jel?) i apsolvent je na Teologiji veƦ podosta vremena... eto, spomenite ga u svojim molitvama jer je 10.7. važan datum... Ostario je u Frami Trsat... Maloprije sam proĆØitala da su mu PeƦine ( plaža u Rijeci) jedno od najljepÅ”ih mjesta... aaaah, odmah sam se sjetila ljetovanja proÅ”le godine! Uvijek je za neku akciju i stalno je u pokretu... puno putuje... obavezno par puta godiÅ”nje ide u MeĆ°ugorje i veliki je humanitarac! ƈesto se ĆØujemo, ili preko ICQ-a ili preko Skypea i uvijek mi piÅ”e da se svako malo odvali od smijeha na moje komentare iako ja sve izvalim mrtva ozbiljna! Rolling Eyes

Sike je prezanimljiv tip... svaki put saznam neÅ”to novo o njemu i onda me totalno oduÅ”evi... Divim mu se zbog ustrajnosti u vjeri! Nepokolebljiv je... Chatali smo o životnom snu i naravno, ja sam napisala neÅ”to zbog ĆØega se isto ODVALIO, i na kraju sam se posramila kad sam dobila njegov skromni odgovor... UsreƦiti druge, donijeti Boga ovom svijetu i da Å”to manje kraj njega bude gladnih Njega... to je njegov životni san... jednostavno prekrasno...

BaÅ” i ne obavlja kuƦanske poslove... da, da.. Macho tip... uff... Na pitanje da li bi radije pjevao na MIK-u, plesao na nacionalnoj televiziji ili klizao na plastiĆØnom ledu, on se odluĆØio za MIK... vidi se da se druži sa zvijezdama i facama, sve vezano za televiziju, hehe! Nikad nije imao potres mozga i izbjegava odgovoriti na pitanje zaÅ”to ga drugi zovu 'Pantelija'... sad moram gledati neki film da bih to saznala, a i tako sam zaboravila kako se zove...

Hmm, a sigurno smo o joÅ” neĆØemu pisali al se stvarno ne mogu sjetiti viÅ”e... a možda je i zato Å”to se bliži ponoƦ i deadline...

NiŔta, drugima prepuŔtam da ga razotkriju!!!

Pusa Sike! Poseban si!

Live. Love. Laugh.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailICQ [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: pet 23 lip 2006, 7:49
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj prvi duelĆØiƦ je bio davorseljan,kako primjetih jedina osoba koja se prestavlja punim imenom i prezimenom Wink . Kaže da se na to odluĆØio radi nekih negativnih iskustava.
InaĆØe roĆ°en je u Zagrebu, prije 34 godine gdje i dan danas živi. Radi u Nacionalnoj i sveuĆØiliÅ”noj knjižnici kao pomoƦni knjižniĆØar. Trenutno je ne oženjen (heh, tko zna Å”to sutra nosi Wink ).
Voli putovat i spavat. A bicikl mu je prijevozno sredstvo po Zagrebu.
VeƦ dugo planira posjetiti pra djedovinu tj. Boku Kotorsku ali nikako da se odvaži sjesti u bus i voziti se 14 sati do tamo i isto toliko nazad Laughing .
NaŔeg Davora stvarno ima na svim stranama...
Predstavnik je ekipe župe NavjeÅ”tenje iz Velike Gorice u KatoliĆØkoj malonogometnoj ligi, jedan je od urednika Katolika na internetu (KNI) vodi chat, ĆØlan udruge H-epicentar gdje je ukljuĆØen u distribuciju i vizualni identitet i joÅ” puuuuuuno toga ...
Davor se može pohvaliti osnivanjem KatoliĆØke odbojkaÅ”ke lige ( hehe, budem ja jednog lijepog sunĆØanog dana u njoj zavrÅ”ila, preko veze Wink ), sudjelovao je u pokretanju kampa za mlade Modrave dok je pater Luka RaĆ°a bio aktivan, ove godine zadužen je za zabavni dio kampa za mlade Modrave.

Naravno naÅ” Davor tu nije stao i neƦe sve dok može hej .

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
davorseljan




Spol: muško
Postovi: 2572
Lokacija: sv. Petar Apostol Zagreb
PostanoPostano: pon 03 srp 2006, 7:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo i mog duela.

Moj duel je bio sa bananom.
Banana pravim imenom Marta živi i Ŕkoluje se u Rijeci.
Svoj nadimak je izabrala sluĆØajno, jer dok je ĆØitala tekstove sa foruma jela je bananu, a i inaĆØe obožava banane.
Ima 16 godina, i zavrÅ”ila je prvi razred Salezijanske klasiĆØne gimnazije u Rijeci.
Nedavno se pridružila Frami Trsat gdje je upoznala super ljude.
ƈlanica je jednog malog odbojkaÅ”kog kluba 'Kostrena', gdje igra u prvoj postavi.
Voli ĆØitati, pjevati, more, a omiljeni sport joj je picigin
Ne voli pesimizam ni 'alkohol sindrom' koji je zahvatio veƦinu njezina razreda.
Trenutno prati SP u nogometu. A od sportova joÅ” voli pogledati rukomet i hokej.

I to je u kratko o banani.

U radu je spas.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: uto 04 srp 2006, 11:49
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

11. krug duela hop hop jako sretan

Bubanj je ovako odbubnjao svoje:
muza - Ycteris
pingi - davorseljan
Mash - Chico
ivana-vt - sike
MARIJA - Maki
little_angel - Srki
Lula - Natty
banana - ivanĆØica
ancha - Dara


Molim da se odmah bacite na duelanje, jer novi krug ubrzo slijedi Wink
Bit Ʀe i neke sitne dopune oko samih prijava i duela, al to Ʀete ĆØut na vrijeme Wink

Neka dueli poĆØnu!

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Marinica-Ri




Spol: žensko
Postovi: 47
Lokacija: RIJEKA
PostanoPostano: uto 25 srp 2006, 21:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

sunce moje malo Evo i mene ljudovi moji, s malim zakaÅ”njenjem u slijedeƦih par reĆØenica vam želim predstaviti svog prvog duelĆØeka......... sunce moje malo

Pa da poĆØnem, moj duel je bio *MAKI* ,pravim imenom Marko...............On vam je iz Slavonskog Broda , ali trenutno stanuje u Zagrebu gdje studira ni manje, ni viÅ”e nego .... diplomiro MATEMATIKU (u sluĆØaju da zapnete u silnim raĆØunima znate kome se obratite Wink )........NaÅ” Maki voli putovati, i svaki put kada uhvati malo slobodnog vremena iskoristi to vrijeme putujuƦi u posjet svojima ili frendovima na zasluženi odmor................. vozi se ...........
Od muzike bend bend bend bend najraĆ°e sluÅ”a domaƦu glazbu ,stariji rock pjeva : Azru, Bijelo dugme...ali voli on i Parni valjak,legende:Olivera i Gibu pljesak ,posebno uživa uz zvukove slavonske tamburice i naravno Hladno pivo............. jupi
Od stranih najviŔe voli posluŔati RHCP....
Ima i 2 starije sestre:Melitu i Katarinu koje su zavrŔile faks i zaposlene su.......
Maki inaĆØe na periode kako on kaže voli pojesti neÅ”to slatko Question Exclamation , inaĆØe tu i tamo pojede koju ĆØokoladicu .ali tko bi mu zamjerio pored Slavonskih specijaliteta................. zivio


hej Sve u svemu on je jedna jako vedra i simpatiĆØna osoba,uvijek spremna na zabavu i akciju jer je stalno u pokretu................ sport
I ja se nadam da Ʀu ga jednom uživo upoznati,....... Wink ...........a sada vas lijepo pozdravljam do slijedeƦeg duela.............. zuji zuji srce
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
magivek




Spol: muško
Postovi: 570
Lokacija: ...
PostanoPostano: uto 01 kol 2006, 11:28
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Razmisljam o ubacivanju u duele... ...samo ne znam, jel tema jos aktualna (to pod a) i dali u njoj mogu, hehe, sudjelovati i "stranci" poput mene...(pod b) Laughing Pod c: zamoljavam moderatora/moderatoricu ove teme, da mi na pp javi sto je s tom temom i upozoravam pod d) da sam od petka dva tjedna na godisnjem, pa me nece biti na forumu...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: čet 03 kol 2006, 15:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

magivek napisa:
Razmisljam o ubacivanju u duele... ...samo ne znam, jel tema jos aktualna (to pod a)

Naravno da je aktualna Wink

magivek napisa:
i dali u njoj mogu, hehe, sudjelovati i "stranci" poput mene...(pod b) Laughing

DapaĆØe Smile Å to viÅ”e "stranaca" to bolje Wink

magivek napisa:
i upozoravam pod d) da sam od petka dva tjedna na godisnjem, pa me nece biti na forumu...

Ic okej Smile Uživaj Wink

pingi napisa:
Do kada traje ovaj krug duela?

PoÅ”to je ljeto, veƦina forumaÅ”a na godiÅ”njima, priĆØekat Ʀemo joÅ” neko vrijeme dok se ne poĆØnu vraƦat Wink Nadam se da Ʀe ovaj krug zavrÅ”it JOÅ  ovaj mjesec Laughing Wink

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
MrsWindsor




Spol: neodrešen
Postovi: 4
Lokacija: otok Krk
PostanoPostano: čet 03 kol 2006, 19:13
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Divni ste.Svi. buhahahaha
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Daisy Adaire




Spol: žensko
Postovi: 462
Lokacija: Wonderland LA 9006
PostanoPostano: sub 05 kol 2006, 17:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

natty, ja se ispricavam sto se ne javljam al ovaj dial up internet je koma... mi cemo se cuti tek u 9.mjesecu kad se vratim u zagreb...

sorry...

Live. Love. Laugh.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailICQ [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: uto 05 ruj 2006, 10:42
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ToĆØno prije 2 mjeseca pokrenut je 11. krug duelanja Shocked
razmislja Mislim da je krajnje vrijeme da se ti dueli poĆØinju dovodit kraju Rolling Eyes Wink
Å kola je poĆØela, fax Ʀe uskoro... Ideemooo hop Wink

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
pingi




Spol: žensko
Postovi: 1243
Lokacija: nebu pod oblacima
PostanoPostano: čet 21 ruj 2006, 13:48
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel bio je svima dobro znani Davor Seljan.
Davor ima 34. godine, radi kao pomoƦni knjižniĆØar kavendisanje na odjelu zaÅ”tite književne graĆ°e u Nacionalnoj i sveuĆØiliÅ”noj knjižnici. InaĆØe je iz Zagreba -kvart Maksimir i pjeva u zboru mladih "NavjeÅ”tenje" u Velikoj Gorici.
Ima 6. godina stariju sestru i brata blizanca koji je pola sata stariji od njega. Ovog ljeta bio je 4. tjedna na Modravama. Kaže da mu je ljeto draže od zime, jer ne voli hladnoƦu. okice
Kad ima slobodnog vremena, voli otiƦi u Maksimirski park. VeƦ 2. godine je ovdje na Forumu mladih HBK... Eto, to sam uspila saznati od njega! Wink
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
.bubamara.




Spol: žensko
Postovi: 233
Lokacija: Bistra
PostanoPostano: čet 28 ruj 2006, 21:53
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel je bila (i ostala Wink ) ToNkIƦ
naÅ”e duelanje je bilo na poĆØetku ljeta i to uživo tak da se ispriĆØavam kaj ovdje nebum navela sve ono kaj sam saznala o njoj (pamƦenje mi viÅ”e nije kak je nekad bilo Rolling Eyes )...
ToNkIƦ, iliti pravim imenom Antonija, vam je tak simpa cura... ma živa legenda kak bi neki rekli WinkWinkWink
inaĆØe je maturantica Hotelijersko-turistiĆØke Å”kole u Zagrebu i, kak veli, ide joj baÅ” dobro.... živi s mamicom, taticom i 3 braceka, a svi po redu mlaĆ°i od nje (i jaaako ju moraju sluÅ”ati)...
sama za sebe veli da je prava ovisnica o internetu, brzopleta i lijena....
jako voli papati tjesteninu (na sve naĆØine) iii ĆØokoladu... mljac... Laughing Laughing Wink
jedna od njoj najbitnijih stvari u životu je FRAMA Koza reebok u kojoj je veƦ godinama... tu je stekla mnoge prave prijatelje, divne ljude, a ovo ljeto je po prvi puta bila na framaÅ”kom marÅ”u i to sve do Asiza Wink Wink al ste se napjeÅ”aĆØili belji se Wink
ovo ljeto smo provele zajedno tjedan dana na LoÅ”inju i mogu vam reƦi da je ToNkIƦ posve nesvakidaÅ”nja osoba Wink voli sluÅ”ati ljude oko sebe, strpljiva je, vrckava, otkaĆØena i ponekad posve u svom filmu buhahahaha nemojte se ĆØuditi kad vam se samo iznenada poĆØne beljiti buhahahaha al sve to ju ĆØini tak dragom i dobrom osobom koja je uvijek svakome spremna pomoƦi... Wink

nadam se da bumo se ubrzo opet vidjele i naklafrale belji se Wink

... s Tobom želim poƦ ... srce
... i ostati s Tobom zauvijek... in love


zaljubljeni
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNMICQ [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: pon 02 lis 2006, 16:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Citat:
muza - Ycteris
pingi - davorseljan
Mash - Chico
ivana-vt - sike
MARIJA - Maki
little_angel - Srki
Lula - Natty
banana - ivanĆØica
ancha - Dara

Od navedenih, jedino je pingi dala izvjeŔtaj Shocked Shocked

Dara napisa:
a pp su izbrisani pa i ono sto se uspjeli upoznati nema vise,tako da nista od mog duela

Ovako, svjestan sam da su neki dueli održani preko pp-a i to baŔ u vrijeme kad se dogodila greŔka na bazi podataka pa je sve nestalo, ali ipak, ljudi, ako se duela i ako se upoznaju ljudi, onda je žalosno ako to ostane samo prazno slovo, a ne upoznavanje drugih... Ne vjerujem da kroz duelanje niste niŔta saznali o svom duelu...

Ovakoc, imate tjedan dana - do 10.10. hoƦu vidjet sve izvjeÅ”taje ma kakvi god oni bili. Wink

Od 10.10. primaju se prijave za novi krug. Dueli koji nisu ni zapoĆØeti zbog nestanka jednog sudionika, smatraju se neodržanima i ovaj prvi se može prijavit u iduƦi krug. Svi oni dueli koji su održani ili postoji moguƦnost da se dogode, aktualni su do onog trenutka kad se predaju izvjeÅ”taji jako sretan A poslije možete vi joÅ” duelat, ako vam je guÅ”t Wink

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: pon 09 lis 2006, 12:06
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Evo moga maloga tekstiƦa o veelikoj IvanĆØici Laughing imenom zvanoj - Žaneta.
Ja i moj duelĆØek proveli smo dosta dana lijepog internet druženja.
Ovo ljeto se stvarno naputovala. Svratila je do susjednog nam kontinenta posjetivÅ”i Kinu sa svojim folkolornim druÅ”tvancem i tam veeelike uspijehe postigla. Ma BRAVO pljesak pljesak !! S tim istim druÅ”vancem naÅ”a IvanĆØica trĆØkara po svadbama, kuha se na suncu u noÅ”njama... Wink
Nakon ludiranja Kinom moj duelĆØek bio je i u Å”koli animatora...
A posjetila je i mome gradu blisku Kraljevicu... ( Ma kak sam sve to stiže Wink )
VeƦina vas zna da IvanĆØica ima seku blizanku koja se isto tak kreƦe po ovim prostorima pod nickom Pocahontas. I kak IvanĆØica kaže super je nekog takvoga imati uza sebe. Uvijek ti je netko pri ruci da te zagnjavi ali isto tako da te jaaakooo voli Laughing .
Moj duelĆØek se joÅ” nije rijeÅ”io svih obaveza vezanih za fax. Hehe, uz sve ostalo i neke lutke su u pitanju Laughing . Al bude ona diplomirala joÅ” ovaj mjesec Mr. Green .
NaÅ”a uĆØiteljica dobila je i privremeni posliƦ u jednoj Å”koli u Sesvetama gdje Ʀe 'gnjaviti' klince iz 2. razreda... belji se belji se
Ma koliko sam ovak kroz naÅ”e do-pp-avanje uspijela steƦi dojam IvanĆØica je stvarno superiƦ hej . A i na fotkicama koje su mi doletjele u ruke isto tak izgleda Laughing zato deĆØki Å”to ĆØekate Wink !?

Pooozdrav mome 'veelikome' duelĆØeku pozdrav !!!

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
ivanĆØica




Spol: žensko
Postovi: 133
Lokacija: zagreb
PostanoPostano: pon 09 lis 2006, 13:39
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

moj maaaaali duelĆØek bila je banana! Laughing (neki je ĆØak zovu i marta) Wink
zahvaljujem svima na strpljenju, iako su se ovi dueli zaista jaaaaako oduljili, al bar smo se nas dvije na pp-ale do mile volje! Cool
banana je drago stvorenje! živi u rijeci pa je tako doŔla i do neizostavne frame trsat! Laughing tamo joj je jako lijepo (a kome ne bi bilo Shocked Wink )
mene optužuje da se stalno nekud skitam, ali ona vam ljudi moji isto nikada nije kuƦi Cool kad nije u Å”koli, na frami, u skitnji, ona vam je na treningu. ĆØesto se druži s loptom i mrežom (ĆØitaj igra odbojku). no, bez obzira na sve to, nju vam je najlakÅ”e uloviti na forumu! Laughing Laughing
bilo mi je jako lijepo duelati s njom zaljubljeni Ja sam se nasluŔala njenih Ŕkolskih dogodovŔtina, a ona je sirota stalno sluŔala o mom faksu ili plesu dragi moj
no, ĆØini se kao jako draga djevojka. ne moram niÅ”ta objaÅ”njavati ptiĆØice mi nisu donijele njenu sliku, ali ja se nadam da Ʀemo se mi uskoro i upoznati. Laughing
drago mi je Å”to mi je Gospodin preko nje joÅ” jednom pokazao kako je divan u svojim stvorenjima! anĆ°eo
malena moja Å”aljem ti najveƦi zagrljaj! zaljubljeni

Ljubav je kao pet kruhova i dvije ribice- uvijek premalo dok ne poĆØneÅ” davati... Smile
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailICQ [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: uto 10 lis 2006, 21:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel u ovom krugu je bio naÅ” Srki! (moj treƦi duel sa Trsata Laughing)
Pravim imenom, SrĆ°an, na ovom je svijetu toĆØno 21 godinu Laughing Ima mlaĆ°u sestru Suzanu koja ima 17 godina. Osim seke ima joÅ” jednog sustanara, malog peseka kojeg jako jako voli iako ga katkad zna razljutiti. Srki živi na Trsatu, njegovim rijeĆØima - najljepÅ”im dijelom Rijeke jako sretan Pogodit Ʀete, Srki je ĆØlan frame Trsat Cool U frami je veƦ skoro 6 godina.. Wink Jako voli svoju framu SmileSmile
Otkrili smo mi i jednu zajedniĆØku ljubav - a to je ljubav prema geografiji srce Srki je osvajao brojna odliĆØna mjesta na natjecanjima iz geografije. I joÅ” jedna zanimljivost - Srki vam je veƦ prije osnovne Å”kole znao sve glavne gradove na svijetu Cool Wink
Filmove baÅ” ne voli gledat, a oni najdraži su mu Titanic i Boja purpura. Voli pustolovne i djeĆØje filmove jer je u duÅ”i kako sam kaže - joÅ” jedno veliko dijete Voli i Disneyeve priĆØe i pjesme. TakoĆ°er voli sluÅ”at i Celine Dion. Ali Srki i sam voli pjevati, tako ĆØesto zna otpjevati koju pod tuÅ”em Laughing
Srki kod ljudi najviŔe cijeni nasmijanost, otvorenost i iskrenost Wink A ne voli kad netko laže ili mulja.
Srki ima puno dragih prijatelja, a kaže da mu je prijateljstvo izuzetno važno u životu, daje mu snage za dalje i ĆØini ga jako sretnim SmileSmile
Kao Å”to vjerojatno veƦ svi znate, Srki jako jako voli životinje. Jednostavno ne može opisati Å”to osjeƦa kad vidi neku životinju...Popis njegovih najdražih životinja malo je poduži, ali tu svakako spadaju ljama, deva, vjeverica, jelen, srna, sova, guÅ”teri, zmije, dupin, jež, paun, sve male ptiĆØice i mali glodavci... Wink
Kakvi bi mi to ljubitelji geografije bili da nismo priĆØali malo i o naÅ”im najdražim državama Cool Tako je Srki izdvojio gotovo sve afriĆØke države, države sjeverne Europe, pa zatim SejÅ”eli, Meksiko, Kostarika, Kolumbija, Aruba, Grenada, Venezuela, Bolivija, Egipat, Kina, Japan, Izrael, Indija, Tajland, Kambodža,Malezija, Belgija, Nizozemska, Portugal, Rumunjska, Estonija,...... Laughing Laughing Laughing

Eto i za kraj, bilo mi je jako drago Å”to je u ovom krugu moj duelĆØek bio Srki. Imala sam ga prilike upoznati i uživo ove godine na susretu u Å ibeniku, i veƦ tada sam vidjela kako je to divan deĆØko. Koliko u tom stvorenju ima ljubavi, pažnje, radosti..ma to je neÅ”to posebno ne moram niÅ”ta objaÅ”njavati Nadam se da Ʀemo ovo prijateljstvo i dalje nastaviti... Btb, Srki!

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
Maki




Spol: muško
Postovi: 438
PostanoPostano: uto 10 lis 2006, 23:20
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel je bila MARIJA. Nismo se baÅ” uspijeli dobro upoznati, ali evo nekoliko informacija koje sam uspio popamtiti (zaboravio zapisivati) i sada prenosim vama. NeƦu ponavljati Žana koji ju je jako dobro opisao.
Nadoodat Ʀu samo iako je on to jako dobro napisao da je vrlo aktivan župni suradnik. Ove godine je upisala fakultet, a poÅ”to je naÅ” susret zadnji bio polovinom 7. mjeseca nisam 100% siguran koji:oops: Embarassed Embarassed Embarassed , ali mislim da je socijalni rad.
Meni vrlo simpatiĆØna i draga osoba. Vrlo komunikativna osoba. MARIJA sretno na novom faksu. diplomiro diplomiro diplomiro
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailICQ [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOva tema je zaključana: ne možeš urešivati postove niti odgovarati.

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group