HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: čet 16 srp 2020, 16:18. Pogledaj neodgovorene postove
[susreti] Dueli - upoznavanje forumaŔa
Započni novu temuOva tema je zaključana: ne možeš urešivati postove niti odgovarati.
Prethodna tema Sljedeęa tema
Autor Poruka
Jole




Spol: muško
Postovi: 302
Lokacija: Velika Gorica - Zagreb
PostanoPostano: pon 04 pro 2006, 13:07
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

oooooooo. lijepo lijepo Laughing

samo piostoji jedan mali problemicic...ja sam rekao da ci ic na zbor mladih al nisam jos dospio tam....nikako da dodem na probu, stalno nesto iskrsne....a bzvz mi je doletit onak gore u kor a nisam bio na probi Confused
al oavaj tjedan moram ic!! Wink

inace, .bubamaro. sve si dobro napisala! Wink

"Gdje ti je blago, ondje Ʀe ti biti i srce" (Mt 6,21).
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
MARIJA




Spol: žensko
Postovi: 269
Lokacija: 3. Planet od Sunca
PostanoPostano: pon 04 pro 2006, 22:48
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duel je angelous,zapravo Ivan.
Dane životne provodi u Sisku i kaže da se to može i vidjeti-pa pogledajte!
On ima veƦ 15 godina i ĆØlan je frame sisak-galdovo(bila ja tamo sa iskusnom vozaĆØicom koja napravi viÅ”e prekrÅ”aja nego kilometara -zekam se,živi smo stigli).
On je ponosan na to,ali kaže da je žalostan(i opet mi tjera suze niz kapke uzvodno ) jer je to jedina frama u sisku,a on bi htio valjda da svako kuƦanstvo ima framu (ja se malo zekam-pekam ).
E ljudi,on ne voli nogomet i to mu nije najvažnija usporedna stvar na svijetu i kaže da je to ĆØudo,al uopƦe nije jer ĆØuda se dogaĆ°aju svaki dan. Njemu su konji jako važni-a zasigurno i on konjima-pa angelous, Ć°ihaha do Zagreba jedanput.

jako sretan jase vozi se zuji pozdrav andjelcic razmislja buhahahaha hop hop hop hop hop hop hop sunce moje malo sport zivio pljesak pljesak ja sam kompjuteras skace skace nomgomet nomgomet nomgomet jase jase jase jase jase
Bog te blagoslovio i svojim svijetlom vodio kroz dane mladosti tvoje! jako sretan

http://www.youtube.com/watch?v=B7kcKczSrDo&feature=related
Korisnički profilPošalji privatnu porukuICQ [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sub 06 sij 2007, 23:25
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

I tako ljudeki, u ovom krugu moj duel bio je Jole! Na ovaj svijet Josip nam je doÅ”ao prije 17 godina Wink Da, tek prije 17 godina... Zato je mene cijelo vrijeme klavirski tjeÅ”io da sam mlada Cool Rekao mi je da je prezreo za svoje godine kad se malo osvrne oko sebe. Tu smo otkrili i sliĆØnost Smile I oboje smo zakljuĆØili da je to ponekad dobro, a ponekad i nije.
Jole inaĆØe živi u Velikoj Mlaki - mjestu blizu Velike Gorice. Od nedavno je ispunio svoju veliku želju - pjeva u zboru u svojoj župi pjeva Da da, Jole nam ima i zvonki glasiƦ.
To sam uspjela saznati preko neta. Ali ne bi ja dopustila da meni duelĆØiƦ živi u mojoj županiji Laughing a da ga ja propustim uživo upoznat Cool I tako smo mi jedne sunĆØane subote popodne to i ostvarili. Prvo Å”to mi je palo na pamet kad sam ga vidla je: ajme kak je viisoook Shocked Shocked Laughing Ja oĆØekivala malog deĆØkiƦa 17-godiÅ”njaka, a ono mi doĆ°e komad i pol Laughing Laughing Laughing Da, Jole izgleda puno starije, dala bi mu bar 20 godina. I to je kompliment Cool
I tako smo vam se mi raspriĆØali o svemu i svaĆØemu, frcala su tu pitanja s moje strane, pa i s njegove ĆØak Wink I ja saznala svaÅ”ta neÅ”to, i to svaÅ”ta neÅ”to brzo ishlapilo iz moje plave glave. Uglavnom, Jole ima dvije seke, jedna je malecka i ima 5 godina, a druga je jako velika i ima 10 godina Laughing Obje pjevaju u zboru. Živi joÅ” i sa roditeljima i bakom. A ponekad mu doĆ°u i roĆ°aci iz Å vedske pa ih je puna kuƦa Smile
Oke, neƦu viÅ”e neke posebne ĆØinjenice iznosit. Sad idu iskljuĆØivo moji dojmovi...Laughing
Osim Å”to je starolik Laughing Jole je jedan jaakoo simpatiĆØan deĆØko. Nasmijan, uvijek spreman za priĆØu, pomoƦ, prženje cd-a Cool Tih dva sata Å”to smo sjedili na kavi, proÅ”lo mi je tako brzo da se nisam mogla naĆØuditi. I nakon mojeg silnog maltretiranja veƦ sam se pobojala da Ʀe mi reƦi da se ne bude pojavio na sljedeƦem forumaÅ”kom susretu, ali ipak ga nisam toliko prepala koliko sam mislila da jesam. Ma divan deĆØko, ne mogu sad naƦi bolje rijeĆØi za njega...Smile Voljela bi vam reƦi cure navalite, ali a ne ne Jole je friÅ”ko zauzet Wink I tako, sve u svemu, jako jako mi je drago Å”to je Jole bio moj duelĆØiƦ u ovom krugu, jer znam da sam stekla jednog divnog prijatelja jako sretan Jole, hvala ti na svemu! mali andjeo

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
gogo6ak




Spol: muško
Postovi: 378
Lokacija: Donji Vidovec
PostanoPostano: ned 07 sij 2007, 10:11
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj prvi duel na ovom forumu je bila PINGI, pravim imenom Darja Lisac. Ona ima 25. godina i živi u Kninu. Rodom je iz Banja Luke, te živim s mamom, tatom i bratom.
Bila je 4. godine u Frami, a sad volontira i pomaže franjevcima. SviĆ°a joj se moj avatar, i za njega kaže: ā€žbaÅ” je simpa!ā€œ
Ona za svoje mane misli da su iskrenost i brbljavost, a vrlina joj je pomaganje drugim ljudima (bravo) Kod ljudi najviŔe cijeni iskrenost i kad te prihvate takvog kakav si.
Trenutno radi na jednoj maloj radio postaji.
Voli jesti: tjesteninu, ƈokolino, sladoled od ĆØokolade, Snickers, princes krafne, Å”ampite... Ma ljudi ona vam voli sve slatko jesti.
Kaže da nema slobodnog vremena (ako ga i naĆ°e, onda pomaže prijateljima)
Ima svega 2 prijatelja, za koje kaže da su preve legende, meĆ°u njima je i jedan franjevac.

To bi ukratko bilo to.

Odmah se prijavljujem za sljedeci krug duela, naravno, ako moze.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
pingi




Spol: žensko
Postovi: 1243
Lokacija: nebu pod oblacima
PostanoPostano: ned 07 sij 2007, 11:36
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

cvijetak Moj duel u ovom krugu bio je 6-ak! navijacica

DeĆØko je iz Donjeg Vidovca (MeĆ°imurje), ima 20. godina i živi s roditeljima, bakom & dvi godine mlaĆ°im bracom. Studira i 2 je godina na Fakultetu elektrotehnike u Varaždinu.
Tek se nedavno prijavio za duelanje. Rekao mi je da je zavrÅ”io formaciju za animatora i da u svojoj župi sada animira mlade, jer petkom imaju susrete u vjeronauĆØnoj dvorani.
6-ak svira gitarist , ima 2 zeca, ĆØita knjige duh. sadržaja i voli sluÅ”ati HKR i Radio Mariju. Svoje slobodno vrijeme provede pred ja sam kompjuteras , a tv kaže malo gleda. Na Modravama je bio ĆØak 2 puta; prve godine kao sudionik, a proÅ”lo ljeto kao animator! Kaže za sebe da je tvrdoglav i da je njegov moto: "Živi svaki dan ko' da je posljednji!" zuji
Voli jesti svakojake vrste juha (jer ne može zamisliti ruĆØak bez juhe), a a ne ne voli kiselo zelje, masno meso, gulaÅ” ni fiÅ”paprikaÅ”, a ni Grizolino.
Ne voli kad netko kasni ili kad on kasni; kod ljudi najviŔe cijeni iskrenost! Odao mi je da nema puno prijatelja, ali onih nekoliko pravih drži uza se! Wink cvijetak
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Žan
mod team leader



Spol: muško
Postovi: 2638
Lokacija: u Isusovom zagrljaju
PostanoPostano: ned 07 sij 2007, 12:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Nismo stigli puno priĆØat i duelat, al ono malo Å”to je bilo, bilo je dobro Wink
NaÅ” duel i upoznavanje ne prestaje ovim izvjeÅ”Ć¦ima Wink


Dakle, moja duelica roĆ°ena je kao vrlo mlada Laughing Tri godine nakon toga pridružila joj se sekica Smile Njih dvije se jaako vole i svoju sestrinsku ljubav pokazuju na razne naĆØine, a oni naravno ne iskljuĆØuju pokoju svaĆ°icu ili prepirkicu ne moram niÅ”ta objaÅ”njavati Wink
Vrlo je marljiva Smile Njezina marljivost dolazi do izražaja na mnogim mjestima od kojih to Å”kola nije Laughing Voli otiƦi u Å”etnjice po gradu, do mora, a naravno, voli Framu Smile TakoĆ°er ju razveseljuje kad može poslat ili primit koji sms-iƦ i posjet naÅ”em forumu jako sretan
Moj duelĆØek je dobar i aktivan sportaÅ”, ĆØak joj je i Å”kola tog smjera Smile Iz svog bogatog sportskog iskustva, rekla mi je kako je zaradila prvo istjerivanje sa Å”kolskog sata u osnovnoj Å”koli Laughing Glavni krivac je bila gumica za kosu koju naÅ”a draga forumaÅ”ica nije htjela stavit iz nekih krivih uvjerenja u kojima je živjela Laughing Wink
Priznaje da su joj uÅ”i dosta aktivne, stalno bi željele neÅ”to novo ĆØuti, ali naaaravnoo, tu nisu ukljuĆØeni traĆØevi i ogovaranja Smile Kad se spominju oĆØi, prvo joj padaju na pamet plave i zelene, ali u njezinim se može primjetit smeĆ°a boja Wink I svjesna je jako kako je zapravo vid veeeliki Božji dar Smile Tako na svoje male oĆØice može sa svog balkona vidjeti prekrasno more, UĆØku i otoke, predivne zalaske sunca i ispovljavanje broda Wink
Kad se spomenu ljudovi, voli ih iskrene, jednostavne, nesebiĆØne s veeeelikim rukama koje su spremne dati zagrljaj kada je to potrebno, voli ih s velikim srĆØekima s puno ljubavi koje opraÅ”ta i prihvaƦa tuĆ°e manice srce Smile
Za 10-tak godina Ʀe zavrÅ”it neki fakultet koji Ʀe voljet Smile, bit Ʀe sretno zaljubljena u osobu svog života zaljubljeni i vjerojatno planirat vjenĆØanje (postoji moguƦnost da se to dogodi i prije Wink) I ono Å”to je sigurno, planira puuuno njuÅ”kati, trĆØkarati, gledati i otkrivati Božju volju jako sretan
Ima se tu puuuuno za priĆØati i otkriti joÅ”, al evo, da ne budem predug, moj duelĆØek je bila banana jako sretan Iskrena, jednostavna osoba veeeelikog srca ne moram niÅ”ta objaÅ”njavati Hvala ti na svemu Å”to ĆØiniÅ”, na radosnom svjedoĆØenju i uvijek veselom duhu jako sretan Nek te Gospodin prati svojim blagoslovom+ andjelcic ƈujemo se Wink pozdrav

Po ovom Ʀe svi znati da ste moji uĆØenici:
ako budete imali ljubavi jedni za druge!
(Iv 13, 35)
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web straniceICQ [Vrh]
Jole




Spol: muško
Postovi: 302
Lokacija: Velika Gorica - Zagreb
PostanoPostano: ned 07 sij 2007, 21:18
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

evo da i ja svoj izvjestaj napisem... Wink
e pa moj duel je ovaj put bila little_angel iliti Maja pravim imenom jako sretan i jako mi je drago sto mi je ona bila duel jako sretan
nismo se bas cesto culi jer ona svoj msn pali svake prijestupne, a ja nisam imao pristup icq-u, al ok Wink inace, ona zeli znati svirati gitaru (koju je dobila za rodendan), a isto tako jako voli nogomet iako je trenirala kosarku od 5. razreda pa sve do kraja srednje....eeeeee, da: to predivno bice je na svijet doslo 4. dana 11. mjeseca 1986. godine (iako meni izgleda mlade) Laughing jako sretan inace, Maja zivi na zagrebackom moru iliti jarunu vec 9 godina, a prije toga je zivjela u Maksimiru... Wink studentica je 2. godine geografije na PMF-u, jako voli regionalnu geografiju, upoznavanje razliĆØitih zemalja i kultura...a svoj dom dijeli s mamom, tatom i sekom Ivom koja ima 14 godina i ide u prvi razred ZOG-a, a tu skolu je i nasa draga Maja zavrsila, i rekla je da kad bi opet isla u srednju, da bi opet izabrala ZOG Wink
a kao sto je ona vec napisala, jedne subote smo se nasli na kavi i pricali i smijali se i ispitivali jedno drugo, i tada se potvrdilo moje misljenje o njoj...little_angel je jedna vesela, plava djevojka koja je uvijek za salu, smijeh, a i za pomoc naravno... Wink jako sretan (i dosta je niza od mene Laughing hehe)
iskrena je i iz nje zraci sreca i pozitivna energija, tako da onaj tko je s njom negdje, ne moze biti lose volje niti mu moze biti dosadno ili ne moze biti pospan ni nista drugo! Wink bravo LA! Wink ima LA i puno drugih vrlina koje necu sad nabrajat da ne bude predugacko Wink
mali andjeo , ostani takva kakva jesi i hvala ti za sve!!! jako sretan jako sretan Wink BTB+

"Gdje ti je blago, ondje Ʀe ti biti i srce" (Mt 6,21).
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
banana




Spol: žensko
Postovi: 1501
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: pon 08 sij 2007, 11:32
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moj duelĆØek je bio Žan ā€“ boss ovoga naÅ”ega foruma Laughing . Zbog nekih mojih internet problemĆØiƦa i nismo se baÅ” uspijeli puno dotipkavati Rolling Eyes al i ono Å”to smo se tu i tam ĆØuli bilo je lijepo jako sretan . Na naÅ”em prvom (internet) susretu nauĆØio me koristiti ICQ pa mu na tome HVALA.. ja sam kompjuteras
Kak sam ja joÅ” sva u razmiÅ”ljanjim o tim sportskim vodama malo sam ga sa tim izgnjavila i saznala da je bio razigrani klinac kojemu nije bio problem od ulice napraviti nogometno ili pak tenisko igraliÅ”te kosarka .. No u tim trĆØkaranjima, a i pokuÅ”ajima stajanja na skije nije niÅ”ta slomio..
Kao Å”to svi znate naÅ” Žan je i ĆØlan Frame Siget, a za njegov dolazak tamo 'kriv' je ovaj forumiƦ.. jako sretan Hehe, kaže da je dobivao i ponude sa Trsata.. ( khmm, khmm ā€“ a gdje si ono na kraju otiÅ”ao razmislja Laughing !? )
Ni baÅ” previÅ”e pred Tv-om, a kad se tamo i naĆ°e najĆØeÅ”Ć¦e pogleda koju humoristiĆØnu seriju.. Znao je i pratiti sapunice al' to je bilo daavnoo za 'vladavine' Marisol i Esmeralde.. Laughing
Ni baÅ” vjeÅ”t kuhar ali uz njega neƦete ostati ni gladni jer ipak zna smixati neke osnoven stvari ( jaja, juhu iz vreĆØice, hrenovke.. Laughing )
Ovaj Taizeov susret u Zagrebu ga je potpuno osvojio pa se nada odlasku u Ženevu na slijedeƦi..
Moj duelĆØek je jaaakoo zaljubljen i sve bi uĆØino radi jedne Božje ovĆØice zaljubljeni ..
U uhu, a i u srĆØeku mu je zapeo jedan stihiƦ pjesme od Poklona ; "Nikad neƦu shvatit Velikoga, zaÅ”to sam mu tako drag ja..." pjeva

Ma Žan vam je jedan super ljud jako sretan !!
Veeeliki ti pozdrav pozdrav

Bog moj i sve moje!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sri 10 sij 2007, 17:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

I kreƦemo na 14. krug duela! hop hop hop

Parovi su:

majĆØe - 6ak
Korny - Rainy
banana - Jole
pingi - magivek
MARIJA - Marinica-ri


Puno sreƦe u dueliranju! Wink

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
angelous




Spol: muško
Postovi: 624
Lokacija: Sisak....najĆØeÅ”Ć¦e jahaliÅ”te...
PostanoPostano: ned 21 sij 2007, 18:49
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ostadoh ja dužan izvjeŔtaj svom duelu joŔ proŔle godine... Embarassed

Dakle....naÅ”a MARIJA pravim imenom Marija živi u GradiƦima kraj V. Gorice....Ima mamu, tatu sestru i brata.....nekad je imala i orah al ga viÅ”e nema Rolling Eyes ....MARIJA vam je veƦ 21. godinu na ovom svijetu i studira socijalni rad na pravnom fakultetu jako sretan . Voli suncokrete, a smatra da je to zato Å”to misli da su je umjesto u beby ulju kupali u suncokretovom,pa joj je koža upila njih-te najljepÅ”e plodove zemlje, kako kaže jako sretan ...Fasciniraju je stonoge jer imaju 100 nogu a zmija ni jednu......smatra da je to nepravda Laughing razmislja .... Želja joj je otiƦi na neko egzotiĆØno mjesto i uživati u egzotici egzotike ispod palmine granĆØice.....egzotiĆØno, nema Å”ta... jako sretan Voli duge Å”etnje i vožnju biciklom,a posebno utrke biciklom po pisti...kada pada kiÅ”a ne nosi kiÅ”obran,ali kada ne pada,obavezno ga ponese jer nikad ne zna,možda do kraja dana neƦe pasti...dubokoumno.... razmislja Svira i pjeva ,priĆØa i Å”uti,budna je i spava...kako li joj to samo uspijeva... razmislja Voli ĆØitati dobre i zanimljive knjige a Razgovor s Bogom je ĆØitala u vrijeme duelanja i kaže da je super... jako sretan Eeee da, pripada frami Siget veƦ 2 godine jako sretan ...bio sam tamo na obeƦanjima proÅ”le godine....ĆØim smo doÅ”li, napali su nas jer su mislili da smo feminizirana frama razmislja ( bili smo nas 4 deĆØka Laughing Cool )..ajde bar smo imali dobrog vozaĆØa koji je pazio da se auto ne raspade u žurbi nasred ceste... Laughing Laughing

MARIJU sam doživio kao jednu jako simpatiĆØnu osobu sa dobrim smislom za humor... jako sretan a i fascinira me koliko je puno napisala o meni, a tako malo sam joj rekao... Embarassed Wink jako sretan

MARIJA.....zakon si jako sretan .......anĆ°eli te ĆØuvali... andjelcic

BTB+
sunce moje malo

''I vidjeh: nebo otvoreno- i gle,konj bijelac, a na nj sjeo On, zvani Vjerni i Istiniti, a sudi i vojuje po pravdi... ...prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i ĆØist.''

Otk 19, 11,14
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNM [Vrh]
magivek




Spol: muško
Postovi: 570
Lokacija: ...
PostanoPostano: ned 18 vel 2007, 16:43
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

E, da krenemo... Bilo je to, kad sam ja joÅ” bio mali... beba dogodilo se daleko od mene... vozi se rodila se jedna "maja sekica" mali miÅ”ek ... Na krÅ”tenju su ju nazvali Darja a kako je mala sekica rasla... ...zavoljela je crtiƦe, igre i male životinjice po imenu hrĆØke...
Mala sekica je narasla, ali crtiƦi i igre skace su joj, kao i hrĆØci ostali dragi... srce ...otkrila je joÅ” neÅ”to... ...voli Å”pagete a tek nessicu.... kavendisanje slasno !
Netko joj je rekao, da je Božje stvorenje i da ju Bog voli lepi bil , pa je i ona zavoljela njega.... Teta sekica je i dalje rasla, u meĆ°uvremenu je (zbog rata) promjenila i mjesto boravka (ĆØak i državu) vozi se i nastanila se u Kninu i otkrila slasti iz neĆØijeg voƦnjaka (jagode su joj naj...). A kad joj je hladno brrr , vruƦi kesteni Ʀe dobro doƦi... A priÅ”apnula mi je i to, da voli banane, kad joj padne energija... juhuu
Voli razglednice a priÅ”apnula mi je i to, da je joÅ” slobodna... ...pa, deĆØki, navalite... zaljubljeni
Smjeh i veselje su joj drugo prezime (prvo me podsjeƦa na muÅ”ku životinju sa ĆØetiri Å”ape) hehe , uvijek je vedra i nasmijana. Valjda je to nauĆØila na radiju, gdje radi i "priĆØa ispred mikrofona". GlasiƦ je jako ugodan (ima neÅ”to romantiĆØnog u njemu), voli ljude i za sebe kaže, da je "ostala dijete"... Moderira, kaže, na radiju sve... mudrost , ali najdraže su joj vjerske emisije crkva .
RoĆ°endan slavi 09.10., dakle ima joÅ” vremena..., imendan je sad prvi na redu...
U druÅ”tvu mog duela Ʀe vam biti jaako lijepo i dobro Ʀete se zabaviti, samo Ʀete i ovaj put morati paziti (u pitanju je opet moderatorica, baÅ” kao i proÅ”li put...) palac gore .
Kaže, da joj je jedan sveƦenik najbolji prijatelj i rado pomaže oko rada s mladima u svojoj župi...
Sigurno veƦ mnogi pogaĆ°aju o kome priĆØam... Ali sam ja saznao, da u mom gradu ima ujaka (pokuÅ”avam ju nagovoriti, da ga posjeti, pa da se i mi vidimo face to face Cool )... engleski joj ide (bilo bi mi lakÅ”e, da je njemaĆØki, ali i s hrvatskim smo se razumjeli... Laughing Laughing Laughing )...
Otkrila mi je, da je zabavno chattati... hvala, duelĆØiƦu! pljesak
Sad ste veƦ skužili, da priĆØam o jednoj dragoj osobi... jako sretan za koju mi je drago, da sam ju upoznao... ...a da ne odugovlaĆØimo... THE WINNER IS... PINGI!!!
Hvala ti na ugodnom druženju, bilo mi je super i želim ti, da svojom ljubavlju, dobrotom i otvorenim srcem usreƦiÅ” joÅ” puuuuno ljudi (kao Å”to si usreƦila mene jako sretan )! A dobri Bog neka te blagoslovi! molitva ƈujemo se, pingi! jako sretan
Javljam se za sljedeƦi krug duela...
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
pingi




Spol: žensko
Postovi: 1243
Lokacija: nebu pod oblacima
PostanoPostano: sri 21 vel 2007, 14:48
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

cvjetic Mladi gospodin iznad mene bio je moj duel u ovom krugu!
Nadimkom magivek , imenom Ivo BaotiƦ ,ovo drago stvorenje beba u BeĆØu davne 1977. godine, iako je rodom iz OraÅ”ja (BiH). I danas živi i radi u BeĆØu i magistar je teologije. NaÅ” magivek ima i seku, koja ima 3. slatkih klinaca. Kao mladac bio je ĆØlan BeĆØke Frame punih 12. godina, a sad je u FSR-u. Radi u jednoj crkvenoj udruzi, no i pored posla, pomaže fratrima u hrvatskoj misiji. luda baba
U slobodno vrijeme piÅ”e poeziju (samo na njemaĆØkom), dopisuje se s ljudima preko ja sam kompjuteras , a ubrzo priprema izdanje jedne svoje knjige. Voli viceve, crtane & Å”ale (mada zna biti i ozbiljan), priliĆØno je brbljav i za sebe kaže da lipo pjeva ! Voli upoznavati nove ljude (tako je i zavrÅ”io na Forumu). Iz druženja s njim sam shvatila da je vedre naravi hehe , da iz svega izvlaĆØi ono najbolje i da kod ljudi najviÅ”e cijeni iskrenost. A i vjera mu je veliki oslonac u njegovu životu... moli
Ovo stvorenje voli prevoditi; odao mi je tajnu da se mislioc upisati na teĆØaj za sudskog tumaĆØa i da je u Mariazellu bio prevodioc za austrijsku televiziju! palac gore JoÅ” voli pisati sms-ove zanimljivog duhovnog sadržaja (uvjerila se ja, jer i meni ĆØesto stigne neki njegov smsiƦ)! Najradije njam bosansku pogaĆØu, pileƦu juhu, makarone u umaku (isto ko' i ja), jagode, lubenicu, banane & drugo voƦe.
Sve u svemu, predstavljam vam jedno drago stvorenje s kojim je guÅ”t razgovarati tulifon , koji može puno brbljati, ali reƦi vam i puno pametnih stvari i koji u sebi nosi jedan veliki dar - dobrotu! cvjetic
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Jole




Spol: muško
Postovi: 302
Lokacija: Velika Gorica - Zagreb
PostanoPostano: sub 24 vel 2007, 16:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ja cekam da moj duelcic napise izvjestaj o meni, al izgleda da cu ja morat prije napisat jako sretan ma salim se Wink evo pronasao sam i za ovo vremena....moj dragi duelcic ide u srednju skolu, vjerovali ili ne, u drugi razred (izgleda starije Wink ). ta predivna osoba roĆ°ena je 31. 03. u Rijeci...
ne kuzi bas previse ICQ, malo se muci sa shortcut-ovima (al zato ima mene jako sretanjako sretan hehe), no naucila je igrati igrice na njemu jako sretan
bilo mi je cudno kad je rekla (odnosno napisala) da je pobjegla u sobu kad su joj susjedi dosli jer je mislila da su je dosli opominjati zbog preglasne muzike Rolling Eyes joj, joj Wink
voli svasta slusati, samo narodnjake ne podnosi...ima seku koja je nesto mlada od nje, ima 13 godina, a ime joj je Jelena.
a ja sam se bas lijepo nasmijao kad mi je rekla da baka i djed nisu vjerovali da se ona rodila, naime, mislili su da je prvoaprilska (ili prvotravanjska, kako god hocete jako sretan ) sala jer se rodila u 23:45 h jako sretan
željela bi jedno ljeto otiƦi u Taize (to mozemo skupa Wink ), a voljela bi posjetiti i Fatimu, ponovo otici u Rim i bilo koji grad u predivnoj Australiji i da, htjela bi otici i u Las Vegas (da vidi kako se damo kocka jako sretan jako sretan )
najvise voli ono najzdravije pice - vodu, a onda slijedi cedevita, topla ĆØokolada i nessicu od ĆØokoljade Wink dok gazirano ne voli bas...
od životinja su joj najdraže žirafe i pande, samo sto njih ne moze imati kao kucnog ljubimca nego samo u plisanom obliku, ali zato ima papigu Riki koja ne zna priĆØat...joj, koja je to ptica, a da ne zna pricat...hehe jako sretan
ona voli sport, trenirala je odbojku jedno 6, 7 godina i igrala u 2. lizi (bravo! Wink ) no, odustala je...okusala se cak i u kosarci i streljastvu, znaĆØi, decki cuvajte je se...cura puca jako sretan
kod ljudi najviŔe cijeni iskrenost.
mobitel joj je bolna toĆØka, jer kad ostane bez goriva, postaje "luda", kako je sama rekla Wink dosta vremena provodi i na netu (na blogovima i na forumu)
ne voli bas citati (a tko voli od danasnje mladezi to? Rolling Eyes )
sto se kucanskih poslova tiĆØe, tu je malo lijena, al ok, pa sve je to za ljude jako sretan al ipak tu i tamo pegla, usisava...
i jos nesto sto me jako zacudilo: ne voli sapunice Shocked jedna od rijetkih cura koja je to rekla..svaka cast Wink
eto, to ej bio izvjestaj o jednoj jako dragoj, vedroj i uvijek nasmijanoj i veseloj osobi jako sretan oni koji jos uvijek ne znaju o kome je rijeĆØ, evo otkrit Ʀu: moj duel je bila -------------------------------------> banana
banano, hvala ti na ovom liejpom druzenju i dotipkivanju, iako ponekad oboje nismo imali vremena Wink

"Gdje ti je blago, ondje Ʀe ti biti i srce" (Mt 6,21).
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailMSNM [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: ned 25 vel 2007, 13:11
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

I evo nam i parova novog - 15. kruga duela!

Po nekim stvarima i specifiĆØan... Wink
npr. imamo prvi puta u duelu dva deĆØka,
i po prvi puta imamo sveƦenika... jako sretan

IzvuĆØeni parovi su:

pingi - Jole
little_angel - sneni
magivek - angelous

Paaa... sretno u upoznavanju duela! sunce moje malo

BVB! lepi bil

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
magivek




Spol: muško
Postovi: 570
Lokacija: ...
PostanoPostano: uto 03 tra 2007, 17:13
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Kako se moderica prijeti luda baba lepi bil a moj duel veƦ bio vrijedan, pa mi Å”togod priÅ”apnuo, kreƦem...
Ovo dueliranje je za mene bilo dvostruka premijera...
Prvi puta ne izvukoh ni jednu od naŔih dragih moderatorica Laughing nego jedno muŔko stvorenje...
Ime nosi po piscu ĆØetvrtog evanĆ°elja, za sebe misli, da je star (iako sam ja gotovo dvostruko stariji od njega Laughing Laughing belji se Laughing Laughing ) a priÅ”apnuo mi je i to, da me želi slijediti u zvanju (a moje zvanje piÅ”e pokraj svakog mog posta)...
Dolazi iz jednog grada, koji je nekada bio nadbiskupija a danaŔnji naslovni nadbiskup tog grada je Hrvat i tajnik svjetske biskupske sinode...
Jest, da taj grad s Dalmacijom nema previÅ”e veze ali mogao bi sa Severinom pjevati onu "dalmatinka, dalmatinka, tri jubavi svoje ima", samo Å”to su one malo drugaĆØije nego kod Severine...
Voli najprije ĆØetveronožne životinje, koje se ĆØesto spominju podrugljivo iako su inaĆØe jako korisna stvorenja. Taj, dakle, konjoljubac, živi u kontinentalnom djelu Hrvatske, voli uz konje i vjeru i svoju obitelj...
Voli i FRAMU i baÅ” je ove subote dao prva obeƦanja (pa ĆØestitam mu ovim putem...) a inaĆØe je gimnazijalac-prvaĆØiƦ...
Zbog tehniĆØkih problema i vremenske gužve nismo se previÅ”e ĆØuli, ali dobih dojam, da se radi o dragoj i iskrenoj osobi..., na Å”to me i nick podsjeƦa...
Sad se pitate tko je sretnik... neƦemo duljiti... moj duel je u ovom krugu bio...
angelous
Želim ti, dragi angelouse, da te uvijek prati Božji blagoslov i drago mi je, da smo se malo bolje upoznali! BTB
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: čet 12 tra 2007, 18:11
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Pa da i ja napiŔem svoj izvjeŔtaj iz ovog kruga Wink

Moj duel je bio naÅ” sveƦenik - sneni jako sretan
Pa ovako, don Ivica živi na BraĆØu, toĆØnije u malom mjestu koje se zove Postira. Ono Å”to najviÅ”e voli su puĆØki obiĆØaji, puĆØka liturgija i puĆØko pjevanje. Kaže da nije baÅ” uvijek dobivao dobre komentare na to svoje pjevanje (profesor mu je jednom rekao da mu je slon prdnuo u uho Laughing ), ali ja sam se uvjerila svojim uÅ”ima da to nije baÅ” tako Wink Sneni ima i svoj voƦnjak, mandarine, dva stabla naranĆØi... Jedna od omiljenih mu zanimacija jest pravljenje likera, a napravio je i proÅ”ek od mandarina zivio Osim toga, voli ĆØitati moderne pisce duhovnih knjiga, a mnogo i skida s interneta. Jako voli i druÅ”tvo, a veseli ga i capuccino topli caj Kaže da mu je Å”utljivost negativna strana, ali da nije uvijek bio Å”utljiv. Zapravo je od brbljavca postao Å”utljivac hm hm Kaže da je to vjerojatno zbog okolnosti, jer živi potpuno sam. Zato bi volio nabaviti kakvu papigicu Laughing NajveƦa mana mu je to Å”to ne zna peglati. Kod prvog peglanja izgorila mu je koÅ”ulja, i otad peglu viÅ”e ni u ludilu nije primio u ruke Cool
U njegovom bogatom životu stvarno je doživio puno zanimljivih stvari Smile U dragom sjeƦanju ostala mu je mlada misa i sveƦeniĆØko reĆ°enje dva dana ranije. Tad je bio petak pa biskup nije dozvolio da se jede meso, a ribe nije bilo, pa je nastao cirkus ajmeee Rado se sjeti i svega vezanog uz njegov put u sveƦeniÅ”tvo, kada je doživio mnogo lijepih stvari. Bilo je u njegovom životu i nekih ratnih scena s tenkovima, ali na kraju se sve dobro zavrÅ”ilo. Dragi su mu i BožiƦi iz djetinjstva, kada su polnoƦke znale trajati i po ĆØetiri sata. Na tom putu u sveƦeniÅ”tvo imao je i neke dileme. Da li postati sveƦenik ili odabrati obiteljski poziv. Naime, gajio je neke simpatije prema jednoj djevojci, ali poÅ”to je morao zbog nekih okolnosti brzo odluĆØiti - da li ona ili sveƦeniÅ”tvo, sve mu je to teÅ”ko palo. Na kraju je kao Å”to vidimo izabrao sveƦeniÅ”tvo. A ta djevojka danas je udana i ima djecu, te je veƦ i baka. Sneni je zna ĆØesto posjetiti, pa se svi zajedno zafrkavaju kako je sada ona baka, a on je joÅ” uvijek mladiƦ, te viÅ”e nikako s njom ne bi htio Laughing
Ono Å”to sneni najviÅ”e cijeni jest iskrenost, pa ne voli kad ljudi neÅ”to pokuÅ”avaju zamotati u celofan. TakoĆ°er cijeni i povjerenje te kada ljudi održe svoju rijeĆØ. U svom životu je imao i ima mnogo dragih osoba, a jedna koja je mnogo mlaĆ°a od njega bila mu je poput anĆ°ela ĆØuvara. Vjeruje u muÅ”ko-ženska prijateljstva, i kaže da je sigurno da mu je najbolji prijatelj - ženska osoba. I inaĆØe sneni jako cijeni prijateljstvo, za njega je to neÅ”to doista važno, tu mi je i citirao Isusove rijeĆØi: "Ja sam vas nazvao prijateljima svojim." Od glazbe nije baÅ” osobito zaljubljen u neku posebnu vrstu, ali voli posluÅ”ati evergrine, te klape.

Eto, to je ono Å”to sam uspjela saznati tijekom ovog kratko vremena dopisivanja Wink Jako mi je drago Å”to je sneni bio moj duel, drago mi je Å”to sam saznala neÅ”to viÅ”e o njemu. Mogu reƦi da je jako draga osoba, jako duhovita, s velikim povjerenjem u Boga. Poslao mi je i dva DVD-a sa snimkama iz svoje župe, kako to kod njih izgleda u razdoblju prije Uskrsa. Moram priznati da doista drže do svojih obiĆØaja, da imaju na Veliki petak predivan križni put i da jako puno pjevaju alelujaa

Bog te blagoslovio, sneni, i hvala na svemu... jako sretan

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
sike




Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: SuŔak-Trsat
PostanoPostano: pet 13 tra 2007, 12:25
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Zbog ovakvih upoznavanja,ovaj virtualni prostor ima jednu neprocjenjivu duŔu u koju Gospodin sipa mnoge milosti svima onima koji se ovdje zateknu..

Darujmo tu milost sve viŔe jedni drugima!

Gospodine,kome da idemo?Ti imaÅ” rijeĆØi života vjeĆØnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pon 16 tra 2007, 22:05
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

IzvlaĆØenje Ʀe biti u srijedu, ali naravno mora biti paran broj prijavljenih Wink

Hajde ljudeki, prijavite se, jer doista je pravo bogatstvo upoznati neku novu osobu u životu... Ja vam mogu posvjedoĆØiti koliko je bogatstvo bilo meni kroz ovih desetak krugova duelanja Å”to sam proÅ”la Laughing

A i sike je to lijepo rekao.
sike napisa:
Zbog ovakvih upoznavanja,ovaj virtualni prostor ima jednu neprocjenjivu duŔu u koju Gospodin sipa mnoge milosti svima onima koji se ovdje zateknu..

Darujmo tu milost sve viŔe jedni drugima!


Zato, prijavite se bez obzira na sve. Vremena Ʀete uvijek bar malo naƦi, a kasnije vam sigurno neƦe biti žao hm hm

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
sneni
iskljuĆØen



Spol: muško
Postovi: 607
Lokacija: Dol/BraĆØ
PostanoPostano: sri 18 tra 2007, 15:18
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

E ljudi moji a Å”to Ʀu ja pisati najprije gužva koja me zahvatila pri kraju korizme , pa veliki tjedan, pa osto bez interneta nekoliko dana - i sada trebam pisati izvjeÅ”taj. Ne mogu puno Razz jer zapravo i nismo puno pisali ja i litl-angel Confused Da budem iskren ja mislio da Ʀu Å”armirati jednu curu i sad vidim da se moram ostaviti Ʀ hop orava posla Embarassed Nikako se nije dala namamiti iako nikad nije bila na najljepÅ”i dio cijelog svita i cile okolice sunce moje malo kako reĆØe rimski pjesnik "Capris laudata Brachia" a sada je vrijeme i maldog sira i Å”kute a joj ĆØega ne.. diplomiro a ona nikako pa mi ne preostaje drugo nego upisati se u anĆ°eo i odletiti na drugi svijet, ako to vidite da netko leti po zraku onda znajte da sam to ja jer me natjerala moj prvi partner u duelu zivio

Å to da uzvratim Gospodinu za sve Å”to mi je uĆØinio?
ƈaÅ”u spasenja uzet Ʀu i Ime Gospodnje prizvat Ʀu.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
little_angel




Spol: žensko
Postovi: 2001
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sri 18 tra 2007, 15:34
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Shocked Shocked Shocked buhahahaha

Oke, vidim da su osvanuli neki izvjeŔtaji... moglo je bit i gore zeleni

ZnaĆØi popis je sad ovakav:

1. magivek - m - Wien
2. pingi
3. Magali
4. Alen
5. ƈokolada
6. Niksi
7. sneni

Traži se joŔ jedan dobrovoljac Wink jako sretan
Po moguƦnosti - ženskog roda dosadnooo

I zato križat rane neƦu ja
jer postat one niz Ʀe zlatnika
a svi Tvoji Bože teŔki križevi
prvi znaci su pobjedi
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceMSNMICQ [Vrh]
teta Jeja
mod team



Spol: žensko
Postovi: 1297
Lokacija: Zg DD
PostanoPostano: čet 19 tra 2007, 11:46
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

1. magivek - m - Wien
2. pingi
3. Magali
4. Alen
5. ƈokolada
6. Niksi
7. sneni
8. Leli
jako sretan

SveviÅ”nji, diĆØni Bože, rasvijetli tamu moga srca
i daj mi pravu vjeru, ĆØvrstu nadu i savrÅ”enu ljubav, osjet i spoznaju,
o Gospodine, da izvrŔim tvoju svetu i istinitu zapovijed.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOva tema je zaključana: ne možeš urešivati postove niti odgovarati.

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš urešivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group