Autor |
Poruka |
igor

Spol: 
|
Postano: pon 20 lip 2005, 22:09
Naslov : Sai Baba |
|
|
recite mi sto mislite o njemu, i sto znate o njemu... |
|
|
|
|
 |
Natty

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 6:57
Naslov : |
|
|
Za navedenog gospodina je Amorth rekao da je prvi sin Sotonin na zemlji. Meni je to dovoljno. A isto tako kad vidim kako opija mase govori puno. Jer opijen èovjek ne zna Ŕto èini, nije svjestan sebe ni svojih postupaka. |
|
Bog je milosrdan, spor na srdžbu i pun dobrote. |
|
|
 |
merkat

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 7:23
|
|
Meni je pak najbolje kad nese jaja iz usta ili proizvodi zlatne lancice i prstenje iz dlana. Jasno je da samo sotona moze dati tako bizarne i nekorisne darove kako bi impresionirao mase i zavladao nad njima te na kraju odveo sto dalje od Boga. |
|
Što æe mi život bez vjere ?
Što æe mi vjera bez života ? |
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 7:37
|
|
sumnjam da je sai baba sotona. naim ako netko ima tako smijesno ime i tako smijesnu frizuru tesko da je sotona. to nam dokazuju i brojni americki filmovi u kojima je princ tame (primjetiti nesmijesno ime) uvijek ugladjen i nadasve naocit muskarac, cesto crne kose, gotovo uvijek zalizane. to je najbolji nacin da se sotona prepozna.
u ostalim vijestima, sai baba je luzer... al bas je! ak moze stvorit zlatni lancic zasto ne sacuva moc i stvori veliki zlatni lancic i da ga meni da ga prodam nekom. to bi bilo okej od njega, al kad je takav luzer..... |
|
I am a Jew. Hath not a Jew eyes? hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions? |
|
|
 |
dodododoprecjednik

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 9:14
|
|
ja sam cuo za nekog sai babu, al nista o njemu... tko je on i sta je on... |
|
Hvaljen budi, Gospodine moj.... |
|
|
 |
merkat

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 12:54
|
|
Ma bila je emisija o njegovoj moci materijaliziranja svjezih kokosjih jaja ( navodno agrokor ima deal s njim ) i zlata sto se kasnije ustanovilo da je bizuterija i da se to zlato raspada kao sve sto pociva na sotoni, od ideja do duse. |
|
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 16:12
|
|
svi koji nude laka rjesenja su varalice! tako je i kod politicara kao i kod raznih vjerskih vodja, karizmatika i tome slicno
sai baba je varalica jer svatko tko ti zeli rijesit problem sa zlatim lancicem te ili zeli pravarit ili ako imas srece odvuc u krevet (al za to moras bit kurva, pa te zapravo nije briga) |
|
I am a Jew. Hath not a Jew eyes? hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions? |
|
|
 |
merkat

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 17:54
|
|
Fat, gle imam ideju, kuis ono , ne, ti namaknes neku papriku, ono 30-40 somova jura, ne, i velim ti buraz, za pola godine kod mene, ziher biznis, nemas beda, provjereno, nebum ti puno prical, moga kompica-kompic je to vec sto puta radil bez pola beda i nema frke....sam trebas imat mani i ne brini, sve cu ja zrihtat.... i kad nam krene molit ces me da idemo dalje, al ja sam ozbilja igrac i to sve radim polako al posto smo si dobri...  |
|
|
|
 |
fat drummer

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 19:01
|
|
merkat napisa: |
Fat, gle imam ideju, kuis ono , ne, ti namaknes neku papriku, ono 30-40 somova jura, ne, i velim ti buraz, za pola godine kod mene, ziher biznis, nemas beda, provjereno, nebum ti puno prical, moga kompica-kompic je to vec sto puta radil bez pola beda i nema frke....sam trebas imat mani i ne brini, sve cu ja zrihtat.... i kad nam krene molit ces me da idemo dalje, al ja sam ozbilja igrac i to sve radim polako al posto smo si dobri...  |
e di ti ne bi vjerovo, care mamin! nabavim pinku ja nema beda odma sad, samo da frenda nazovem, pa da vidis, nema nas ni'ko! jos cemo i kranjacra kupit!!!! |
|
|
|
 |
merkat

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 19:33
|
|
Sta kranjcara?! ... i kranjcara i drpica i nives  |
|
|
|
 |
igor

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 22:10
|
|
ono sto je meni bilo zanimljivo u primjeru sai babe, jest to kako ima moc zaludjeti par ljudi cak do te mjere da ih uvjeri u neke najbizarnije moguce stvari. tako poslije siluje te ljude i mos mislit, objasni im kako je to sve za njihovo dobro i kako se oni tako ciste...
ima jako puno takvih ispovjesti po americi primjerici, jer amerikanci najlakse povjeruju takvim glupostim kao sto je sai baba.. |
|
|
|
|
 |
merkat

Spol: 
|
Postano: uto 21 lip 2005, 22:12
|
|
ma pusti 'merkance talijanoljubac
lik se zove sai baba roga !  |
|
|
|
 |
Daniel

Spol: 
|
Postano: sri 08 ou 2006, 11:53
|
|
Meni je dovoljno da vidim tog tipa pa da se naježim. Onakav sav podbuhao s onom raŔèupanom kosom, kao da ga je grom strefio.  |
|
Bog moj i sve moje. |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: pet 10 ou 2006, 12:23
|
|
ivoo
Postano: èet ožu 09, 2006 1:55
--------------------------------------------------------------------------------
Mislio sam ovdje nesto pisati o Sai Babi i njegovim trikovima i zabludama i opasnostima te ponudi stranicu Davida Coperfielda za one koje zaista zanimaju trikovi i imaginacija da uzivaju kod struènjaka a ne kod hohŔtaplera koji mnoge može odvesti u propast te koji nažalost i u Hrvatskoj ima dosta poklonika ponajviŔe zahvaljujuæi Dragu Pleèku |
|
Gospodine,kome da idemo?Ti imaŔ rijeèi života vjeènoga! |
|
|
 |
Helena
Spol: 
|
Postano: pet 10 ou 2006, 12:58
|
|
Sike, o èemu ti to prièaŔ Ma daj, glasala sam u anketi-'ludjak'!!! Ma, nije vrijedan da o njemu gubimo vrijeme na razgovore. Isto i s vremenom koji je naŔa nacija provela blebecuci o 'Ŕtikli' Koji smo mi luzeri  |
|
Helena |
|
|
 |
Natty

Spol: 
|
Postano: sri 15 ou 2006, 9:21
|
|
Helena napisa: |
Ma, nije vrijedan da o njemu gubimo vrijeme na razgovore. |
slažem se s tobom, no ta ista varalica mnoge vodi u propast. I Ŕto mene najviŔe fascinira. Ljudi odrasli u ovom podneblju, u zemlji èija kultura poèiva na krŔæanstvu odjednom puknu i otputuju tamo u Indiju i klanjaju se, slijepo slijede i vjeruju nekom tamo tipcu koji tako izgleda da mu ne bi ni djecu dali na èuvanje dok su mala, a sada mu spremno daju svoju duŔu  |
|
Bog je milosrdan, spor na srdžbu i pun dobrote. |
|
|
 |
sike

Spol: 
|
Postano: sri 15 ou 2006, 11:50
|
|
Zato bi ga bar tu trebalo raskrinkati a za to je po meni najbolji - sneni. Pomagaj!!!
Ako idemo sa stavom prema ljudima koji nisu stabilni da je Sai luðak bez argumenata, to njima niŔta neæe znaèiti i možda bi ih baŔ zato Ŕto im niŔta konkretno nismo tekli mogli baciti u njegove ruke
Jer ipak on èini dobra djela, iz praŔine èini èuda..labilni ljudi na to nasjedaju! |
|
Gospodine,kome da idemo?Ti imaŔ rijeèi života vjeènoga! |
|
|
 |
Bernard
Spol: 
|
Postano: čet 20 tra 2006, 16:52
|
|
Uskoro æe iz tiska iziæi magistarski rad fra Josipa Blaževiæa o Sai Babi. Preporuèam ga svima. Tek da kažem da je Sai Babi nepobitno dijagnosticirana shizofrenija (reèe fra Josip na predavanju), i da je to kao službenu dijagnozu prihvatio Sai Babin aŔram u Indiji.
Inaèe, u jednom listu (davno) proèitah da je Sai Baba prorekao svoju smrt u 2006. godini. BaŔ me zanima hoæe li pogoditi. |
|
Bog se protivi oholima, a poniznima daje milost. |
|
|
 |
banana

Spol: 
|
Postano: čet 06 srp 2006, 18:00
Naslov : Re: SAI BABA |
|
|
igor napisa: |
recite mi sto mislite o njemu, i sto znate o njemu... |
Ja baŔ niŔta ne znam ( osim ovoga Ŕto sam tu proèitala )
ViŔe puta mi se dogodilo da sam dok sam prelistavala neke knjižice u knjižnici vidjela ljudove koji su uzimali neke njegove knjige ...
Heh, a ljudovima je sve to zanimljivo , sve Ŕto ide suprotno, malo naopako ...
Kada sam vidjela da toliki ljudovi uzimaju neku knjigu sa naslovom ''Sai Baba'' uzela sam ju u ruke i na naslovnici vidjela nekog velikog tipa u sjedeæoj pozi onak i pomislila sam da je neki budist ili neŔ takvo istoènjaæko pa ostavih knjigicu da se bezveze ne zamaram joŔ i njime  |
|
Bog moj i sve moje! |
|
|
 |
Mara

Spol: 
|
Postano: čet 06 srp 2006, 19:39
|
|
JoŔ jedan od samozvanih "proroka" koji time odlièno živi, a prodaje new age malo viŔe pakiran u hinduistièki celofan |
|
Ljubi i èini Ŕto hoæeŔ |
|
|
 |
Gabriel Split
iskljuĆØen
Spol: 
|
Postano: ned 06 kol 2006, 21:27
|
|
Sai Baba je varalica koji umije da dobro izvodi maðionièarske trikove.Ali nikako nije "utjelovljenje sotone" veæ je božje dijete kao i svi drugi.Varalica je ali nije "antikrist","demon" ili iŔta od toga.Kažem,Bog ga je stvorio i on je jednom imao majku i oca,stoga malo poŔtovanja prema njemu kao božjoj kreaciji te malo poŔtovanja prema njegovim roditeljima. |
|
|
|
|
 |
merkat

Spol: 
|
Postano: ned 06 kol 2006, 21:43
|
|
Dobro ali taj koji vara ljude nudeƦi im krivovjerje jest pod utjecajem sotone i vodi ih u propast. |
|
|
|
|
 |
Gabriel Split
iskljuĆØen
Spol: 
|
Postano: ned 06 kol 2006, 21:51
|
|
merkat napisa: |
Dobro ali taj koji vara ljude nudeƦi im krivovjerje jest pod utjecajem sotone i vodi ih u propast. |
Može bit da je pod utjecajem sotone ali i ne mora.Nije u tome bit.Utjelovljenje sotone,antikrist znaèi da neko nije kao Božje dijete doŔao na zemlju,nije se rodio voljom božjom veæ sotoninom.A to je moraŔ priznat velika razlika od toga da je netko pod utjecajem sotone.To meni smeta. |
|
|
|
|
 |
klara

Spol: 
|
Postano: ned 06 kol 2006, 22:02
|
|