HBK forum
Pravilnik FAQ FAQ Pretražnik Pretražnik Članstvo Članstvo Profil Profil Privatne poruke Privatne poruke Registracija Registracija Login Login
Sada je: čet 13 pro 2018, 6:09. Pogledaj neodgovorene postove
BENEDIKT XVI. - pravi papa za ovo vrijeme
Započni novu temuOdgovori na temu
Prethodna tema Sljedeća tema
Autor Poruka
MM
Spol: neodređen
Postovi: 54
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: pet 29 tra 2005, 15:03
PostNaslov : BENEDIKT XVI. - pravi papa za ovo vrijeme
Citiraj i odgovori

Draga moja braćo i sestre. Imamo Papu! Bogu hvala! Nanovo se iskazalo kako je Krist taj koji vodu Crkvu svoju. Oduševljeni bijasmo svi mi mladi kada smo čuli da imamo papu u liku kardinala Ratzingera. Neki rekoše, parafrazirajući riječi Ratzingera, brod pušta, ali kormilo je u čvrstim rukama. Benedikt XVI je uistinu pravi papa za ovo vrijeme. Vrijeme sekularizma, anarholiberalizma, i gradnje ideologija koje iz svojih sustava izbacuju Svemoćnog. Stoga, braćo i sestre, dajmo podršku našem Benediktu i na ovom forumu, te ga imajmo u molitvama!
Hvaljen Isus i Marija,
MM
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Gandalf
Spol: muško
Postovi: 334
PostanoPostano: pon 02 svi 2005, 17:04
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Meni je drago da su baš njega izabrali, jer je očito da sad nisu htjeli rješavati neka velika pitanja u Crkvi, htjeli su još vremena. To je dobro prijelazno rješenje (jer će on vjerojatno bar još kojih 10-ak god odgulit, dok ga Svemoćni ne pozove). Dakle, odgađa se veliki sukob - konzervativci i liberali u Crkvi, ona rubna pitanja celibata, žena svećenika, kontracepcije, kloniranja itd će čekati, a i draže mi je da je tako.


Ono što je sigurno i čime su se vjerojatno rukovodili pri njegovom izboru, jest da će on raditi ono što i dosad, provoditi "politiku" Ivana Pavla Drugog. Ta ako je pola svog života radio na taj način, zalažući se za iste ciljeve, sigurno će sad to i nastaviti. I to je ok.


A sad bih volio vidjeti one crkvene miševe koji su po crkvama pronosili raznorazne "objave", oca Gobija i sl, koji kažu da će sljedeći (poslije I.P.2.) Papa biti lažni, da će to biti kraj itd. Baš bih ih volio vidjeti sad, na čelu sa recimo paterom Izidorom Jedvajem, koji je nama došao na vjeronauk i pričao kako će 2000. biti smak svijeta.

Malo sam zabrijao, ali se nadam da će takvi ljudi za novoga Pape imati manje slobode u ime Crkve pričati takve gluposti.

Znas sta...
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
merkat
Spol: muško
Postovi: 1347
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pon 02 svi 2005, 22:35
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Nisi zabrijao, pricas realno.
Samo kaj se ja ne bi slozio s masom koja misli kako je ovaj papa prelazni ili da samo odgadja reforme. Crkvu vodi Duh Sveti dva tisucljeca tako da brijem da On ne namjerava uvesti promjene koje zele oni koji ionako ne drze do crkve ali joj zele nametati svoje. Vjernika koji se slazu sa sadasnjom politikom crkve su zadovoljni je vecina a oni kojima se ne svidja su ionako van crkve a katolici su samo na papiru. I bas takvi zele promjene . Da se vrate ?
No way ! I crkva nije da se prilagodjava ljudima nego da vodi ljude i da se oni prilagodjavaju njoj.

Nije problem biti grjesan nego ne biti svjestan toga. Ja sam grjesan ali i svjestan toga i borim se. Kad mi nesto nije jasno raspitam se kako katolicka crkva gleda na to i pokusavam se prilagoditi, boriti. Zato jel zelim biti praktcni pripadnik KC.
A Papa je tu nas vodi, da kormilari ladjom. A svecenstvo da krpa rupe, mi vjernici da ih ne busimo.

Price o zadnjem, laznom ili neznam kakvom papi su blesave u najmanju ruku. Zadnji ce bit kad On kaze a nekad mi lamentiramo. A kad to bude nece bit to kraj krscnstva nego svijeta.

Što će mi život bez vjere ?
Što će mi vjera bez života ?
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
MM
Spol: neodređen
Postovi: 54
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: sri 04 svi 2005, 12:13
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

hm... BENEDIKT XVI. nije nikakav prijelazni PAPA. On je pravi PAPA za ovo vrijeme, kao sto je i Ivan Pavao II. bio pravi papa za proslo vrijeme... nadalje... na takozvane podjele liberalni i konzervativni imam potpuno drukciji stav. Nema unutar Njegove Crkve liberalizma i konzervativizma. Jasno da je covjek individua i da moze imati vlastiti stav u pitanjima koje su vezane za njegovu osobnost ili za njegove bliznje dok taj stav ne ulazi u slobodu druge osobe. U pitanjima nepromjenjivih istina-nema tolerancije. Podjela na liberalne i konzervativne - to su termini koje su nam nametnuli svjetovni mediji i lobiji kojima je u interesu rusenje autoriteta i utjecaja Katolicke crkve. Postoji samo jedna linija - Kristova. To nam mora biti sasvim jasno. U Isusu Kristu nam je punina i savrsenost Objave. Sveto Pismo je Bozanskim Duhom nadahnuta knjiga po svetim piscima zabiljezena. Nama je Krist i Bog preko Pisma sve ostavio kristalno jasno. O svim druatveno-moralnim pitanjima. Razmislimo o 10 Bozjih zapovijedi... Sve je tako jasno... Kristovi govori, usporedbe, price... sve je tako jasno. Oni koji nisu na liniji Krista nisu crkveni ljudi. Sasvim je nebitno sto oni sami za sebe to tvrde ili sto misle da imaju pravo to tvrditi. Onaj tko ne zivi po Kristu i onome sto nam je navjesteno - on nije Kristov. On je sam sebe iskljucio iz zajednice krscanske. Ne znam da li me shvacate. Nije to nikakva tvrdoca, dapace, prema svakom smo otvoreni, svakog covjeka ljubimo, ta svako je Bozje djete. Ali mi ne mozemo radi razlicitosti prihvacati duhovno ili moralno napajanje na drugim izvorima! Postoji samo jedan izvor vjecne Istine. To je, dragi moji prijatelji, Isus Krist.U njemu nam je sva punina, izvor sve ljubavi. Oni koji nisu na toj liniji, a ta linija znaci i biti svjestan velicine i dubine svoje vjere, ti nisu bas onakvi kakvi bi trebali biti, da se blago izrazim. A sto se tice prognoza kraja ovog vemena...hm. to je vrlo nezahvalno. Sam Krist je odrjesit, tu tajnu zna samo Otac na Nebu. Mi mozemo citati znakove vremena koji su nam poslani da obnovimo zapustenu vjeru i odanost svom Gospodinu, ali ne smijemo postati robovi zlih sumnji ili pak zivjeti u strahu od nadolazeceg kraja. Kraj? Ma pih, to je novi pocetak. kad dodje, dobro dodje. Dok se ne zbude, nama je zivjeti vjeru u svakom danu. Brinuti se za svoje bliznje, sakramentalno zivjeti, dobro ciniti, a zlo izbjegavati. Tako cemo biti spremni ne samo za kraj - vec za novi pocetak. u nasem ljubljenom Gospodinu.
Hvaljen Isus i Marija!
MM
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
MM
Spol: neodređen
Postovi: 54
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: čet 19 svi 2005, 15:04
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

hm... da postoje razni putevi Gospodnji... Bogu hvala na nasem Benediktu XVI. Velik je on Papa i pravi papa za ovo vrijeme. Vrijeme kad mnogim katolicima treba vratiti tracnice koje su odavno skrenule s pravog puta...
Hvaljen Isus i Marija,
MM
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Helena
Spol: žensko
Postovi: 335
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: sub 21 svi 2005, 12:27
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Moram proznati da sam 'navijala' za Ivana Diasa, i da nisam bila previše oduševljena kada je Ratzinger izabran. Ne iz razloga da mi se ne dopada ili sl., nego svi su ga favorizirali, a ja sam htjela 'iznenađenje'. Ipak, što više čitam njegove homilije (istina, bilo ih je do sada malo-govorim o njemu kao Papi), sigurna sam da je 'pravi čovjek na pravom mjestu'.
Mnogi su mu osporavali 'konzervatizam'... Neka, hvala Bogu. I papa Ivan Pavao II.je bio 'konzerva', a nekima sam i ja 'konzerva', pa neka... Kažu da konzervirana hrana dulje traje jako sretan

Helena
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
merkat
Spol: muško
Postovi: 1347
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pon 23 svi 2005, 17:06
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ma to je samo jedan klise u koji nas se zeli zatvoriti.
N spitzi gledam neku gay paradu u Becu. Cak i slobodonazorni komentatori su pomenuli sve to u kontekstu sodome i gomore al onako malo dodajuc kako ce se nad snimkama snebivati konzervativci....hm, mislim se ja prije koji dan bi se svatko normalan snebivao nad tom silnom perverzijom a sad vec samo konzervativci. A to konzervativan se najcesce stavlja u negativan kontekst, poglavito ciljajuci na mlade kako bi se distancirali od toga. Njima lijepse zvuci liberalno, bas onako slatko, francuski !
To stavljanje u razne ladice ljudska ponasanja i svjetonazore mi je lose. A mi to jos prihvacamo. Mislim da je bolje da se ne damo otjerati u takve kvalifikacije, trebamo nametnuti svoj stav, a on je smo jednostavan i normalan i ne treba mu davat nikakav drugi prilog. Ja iskreno nisam konzervativac. Al se u svemu slazem s vama. Jel je to normalno a ne konzervativno.

Što će mi život bez vjere ?
Što će mi vjera bez života ?
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
MM
Spol: neodređen
Postovi: 54
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: uto 24 svi 2005, 10:34
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

kad kazem konzervativan onda mislim kako rece nas veliki blagopokojni papa Ivan Pavao II.: stare istine navjestivati u novom ruhu. Eto, u tom pogledu, biti revolucionaran u idejama koje pronose staru, NEPROMJENJIVU, TRAJNU, VJECNU, Istinu koja nam je objavljena u Isusu Kristu, pravom, jedinom, Bogu, Gospodinu i Gospodaru svega stvorenoga i nestvorenoga...
Hvaljen Isus i Marija!
MM
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
jzekic
Spol: neodređen
Postovi: 261
Lokacija: Kaštel Lukšić
PostanoPostano: sri 13 srp 2005, 11:15
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Dao Bog da ovaj Papa doista bude glas koji viče u pustinji, jer to je ono najpotrebnije ovom vremenu, Istina i Ljubav su dvije vrednote koje su najviše potrebne ovom vremenu, to su dvije svete vrijednosti koje je ovo vrijeme najviše zloupotrijebilo i prostituiralo.Potreban je neustrašivi Božji prorok koji će bez straha za vlastiti život, neustrašivo navještati Božju riječ, jer rekao je Krist idite po svem svijetu i navještajte evanđelje, gdje god dođete kažite:"Približilo se kraljevstvo Božje!", i kad uđete u čiji dom kažite:"Mir kući ovoj!", doista ovo je ono što je najpotrebnije ovom svijetu, Krist je to znao zato je ovo i rekao svojim učenicima. Neustrašivost u služenju Bogu i ljudima!

Ja sam glasnik Velikoga Kralja poslan na raskršća života, gozbi da vječnoj dovodim goste, da svijetu kažem što je ljepota.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPosjeti Web stranice [Vrh]
human
Spol: neodređen
Postovi: 3
PostanoPostano: sri 13 srp 2005, 11:20
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ne zaboravite, moramo mnogo moliti za papu, jer bez toga, on ne može ništa. najpotrebnije mu je da ga zagovaramo kod Gospodina i molimo za njegovo zdravlje i snagu.

Ono što me ne ubije, to me ojača!!!!
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
fat drummer
Spol: muško
Postovi: 862
PostanoPostano: čet 18 kol 2005, 10:13
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

kako papa benedikt XVI zapocinje svaku misu?
achtung, achtung....

place

I am a Jew. Hath not a Jew eyes? hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions?
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
merkat
Spol: muško
Postovi: 1347
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: pet 19 kol 2005, 15:47
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ajd objasni tati sta je pjesnik s time htio reci ?
Inace Papa govori ako se ne varam 7 ili 8 svjetskih jezika i na njima se obraca ljudima pa....

Znam, ni meni nije njemacki lijep ali malo mi je to rasisticki stav... Rolling Eyes

Što će mi život bez vjere ?
Što će mi vjera bez života ?
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Coje
Spol: muško
Postovi: 1208
Lokacija: Buzet
PostanoPostano: pet 19 kol 2005, 21:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Što smeta tome: "Achtung, achtung"??? Tako su se Njemci oglasili kad je u Hrvatskoj počeo rat i počeli nam slati svekoliku pomoć; tako se oglašuju kad šalju pomoć diljem svijeta,... Nađi mi tu zemlju u svijetu u kojoj stano0vništvo te zemlje toliko daje u humanitarne akcije kao Njemci...
Nadam se da smo svladali lekciju o kršćanskom oprostu?! Kako god bilo, oni su učinili mnogo dobra i okajali mnogo grijeha,... A, kako mi stojimo na toj ljestvici???

Jzekic želi glas koji viče u pustinji,... međutim, nitko više ne sluša glas,... danas je vrijeme slike, točnije videozapisa,... Ljude zanima kako on živi tu vjeru, kako on svjedoči za Krista ž i po tome će ga suditi,... Zato, danas nam trebaju svjedoci vjere, mučenici poput brata Rogera ili prvih kršćana,...

http://www.kumi.hr
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
Coje
Spol: muško
Postovi: 1208
Lokacija: Buzet
PostanoPostano: pon 22 kol 2005, 22:47
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Putnik je bio genijalan, a vi mladi koji ste se okupili oko njega bili ste mu vrlo inspitaritvni i poticajni jer je izrekao i posvedočio prekrasne stvari pred mlaedima iz cijeloga svijeta,... Nadam se da će svi ti mladi ljudi doma donijeti blagoslvo s tog susreta i obilje Kristove ljubavi u svoje živote, živote svojih obitelji, živote mjesta u kojima žive,... Cool Cool Cool

http://www.kumi.hr
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web straniceYIMMSNMICQ [Vrh]
sike
Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: Sušak-Trsat
PostanoPostano: sri 24 kol 2005, 1:24
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

ovaj vatikanski Putnik me oduševio u Kelnu!Stvarno je pravi Papa-Duh Sveti je odlično birao! jako sretan


Zadnja promjena: sike; pet 04 stu 2005, 1:27; ukupno mijenjano 1 put.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
merkat
Spol: muško
Postovi: 1347
Lokacija: Zagreb
PostanoPostano: sri 24 kol 2005, 16:04
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Sjecam se kad je bio izabran. Bas sam bio na misi u 19 a 20 minuta prije je bilo objavljeno tak da nisam znao. Malo sam kasnio kao i inace i skuzim svecenika kako je sretan i spominje kako je netko uzeo ime Benedikt. Srce mi je zatitralo i nadam se da je Ratzinger. Al idem na ispovijed u taj cas i pitam ispovjednika jel to Papa izabran ili...a on sav vedar i prposan veli da je da je Ratzinger novi Papa i bas je rekao kako je Duh Sveti dobro izabrao...uh kako sam tada bio sretan. Pa cak sretniji i kad je Ivanisevis osvojio Wimbldon, Janica jedno od 800 zlata, vatreni 3. mjesto...

Što će mi život bez vjere ?
Što će mi vjera bez života ?
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
fat drummer
Spol: muško
Postovi: 862
PostanoPostano: čet 25 kol 2005, 10:08
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

sjecam se kad je bio izabran. bio sam u british councilu i trazio sam equal rites od pratcetta kad uleti ona remy iz elementala i kaze knjiznicaraki da je izabran novi papa. dakako sad ja moram cekat 15 minuta da ova vidi novog papu! e nije mogo bit nezgodniji trenutak jer sam se zurio doma nazvat curu... dakako, zakasnio sam i dobio po glavi od cure! i sad ti budi frend sa papom kad te covjek zezne prvi dan pontifikata! uopce nije htio nazvat moju curu i objasnit joj situaciju, neeeeee, on kao ima vaznijeg posla (ok ovo zadnje se nije dogodilo, i trazio sam nesto od pullmana, al sve ostalo je istina, ukljucivsi i remy iz elementala)

I am a Jew. Hath not a Jew eyes? hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions?
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
bodul
Spol: muško
Postovi: 62
PostanoPostano: sri 22 ožu 2006, 14:11
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Mislim da je Papa Benedikt pravi papa za ovo vrijeme.Možda izgleda malo stroži nego što je bio Ivan Pavao II. U potpunosti su isti ali mislima da će Benedikt uvesti malo reda. Netko ga smatra napuhanim zato što je stavio dugački palij,nosi često onu mocetu crvene boje ,čak je i stavio crvenu kapicu pa je čak jedno vrijeme bio i "kopija" djeda mraza. Ali ima i pravo jer ne radi ništa što se protivi propisima papinske odore. Smatralo se da će uvesti tijaru ali ju je on čak izbacio sa grba i stavio običnu mitru.(prvi Papa u povijesti). Tako je jednostavan a opet tako kompliciran. :)
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
sike
Spol: muško
Postovi: 3435
Lokacija: Sušak-Trsat
PostanoPostano: sri 22 ožu 2006, 14:14
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Slažem se,bodule!baš kako je Daniel rekao,živimo u vremenu velikih papa.To je velika milost od Boga!
Zato,otvorimo više nego ikad uši na ono što nam govori,više slijedimo njegove poruke i savjete i nećemo pogriješiti u životu i svjedočenju,makar se drugima oko nas to činilo besmisleno,glupo,nepotrebno..Ostanimo uz Papu i Crkvu do kraja!Ma što god bilo!

Gospodine,kome da idemo?Ti imaš riječi života vječnoga!
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mailPosjeti Web stranice [Vrh]
bodul
Spol: muško
Postovi: 62
PostanoPostano: sri 22 ožu 2006, 19:23
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Sijećam se tog trenutka bilo je oko šest popodne, toga popodneva nisam bio na svom otoku nego sam bio na sprovodu u Zadru. Pošto je sprovod bio gotov oko 17.30 a meni je bio trajekt tek u 19.30 odlučio sam nešto kupiti u Verbuma i malo prošetati gradom. Kod crkve sv.Šime sam čuo da zvone zvona benediktinki sv Marije ali sam mislio da je misa ali odjednom su počela zvoniti i svetog šime sva zvona i nakraju od katedrale koja su se najglasnije čula doživljaj nasred kalelarge je bio predivan i odmah sam otrčao u jedan kafić da vidim na TV u prijenos i tamo sam pijući cocacolu nestrpljivo čekao da vidim tko je izabran. Kad je protođakon kardinal rekao dominum Josephum ja sam na trenutak pomislio: Josephum- Josip možda da je Bozanić ali ispalo je da je Ratzinger iako me malo iznenadilo ime koje je uzeo shvatio sam odmah što želi reći.
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Daniel
Spol: muško
Postovi: 927
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: pet 24 ožu 2006, 8:56
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ostavština pokojnog pape Ivana Pavla II. i rad sadašnjeg pape Benedikta XVI. dovoljni su nam da vidimo kojim putem ići. Ivan Pavao II. je otvorio Crkvu prema van i pronio Evanđelje po cijelome svijetu, sadašnji papa obnavlja Crkvu iznutra, tako da nam je dovoljno jasno što činiti - obnavljati se i izgrađivati u duhu Evanđelja i katoličke vjere, i isto to Evanđelje navještati bez straha. Ono na što nas stalno pozivaju jeste vratiti se izvorima.

Bog moj i sve moje.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Mara
Spol: žensko
Postovi: 966
Lokacija: sjever i jug; Podravina, Brač
PostanoPostano: pet 24 ožu 2006, 11:40
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Ipak, istine radi, Crkvu prema van je otvorio Ivan XXIII., ostali nastavljaju njegov rad što nije manje bitno.

Ljubi i čini što hoćeš
Korisnički profilPošalji privatnu poruku [Vrh]
Daniel
Spol: muško
Postovi: 927
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: pon 27 ožu 2006, 9:07
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Slažem se, ako ćemo gledati pape od Ivana XXIII. do Benedikta XVI., s time da izostavimo Ivana Pavla I. zbog njegovog izrazito kratkog pontifikata, onda možemo vidjeti da iza jednog pape otvorenog prema van kao što su bili Ivan XXIII. i Ivan Pavao I. uvijek slijede pape koji su okrenuti obnovi Crkve iznutra, kao što je bio Pavao VI. i kao što je Benedikt XVI., ali što je važno uvijek su na tragu svojih predhodnika. Dakle jedan logičan nastavak provođenja dobre crkvene politike i reformi svojih prethodnika.
Benedikt XVI. ostao je na tragu svoga prethodnika s time da je svoju evangelizatorsku misiju više okrenuo unutarcrkvenim stvarima, ne zanemarujući krucijalne probleme čovječanstva i dijalog s drugim vjerskim zajednicama.
Svaki papa za svoje vrijeme. jako sretan

Bog moj i sve moje.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Natty
Spol: žensko
Postovi: 1001
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: uto 28 ožu 2006, 9:26
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

Meni se kod pape Benedikta XVI kao i prije dok je bio kardinal sviđala njegova čvrstina. Iako su ga zbog toga neuki i neupućeni prozvali nacistom i što ja znam čime sve ne, ali njegovi odgovori i odluke su baš na mjestu. Nepopustljive tamo gdje trebaju biti i bez ikakve daljnje rasprave. Konkretni primjer je dekret o masoneriji iz 1983. g. čini mi se. I masoni ga mrze zbog toga, a ja bila presretna kad je postao papa. Jer plan im je OPET propao. Laughing

Bog je milosrdan, spor na srdžbu i pun dobrote.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Daniel
Spol: muško
Postovi: 927
Lokacija: Rijeka
PostanoPostano: uto 28 ožu 2006, 10:22
PostNaslov : 
Citiraj i odgovori

I meni se sviđa njegova čvrstina i odlučnost, a s druge strane ona silna blagost i ljubav kojom zrači. Baš je pravi pastir, odlučan u obrani svoga stada a ujedno ga i silno voli. Laughing

Bog moj i sve moje.
Korisnički profilPošalji privatnu porukuPošalji e-mail [Vrh]
Prethodni postovi:    
Prethodna tema Prethodna tema
Započni novu temuOdgovori na temu

Izaberi forum:   

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group